موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-25 ساعت 14:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-25 ساعت 16:03 توسط el333.)
(2013-07-25 ساعت 13:51)KIMIA2005 نوشته: (2013-07-25 ساعت 12:59)ghafari88 نوشته: (2013-07-25 ساعت 03:50)حسن پیری نوشته: 2 تاسوال برام پیش اومد.
کسی اگر اسپانسر داشته باشه به هیچ وجه نمیشه از کمکهای دولت ایالت متحده استفاده کرد،(این مطلبی که فرموذین میشه بیشتر ..
من یک شفاف سازی انجام بدم!
ببینید دوستان گلم؛ طبق قوانین داخلی اکثر بانک ها؛ شما می بایست این پول رو حداقل 24 تا 48 ساعت درون حسابتون داشته باشید. حالا اگر بانکی این کار رو با نصف روز انجام می دن دارن مرام می ذارن.
...
در تایید صحبتهای عمو احسان عزیز باید بگم که پول تا ساعت 24 همون روزی که گواهی رو میگیرید بایستی در حساب بماند اونوقت پول رو بگیرید حالا ممکنه بانکی هم باشه که همون روز بعد از صدور گواهی پول رو برگردونه به هر حال حداقل یکی دو روز رو روش حساب کنید اگه از کسی قرض میگیرید....
دوستان عزيز جهت تكميل صحبت دوستان خدمتتون عرض كنم كه شعبه مركزي بانكها (بانكهاي خصوصي را مطمئنم چون خودم آنجا رفتم اما در مورد دولتيها نميدانم) اگر تشريف ببريد همان موقع ميتوانيد پول به حسابتون بريزيد و برگه موجودي حساب را دريافت كنيد و بلافاصله پول را از حسابتون خارج كنيد..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شوهر من امسال در لاتاری 2014 قبول شده . ما اطلاعات کمی در این مورد داریم . سفارت مورد نظرمون رو ایروان انتخاب کردیم . فرم اسپانسر رو کی و کجا باید پر کنیم ؟ ما اسپانسر نداریم . می خواستیم از طریقی که دوستان گفتن حساب بانکی باز کنیم . اگر 1 یه 2 روزه بشه که عالیه . به نظر شما کافیه ؟؟ ما دو نفریم یعنی باید یک حساب باز کنیم که حدودا 166 ملیون موجودی داشته باشه یا برای هر دوتامون هر کدوم جداگانه حساب باز کنیم ؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من به جای برگه تمکن مالی از بانک به نظرتون میتونم برگه سهامام نو بورس اوراق بهادار که قابل ترجمه رسمی هست رو ارائه کنم؟
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم با خوندن مطالب اين تاپيك دونكته رو ميخواستم عرض كنم اول اينكه تمكن مالي رو حواستون باشه خيلي زود نگيريد چون باطل ميشه دوم اينكه ميشه سند خونه و ماشين رو هم ترجمه كرد و بجاي تمكن مالي ارائه داد ، دوست من در ٢٠١٢ اينكارو كرد و الان هم آمريكاست و خودم هم در ٢٠١٣ اينكارو كردم و به آفيسر گفتم چون ارزش پول تو ايران خيلي مياد پائين من پول تو بانك نميزارم و فقط آفيسر پرسيد كه خونت رو ميخواي بفروشي و من گفتم بله ايشون گفت زود ميتوني بفروشي منم گفتم البته
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
ممنون که ما را در جمعتان پذیرا شدید.
ابتدا میخواستم از همه بخصوص مدیران و بانیان سایت و همچنین از همه یاورانی که وقت میگذارند و مهربانانه پاسخ میدهند تشکر کنم. ایکاش همه مان همیشه همینطور با هم همراه باشیم.
سوال و موردی دارم که فکر میکنم خاص است و امیدوارم کمکم کنید. امسال 2014AS از بین همه اطرافیان و فرزند و نوه ها از بخت خوب یا بد فقط مادر 75 ساله ما (انفرادی) در لاتاری پذیرفته شده. نامه قبولی لاتاری هم انکارا را پیشنهاد داده . حال بغیر از مشکل اصلی که راضی شدن او به سفر است این سوال را دارم که:
1. ایا سن در مصاحبه و تصمیم افسر دخیل هست؟ و موردی مشابه ایا دیده اید؟
2. او صد تا دویست میلیون تومان ریالی و پنجاه هزار دلار سپرده ارزی در بانک داخل ساپورت و مدرک دارد ایا برای مصاحبه کافی میدانید یا انرا ارتقا دهیم؟ تا چه حد؟
3. الان اسپانسر نداریم. با این شرایط ایا اسپانسر را هم پیگیری کنیم یا نیازی نیست یا ضروری است؟ (با توجه به شرایط ما)
4. طرح کردن اسناد خانه و املاک را چطور؟ بخصوص اگر که شش دانگ نباشند.
ممنون از راهنمائی و در انتظار نظراتتان.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 18:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 22:21 توسط ماتیتی.)
یاور خردمندم love_everlife و دیگر همراهان عزیز
ممنونم از راهنمائیتان
فکر میکنید اگر روز مصاحبه بپرسد حالا که اسپانسر نداری محل مقصدت کجاست یا چطور فلان جا را معرفی میکنی صلاح هست ما بستگان را ذکر نام یا ادرس کنیم یا راهنمائی داری؟ یا اصلا چی بگوئیم؟
ایا در مورد تغییر محل مصاحبه نظری داری؟
ضمنا الان هفت هفته از ارسال مدارک گذشته ایا کنتاکی دیر نکرده؟ هیچ ایمیلی نیامده.
آرزومند و محتاج دعای خیر همگان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-31 ساعت 15:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-31 ساعت 15:41 توسط arash12.)
دوستان لطف کنید بگید ارزش گذاری ملک به چه صورت هست؟و نامه تمکن مالی رو باید از بانک بگیریم؟ دوستان آیا پدر یا مادر می تونند اسپانسر باشن؟یعنی مثلا اگه اونا چیزی به اسمشون هست می تونیم ترجمه کنیم با خودمون ببریم؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس