کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-10-01 ساعت 02:05)k98k نوشته:  درود. شرمنده شاید جای این سوال اینجا نباشه .از دوستان سالهای قبل آیا کسی پیدا میشه که با داشتن شغل غیر دولتی و معافیت پزشکی کلیر بلند مدت بهش بخوره؟
سلام دوست عزیز نه من فکر نمی کنم تازه احتمال ویزای یکضربش بیشتره.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: shishipapa
با سلام خدمت دوستان گلم
شماره کیس من 3xx هست وبرای ماه اول کارنت شدم ولی هنوز نامه دوم من روی سایت نیومده
1-باید چکار کنم
2-اگه نامه من دیر روی سایت بیاد آیا در ماههای بعدی میتونم برای مصاحبه برم یا نه؟
3-آیا میتونم ایمیل بزنم و درخواست کنم نامه دومم (دعوتنامه)رو برام ایمیل کنند
4-چه متنی رو باید ایمیل کنم؟

ممنون
شماره کیس: 2014AS3xx
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ مصاحبه: 15 دسامبر 2013
دریافت ویزا: 17 دسامبر 2013
تاريخ اولين ورود: 10 آوريل 2014
مقصد اول : هيوستون تگزاس
مقصد دوم: لاس وگاس نوادا

مرد باش و پاي در راه بنه
راه خود گويدت چون بايد كرد
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 02:05)k98k نوشته:  درود. شرمنده شاید جای این سوال اینجا نباشه .از دوستان سالهای قبل آیا کسی پیدا میشه که با داشتن شغل غیر دولتی و معافیت پزشکی کلیر بلند مدت بهش بخوره؟

بله داشتیم همچین موردی
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: behfaza ، studpk ، محبت ، EKAM ، philter ، nasim
(2013-10-01 ساعت 03:02)shahin_1359 نوشته:  با سلام خدمت دوستان گلم
شماره کیس من 3xx هست وبرای ماه اول کارنت شدم ولی هنوز نامه دوم من روی سایت نیومده
1-باید چکار کنم
2-اگه نامه من دیر روی سایت بیاد آیا در ماههای بعدی میتونم برای مصاحبه برم یا نه؟
3-آیا میتونم ایمیل بزنم و درخواست کنم نامه دومم (دعوتنامه)رو برام ایمیل کنند
4-چه متنی رو باید ایمیل کنم؟

ممنون

سلام
1- کار خاصی نمی خواد انجام بدید. صبر داشته باشید.
2- بله. به دلیل اینکه احتمالاً مدارکتون دیر دستشون رسیده دیرتر دعوت به مصاحبه می شید. مشکلی هم نیست.
3- بهتر هست که این کار رو نکنید و صبر کنید تا نامه دومتون بیاد. احتمال داره در همین روز ها یا نهایتا چند روز آینده نامه دومتون جایگزین بشه.
4- وقتی پیشنهادم این هست که ایمیل نزنید پس متن پیشنهادی هم ندارم. Tongue
موفق باشیدWink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، H Pier ، derakht01 ، philter ، Natasha9 ، behfaza ، shishipapa
(2013-10-01 ساعت 06:31)shishipapa نوشته:  

بله داشتیم همچین موردی
با سلام به دوست عزیزم
بله داشتیم که با داشتن دو مورد بالا یک ضرب ویزا گرفته!
کلیرنس یک فرایند و روند پیچیده با تعداد آیتم های متعدد است. فقط به خاطر دو مورد شغل دولتی و معافیت نمی توان حکم قطعی داد . پاسخ سوال شما هم در قالب چند کلمه نمی گنجد.
چهارصفحه و اندی فرم ، کلی اطلاعات اعم از تحصیلی وغیره را آفیسر بالا و پایین می کنه و ممکن به مورد یا موارد مشکوک و مورد سوال بر بخوره و بزنه کلیرنس .
بنابراین شما از بابت پاسخ دوستمون دچاراسترس نشوید . توصیه می کنم همه موارد را بصورت یک مجموعه ببینید و با دقت و هوشیاری مراحل را طی کنید.
موفق و سربلند باشید.Wink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: studpk ، محبت ، ffrfar ، philter ، nasim ، behfaza ، k98k ، shishipapa
سلام احتمال تعطیلی کی سی سی هست؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 11:45)reza.sa نوشته:  سلام احتمال تعطیلی کی سی سی هست؟

جهت اطلاع

U.S. Department of State: Consular Affairs
In the event of a U.S. government shutdown, we will still be issuing U.S. passports and visas. More info below.
F2A -
Priority Date: October 2016
رسید مدارک نوامبر
منتظر تایید USCIS
تشکر کنندگان: hamid.eng ، reza.sa ، H Pier ، philter ، محبت ، ali1220 ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 11:54)mehdir نوشته:  
(2013-10-01 ساعت 11:45)reza.sa نوشته:  سلام احتمال تعطیلی کی سی سی هست؟

جهت اطلاع

U.S. Department of State: Consular Affairs
In the event of a U.S. government shutdown, we will still be issuing U.S. passports and visas. More info below.
دوست عزیز خسته نباشید میشه لطف کنید بگید این متن رو از کجا اوردید؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
به نظرم اگه د 2014 واسه برنده شدگان لاتاری دور دوم چیزی اعلام نشه ،روند پروسه ویزا دادنشون سریع تر خواهد بود
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ojee ، philter ، behfaza
[فعلا كه دولت آمريكا تعطيل شد و رفت پس كارش. گذرنامه و ويزا هم جزو تعطيلي هاست.
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-10-01 ساعت 13:56)morteza88 نوشته:  [فعلا كه دولت آمريكا تعطيل شد و رفت پس كارش. گذرنامه و ويزا هم جزو تعطيلي هاست.

دوست عزیز امروز 2 تا از دوستان ویزای یک ضرب گرفتن .
تشکر کنندگان: ghafari88 ، philter ، studpk ، behfaza
سلام
کیس نامبرهای بالای 7000 تا کی باید منتظر بمونند تا شمارشون کارنت بشه ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: behfaza
500 نفر هم از بچه هاي پارسال نگرفتن.
ضمنا تعطيلي هم قراره از فردا شروع بشه ، اميدوارم شامل ويزا نشه
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان:
سلام، شماره من 4xx هست، اما چون دیر متوجه شدم و مدارکم رو دیر فرستادم کی برای من ممکن وقت مصاحبه بگزارن؟
تو ایمیلی که به kcc زدم و دیروز جواب دادن زده که مدارکتون دریافت شده و داره پروسه ی خودشو طی می کنه. چند هفته اجازه بدید که وقت مصاحبه بر اساس کیس نامبر بیاد. این یعنی کارنت شده دیگه ؟؟ و اینکه خوب من که قرار ساپورت مالی از طرف خانواده بشم داشتن بگرگه از بانک با توجه به موجودی کم الزامی هستش ؟ یا باید حساب رو پر کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 14:55)morteza88 نوشته:  500 نفر هم از بچه هاي پارسال نگرفتن.
ضمنا تعطيلي هم قراره از فردا شروع بشه ، اميدوارم شامل ويزا نشه

اون دوستاني كه متاسفانه پارسال نگرفتن به خاطر تموم شدن سهميه ويزاي ايران بود. فعلا به نظر مياد كه تعطيلي شامل ويزا نميشه چون از درخواست كنندگان پول گرفته ميشه. به هر حال خيلي چيزا تو پروسه لاتاري دست برنده ها نيست پس بهتره فقط اميدوار باشين و مثبت Smile
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: ghafari88 ، zepehr1 ، behfaza ، shishipapa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان