کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام دوستان همین الان نامه دوم من اومد . اول ایمیل زدن و بعد سایت رو چک کردم دیدم اطلاعات جدید مربوط به زمان و مکان مصاحبه و بقیه اطلاعات جایگزین اطلاعات قبلی شده
در ضمن سفارت من هم از آنکارا به ابوظبی تغییر دادن
باید اظافه کنم که من تاریخ تولدم رو در نامه اولیه اشتباه زده بودم که بعد از ارسال فرم ها با اطلاعات صحیح از طریق پست با ایمیل به کی سی سی اطلاع دادم و الانم نامه دوم اومده . خواستم به دوستانی که شرایط مشابه من دارن بگم نگران نباشید .
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
بچه ها نامه دوم ما هم اومد هفته چهارم نوامبر فقط سفارتمونو آنكارا زده بوديم خودشون زدن ابوظبي!!! من خيلي استرس دارم چون همه چيو در مورد آنكارا خونده بودم..
(2013-09-14 ساعت 00:29)behfaza نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 00:05)rainyboy نوشته:  من مانده ام تنهای تنها Sad خو چرا واسه همه اومد ولی واسه من نه ؟‌ Sad

تنها که نیستی تو با منی تازه مگه باشی چیه ؟ Smile

برای من نیز هم نیامده است Big Grin

ایشالا واسه هردومون همین امشب میاد. من خیلی زیاد استرس گرفتم. همش دارم فک می کنم یه جایی رو اشتباه نوشته باشم. یه ایمیلم آماده کردم که اگه تا ۱ نرسید نامه بفرستم. میگم ایمیلی که واسه من اومد امضاش Tabatha بود. کس دیگه ای هم هست که این امضا رو گرفته باشه؟

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، میما ، آلیس-1980 ، behfaza ، amin arefi ، ghafari88 ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-09-14 ساعت 00:23)hamed1286 نوشته:  نامه دوم بلاخره اووووووووووووووووووووووووووووومد..... برای ما افتاده هفته دوم سوم نوامبر ............. خیلی زمانش خوبهBig GrinBig GrinBig Grin
استرس داشتم واسه واکسنامووون ..... الان سر فرصت به کارا میرسیمCool

ولی جالبه
چرا مارو انداختن نوامبر ؟؟؟؟Smile

سلام آقا حامد. تبریک میگم
شما ماه جولای مدارکتون را ارسال کردید؟ آخه تو جدولی که خانم وحدتی تهیه کردن زده شده ماه 6 یعنی جون. آخه منم جولای فرستادم و نامه دومم هنوز نیومده
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: میما ، آلیس-1980 ، behfaza ، pari pariaaa
آیا کسانی بودن که ماه JULY مدارک و فرستاده باشن ولی هنوز نامه دوم نگرفته باشند؟
من سه رقمی ام ولی هنوز نامه دومم نیومده .خیلی نگرانم
تشکر کنندگان: behfaza
دوستان ایمیلی که برا نامه دوم واستون اومد همون ایمیل ثبت نام اولیه بودش یا ایمیلی که توی فرمها قید کرده بودید ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: kage.omid ، آلیس-1980 ، behfaza ، pari pariaaa ، noobnoobi
آقا نامه دوم ما هم اومد ساعت 8 امشب گذاشته بودن اول هم ایمیل رو دیدم اومده . سفارتمون هم همون ارمنستان هفته دوم نوامبر نوبت دادن
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2013-09-14 ساعت 00:37)hotbasic نوشته:  آیا کسانی بودن که ماه JULY مدارک و فرستاده باشن ولی هنوز نامه دوم نگرفته باشند؟
من سه رقمی ام ولی هنوز نامه دومم نیومده .خیلی نگرانم

سلام
من 7 جولای ایمیل کردم. تاییدیه هم گرفتم، حتی پست هم کردم. ولی هنوز نامه دوم دریافت نکردم
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، behfaza ، kage.omid ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-09-14 ساعت 00:39)KIMIA2005 نوشته:  دوستان ایمیلی که برا نامه دوم واستون اومد همون ایمیل ثبت نام اولیه بودش یا ایمیلی که توی فرمها قید کرده بودید ؟؟
کیمیا جان بیشتر روی ایمیلی میفرستن که توی فرمها فرستادیم چون نامه دوم رو که چک کردم همه اطلاعاتم آپدیت شده بود حتی ادرسم و اسم وفامیلم.
من حین ثبت نام اولیه اسم و فامیلم رو جابه جا زده بودم ولی حالا توی نامه دوم دیدم اصلاحش کردن به نظر من به ایمیلی میدن که تو فرمها نوشتیم
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، alitab ، KIMIA2005 ، behfaza ، آلیس-1980 ، hamed1286 ، ghafari88 ، pari pariaaa ، noobnoobi ، shayesteh
بله دوست عزیز ما 10 جولای فرستادیم 3رقمی هم هستیم الان اومد.
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، mehdi2014 ، alitab ، KIMIA2005 ، behfaza ، ramaya ، آلیس-1980 ، ghafari88 ، pari pariaaa ، noobnoobi ، ffrfar
(2013-09-14 ساعت 00:36)mehdi2014 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 00:23)hamed1286 نوشته:  نامه دوم بلاخره اووووووووووووووووووووووووووووومد..... برای ما افتاده هفته دوم سوم نوامبر ............. خیلی زمانش خوبهBig GrinBig GrinBig Grin
استرس داشتم واسه واکسنامووون ..... الان سر فرصت به کارا میرسیمCool

ولی جالبه
چرا مارو انداختن نوامبر ؟؟؟؟Smile

سلام آقا حامد. تبریک میگم
شما ماه جولای مدارکتون را ارسال کردید؟ آخه تو جدولی که خانم وحدتی تهیه کردن زده شده ماه 6 یعنی جون. آخه منم جولای فرستادم و نامه دومم هنوز نیومده

سلام
ممنون
بله ،سوم ماه جولای مدارک رو با ایمیل فرستادم.که 9 روز بعد تائیدیه بهم دادن که مدارک دستشون رسیده
حدود دو هفته پیش دوباره بهم یه ایمیل زدن که فرم 122 تون رو نداریم .... منم مجددا کلیه مدارک رو مثل دفعه قبل فرستادم که هیچ تائیدیه ای بابت دریافتش بهم ندادن
تا به امروز که یه ایمیل دریافت کردم که بهم گفت تا نامه دومم رو چک کنم
تاریخ مصاحبه هم منطقی انداختن
با اینکه سری اول کارنتی ها هستیم با این حال مصاحبمون هفته دوم نوامبر شد
سفارتمون هم عوض نکردن ... همون ترکیه ست

امیدوارم برای شما هم زودتر بیاد چون واقعا حس بلاتکلیفی بدی داره
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، alitab ، rainyboy ، azadeh2014 ، KIMIA2005 ، behfaza ، آلیس-1980 ، amin arefi ، ghafari88 ، noobnoobi ، maryam_a
امکانش هست اونهایی که ماه JULY مدارک و فرستادن .نامه دومشون 2شنبه بیاد اگه امشب نیومد؟
خواهشا اگه شما نامه دوم براتون اومد به من هم بگین.ممنون میشم
تشکر کنندگان: behfaza ، ghafari88
من فکر میکنم اکثر اونهایی که نامه دوم دریافت کردن اونهایی هستن که مدارک و با ایمیل فرستادن.نه اونهایی که با پست فرستادن.
اینطور نیست؟
تشکر کنندگان: behfaza ، ghafari88
(2013-09-14 ساعت 00:56)hotbasic نوشته:  من فکر میکنم اکثر اونهایی که نامه دوم دریافت کردن اونهایی هستن که مدارک و با ایمیل فرستادن.نه اونهایی که با پست فرستادن.
اینطور نیست؟
من فکر میکنم اینطور نیست ! Big Grin
چون مدارکم را با پست از داخل بلاد کفر فرستادم و الان نامه دوم آمد به موطن ایمان !
(2013-09-14 ساعت 00:36)rainyboy نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 00:29)behfaza نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 00:05)rainyboy نوشته:  من مانده ام تنهای تنها Sad خو چرا واسه همه اومد ولی واسه من نه ؟‌ Sad

تنها که نیستی تو با منی تازه مگه باشی چیه ؟ Smile

برای من نیز هم نیامده است Big Grin

ایشالا واسه هردومون همین امشب میاد. من خیلی زیاد استرس گرفتم. همش دارم فک می کنم یه جایی رو اشتباه نوشته باشم. یه ایمیلم آماده کردم که اگه تا ۱ نرسید نامه بفرستم. میگم ایمیلی که واسه من اومد امضاش Tabatha بود. کس دیگه ای هم هست که این امضا رو گرفته باشه؟

شما مدارک و با پست فرستادین؟
تشکر کنندگان: rainyboy ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان