کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
با سلام به همه دوستان عزیز
به نظر من اینقدر نباید به خودتون استرس وارد کنید. این استرس میتونه تاثیر مخربی روی زندگی و برنامه ریزی تون برای آینده داشته باشه. من در تاپیک مربوط به 2013 میخوندم یه عده تمام زندگیش رون رو فروختن و کارشون رو هم از دست دادن و حتی مغازشون رو هم فروختن و دلار خریدن و دلار هم رو به پایینه. حتی نوشته بود که چه خانواده هایی از هم جدا شدن. تو رو خدا یه کم منطقی باشید. شاید زد و فردا گفتن به فلان دلیل اصلا به ایرانی ها هیچ ویزایی داده نمیشه، خب میخواین چه کار کنین؟ این همه عصبانیت و استرس برای چی؟
من برنامه خودم اینه که هر روز مثل سابق و حتی بیشتر هم کار میکنم. مثل گذشته پس انداز میکنم. هیچ کس در محیط کارم نمیدونه لاتاری قبول شدم. تنها کار اضافه ای که انجام میدم روزی یکی دو ساعت زبان و نیم ساعتی هم مهاجر سرا و بقیه سایتهای مربوطه. اگر هم ویزا گرفتم مفت چنگم اگر هم نه، نه تنها چیزی رو از دست ندادم بلکه زبانم رو هم تقویت کردم.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
(2013-10-04 ساعت 00:22)mohammad19911991 نوشته:  اصلا این دفعه چقدر بولتین طول کشید ؟؟؟ سپتامبر زود اومد ...، دو ماه گذشت هنوز اکتبر نیومده ...، عجیبه واقعا

اینقدر زمان برای شما دیر میگذره عایا Big Grin پس اگر به جایِ من و امثال من و کیس های بالاتر بودین که تا اخرای سال باید صبر کنیم چه میکردید Smile اندکی صبر ...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
یک سوا دارم و نظر شما مدیرا ن را میخوا بدونم تایید فرمهام و گرفتم و توش گفتند که تو بولتن 15 سپتامبر برای کارنتیها مراجعه کنید ولی با توجه به کیس نامبر سه رقمی و اینکه جز کارنتیهای اول بودم. آیا به نظر شما باید یک ایمیل به کی سی سی بزنم که بگم که من هنوز نامه ی دوم رو دریافت نکردم یا لازم نیست و همچنان منتظر بمونم.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 01:14)علی1369 نوشته:  یک سوا دارم و نظر شما مدیرا ن را میخوا بدونم تایید فرمهام و گرفتم و توش گفتند که تو بولتن 15 سپتامبر برای کارنتیها مراجعه کنید ولی با توجه به کیس نامبر سه رقمی و اینکه جز کارنتیهای اول بودم. آیا به نظر شما باید یک ایمیل به کی سی سی بزنم که بگم که من هنوز نامه ی دوم رو دریافت نکردم یا لازم نیست و همچنان منتظر بمونم.

دوست عزیز شما چون دیر مدارکتون رو فرستادین، خب طبعا دیرتر هم به مصاحبه خواهید رفت، شما منتظر باشید اگر در این ماه میلادی براتون نامه دوم نیومد بعد با کی سی سی مکاتبه کنید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: philter ، nedaba ، ali1220
(2013-10-04 ساعت 23:17)soli asali نوشته:  من میگم حالا که این دولت آمریکا شات دان شده یکی نیست از بچه ها که اونجاس این دگمه پاور دولت رو بزنه روشن شه ؟ !!! حداقل یه بولتن اعلام کنه دوباره قول میدیم شات دان کنیم Smile ؟
سلام
soli جان coming soon که اومده منتظر باش و دستتو از رو دکمه بردار چون kccتعطیل نیست اینم متنش و منبعش

پس همه با آرامش به کاراتون برسین و با امید تمام، موفق باشید

All USCIS(U.S Citizenship and Immigration Services) offices worldwide are open. Activities continue despite Government Shutdown.

On the other hand The State Department had this announcement to make

In the event of a lapse in appropriations, the Department of State will continue passport and visa operations as well as provide critical services to U.S. citizens overseas.
Processing time for passport applications remain at four weeks or less for routine service and two weeks door-to-door for expedited service.
Customers planning to travel within two weeks or requiring passports to obtain foreign visas should make an appointment at the nearest passport agency.
Please check back for updates to the situation.

For more information please visit the DOS website: http://travel.state.gov/passport/passport_1738.html
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2013-10-05 ساعت 15:05)rox_ana نوشته:  سلام دوستان
من کیس نامبرم 2300 هست و جولای مدارکم رو فرستادم
اما هنوز هیچ ایمیلی دریافت نکردم کمی نگرانم. ممکنه بگید ایا راهی برای چک کردنش هست که اصلا برای مصاحبه پذیرفته شدم یا نه و زمانش کی هست؟

پاسخ شما در تاپیک کلیرنس 2014 داده شده.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: محبت ، amin arefi
سلام دوستان برنامه كارنت شماره ها به تفكيك شماره با تاريخ و روز توي سايت سفارت توي آنكارا گذاشته شده ولي با وجوديكه برنامه تا اخر نوامبر به تفكيك شماره كيس نامبر اومده ولي نهايتا توي اسيا تا شماره ١٥٩٤ جزء كارنتي ها هستند در صورتيكه توي بولتن ويزا تا ٢٥٠٠ جزء كارنتي ها أعلام شده چرا؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 18:18)reza16 نوشته:  سلام دوستان برنامه كارنت شماره ها به تفكيك شماره با تاريخ و روز توي سايت سفارت توي آنكارا گذاشته شده ولي با وجوديكه برنامه تا اخر نوامبر به تفكيك شماره كيس نامبر اومده ولي نهايتا توي اسيا تا شماره ١٥٩٤ جزء كارنتي ها هستند در صورتيكه توي بولتن ويزا تا ٢٥٠٠ جزء كارنتي ها أعلام شده چرا؟
ميتونين اينجا ببينيد
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 15:12)Tabassomshojaat نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 15:05)rox_ana نوشته:  سلام دوستان
من کیس نامبرم 2300 هست و جولای مدارکم رو فرستادم
اما هنوز هیچ ایمیلی دریافت نکردم کمی نگرانم. ممکنه بگید ایا راهی برای چک کردنش هست که اصلا برای مصاحبه پذیرفته شدم یا نه و زمانش کی هست؟

پاسخ شما در تاپیک کلیرنس 2014 داده شده.
با سلام به دوست گرامی rox_ana
تاپیک مناسب برای شما انتظار برای مصاحبه است نه کلیرنس . تاپیک کلیرنس مربوط به دوستانی است که پس از مصاحبه کلیرنس خوردندSad و منتظر طی شدن روند اداری و دعوت برای دریافت ویزا می باشند.
و اما :
1- آیا از kcc ایمیل تأیید مبنی بر اینکه کیس شما در پروسه قرار گرفته دریافت کرده اید.مثل
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
یا
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review

2-اگر تایید بند 1 را دریافت نکردید حتماً با kcc مکاتبه کنید و پیگیر وضعیت کیس تون باشید.
2- اگر مدارک شما در kcc در پروسه بررسی باشه ،
شما به صفحه ای که نامه قبولیتون رو دریافت کردید مراجعه کنید :
https://www.dvlottery.state.gov/ESC
و با وارد کردن کانفیرمیشن نامبر ، نام خانوادگی و سال تولد چک کنید ببینید نامه دوم ( محل و تاریخ مصاحبه ) جایگزین نامه قبولی شده یا خیر؟احتمالاً چون جولای ارسال کردید نامه دوم را کمی با تأخیر دریافت خواهید کرد و نگران نباشید.
پیروز و سر افراز باشیدSmile
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: hamedmas ، محبت ، behfaza ، amin arefi ، ali1220
(2013-10-05 ساعت 18:21)reza16 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 18:18)reza16 نوشته:  سلام دوستان برنامه كارنت شماره ها به تفكيك شماره با تاريخ و روز توي سايت سفارت توي آنكارا گذاشته شده ولي با وجوديكه برنامه تا اخر نوامبر به تفكيك شماره كيس نامبر اومده ولي نهايتا توي اسيا تا شماره ١٥٩٤ جزء كارنتي ها هستند در صورتيكه توي بولتن ويزا تا ٢٥٠٠ جزء كارنتي ها أعلام شده چرا؟
ميتونين اينجا ببينيد
دوست عزیز با سلام
سفارت کیس نامبرهایی را در فهرست مصاحبه خود منتشر می کنه که پروندشون برای روند کار به آن سفارت ارجاع شده و نامه دوم هم براشون ارسال شده است . همانطور که ملاحظه می شود حتی شماره ها پشت سرهم نیست و کیس نامبرهای اروپایی هم داخلشون هست.بنابراین فعلاً تا 1594 برای مصاحبه وقت داده شده است.(جدول فعلاً تا 10 دسامبر 2013 را اعلام کرده)
با تشکرWink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Tabassomshojaat ، محبت ، behfaza ، amin arefi ، ali1220
(2013-10-05 ساعت 18:32)Sam2014 نوشته:  
ميتونين اينجا ببينيد
دوست عزیز با سلام
سفارت کیس نامبرهایی را در فهرست مصاحبه خود منتشر می کنه که پروندشون برای روند کار به آن سفارت ارجاع شده و نامه دوم هم براشون ارسال شده است . همانطور که ملاحظه می شود حتی شماره ها پشت سرهم نیست و کیس نامبرهای اروپایی هم داخلشون هست.بنابراین فعلاً تا 1594 برای مصاحبه وقت داده شده است.(جدول فعلاً تا 10 دسامبر 2013 را اعلام کرده)
با تشکرWink

با سلام
آیا برای ابوظبی هم چنین آماری رو سفارت ابوظبی تنظیم کرده است؟
تشکر کنندگان: philter
دوستای عزیزم کسی می دونه مرحله دوم اسامی برندگان اعلام شده یا خیر ؟؟؟ ممنون از پاسختون .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان:
coming soon
تشکر کنندگان:
(2013-10-05 ساعت 22:56)shishipapa نوشته:  دوستای عزیزم کسی می دونه مرحله دوم اسامی برندگان اعلام شده یا خیر ؟؟؟ ممنون از پاسختون .

خیر دوست عزیز، اعلام نشده، اگر هم بشه اواخر اکتبر این اتفاق میفته...
تشکر کنندگان: philter ، shishipapa ، ali1220 ، nedaba ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 18:32)Sam2014 نوشته:  
ميتونين اينجا ببينيد
دوست عزیز با سلام
با تشکرWink

يعني دوستاني كه كيسنامبرشون بالاي ١٥٩٤ هست بعد از ١٠ دسامبر ميرن مصاحبه؟
تشکر کنندگان: shishipapa ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان