کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-09-24 ساعت 16:57)sam.pey نوشته:  سلام و خسته نباشید و گله از مدیران سایت
من 2 بار سوال کردم و جواب به من ندادین.
این هم بار سوم. من بعد از ارسال مدارکم به kcc دو ماه بعد mail زدم و تآییه ازشون خواستم. گفتن حجم ارسالی زیاده امکانش نیست و بعد دوباره خواستم باز هم همین جواب و دادن. و کیس نامبر 262x هستم و ماه دیگه کارنت میشم. به نظر شما باز هم الان mail بزنم و سوال کنم؟ چون واقعا نگرانم که نکنه مدارکم به دستشون نرسیده باشه اصلا.
سلام من سوال داشتم ازتون اون هم این هست که آیا ایمیل کردید تا حالا مدارکتون رو ؟ یا فقط میل کردید ؟ چون ایمیل رو راحت تر جواب میدن ، من ایمیل کردم و تاییدیه گرفتم Tongue یه سری هم تغییرش دادم ، دوباره تاییدیه دادن ولی هنوز که هنوزه تاییدیه پستیم رو ندادن ، البته ناگفته نمونه که بهشون یه ایمیل زدم گفتن باید روز تولدم رو توش بنویسم به خاطر مسایل امنیتی الان هم براشون ایمیل کردم و منتظر تاییدیه اونا هستم البته یه چیزی هست ها اون هم اینه که اصلا برام مهم نیست که تاییدیه پستی بهم بدن یا ندن Tongue چون ایمیل کردم و تاییدیه دارم ضمن اینکه تاییدیه پست رو دارم که نوشته تحویل گرفته شد ، ولی تایید بکنن خیلی خوب میشه Big Grin شما هم نگران نباش اگه تاییدیه پست رو داشته باشی حله شماره آخر آدرس همون زیپ کد کی سسی .. هست و اگر شما حتی آدرس رو هم ننوشته باشی و اون زیپ کد رو نوشته باشی میبرن میرسونن دستشون Tongue
تشکر کنندگان: ojee ، .YAS ، nedaba
(2013-09-24 ساعت 20:22)shazad نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 17:25)میثم آم ریکایی نوشته:  
این هم بار سوم. من بعد از ارسال مدارکم به kcc دو ماه بعد mail زدم و تآییه ازشون خواستم. گفتن حجم ارسالی زیاده امکانش نیست و بعد دوباره خواستم باز هم همین جواب و دادن. و کیس نامبر 262x هستم و ماه دیگه کارنت میشم. به نظر شما باز هم الان mail بزنم و سوال کنم؟ چون واقعا نگرانم که نکنه مدارکم به دستشون نرسیده باشه اصلا.
سلام من سوال داشتم ازتون اون هم این هست که آیا ایمیل کردید تا حالا مدارکتون رو ؟ یا فقط میل کردید ؟ چون ایمیل رو راحت تر جواب میدن ، من ایمیل کردم و تاییدیه گرفتم Tongue یه سری هم تغییرش دادم ، دوباره تاییدیه دادن ولی هنوز که هنوزه تاییدیه پستیم رو ندادن ، البته ناگفته نمونه که بهشون یه ایمیل زدم گفتن باید روز تولدم رو توش بنویسم به خاطر مسایل امنیتی الان هم براشون ایمیل کردم و منتظر تاییدیه اونا هستم البته یه چیزی هست ها اون هم اینه که اصلا برام مهم نیست که تاییدیه پستی بهم بدن یا ندن Tongue چون ایمیل کردم و تاییدیه دارم ضمن اینکه تاییدیه پست رو دارم که نوشته تحویل گرفته شد ، ولی تایید بکنن خیلی خوب میشه Big Grin شما هم نگران نباش اگه تاییدیه پست رو داشته باشی حله شماره آخر آدرس همون زیپ کد کی سسی .. هست و اگر شما حتی آدرس رو هم ننوشته باشی و اون زیپ کد رو نوشته باشی میبرن میرسونن دستشون Tongue

میثم جان فکر کنم اگه همینطور پیش بری، به محض ورود به یو اس kcc استخدامت می کنه! Wink

سلام نگران نباشید واسه من هم همین طور شده بود ولی بالاخره بعد از چندبار ایمیل و تماس به تازگی جواب ایمیل آخر رو دادن که مدارکم رسیده نزدیک به 3 ماه داشت میشد
تشکر کنندگان: sam.pey ، محبت ، behfaza ، میثم آم ریکایی ، .YAS ، nedaba
(2013-09-24 ساعت 20:43)ellie نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 20:22)shazad نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 17:25)میثم آم ریکایی نوشته:  

میثم جان فکر کنم اگه همینطور پیش بری، به محض ورود به یو اس kcc استخدامت می کنه! Wink

سلام نگران نباشید واسه من هم همین طور شده بود ولی بالاخره بعد از چندبار ایمیل و تماس به تازگی جواب ایمیل آخر رو دادن که مدارکم رسیده نزدیک به 3 ماه داشت میشد
اصلا ذهنت رو درگیر نکن.مطمئن باش رسیده به منم بعد از 3 ماه ج دادن.
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، میثم آم ریکایی ، philter ، .YAS
سلام کیس من 18XX هست ولی نامه دوم هموز برام نیومده چرا ؟
تشکر کنندگان: ojee
(2013-09-25 ساعت 17:02)wahid64 نوشته:  سلام کیس من 18XX هست ولی نامه دوم هموز برام نیومده چرا ؟

دلیلش میتونه دیر ارسال کردن فرمهاتون به kcc باشه دوست عزیز صبور باش نامه دوم را هم دریافت خواهی کرد بقول معروف دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Sam2014 ، محبت ، EKAM ، behfaza ، sepideh_ ، ojee ، powerb ، shishipapa
(2013-09-25 ساعت 18:50)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 17:02)wahid64 نوشته:  سلام کیس من 18XX هست ولی نامه دوم هموز برام نیومده چرا ؟

دلیلش میتونه دیر ارسال کردن فرمهاتون به kcc باشه دوست عزیز صبور باش نامه دوم را هم دریافت خواهی کرد بقول معروف دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
KIMIA2005 درست می فرمایند:
مدت زمان متعارف بررسی کیس ها 6 تا 8 هفته است.(از زمان شروع بررسی توسط KCC) بنابراین اگر مثلاً شماره کیس 18xx باشد و همانطور که میدانیم شماره های تا 1800 در آگست کارنت شدند در نتیجه چنانچه فرم ها در may یا june ارسال شده باشد و بررسی کیس در kcc هم از june شروع شده باشد ، نامه دوم (مصاحبه) پس از کارنت شدن جایگزین نامه برنده شدن می گردد. در غیر اینصورت با تأخیر صورت می پذیرد و جای هیچ نگرانی نیست.Wink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ماتیتی ، EKAM ، behfaza ، .YAS
(2013-09-25 ساعت 19:15)Sam2014 نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 18:50)KIMIA2005 نوشته:  

KIMIA2005 درست می فرمایند:
مدت زمان متعارف بررسی کیس ها 6 تا 8 هفته است.(از زمان شروع بررسی توسط KCC) بنابراین اگر مثلاً شماره کیس 18xx باشد و همانطور که میدانیم شماره های تا 1800 در آگست کارنت شدند در نتیجه چنانچه فرم ها در may یا june ارسال شده باشد و بررسی کیس در kcc هم از june شروع شده باشد ، نامه دوم (مصاحبه) پس از کارنت شدن جایگزین نامه برنده شدن می گردد. در غیر اینصورت با تأخیر صورت می پذیرد و جای هیچ نگرانی نیست.Wink

این اواخر میگویند 8 تا 12 هفته که این با صحبت تاپیک قبلی برای جواب بعد از سه ماه جور در میاد
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، pari pariaaa ، .YAS ، HodHod Golestani
سلام بر همه دوستان خوبم

از آنجائی که از برندگان 2013 هستم و خودم را به مهاجر سرا مدیون میدانم و در این اینجا دوستان زیادی پیدا کردم وظیفه خودم میدونم که به دوستان 2014 کمک کرده و بتونم تجربیات هر چند ناچیز خود را در اختیار شما عزیزان قرار بدهم اگرچه مدیران محترم و دلسوز همیشه در این امر کنار شما خواهند بود...جهت اطلاع دوستانی که ارمنستان قرار هست بروند فکر کنم بتونم بیشتر در خدمتشون باشم و رو کمک من حساب باز کنند از هر جهت ... موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
سلام بچه ها یه سوال داشتم
آخه از نوشته های بعضی از بچه ها نگران شدم
من مدارکم رو فقط میل کردم شمارمم 45xx هست
ولی الان میبینم تقریبا همه مدارکشون رو پست هم کردن تا اونجایی که من میدونم بایید 1 ماه قبل مصاحبه پست کنیم سفارت
میشه منو از نگرانی در بیاورید
شماره کیس : 2014AS000045XX
تعداد نفرات :حالا دیگه 3 (بچه دار شدن بعد قبولی)
مقصد : SANJOSE
مصاحبه : آنکارا
نامه دوم : 2/12/2014
تشکر کنندگان:
دوستان ايقدر نگران تاييد ارسال مدارك نباشين. من مداركمو پست tnt كرده بودم. بعد از اينكه دستشون رسيد ايميل زدم كه تاييد كنن.بعد كلي وقت جواب دادن كه سرمون شلوغه و اين حرفا... خلاصه من آخرشم تاييد نگرفتم. هيچ اتفاقيم نيفتاد.
فقط روزي كه كارنتياي سري اولو قرار بود اعلام كنن، زنگ زدم kcc (يادم نيست چه شماره اي بوده) اونم گفت بله فايلتون تشكيل شده، همين.
اينكه ما ايميل ميزنيم كه تاييد كنن بخاطر وسواس خودمونه وگرنه جزو پروسه نيست كه از طرف اونا اعلام كرده باشن بايد اينكار انجام بشه.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: romance33 ، mehdieb ، Natasha9 ، philter ، HodHod Golestani
(2013-09-27 ساعت 14:46)ali alaleh نوشته:  سلام بچه ها یه سوال داشتم
ولی الان میبینم تقریبا همه مدارکشون رو پست هم کردن تا اونجایی که من میدونم بایید 1 ماه قبل مصاحبه پست کنیم سفارت

سلام . من فقط ایمیل کردم . نامه دعوتنامه هم برام اومده . اگر در نامه دعوتنامه شما سفارت انکارا باشه اونوقت بایستی 2 هفته زود تر مدارک را پست کنید . اصلا نگران نباشید حداکثر تا 3 ماه دیگه نامه دعوتنامتون میاد . البته ایمیلتون رو مرتب چک کنید چون به من ایمیل زدن که فرم 122 نرسیده و من دوباره ایمیل کردم و بعدش نامه دعوتنامم اومد . موفق باشید
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: studpk ، محبت
(2013-09-24 ساعت 13:08)میثم آم ریکایی نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 11:57)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 11:23)derakht01 نوشته:  سلام به همه دوستان

من هی خواستم جلوی خودمو بگیرم هیچی راجع به نامه دوم نگم، اما دیگه دارم نگران میشم، اگه جزو کارنتی های سری اول باشیم و مدارک رو 31 جولای ارسال کرده باشیم، باید هنوز امیدوار باشیم که نامه دوم خواهد آمد؟!
نامه دوم که حتما دریافت می‌کنید، ولی‌ چون شما مدارکتو خیلی‌ دیر فرستادید احتمالا نامه دوم را در اواسط اکتبر یا اواسط نوامبر دریافت می‌کنید.

سلام سلام من دوباره اومدم Big Grin
من یه سری مدارکم رو jul ایمیل کردم یه سری هم عوضش کردم و Agu ایمیل و پستش کردم ، من خیلی زیاد به کی سسسی س ی ایمیل زدم و هنوز هم تاییدیه پستیم رو نگرفتم ولی هر دو تاییدیه ایمیلیم رو گرفتم Tongue ، من نمیدونم چرا شما به کی سسسی س ی ایمیل نمیفرستید. اونا مثل ما نیستن که زورشون بیاد جواب بدن ، قشنگ راهنمایی میکنن چه کار باید بکنید یا اینکه وضعیتتون چه جوریه ، کی نامه دوم میاد ، مطمئن باشید نامه دوم دیر یا زود میاد ولی هر هفته باید سر بزنید و محلی که قبولیتون رو رویت کردید رو ببینید که عوض شده یا نه ، یه کار هم میتونید بکنید ، بهشون اعلام کنید که نامه دوم رو براتون ایمیل کنن ، این کار رو حتما براتون انجام میدن ، نگران نباشید ، من در حدود 9 بار ایمیل زدم بهشون و هی دارم پیگیری میکنم ، فکر کنم منو استخدام اونجا کنن وقتی رسیدم اونجا Tongue میتونید ایمیل رو اینطوری بنویسید :

Dear Sir/Madam
would you please send me my interview date and place by Email ? if it is not available now, would you please inform me that when will be announced?

best regards
میثم آم ریکایی
البته اگر اسم منو بنویسید یه خورده دیر جوابتون رو میدن Big Grin

البته امیدوارم با تعدد ایمیل برای خودتون دردسر درست نکنین. گاهی پیگیری زیاد اثر معکوس خواهد داشت
موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: studpk ، azadeh2014 ، ojee ، محبت ، HodHod Golestani
(2013-09-27 ساعت 15:06)mehdieb نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 14:46)ali alaleh نوشته:  سلام بچه ها یه سوال داشتم

سلام . من فقط ایمیل کردم . نامه دعوتنامه هم برام اومده . اگر در نامه دعوتنامه شما سفارت انکارا باشه اونوقت بایستی 2 هفته زود تر مدارک را پست کنید . اصلا نگران نباشید حداکثر تا 3 ماه دیگه نامه دعوتنامتون میاد . البته ایمیلتون رو مرتب چک کنید چون به من ایمیل زدن که فرم 122 نرسیده و من دوباره ایمیل کردم و بعدش نامه دعوتنامم اومد . موفق باشید

دوست خوبم سوال اینجاست که منظورتون از پست مدارک چی هست؟
1. اگه منظورتون فرمهای اولیه ( بعد از قبولی ) هست که کار درستی کردین که ایمیل کردین و مثل ما هزینه ی پست رو ندادین. در واقع به هر دو صورت امکانپذیر بوده
2. اگر منظورتون پست مدارک بعد از دریافت نامه ی دوم هست که اون هم تا جایی که اطلاع دارم فقط مربوط به سفارت آنکاراست و 15 روز قبل از زمان مصاحبه دوستان موظفند مدارکشون رو پست کنند.

با توجه به کیس نامبرتون منظور شما از ایمیل مدارک همون فرمهای بعد از قبولی هست و منظور دوستان از پست مدارک ، پست مدارکشون به سفارت آنکاراس. پس اصلا نگران نباشید Smile
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، محبت ، ffrfar ، HodHod Golestani ، mehdieb
(2013-09-19 ساعت 23:44)maxir نوشته:  سلام به همهٔ دوستان عزیز یه سوال داشتم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

من از کارنت شدهای سری اول هستم و از اروپا یعنی‌ کیسم هست 2014EU00003500 ولی‌ هنوز نامهٔ دومم نیومد بنظرتون صبر کنم یا باهاشون تماس بگیرم؟ چون اینجا همه کیسا از ایران و از اروپا کسی‌ ندیدم که پستی بذاره ممنون میشم اگر بتونید راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز، کیس نامبر شما چرا از اروپا هست؟ آیا در اروپا متولد شدید؟
تشکر کنندگان: storagemeter
من هم اي ميل کرده بودم مشکلي نبود کمتر از يک هفته هم رسيدش رو گرفتم
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
تشکر کنندگان: ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان