کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-14 ساعت 01:28)kiana11 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 01:25)hotbasic نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 01:23)rainyboy نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 01:14)hotbasic نوشته:  نامه دومتون نیومد امشب؟
یعنی حالا که امشب نیومده باید تا 2شنبه صبر کنیم؟
منم سه رقمیم ولی نامم هنوز نیومده.خیلی نگرانم

نه دوست من نیومد. Sad
بچه ها تو تاپیک نمونه نامه لطفا جوابمو بدین ایمیل بزنم ببینم چه خبره اونجا.

برای منم نیومده هنوز
تا دوشنبه باید صبر کنیم.یکشنبه دوشنبه تعطیلن؟
بچه های عزیز بروید راحت بخوابید شک نکنید صد در صد نامه دوم شما هم می اید ،دیروزود دارد ولی ..... خودتان را اذیت نکنید Rolleyes

نشنیده ام نامه دوم کسی دیر بیاد و حکمتی توش نباشه
همیشه باعث یه نکته مثبت بوده و هست .
صبح دولتتان میدمد ( چونانکه سحر را پس پشت نهادید )
تشکر کنندگان: kiana11 ، KIMIA2005 ، آلیس-1980 ، ghafari88 ، pari pariaaa ، محبت ، ali1220 ، reza_top60 ، EKAM ، noobnoobi ، maryam_a
آخه بدیش اینه که میرن تا دو سه هفته خبری ازشون نمیشه این آقایون کی سی سی!
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: rainyboy ، behfaza ، محبت ، EKAM
(2013-09-14 ساعت 00:40)mehdi2014 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 00:37)hotbasic نوشته:  آیا کسانی بودن که ماه JULY مدارک و فرستاده باشن ولی هنوز نامه دوم نگرفته باشند؟
من سه رقمی ام ولی هنوز نامه دومم نیومده .خیلی نگرانم

سلام
من 7 جولای ایمیل کردم. تاییدیه هم گرفتم، حتی پست هم کردم. ولی هنوز نامه دوم دریافت نکردم

سلام

دوست عزیز اصلا نگران نباش من هم جولای فرستادم .. تاییدیه هم گرفتم .
اما واسه من هم هنوز نامه دوم نیومده .

بدون هیچ استرسی بقیه کاراتو دنبال کن .
اینو مطمئن باش ... دیر و زود داره ولی سخت و سوز نداره

واسه خیلی ها هنوز نیومده ..... اشاا... بزودی واسه همه میاد

بقول اون جمله معروف COMING SOON
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، behfaza ، میما ، kiana11 ، محبت ، nasim ، noobnoobi ، maryam_a ، .YAS
چند نفر نامه دوم نگرفتن؟
لطفا اینجا اعلام کنن.یه کم باعث دلگرم بشه.نگرانم نامه ام نیاد چون تاییدیه نگرفتم 2بار ایمیل زدم .بعد از 1.5 ماه جوابموندادن.منم امشب دوباره ایمیل فرستادم

(2013-09-14 ساعت 01:43)Good Luck نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 00:40)mehdi2014 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 00:37)hotbasic نوشته:  آیا کسانی بودن که ماه JULY مدارک و فرستاده باشن ولی هنوز نامه دوم نگرفته باشند؟
من سه رقمی ام ولی هنوز نامه دومم نیومده .خیلی نگرانم

سلام
من 7 جولای ایمیل کردم. تاییدیه هم گرفتم، حتی پست هم کردم. ولی هنوز نامه دوم دریافت نکردم

سلام

دوست عزیز اصلا نگران نباش من هم جولای فرستادم .. تاییدیه هم گرفتم .
اما واسه من هم هنوز نامه دوم نیومده .

بدون هیچ استرسی بقیه کاراتو دنبال کن .
اینو مطمئن باش ... دیر و زود داره ولی سخت و سوز نداره

واسه خیلی ها هنوز نیومده ..... اشاا... بزودی واسه همه میاد

بقول اون جمله معروف COMING SOON

ممنون از دلگرمیت.ایشااله نامه شما هم زودتر بیاد
تشکر کنندگان: Niyousha ، behfaza ، feel ، kiana11 ، محبت ، .YAS
دوشنبه چه ساعتی شروع به کار میکنند؟چه ساعتی سایت و چک کنیم؟
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-14 ساعت 00:56)hotbasic نوشته:  من فکر میکنم اکثر اونهایی که نامه دوم دریافت کردن اونهایی هستن که مدارک و با ایمیل فرستادن.نه اونهایی که با پست فرستادن.
اینطور نیست؟

خیر - من با پست دی اچ ال فرستاده بودم.
تشکر کنندگان: behfaza ، raihaneh.az90 ، EKAM ، kiana11 ، محبت ، ali1220 ، farid1364 ، .YAS
من کارنتی سری دوم بودم..نامه دومم امشب اومد! مدارکم رو با پست فرستاده بودم و 3 جون رسیده بود! امیدوارم نامه دوم همه به زودی بیاد!
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
سلام و تبریک به تمام دوستانی که چشمشون به جمال نامه دومشون روشن شدهRolleyes و با آرزوی موفقیت تمام عزیزان در کلیه مراحل مهاجرتشون، می خواستم از دوستان خواهش کنم مسایل مربوط به نامه دوم را در تاپیک انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ دنبال کنند. الان تاپیک بولتن ویزا از پست های مربوط به نامه دوم پر شده و بعضی عزیزان در تاپیک انتظار در مورد کارنت شدن پرونده ها پست میذارن. از شما که در نظم و ترتیب دادن به تاپیک ها همکاری می کنید صمیمانه سپاسگزارم. سعید
(پست موقت)
سلام و تبریک به همه ...
نامه دوم ما هم اومد
اطلاعات کامل تر در تاپیک انتظار مصاحبه .... Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-09-14 ساعت 08:08)Saeedv13 نوشته:  ...می خواستم از دوستان خواهش کنم مسایل مربوط به نامه دوم را در تاپیک انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ دنبال کنند. ...
(2013-09-14 ساعت 10:16)vistac نوشته:  دوست عزیز اون تاپیک مخصوص کسایی هست که نامه دوم دریافت کردند اونجا پست میزنیم میگن جاش اینجا نیست اینجا پست میزنیم جاش اینجا نیست کم استرس داریم شما هم هی ما رو اذیت کنید اصلا یه تاپیک برای کسایی که نامه دوم براشون نیومده باز کنید که انقدر نه شما نه ما اذیت نشیم
شما در تاپیک انتظار در مورد نامه دوم پست گذاشتی گفتند اونجا جاش نیست؟ کی گفته عزیز جان؟! به من پستش رو نشون بده تا برات درستش کنم. بعد هم استرس برای چی؟ شما استرس دارین الان؟! استرس اون کاربرایی دارن که کلیر نشدن و فقط 16 روز دیگه برای گرفتن ویزاشون فرصت دارند. به خودتون مسلط باشین. تا رسیدن به ویزا و مهاجرت به آمریکا و حتی بعدش چند مرحله رو باید طی کنید. برای عبور از هر مرحله هم باید زمان مشخصی رو صبر کنید. اگر قرار باشه از همین اول کار استرس داشته باشین که نرسیده به مقصد سلامتتون رو از دست میدین. به هر حال بعد از این من هر پستی در مورد نامه دوم تو تاپیک بولتن ویزا ببینم عدم تایید می کنم. اگر دوباره همچین پستی دیدین یعنی از دستم در رفته. گزارشش کنید تا رسیدگی بشه. موفق باشید.
سلام بر همه عزيزان
كيس نامبر ما 78xx است به نظر شما ما هم كارنت مي شويم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-14 ساعت 15:55)niki88 نوشته:  سلام بر همه عزيزان

همه کارنت می شن
خیالتون راحت راحت
دوست من کیس نامبرش 50000 بود (2013)
الانم تو هیوستون داره زندگی می کنه
واکسن هپاتیت+ ترجمه مدارک+ خوندن زبان کارهایی هست که باید الان انجام بدید
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: behfaza ، azadeh2014 ، Sam2014 ، noobnoobi ، .YAS ، احمد حبیبی ، ffrfar ، gema
با سلام خدمت همگی شما عزیزان و دوست های خوبم

همانطور که مشاهده نمودید ، بولتن ماه نوامبر هم اعلام شد Smile
فکر می کنم روند کاهش 100 تایی ماه اکتبر با این بولتن نسبت به بولتن ماه نوامبر سال2013 ، برای ماه نوامبر یــه 150 تایی افزایش داشته و یه جورایی این روند نزولی ماه اکتبر را جبران نموده Smile

[عکس: oqmljuew50ysgoonngze.jpg]

منبع اصلی

به امید موفقیت همه دوستان و ویزای یکضرب
Smile
تشکر کنندگان: k98k ، behfaza ، ماتیتی ، محبت
(2013-09-14 ساعت 16:00)Ramin geologist نوشته:  

همه کارنت می شن
خیالتون راحت راحت
سلام دوست من، مطمین هستید شماره دوستتون 50 هزار بوده آخه من تمام تاپیک های 2013 خوندم و شماره ای بیشتر از دهزارو خورده ای ندیدم
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: mani.iht ، behfaza
(2013-09-14 ساعت 16:00)Ramin geologist نوشته:  

همه کارنت می شن
خیالتون راحت راحت

دوست عزیز مطمئنین؟تا جای که من می‌دونم بززگترین کیس بچهای ۲۰۱۳ کیس ۱۰۷۰۰ بود

(2013-09-14 ساعت 21:15)m.ab نوشته:  سلام به همه دوستان و تشکر از همه
شماره من 15XX هستش ولی هنوز برای من نامه دوم نیومده.آیا کسی از دوستان در حوالی این شماره هست که نامه اومده باشه براش؟
اواسط جون jun مدارک رافرستادم و 5 روز بعد رسیده.ایمیل زدم ولی گفتن سرشون شلوغه.
با تشکر

منتظر باشید و نگران نباشید،میاد به زودی انشاًلله
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: niki88 ، محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان