کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-04-03 ساعت 02:58)مامان خانم نوشته:  ت
(2014-04-02 ساعت 01:16)محبت نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 19:25)Sara_lphmkf نوشته:  من يك حسي بهم ميگه اين ماه تا ٨٠٠٠ ميره، اميدوارم حسم درست باشه و همتون رو خوشحال ببينم بخصوص آزاده عزيز و مامان خانووم مهربون رو
سلام
پارتی بازی نداشتیم هاWink Big Grin
سلام
سارا ی عزیز ممنونم در ضمن بهترین قسمت کارنت شدن این ماه کارتت شدن دوستان خوبی مانند آزاده عزیز و محبت یکی از بهترین اعضای این فروم است به هر حال خوشحالم که در کنار شما دوستان خبر های خوش را بشنونم و برای همگی آرزوی ویزا یک ضرب را دارم چون واقعا از تاپیک کلیرنس وحشت دارم واقعا در لحظه سال تحویل برای تمام دوستانم تا آن جایی که حافظه یاری داد دعا کردم.
موفق باشید به امید 8000
سلام
بر مامان خانم گل درود که محبتشون همیشه شامل حال بچه ها شده منم مثل ایشون برای همه از پروردگار طلب رسیدن به آرزوهای زیباشون رو دارم و امیدوارم هر چه سریعتر تمام بچه ها مراحلشون طی شده و ویزاهاشون رو بگیرن Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: m_me789 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، mohsenmb ، azadeh2014 ، gema ، amin arefi ، poem ، ebi1988 ، noobnoobi ، mehdi.topol ، exxedus ، meisam14 ، shahrzad001 ، 5ina
دوستان حس ششمم که نه ولی یه حسی میگه تا 7800 کارنت میشن البته اگه 200 تا دیگه بذارن روش ممنون میشم چون دوستای بیشتری خوشحال میشن.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: m_me789 ، محبت ، Sara_lphmkf ، soli asali ، azadeh2014 ، amin arefi ، poem ، ebi1988 ، noobnoobi ، mehdi.topol ، exxedus ، meisam14 ، 5ina
(2014-04-02 ساعت 01:16)محبت نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 19:25)Sara_lphmkf نوشته:  من يك حسي بهم ميگه اين ماه تا ٨٠٠٠ ميره، اميدوارم حسم درست باشه و همتون رو خوشحال ببينم بخصوص آزاده عزيز و مامان خانووم مهربون رو
سلام
پارتی بازی نداشتیم هاWink Big Grin

فدات شم محبت جان ، شما سروريد، چون شما توي امضاتون سال كيس نامبرتون رو نذاشتيد من همش فكر مي كنم شما از برنده هاي پارسالين، وگرنه من مطمئنم شما از كارنتي هاي ماه هستيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
محبت جان دمت گرم، هم کیس نامبری :-)
خدایش بچه ها باید یه تشکر از محبت بکنیم بابت این همه زحمتی که میکشه.همیشه جواب همه رو میده و همیشه اسمش زیر پست های همه واسه تشکر هست.البته خیلی های دیگه ای هم اینجا هستن که مثل ایشون به همه کمک میکنن و انرژی مثبت میدن که جا داره از اون ها هم تشکر کرد.
امیدوارم که همه چیز واست به خوبی و خوشی پیش بره.
دست همتون درد نکنه بابت این همه کمک
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
این هم از پیش بینی همون اقای سیمون معروف در باره کارنتیهای این ماه(تا کیس نامبر 8200 بعلاوه یا منهای 500):

Without a limit on Nepal we will see AS at around 8200 (+/- 500). If a limit is on Nepal we could see that number go around 1000/1500 higher than that
ضمنا طبق محاسبات این اقا تا پایان ماه مارچ جمعا 21000 ویزا (برای کلیه کشورها) صادر شده.
By the way, these numbers are the halfway point. The interviews are complete up to the end of March and they have issued 21k visas globally. Within that first 6 months of cases there are going to be around 3k/4k additional cases that will be approved later (currently in AP or ready status). That means they are pretty much where they should be at this point (slightly behind perhaps), but as I mentioned before the pace is increasing. The monthly visa issued growth has been 3925, 4565 and 4878 in the last three months. 5k a month will string the visas out to September - early/mid September is still where I expect the bell to ring.
مرسی مسعود جان. ولی من قسمت آخر رو متوجه نشدم. منظور از رشد ویزا، روند کلیر رو میگه یا مصاحبه رو.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shahrzad001 ، soli asali ، ebi1988 ، gema ، noobnoobi ، محبت ، zepehr ، alitab
(2014-04-04 ساعت 09:44)m_me789 نوشته:  مرسی مسعود جان. ولی من قسمت آخر رو متوجه نشدم. منظور از رشد ویزا، روند کلیر رو میگه یا مصاحبه رو.

با سلام
منظور سرعت گرفتن تعداد ویزاهای صادره درطی ماههای باقیمانده هست که اگه بخوان به عدد 50000 (یا55000 ) ویزا برسند طبق محاسبات و پیش بینی این اقا میبایستی به روند صدور ویزا در ماههای اتی سرعت بیشتری ببخشند.( The monthly visa issued growth )

در مورد تعداد کارنتیهای این ماه هم این پیش بینی ایشون هست و هنوز KCC حتی تلفنی هم شماره کارنتیهای این ماه رو اعلام نکرده البته اگه امروز اعلام نشه هفته اینده قطعا اعلام میکنند.
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، gema ، soli asali ، 5ina ، noobnoobi ، m_me789 ، محبت ، Sara_lphmkf ، zepehr ، Syassan ، Sam2014 ، alitab ، pouria.narimisa ، kage.omid
امشب که خبری نشد. رفت برا هفته بعد.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، محبت ، 5ina ، azadeh2014
(2014-04-04 ساعت 23:40)m_me789 نوشته:  امشب که خبری نشد. رفت برا هفته بعد.
سلام
نگران نباش تو دو سه روز آینده میاد تازه پنجم ماه میلادیه و باز هم نگران نباش به احتمال زیاد کارنتیWink

منم اميدوارم حداقل تا 8000 كارنت بشن
كيس نامبر من ##78 هست
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
(2014-04-05 ساعت 08:53)mamandiana نوشته:  منم اميدوارم حداقل تا 8000 كارنت بشن
كيس نامبر من ##78 هست
سلام
لب مرزی مامان دیانا و البته امیدوارم کارنت بشیدSmile

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mamandiana ، 5ina ، soli asali ، azadeh2014 ، niki88
ما چي امين جان اميدي هست؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: 5ina ، Sara_lphmkf ، soli asali ، m_me789 ، محبت
(2014-04-05 ساعت 21:27)محبت نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 08:53)mamandiana نوشته:  منم اميدوارم حداقل تا 8000 كارنت بشن
كيس نامبر من ##78 هست
سلام
لب مرزی مامان دیانا و البته امیدوارم کارنت بشیدSmile

ممنون.....امیدوارم هر آنچه خیر و صلاحه برای همه مون پیش بیاد
کیس نامبر:**78 .............تعداد افراد: خودم و همسرم و دختر 3 ساله ام............سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییرش دادن........زمان مصاحبه: هفته آخر جولاي
تشکر کنندگان: poem ، 5ina ، Sara_lphmkf ، soli asali ، shadi79 ، m_me789 ، exxedus ، محبت ، azadeh2014
(2014-04-05 ساعت 21:47)reza16 نوشته:  ما چي امين جان اميدي هست؟

با پیش بینی آقای سیمون که اگر درست باشه، که خب کارنتید. اگر نه ماه بعد. فرقی هم نداره، با این روند کلیر کردن ، دیرتر بریم بهتر.
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: exxedus ، محبت ، soli asali ، Sara_lphmkf ، reza16 ، azadeh2014
(2014-04-05 ساعت 21:47)reza16 نوشته:  ما چي امين جان اميدي هست؟
سلام
چرا امیدی نیست رضا جان همه چیز ممکنهWinkیهو دیدی رفت بالای 8000Smile

تشکر کنندگان: pouria.narimisa ، soli asali ، Sara_lphmkf ، reza16 ، azadeh2014 ، gema

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان