کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-07-19 ساعت 13:28)mehdi2014 نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 19:53)aghaghia نوشته:  
(2013-07-18 ساعت 18:01)mehdi2014 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم. من حدود 10000 دلار دارم و نمی خوام تبدیل به ریالش کنم. می خواستم ببینم می تونم این مبلغ رو بزارم تو یه حساب ارزی و در همان شعبه هم یه حساب ریالی مثلا به مبلغ 50 میلیون باز کنم و هر دو شو ارائه کنم؟؟؟؟ به نظرتون مشکلی که نداره؟

مشکلی نداره دوست عزیز، فقط سعی کنید مقدارش معقول و متناسب با تعداد افراد کیستون باشه...

مرسی از راهنمائیتون، راستش ما دو نفر هستیم و روی حدود 20000 ادلار داریم فکر می کنیم که احتمالا معقوله!
سوال دیگه اینکه دوستان بیشتر به بانکهای پاسارگاد و ملت اشاره کردن، آیا علت خاصی داره؟ میخواستم بدونم بانک سامان هم موجودی به زبان انگلیسی میده و مورد قبول هست؟

بله دوست عزیز. نه تنها بانک سامان بلکه تمامی بانک های خصوصی و دولتی این کار رو به درخواست مشتری انجام می دن.
اما نکته قابل تامل که باعث شده دوستان دو بانک مطروحه رو اسم ببرن این هست که در کل بانک های خصوصی کارها درست تر، سریع تر و با استرس کمتر و صد البته اعصاب خوردی کمتر انجام میشه ( البته باز هم نه همه بانک های خصوصی !! )
بانک سامان هم بانک خوبی است و تائیده اش مورد قبول هست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-07-17 ساعت 17:24)aghaghia نوشته:  ..... مشکل ایرانه که باید یه جوری پول رو خارج کنید خودتون یا با کمک صرافی ها...

جداً .... حالا چجوری از ایران خارج کنیم؟ ... داشتم دیروز پریروز به همین موضوع فکر می کردم؟ .. بزاریم تو جورابمون؟! Tongue
کسی راهی پیشنهاد داره که بدون دردسر باشه؟
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-19 ساعت 15:02)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 17:24)aghaghia نوشته:  ..... مشکل ایرانه که باید یه جوری پول رو خارج کنید خودتون یا با کمک صرافی ها...

جداً .... حالا چجوری از ایران خارج کنیم؟ ... داشتم دیروز پریروز به همین موضوع فکر می کردم؟ .. بزاریم تو جورابمون؟! Tongue

یه راهش اینکه سرمایتون رو بخشیش رو به طلا تبدیل و بندازین گردنتونBig Grin

ولی یه حدی داره دیگه النگو هم که نمیشه انداختBig Grin
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، ojee ، ghafari88
(2013-07-19 ساعت 16:01)noobnoobi نوشته:  

البته طلا ملا یه محدودیتی داره Big Grin
تو فرودگاه امام که زده نمیدونم 150 گرم...یه چیزی توی همین مایه ها...بعدشم طلا رو میخواین ببرین یو اس بفروشین؟ داستان داره هاااااا
واسه پول بردن که مشکلی نیست،میدونم فرودگاه امام که کار نداره،امریکا هم که ماجری عذرمون موجهه!!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: behfaza ، azar1348
(2013-07-21 ساعت 10:21)nedafarsi نوشته:  

تو فرودگاه امام که زده نمیدونم 150 گرم...یه چیزی توی همین مایه ها...بعدشم طلا رو میخواین ببرین یو اس بفروشین؟ داستان داره هاااااا
واسه پول بردن که مشکلی نیست،میدونم فرودگاه امام که کار نداره،آمریکا هم که ماجری عذرمون موجهه!!

شما مطمئنین که فرودگاه امام کاری ندارن؟ ... وقتی برای طلا معیار تعیین کردن برای پول تعیین نمی کنن؟ ... می دونین چی می خوام بگم؟ ... منظور اینکه وقتی طلا رو چک می کنن پول رو چک نمی کنن؟ .. البته خودم هم می دونم که میشه قایم کرد اما خوب بهرحال شیوه اش مهمه! Big Grin
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-21 ساعت 10:30)ghafari88 نوشته:  

واسه پول بردن که مشکلی نیست،میدونم فرودگاه امام که کار نداره،آمریکا هم که ماجری عذرمون موجهه!!

شما مطمئنین که فرودگاه امام کاری ندارن؟ ... وقتی برای طلا معیار تعیین کردن برای پول تعیین نمی کنن؟ ... می دونین چی می خوام بگم؟ ... منظور اینکه وقتی طلا رو چک می کنن پول رو چک نمی کنن؟ .. البته خودم هم می دونم که میشه قایم کرد اما خوب بهرحال شیوه اش مهمه! Big Grin

والا دوستان میگن که فرودگاه امام به پول کار نداره،آخه هرچی فکرم میکنم تو این چندباری که سفر خارج از کشور داشتم کسی ازم نپرسیده چقدر پول دارم البته زیادم همراهم نبوده که جلب توجه کنه..کشور دوست و برادر امریکا هم قرار نبوده برم Tongue
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
(2013-07-21 ساعت 10:41)nedafarsi نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 15:02)ghafari88 نوشته:  جداً .... حالا چجوری از ایران خارج کنیم؟ ... داشتم دیروز پریروز به همین موضوع فکر می کردم؟ .. بزاریم تو جورابمون؟! Tongue

والا دوستان میگن که فرودگاه امام به پول کار نداره،آخه هرچی فکرم میکنم تو این چندباری که سفر خارج از کشور داشتم کسی ازم نپرسیده چقدر پول دارم البته زیادم همراهم نبوده که جلب توجه کنه..کشور دوست و برادر آمریکا هم قرار نبوده برم Tongue

این نکته آخر که گفتین؛ نکته است ها! Big Grin
این کشور دوست و برادر و این حرفا!
شاید ویزی رو ببینن شاخکاشون تکون بخوره و خلاصه از این حرفا.
ما که بدبختیم پول نداریم و میشه یه جوری جاسازش کرد. اما اون دوستانی که از دهک های بالای جامعه هستند باید یه فکری به حال پولای قلمبه بکنن؟! Tongue
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza
(2013-07-21 ساعت 10:46)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 10:41)nedafarsi نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 16:01)noobnoobi نوشته:  یه راهش اینکه سرمایتون رو بخشیش رو به طلا تبدیل و بندازین گردنتونBig Grin

والا دوستان میگن که فرودگاه امام به پول کار نداره،آخه هرچی فکرم میکنم تو این چندباری که سفر خارج از کشور داشتم کسی ازم نپرسیده چقدر پول دارم البته زیادم همراهم نبوده که جلب توجه کنه..کشور دوست و برادر آمریکا هم قرار نبوده برم Tongue

این نکته آخر که گفتین؛ نکته است ها! Big Grin
این کشور دوست و برادر و این حرفا!
شاید ویزی رو ببینن شاخکاشون تکون بخوره و خلاصه از این حرفا.
ما که بدبختیم پول نداریم و میشه یه جوری جاسازش کرد. اما اون دوستانی که از دهک های بالای جامعه هستند باید یه فکری به حال پولای قلمبه بکنن؟! Tongue

من تحقیق کردم در این مورد . تنها راه قانونیش اینه که از بانک مربوطه یا بانک مرکزی یه نامه بگیرید. والا بعضا مشاهده شده 30،000$ هم بردن و کاری بهشون نداشتن. راه دیگه هم اینه که اگه اشنایی دارید تو ترکیه یا دبی که پروازتون از اونجا باید به امریکا صورت بگیره حواله کنید از صرافی و 1 روز تو اون کشور توقف داشته باشید بگیرید و با خودتون ببرید. تو بقیه کشور ها کاری ندارن شما چقدر پول با خودتون از گیت رد میکنید. فکر بردن طلا رو هم از سرتون بیرون کنید که دردسر زیاد داره
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، nedafarsi
دوستان امکانش هست به خاطر نداشتن اسپانسر رد کنن کسیو؟
(2013-07-23 ساعت 12:04)siminzakavand نوشته:  دوستان امکانش هست به خاطر نداشتن اسپانسر رد کنن کسیو؟

خیر ، فقط کسری مدرک میخورید و باید در اولین فرصت اقدام به تهیه آن کنید.
2013AS4xxx
(2013-07-23 ساعت 12:07)amir0_0amir نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 12:04)siminzakavand نوشته:  دوستان امکانش هست به خاطر نداشتن اسپانسر رد کنن کسیو؟

یعنی در هر صورت باید اسپانسر داشته باشیم؟
(2013-07-23 ساعت 12:33)siminzakavand نوشته:  

خیر. اگر تمکن مالی ارائه بدید نیاز به داشتن اسپانسر نیست. پیشنهاد هم همینه که تمکن مالی ارائه بدید و سراغ داستان اسپانسر نرید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: siminzakavand ، amir0_0amir ، behfaza ، afshinghwink ، H Pier ، ojee ، lonelyman ، azar1348 ، exxedus
(2013-07-23 ساعت 13:03)ghafari88 نوشته:  

خیر. اگر تمکن مالی ارائه بدید نیاز به داشتن اسپانسر نیست. پیشنهاد هم همینه که تمکن مالی ارائه بدید و سراغ داستان اسپانسر نرید.
دوست گرامی‌ تا جای که ممکنه سراغ اسپانسر نرین،با یه تمکن مالی‌ خیلی‌ راحت تر و اسون تر این مرحلهرو میگذرونید،بحث اسپانسر خیلی‌ بحث پیچدهٔ، در کول عمدهٔ مسالش اینه که اگر فامیل نزدیک نباشه تا یک عمر منّت داره و هم اینکه کسی اگر اسپانسر داشته باشه به هیچ وجه نمیشه از کمک‌های دولت ایالت متحده استفاده کرد،

در رابطه با تمکن مالی‌ هم عرض کنم خدماتتون که تکرار مکرراته که برای یک نفر ۱۸۰۰۰ دلار و ۲ نفر حدود ۲۵۰۰۰ دلار کفایت میکنه مضافاً بر اینکه به هیچ وجه نیاز به گردش حسابی‌ ۶ ماه و یا ۳ ماه نیست و الکی‌ براشون حساسیت نباید به وجود اورد و یه نصف روز اگر این مبلغ رو بذارین تو حساب و همون روز گواهی آخرین موجودی بگرین به لاتین کفایت میکنه،خیالت ۱۰۰ % راحت.

موفق باشید
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، aghaghia ، H Pier ، behfaza ، mohammad19911991 ، lonelyman ، azar1348 ، ghafari88 ، KIMIA2005 ، exxedus ، tenese
پیرو صحبت های دوستان

یک نکته رو یادآور بشم که هر زمان خواستید گواهی از بانک بگیرید توجه کنید که حتما گواهی رنگی و دارای اعتبار باشه . بانک ملت متاسفانه به من گواهی سیاه سفید داد و کنسول از من قبول نکرد . بیخودی ما رو دچار استرس کرد.
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، lonelyman ، ghafari88 ، nedafarsi ، exxedus
(2013-07-25 ساعت 02:09)mani.iht نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 13:03)ghafari88 نوشته:  

دوست گرامی‌ تا جای که ممکنه سراغ اسپانسر نرین،با یه تمکن مالی‌ خیلی‌ راحت تر و اسون تر این مرحلهرو میگذرونید،بحث اسپانسر خیلی‌ بحث پیچدهٔ، در کول عمدهٔ مسالش اینه که اگر فامیل نزدیک نباشه تا یک عمر منّت داره و هم اینکه کسی اگر اسپانسر داشته باشه به هیچ وجه نمیشه از کمک‌های دولت ایالت متحده استفاده کرد،

در رابطه با تمکن مالی‌ هم عرض کنم خدماتتون که تکرار مکرراته که برای یک نفر ۱۸۰۰۰ دلار و ۲ نفر حدود ۲۵۰۰۰ دلار کفایت میکنه مضافاً بر اینکه به هیچ وجه نیاز به گردش حسابی‌ ۶ ماه و یا ۳ ماه نیست و الکی‌ براشون حساسیت نباید به وجود اورد و یه نصف روز اگر این مبلغ رو بذارین تو حساب و همون روز گواهی آخرین موجودی بگرین به لاتین کفایت میکنه،خیالت ۱۰۰ % راحت.

موفق باشید
2 تاسوال برام پیش اومد.
کسی اگر اسپانسر داشته باشه به هیچ وجه نمیشه از کمک‌های دولت ایالت متحده استفاده کرد،(این مطلبی که فرموذین میشه بیشتر توضیح بدین . منظورتون چه کمکیه؟)
یه نصف روز اگر این مبلغ رو بذارین تو حساب و همون روز گواهی آخرین موجودی بگرین به لاتین کفایت میکنه،خیالت ۱۰۰ % راحت.
(دوست عزیز نصف روز یا 24 ساعت؟
مطمئنید نصف روز کافیه؟)
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza ، ojee ، azar1348

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان