کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-23 ساعت 13:33)arash12 نوشته:  دوستان با سلام من یک سوالی داشتن راجب کارنت شدن شماره ها دوستانی که تو سپتامبر 2013 کارنت شدن چطور وقت مصاحبشون تو نوامبر افتاده؟یعنی 2ماه بعدش یعنی هر ماهی که کارنتی ها رو اعلام می کنند 2ماه بعدش وقت مصاحبه می دن اینجوری که خیلی طول میکشه.لطفا مدیران یک راهنمایی بکنند.

بله. 15 هر ماه کارنت ماه بعدش رو اعلام می کنند. یعنی الان 15 سپتامبر بولتن اکتبر رو اعلام کردند که داخلش تعداد کیس نامبرهای برای مصاحبه نوامبر اعلام شد. عملاً کارنتی های اکتبر برای نوامبر می رن مصاحبه.
امیدوارم طوری توضیح داده باشم که متوجه شده باشید. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: arash12 ، behfaza ، aghaghia ، Moein1 ، Saeedv13 ، amin arefi ، محبت ، Natasha9 ، nedaba ، shayesteh
(2013-09-23 ساعت 13:33)arash12 نوشته:  دوستان با سلام من یک سوالی داشتن راجب کارنت شدن شماره ها دوستانی که تو سپتامبر 2013 کارنت شدن چطور وقت مصاحبشون تو نوامبر افتاده؟یعنی 2ماه بعدش یعنی هر ماهی که کارنتی ها رو اعلام می کنند 2ماه بعدش وقت مصاحبه می دن اینجوری که خیلی طول میکشه.لطفا مدیران یک راهنمایی بکنند.

دقیقا"همینطوره دوست عزیز اگه شما تاپیکهای سالهای گذشته رو مطالعه بفرمایید,به صحت مطلب پی می برید(البته من مدیر نیستم ولی این موضوع از واضحاته) Rolleyes
تشکر کنندگان: arash12 ، aghaghia ، Moein1 ، Morteza1350 ، zepehr1 ، Saeedv13 ، azadeh2014 ، محبت ، powerb ، afshinghwink ، HodHod Golestani
(2013-09-23 ساعت 08:01)ali3875 نوشته:  منم سپتامبر کارنت شدم و مصاحبم نوامبر در آنکاراست

سلام تبرييييييييييك ميگم موفق باشي دوست عزيز
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: arash12 ، behfaza ، Moein1 ، mahdibashoma ، Morteza1350 ، zepehr1 ، m.mina ، محبت ، nasim ، m_yek ، USA2014 ، kamix ، HodHod Golestani
(2013-09-23 ساعت 13:46)ffrfar نوشته:  

دقیقا"همینطوره دوست عزیز اگه شما تاپیکهای سالهای گذشته رو مطالعه بفرمایید,به صحت مطلب پی می برید(البته من مدیر نیستم ولی این موضوع از واضحاته) Rolleyes
سلام دوست عزیز
طبق تاپیک سالهای گزشته به دلیل اینکه شما زمان کافی برای تکمیل مدارک وانجام کارهای اداری یا دریافت مدارک از ادارات یا دانشگاهها و تهیه بلیط وهتل وقت مدیکال این فرصت را گذاشتن
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: aghaghia ، zepehr1 ، ffrfar ، behfaza ، محبت ، arash12 ، Morteza1350 ، Natasha9 ، nedaba
با سلام
آیا از کارنتی های سری دوم کسی نامه دوم گرفته؟
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: Moein1 ، zepehr1 ، behfaza ، Morteza1350
دوستان من تمامی مدارکم رو و ترجمه هام رو فرستادم برای کی سسسی س ی و تا دو روز دیگه هم تاییده ارسال رو میگیرم ولی موردی که هست این هست که یک سری هم تو جولای و یک سری هم تغییرات کوچیک داشتم تو آگوست ایمیل کردم وهر دو دفعه که ایمیل کردم تاییدیه گرفتم ازشون ، به نظرتون کی نامه دومم میاد ؟
ن
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان

من هی خواستم جلوی خودمو بگیرم هیچی راجع به نامه دوم نگم، اما دیگه دارم نگران میشم، اگه جزو کارنتی های سری اول باشیم و مدارک رو 31 جولای ارسال کرده باشیم، باید هنوز امیدوار باشیم که نامه دوم خواهد آمد؟!
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان:
(2013-09-24 ساعت 10:52)khalili.pmo نوشته:  دوستان من تمامی مدارکم رو و ترجمه هام رو فرستادم برای کی سسسی س ی و تا دو روز دیگه هم تاییده ارسال رو میگیرم ولی موردی که هست این هست که یک سری هم تو جولای و یک سری هم تغییرات کوچیک داشتم تو آگوست ایمیل کردم وهر دو دفعه که ایمیل کردم تاییدیه گرفتم ازشون ، به نظرتون کی نامه دومم میاد ؟
ببخشید، شما ترجمه چیو فرستادید KCC ؟ فرمها که خودشون انگلیسی هستند و نیازی به ترجمه ندارند! میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چه مدارکی رو فرستادید به KCC ؟
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، nedaba
(2013-09-24 ساعت 11:23)derakht01 نوشته:  سلام به همه دوستان

من هی خواستم جلوی خودمو بگیرم هیچی راجع به نامه دوم نگم، اما دیگه دارم نگران میشم، اگه جزو کارنتی های سری اول باشیم و مدارک رو 31 جولای ارسال کرده باشیم، باید هنوز امیدوار باشیم که نامه دوم خواهد آمد؟!
نامه دوم که حتما دریافت می‌کنید، ولی‌ چون شما مدارکتو خیلی‌ دیر فرستادید احتمالا نامه دوم را در اواسط اکتبر یا اواسط نوامبر دریافت می‌کنید.
تشکر کنندگان: derakht01 ، H Pier ، behfaza

چرا باید جلوی خودتون رو بگیرید؟ فلسفه این سایت کمک کردن به افرادیه که میخوان مهاجرت کنند.
اگر به بعضی ها تذکر داده شد در رابطه با ارسال بابت این بود که به عنوان مثال پیغام میذاشتند امروز هم نامه دوم نیامده دلم گرفتهBig Grin
در ضمن چرا امیدوار نباشین؟ فقط صبر میخواد.(البته برای همه)
پاینده باشینSmile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: derakht01 ، ojee ، Ramin geologist ، Tabassomshojaat ، محبت ، azadeh2014 ، Natasha9 ، mehdikhosro
(2013-09-24 ساعت 11:57)کسرا رهنورد نوشته:  

نامه دوم که حتما دریافت می‌کنید، ولی‌ چون شما مدارکتو خیلی‌ دیر فرستادید احتمالا نامه دوم را در اواسط اکتبر یا اواسط نوامبر دریافت می‌کنید.

سلام سلام من دوباره اومدم Big Grin
من یه سری مدارکم رو jul ایمیل کردم یه سری هم عوضش کردم و Agu ایمیل و پستش کردم ، من خیلی زیاد به کی سسسی س ی ایمیل زدم و هنوز هم تاییدیه پستیم رو نگرفتم ولی هر دو تاییدیه ایمیلیم رو گرفتم Tongue ، من نمیدونم چرا شما به کی سسسی س ی ایمیل نمیفرستید. اونا مثل ما نیستن که زورشون بیاد جواب بدن ، قشنگ راهنمایی میکنن چه کار باید بکنید یا اینکه وضعیتتون چه جوریه ، کی نامه دوم میاد ، مطمئن باشید نامه دوم دیر یا زود میاد ولی هر هفته باید سر بزنید و محلی که قبولیتون رو رویت کردید رو ببینید که عوض شده یا نه ، یه کار هم میتونید بکنید ، بهشون اعلام کنید که نامه دوم رو براتون ایمیل کنن ، این کار رو حتما براتون انجام میدن ، نگران نباشید ، من در حدود 9 بار ایمیل زدم بهشون و هی دارم پیگیری میکنم ، فکر کنم منو استخدام اونجا کنن وقتی رسیدم اونجا Tongue میتونید ایمیل رو اینطوری بنویسید :

Dear Sir/Madam
would you please send me my interview date and place by Email ? if it is not available now, would you please inform me that when will be announced?

best regards
میثم آم ریکایی
البته اگر اسم منو بنویسید یه خورده دیر جوابتون رو میدن Big Grin
تشکر کنندگان: derakht01 ، H Pier ، محبت ، behfaza ، کسرا رهنورد ، nedaba
(2013-09-24 ساعت 11:50)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:52)khalili.pmo نوشته:  دوستان من تمامی مدارکم رو و ترجمه هام رو فرستادم برای کی سسسی س ی و تا دو روز دیگه هم تاییده ارسال رو میگیرم ولی موردی که هست این هست که یک سری هم تو جولای و یک سری هم تغییرات کوچیک داشتم تو آگوست ایمیل کردم وهر دو دفعه که ایمیل کردم تاییدیه گرفتم ازشون ، به نظرتون کی نامه دومم میاد ؟
ببخشید، شما ترجمه چیو فرستادید KCC ؟ فرمها که خودشون انگلیسی هستند و نیازی به ترجمه ندارند! میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چه مدارکی رو فرستادید به KCC ؟
کسری جان زیاد نگران نباش ایشون مدارک تحصیلی و چیزایی که تو سفارت باید نشون میدادن رو هم فرستادن ، البته ناگفته نمونه که کی . . . . . . اون مدارک رو میفرسته به محل مصاحبه Big Grin مجددا ، استرس نگیریید بابا ، شرایطش فرق میکرد ، یه چیز جالب توجه این هست که شما میتونید فرم Ds230 v رو نفرستید برای کی سی .. و تو مصاحبه نشونش بدید ولی این کار رو نکنید خطریه ، من مدارکی رو تو سفارت ایروان خوندم که گفته اگر فرمی رو که گفتم نفرستادید کی سی .. میتونید بیاریدش برای مصاحبه ، Tongue فرم Dsp122 برای کی سی .. هست اون یکی برای محل مصاحبه Wink
تشکر کنندگان: کسرا رهنورد ، nedaba
سلام و خسته نباشید و گله از مدیران سایت
من 2 بار سوال کردم و جواب به من ندادین.
این هم بار سوم. من بعد از ارسال مدارکم به kcc دو ماه بعد mail زدم و تآییه ازشون خواستم. گفتن حجم ارسالی زیاده امکانش نیست و بعد دوباره خواستم باز هم همین جواب و دادن. و کیس نامبر 262x هستم و ماه دیگه کارنت میشم. به نظر شما باز هم الان mail بزنم و سوال کنم؟ چون واقعا نگرانم که نکنه مدارکم به دستشون نرسیده باشه اصلا.
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر
تشکر کنندگان:
(2013-09-24 ساعت 16:57)sam.pey نوشته:  سلام و خسته نباشید و گله از مدیران سایت
این هم بار سوم. من بعد از ارسال مدارکم به kcc دو ماه بعد mail زدم و تآییه ازشون خواستم. گفتن حجم ارسالی زیاده امکانش نیست و بعد دوباره خواستم باز هم همین جواب و دادن. و کیس نامبر 262x هستم و ماه دیگه کارنت میشم. به نظر شما باز هم الان mail بزنم و سوال کنم؟ چون واقعا نگرانم که نکنه مدارکم به دستشون نرسیده باشه اصلا.

دوست عزیزم
اگر خیلی نگران هستید تلفنی باهاشون تماس بگیرید و استعلام کنید.
اما به نظر من زیاد نگران نباشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، Morteza1350 ، ojee
(2013-09-24 ساعت 16:57)sam.pey نوشته:  سلام و خسته نباشید و گله از مدیران سایت

واسه اینکه خیالتون راحت بشه می تونید زنگ بزنید.
من دیشب تماس گرفتم و دقیقاً سوال شما رو پرسیدم. خیلی کامل، شمرده، واضح و با حوصله جوابمو دادن. دیگه هم استرس ندارم.
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، HodHod Golestani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان