2013-10-07 ساعت 00:38
سلام کسی میدونه دور دوم چی شد؟
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بولتن ویزا و کارنت شدن شمارهها
|
2013-10-07 ساعت 00:38
سلام کسی میدونه دور دوم چی شد؟
2013-10-07 ساعت 00:39
ای خـــــــــــــــــــــــــــــدا پس ما کی واسه مصاحبه میریم؟
Case Number 2014AS00004500
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500 محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان تاریخ مصاحبه: 01.04.2014 دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب) When there is a will, there is a way
2013-10-07 ساعت 00:40
(2013-10-07 ساعت 00:38)araaaash نوشته: سلام کسی میدونه دور دوم چی شد؟هنوز خبری نیست آرش جان اگر هم خبری باشه مال آخرای اکتبره.....
به تاپیک مالکیت اسلحه در امریکا (قوانین و هزینه ها) سر بزنید
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ، araaaash ، ffrfar ، soli asali ، محبت ، ali1220 ، MEHR52
2013-10-07 ساعت 12:33
(2013-10-07 ساعت 00:39)honeybal2014 نوشته: ای خـــــــــــــــــــــــــــــدا پس ما کی واسه مصاحبه میریم؟ واسه حدود بهمن اینا اماده باشین
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی تشکر کنندگان: philter ، Sam2014 ، H Pier ، محبت ، ali1220 ، honeybal2014 ، shishipapa ، MEHR52
2013-10-07 ساعت 13:35
لطفا راهنمايي كنيد چرا سايت dv lottery امروز عصر باز نمي شود؟
[/quote] سلام کنترل کردم موردی نداره با یه مرورگر دیگه امتحان کن. [/quote] اکه با firefox با فایر فاکس استفاده می کنید کلید های ctr+f5 را با هم فشار دهید این کار باعث میشه که اطلاعات سایت دیگه از روی سیستم شما خوانده نشه در واقع یه ریستور میکنه براتون سایتا اگه مشکلتون حل نشد مشکل از خود سایت هستش برای منم همون روزای اول باز شدن ثبت نام 2015 اینجوری بود ولی حالا مشکلی نداره ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
---------------------------------------------------------- 2015 هم قسمت نشد .... 2016 هم قسمت نشد .... 2017 ....
2013-10-07 ساعت 14:42
یک سوال داشتم. میخواستم بدونم چرا نامه دوم رو بعد از بولتن ویزا که هر ماه اعلام میشه شروع به ارسال میکنند چرا طی روزهای ماه نمیفرستند اصلا هیچ قاعده ای نداره به شماره کیس نامبر و کارنت شدن هم مربوط نیست سر در نمی آرم.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
2013-10-07 ساعت 14:49
(2013-10-07 ساعت 14:42)علی1369 نوشته: یک سوال داشتم. میخواستم بدونم چرا نامه دوم رو بعد از بولتن ویزا که هر ماه اعلام میشه شروع به ارسال میکنند چرا طی روزهای ماه نمیفرستند اصلا هیچ قاعده ای نداره به شماره کیس نامبر و کارنت شدن هم مربوط نیست سر در نمی آرم.تا اونجایی که ما فهمیدیم ,ارسال زودتر مدارک خیلی موثره اما شما دوست عزیز نگران نباشید با توجه به تاریخ ارسال وتایید مدارکتون نامه دوم شما یکم دیرتر بدستتون میرسه,دیر میشه اما دروغ نمیشه!!موفق باشید.
متاسفانه روزهای اولی که ما میخاستیم فرمها رو پر کنیم اکثریت مدیران وپیشکسوتها میگفتن که هیچ عجله ای واسه فرستادن فرمها نیست فقط بادقت و حوصله پر کنید هنوز خیلی فرصت هست حالا میبینیم که دقیقا برعکس هست شما حتی در صورت اشتباه در تکمیل فرمها در حضور افیسر قبل از قسم میتونید تصحیح کنید ولی فرصتی که از دست رفته رو هرگز--خود من به عنوان یک تازه وارد در انجمن با خوندن این توصیه ها حداقل یکماه مدارکم رو دیرتر فرستادم وگرنه میخاستم چند روز بعد از قبولی بفرستم -حالا میبینیم که زود فرستادن فرمها مهمترین عامل در زود کارنت شدن در نتیجه دریافت نامه دوم در نتیجه مهلت بیشتری واسه کلیرنس داشتن و مهمتر از همه موفقیت در اخذ ویزا هست لطفا خواهشن تا از چیزی مطمین نیستید اینقدر با اطمینان خاطر نسخه نپیچید و با آینده ملت بازی نکنید به نظر من این انجمن خیلی مفیده ولی باید ترتیباتی داده بشه که مثلا بعضی از اعضای خاص بتونند نظر نهایی رو در مورد یک سوال مطرح شده بدند حتی جوابهای اشتباه توسط این افراد خاص حذف بشه که خدای نکرده موجب نشه که کسی بر اساس گفته یک شخص ناآگاه متضرر بشه خیلی از انجمن ها هستند که بعد از گذاشتن پست مثلا بعد از 10 دقیقه که توسط مدیران بررسی شد اون پست پابلیک میشه که چندتا حسن مهم داره اول اینکه اشتباهات توسط افراد خبره اصلاح میشه دوما پستهای تکراری پابلیک نمیشه وجلو اسپم ها گرفته میشه متاسفانه این انجمن اینجور نیست و هر موضوعی رو میتونی همون ثانیه پابلیک کنی خود من شاهد بودم که عضوی که مثل خود من تازه وارده وتازه امسال با این انجمن آشنا شده چنان با قاطعیت نظر میده که آدم با افیسر سفارت اشتباهش میگیره لطفا مدیران و پیشکسوتان حالا که لطف میکنند در حق ما و وقت و انرژی میذارن خواهشن تخصصی تر عمل کنندو فقط به مربوط و نامربوط بودن پستها بسنده نکنند و به درست و نادرست بودن جوابها بیشتر اهمیت بدند ببخشید که پرحرفی کردم لطفا در مورد این موضوع بقیه هم نظر بدند
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box. interview:18mar updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
2013-10-07 ساعت 15:50
(2013-10-07 ساعت 15:38)alimomen نوشته: متاسفانه روزهای اولی که ما میخاستیم فرمها رو پر کنیم اکثریت مدیران وپیشکسوتها میگفتن که هیچ عجله ای واسه فرستادن فرمها نیست فقط بادقت و حوصله پر کنید هنوز خیلی فرصت هست حالا میبینیم که دقیقا برعکس هست شما حتی در صورت اشتباه در تکمیل فرمها در حضور افیسر قبل از قسم میتونید تصحیح کنید ولی فرصتی که از دست رفته رو هرگز--خود من با خوندن این توصیه ها حداقل یکماه مدارکم رو دیرتر فرستادم وگرنه میخاستم چند روز بعد از قبولی بفرستم -حالا میبینیم که زود فرستادن فرمها مهمترین عامل در زود کارنت شدن در نتیجه دریافت نامه دوم در نتیجه مهلت بیشتری واسه کلیرنس داشتن و مهمتر از همه موفقیت در اخذ ویزا هست لطفا خواهشن تا از چیزی مطمین نیستید اینقدر با اطمینان خاطر نسخه نپیچید و با آینده ملت بازی نکنید منظور دوستان که شما رو هدایت کردن قطعا این بوده که صحیح پر کنید که ایجاد مشکل نکنه چون در صورت خطا و اشتباه فاحش کیس رد میشه منظور این بوده که تعجیلی که خطا ایجاد کنه نباشه
2013-10-07 ساعت 15:54
(2013-10-07 ساعت 15:38)alimomen نوشته: متاسفانه روزهای اولی که ما میخاستیم فرمها رو پر کنیم اکثریت مدیران وپیشکسوتها میگفتن که هیچ عجله ای واسه فرستادن فرمها نیست فقط بادقت و حوصله پر کنید هنوز خیلی فرصت هست حالا میبینیم که دقیقا برعکس هست شما حتی در صورت اشتباه در تکمیل فرمها در حضور افیسر قبل از قسم میتونید تصحیح کنید ولی فرصتی که از دست رفته رو هرگز--خود من با خوندن این توصیه ها حداقل یکماه مدارکم رو دیرتر فرستادم وگرنه میخاستم چند روز بعد از قبولی بفرستم -حالا میبینیم که زود فرستادن فرمها مهمترین عامل در زود کارنت شدن در نتیجه دریافت نامه دوم در نتیجه مهلت بیشتری واسه کلیرنس داشتن و مهمتر از همه موفقیت در اخذ ویزا هست لطفا خواهشن تا از چیزی مطمین نیستید اینقدر با اطمینان خاطر نسخه نپیچید و با آینده ملت بازی نکنید علی آقا عزیز ... در مورد اینکه هرچه مدارک دیرتر دست KCC برسد بالطبع دیرتر نامه دوم رو دریافت می کنید درست می فرمایید اما از این نکته هم نگذرید که اگر دوستان توصیه کردند که فرم ها رو با حوصله پر کنید معنیش این نبوده که یک ماه یا دو ماه زمان بذارید ( به شما جسارت نباشه؛ کلاً عرض می کنم ) برای پر کردن فرم ها. همه خوب می دونیم که این توصیه هم اگر از طرف دوستان انجام شده بخاطر جلوگیری از برخی مشکلاتی هست که نه تنها در روز مصاحبه نمیشه اصلاح کرد بلکه تبعات بعدی خواهد داشت. گلایه مندی شما رو درک می کنم؛ اما امیدوارم با صبر همه چیز به خوبی پیش بره و سال دیگه همین موقع به این اوقات نگاه کنیم و بخندیم. مطمئن هم باشید اونی که این تقدیر رو برای شما رقم زده نمی گذاره آینده شما باهاش بازی بشه. قسمت هرچی باشه همون میشه. براتون آرزوی موفقیت، شادی و سلامتی می کنم.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه سفرنامه بخش 1 و 2 سفرنامه بخش 3 تشکر کنندگان: mohammad69 ، aghaghia ، studpk ، philter ، far2014 ، گل نهال ، azadeh2014 ، amin arefi ، powerb ، Sara_lphmkf ، nedaba ، Sam2014 ، Saeedv13 ، محبت ، Moamma111 ، ali1220 ، MEHR52
2013-10-07 ساعت 15:56
(2013-10-07 ساعت 15:38)alimomen نوشته: متاسفانه روزهای اولی که ما میخاستیم فرمها رو پر کنیم اکثریت مدیران وپیشکسوتها میگفتن که هیچ عجله ای واسه فرستادن فرمها نیست فقط بادقت و حوصله پر کنید هنوز خیلی فرصت هست حالا میبینیم که دقیقا برعکس هست شما حتی در صورت اشتباه در تکمیل فرمها در حضور افیسر قبل از قسم میتونید تصحیح کنید ولی فرصتی که از دست رفته رو هرگز--خود من با خوندن این توصیه ها حداقل یکماه مدارکم رو دیرتر فرستادم وگرنه میخاستم چند روز بعد از قبولی بفرستم -حالا میبینیم که زود فرستادن فرمها مهمترین عامل در زود کارنت شدن در نتیجه دریافت نامه دوم در نتیجه مهلت بیشتری واسه کلیرنس داشتن و مهمتر از همه موفقیت در اخذ ویزا هست لطفا خواهشن تا از چیزی مطمین نیستید اینقدر با اطمینان خاطر نسخه نپیچید و با آینده ملت بازی نکنید دوست عزیز، شما کیس نامبرتون حدود 4000 هزار هست و من که البته اون موقع مدیر نبودم بازم بهتون میگم کار خوبی کردین که با دقت فرم هاتون رو فرستادین، این دیر فرستادن برای کسانی که کارنتی های ماه های اول هستند تاثیر گذاره نه برای شما که مثلا 2 ماه دیگه کارنت میشین، پس چرا به خودتون استرس وارد میکنید، مطمئن باشید اگر اشتباه داشتید تویِ فرمتون بیشتر استرس داشتید... CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348 لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید. مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
2013-10-07 ساعت 15:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-07 ساعت 15:58 توسط shahryar7021.)
دوست خوبم به امید خدا حل میشه .....
متاسفانه نشد،
2013-10-07 ساعت 15:57
(2013-10-07 ساعت 15:38)alimomen نوشته: متاسفانه روزهای اولی که ما میخاستیم فرمها رو پر کنیم اکثریت مدیران وپیشکسوتها میگفتن که هیچ عجله ای واسه فرستادن فرمها نیست فقط بادقت و حوصله پر کنید هنوز خیلی فرصت هست حالا میبینیم که دقیقا برعکس هست شما حتی در صورت اشتباه در تکمیل فرمها در حضور افیسر قبل از قسم میتونید تصحیح کنید ولی فرصتی که از دست رفته رو هرگز--خود من با خوندن این توصیه ها حداقل یکماه مدارکم رو دیرتر فرستادم وگرنه میخاستم چند روز بعد از قبولی بفرستم -حالا میبینیم که زود فرستادن فرمها مهمترین عامل در زود کارنت شدن در نتیجه دریافت نامه دوم در نتیجه مهلت بیشتری واسه کلیرنس داشتن و مهمتر از همه موفقیت در اخذ ویزا هست لطفا خواهشن تا از چیزی مطمین نیستید اینقدر با اطمینان خاطر نسخه نپیچید و با آینده ملت بازی نکنید دوست عزيز شما اگه 1 مي هم فرماتونو فرستاده بودين هنوز كارنت نشده بودين. در مورد شما من تقريبا با اطمينان ميگم كه تاخير در ارسال مدارك اوليه تاخيري در مصاحبتون ايجاد نميكنه. من 13 june تازه قبوليمو ديدم با كيس زير 300. يعني سري اول كارنتياي پارسال بودم. اما هيچ تاخيري هم براي مصاحبم پيش نيومد.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
2013-10-07 ساعت 16:22
دوستان اولا من کوچیک همه شما هستم ودست همتون رو دورادور میبوسم خداییش من به فکر خودم نیستم که 4000 هستم و به قول شماها تاثیری واسم نداره و خدا شاهد هست که در صورت نگرفتن ویزا اینقدرها ناراحت نمیشم ولی اون شخصی رو در نظر بگیرید که مثلا کیسش 3 رقمی هست و تمام آمال و آرزوهاش توی این ویزا خلاصه شده(همین جا نمونش رو داریم که به علت دیر فرستادن هنوز نامه دوم نگرفته )آیا واقعا ظلم نیست که در اثر یک راهنمایی غلط از گرفتن ویزا محروم بشه؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box. interview:18mar updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug تشکر کنندگان: philter ، محبت ، shahryar7021 ، ali1220
(2013-10-07 ساعت 16:22)alimomen نوشته: دوستان اولا من کوچیک همه شما هستم ودست همتون رو دورادور میبوسم خداییش من به فکر خودم نیستم که 4000 هستم و به قول شماها تاثیری واسم نداره و خدا شاهد هست که در صورت نگرفتن ویزا اینقدرها ناراحت نمیشم ولی اون شخصی رو در نظر بگیرید که مثلا کیسش 3 رقمی هست و تمام آمال و آرزوهاش توی این ویزا خلاصه شده(همین جا نمونش رو داریم که به علت دیر فرستادن هنوز نامه دوم نگرفته )آیا واقعا ظلم نیست که در اثر یک راهنمایی غلط از گرفتن ویزا محروم بشه؟ شما بزرگواری به طور حتم راهنمایی غلط به نتیجه غلط هم منتج خواهد شد. انشاالله که اواسط و اواخر همین ماه نامه دوم همه دوستان منتظر میاد و از نگرانی هم خارج می شن. پیروز باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه سفرنامه بخش 1 و 2 سفرنامه بخش 3 |