کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-07-25 ساعت 03:50)حسن پیری نوشته:  2 تاسوال برام پیش اومد.
کسی اگر اسپانسر داشته باشه به هیچ وجه نمیشه از کمک‌های دولت ایالت متحده استفاده کرد،(این مطلبی که فرموذین میشه بیشتر توضیح بدین . منظورتون چه کمکیه؟)
یه نصف روز اگر این مبلغ رو بذارین تو حساب و همون روز گواهی آخرین موجودی بگرین به لاتین کفایت میکنه،خیالت ۱۰۰ % راحت.
(دوست عزیز نصف روز یا 24 ساعت؟
مطمئنید نصف روز کافیه؟)

من یک شفاف سازی انجام بدم! Big Grin
ببینید دوستان گلم؛ طبق قوانین داخلی اکثر بانک ها؛ شما می بایست این پول رو حداقل 24 تا 48 ساعت درون حسابتون داشته باشید. حالا اگر بانکی این کار رو با نصف روز انجام می دن دارن مرام می ذارن.
بهتره اینطوری بگم؛
شما مثلا صبح این پول رو می ریزید داخل حساب، بعد ظهر تشریف می برید و گواهی رو میگیرید و به محض اینکه گواهی رو گرفتید می گید؛ خوب داداش ( یا آبجی؛ چون متصدی بانکی خانوم هم داریم دیگه ! Shy ) پولو با یه چک رمز دار مشتی بده بیاد؛ اون موقع است که طرف ممکنه بگه شرمنــــــــــــــــده! .. برو فردا بیا! Sad ..... و صد البته که ممکنه هم همون موقع بهتون بدهند پول رو ...
ضمناً ظاهرا برخی از سفارت ها بعد از ارائه این دست گواهی ها با واحد بین الملل بانک مربوطه تماس گرفتند و استعلام کردند که 1- آیا این پول تو حساب بوده یا نه 2- گواهی درسته یا نه ..... تاکید می کنم که اولاً ظاهراً سفارت کشور مورد نظرمون چنین تماسی رو خیلی کم می گیرند چون داخل ایران سفارت ندارند؛ دوماً معمولا برای کیس های دانشجویی این تماس برقرار میشه ...
پس خواهشاً نگران نشید ... فقط جهت بالاتر رفتن اطلاعاتتون این ها رو گفتم
این مواردی که دارم عرض می کنم خدممتون طبق استعلامم از یکی از دوستان که در بانک پ....... کار می کنند Wink می گم

پس بهتره که روزه شک دار نگیرید و اگر از کسی قرض هم می گیرید بهش بگید دو سه روزه بهت بر می گردونم ....

شاد و سالم باشید دوستان گلم Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، lonelyman ، azar1348 ، exxedus
(2013-07-25 ساعت 12:59)ghafari88 نوشته:  
کسی اگر اسپانسر داشته باشه به هیچ وجه نمیشه از کمک‌های دولت ایالت متحده استفاده کرد،(این مطلبی که فرموذین میشه بیشتر توضیح بدین . منظورتون چه کمکیه؟)
یه نصف روز اگر این مبلغ رو بذارین تو حساب و همون روز گواهی آخرین موجودی بگرین به لاتین کفایت میکنه،خیالت ۱۰۰ % راحت.
(دوست عزیز نصف روز یا 24 ساعت؟
مطمئنید نصف روز کافیه؟)

من یک شفاف سازی انجام بدم! :D
ببینید دوستان گلم؛ طبق قوانین داخلی اکثر بانک ها؛ شما می بایست این پول رو حداقل 24 تا 48 ساعت درون حسابتون داشته باشید. حالا اگر بانکی این کار رو با نصف روز انجام می دن دارن مرام می ذارن.
بهتره اینطوری بگم؛
شما مثلا صبح این پول رو می ریزید داخل حساب، بعد ظهر تشریف می برید و گواهی رو میگیرید و به محض اینکه گواهی رو گرفتید می گید؛ خوب داداش ( یا آبجی؛ چون متصدی بانکی خانوم هم داریم دیگه ! :shy: ) پولو با یه چک رمز دار مشتی بده بیاد؛ اون موقع است که طرف ممکنه بگه شرمنــــــــــــــــده! .. برو فردا بیا! :( ..... و صد البته که ممکنه هم همون موقع بهتون بدهند پول رو ...
ضمناً ظاهرا برخی از سفارت ها بعد از ارائه این دست گواهی ها با واحد بین الملل بانک مربوطه تماس گرفتند و استعلام کردند که 1- آیا این پول تو حساب بوده یا نه 2- گواهی درسته یا نه ..... تاکید می کنم که اولاً ظاهراً سفارت کشور مورد نظرمون چنین تماسی رو خیلی کم می گیرند چون داخل ایران سفارت ندارند؛ دوماً معمولا برای کیس های دانشجویی این تماس برقرار میشه ...
پس خواهشاً نگران نشید ... فقط جهت بالاتر رفتن اطلاعاتتون این ها رو گفتم
این مواردی که دارم عرض می کنم خدممتون طبق استعلامم از یکی از دوستان که در بانک پ....... کار می کنند ;) می گم

پس بهتره که روزه شک دار نگیرید و اگر از کسی قرض هم می گیرید بهش بگید دو سه روزه بهت بر می گردونم ....

شاد و سالم باشید دوستان گلم ;)

در تایید صحبتهای عمو احسان عزیز باید بگم که پول تا ساعت 24 همون روزی که گواهی رو میگیرید بایستی در حساب بماند اونوقت پول رو بگیرید حالا ممکنه بانکی هم باشه که همون روز بعد از صدور گواهی پول رو برگردونه به هر حال حداقل یکی دو روز رو روش حساب کنید اگه از کسی قرض میگیرید....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ojee ، behfaza ، azar1348 ، 20142ddc
(2013-07-25 ساعت 13:51)KIMIA2005 نوشته:  
کسی اگر اسپانسر داشته باشه به هیچ وجه نمیشه از کمک‌های دولت ایالت متحده استفاده کرد،(این مطلبی که فرموذین میشه بیشتر ..

...

در تایید صحبتهای عمو احسان عزیز باید بگم که پول تا ساعت 24 همون روزی که گواهی رو میگیرید بایستی در حساب بماند اونوقت پول رو بگیرید حالا ممکنه بانکی هم باشه که همون روز بعد از صدور گواهی پول رو برگردونه به هر حال حداقل یکی دو روز رو روش حساب کنید اگه از کسی قرض میگیرید....
دوستان عزيز جهت تكميل صحبت دوستان خدمتتون عرض كنم كه شعبه مركزي بانكها (بانكهاي خصوصي را مطمئنم چون خودم آنجا رفتم اما در مورد دولتيها نميدانم) اگر تشريف ببريد همان موقع ميتوانيد پول به حسابتون بريزيد و برگه موجودي حساب را دريافت كنيد و بلافاصله پول را از حسابتون خارج كنيد..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: love_everlife ، noobnoobi ، KIMIA2005 ، behfaza ، ffrfar
سلام

شوهر من امسال در لاتاری 2014 قبول شده . ما اطلاعات کمی در این مورد داریم . سفارت مورد نظرمون رو ایروان انتخاب کردیم . فرم اسپانسر رو کی و کجا باید پر کنیم ؟ ما اسپانسر نداریم . می خواستیم از طریقی که دوستان گفتن حساب بانکی باز کنیم . اگر 1 یه 2 روزه بشه که عالیه . به نظر شما کافیه ؟؟ ما دو نفریم یعنی باید یک حساب باز کنیم که حدودا 166 ملیون موجودی داشته باشه یا برای هر دوتامون هر کدوم جداگانه حساب باز کنیم ؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: behfaza ، lonelyman ، azar1348
(2013-07-25 ساعت 15:59)shiraz_neda نوشته:  سلام

شوهر من امسال در لاتاری 2014 قبول شده . ما اطلاعات کمی در این مورد داریم . سفارت مورد نظرمون رو ایروان انتخاب کردیم . فرم اسپانسر رو کی و کجا باید پر کنیم ؟ ما اسپانسر نداریم . می خواستیم از طریقی که دوستان گفتن حساب بانکی باز کنیم . اگر 1 یه 2 روزه بشه که عالیه . به نظر شما کافیه ؟؟ ما دو نفریم یعنی باید یک حساب باز کنیم که حدودا 166 ملیون موجودی داشته باشه یا برای هر دوتامون هر کدوم جداگانه حساب باز کنیم ؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز شما اگر از طریق حساب بانکی وگواهی موجودی حساب می خواهید اقدام کنید دیگر نیازی به اسپانسر و فرمهای مربوطه نیست. برای دونفر حدودا 20- 25 هزار دلار کافی هستش گواهی موجودی حساب میتونه بنام فرد برنده یا همسر ش باشد...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee ، behfaza ، lonelyman ، love_everlife ، azar1348 ، ffrfar
سلام دوستان من به جای برگه تمکن مالی از بانک به نظرتون میتونم برگه سهامام نو بورس اوراق بهادار که قابل ترجمه رسمی هست رو ارائه کنم؟
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
تشکر کنندگان: behfaza ، lonelyman ، love_everlife ، azar1348
(2013-07-25 ساعت 14:56)el333 نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 13:51)KIMIA2005 نوشته:  
کسی اگر اسپانسر داشته باشه به هیچ وجه نمیشه از کمک‌های دولت ایالت متحده استفاده کرد،(این مطلبی که فرموذین میشه بیشتر ..

...

دوستان عزيز جهت تكميل صحبت دوستان خدمتتون عرض كنم كه شعبه مركزي بانكها (بانكهاي خصوصي را مطمئنم چون خودم آنجا رفتم اما در مورد دولتيها نميدانم) اگر تشريف ببريد همان موقع ميتوانيد پول به حسابتون بريزيد و برگه موجودي حساب را دريافت كنيد و بلافاصله پول را از حسابتون خارج كنيد..

el333 جان ... اگر دقت کرده باشی من هم عرض کردم همان شعبه هم این کار را ممکن است انجام دهند. بستگی به کارمند و معاون یا رئیس شعبه داره.
اون بانکی هم که من عرض کردم خصوصی هست.
در کل معمولا بانک های خصوصی با آدم راه میان. زیاد نیازی نیست فکرمون رو درگیرش کنیم.
بهرحال ممنون از نظرت. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، azar1348
(2013-07-25 ساعت 17:09)hamedapple نوشته:  سلام دوستان من به جای برگه تمکن مالی از بانک به نظرتون میتونم برگه سهامام نو بورس اوراق بهادار که قابل ترجمه رسمی هست رو ارائه کنم؟

حامد جان سلام
تا جایی که من اطلاع دارم خیر.
شما در هر صورت برگه تمکن مالی رو باید همراه داشته باشید. اصلا فلسفه تمکن مالی ارائه دادن همین هست که ببینن شما چقدر پول دارید که بتونید بخصوص در ماه های اول در کشور دوست و برادر زندگی کنید.
می تونید ترجمه برگه های سهامتون رو در کنار تمکن مالی ارائه بدید اما خیلی برای سفارت و آفیسر مهم نیست.
موفق باشید
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، hamedapple ، KIMIA2005 ، azar1348
دوستان گلم با خوندن مطالب اين تاپيك دونكته رو ميخواستم عرض كنم اول اينكه تمكن مالي رو حواستون باشه خيلي زود نگيريد چون باطل ميشه دوم اينكه ميشه سند خونه و ماشين رو هم ترجمه كرد و بجاي تمكن مالي ارائه داد ، دوست من در ٢٠١٢ اينكارو كرد و الان هم آمريكاست و خودم هم در ٢٠١٣ اينكارو كردم و به آفيسر گفتم چون ارزش پول تو ايران خيلي مياد پائين من پول تو بانك نميزارم و فقط آفيسر پرسيد كه خونت رو ميخواي بفروشي و من گفتم بله ايشون گفت زود ميتوني بفروشي منم گفتم البتهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi ، behfaza ، azar1348 ، ghafari88 ، exxedus ، 20142ddc ، rayan.rahpou ، ffrfar ، tenese
سلام به همه دوستان
ممنون که ما را در جمعتان پذیرا شدید.
ابتدا میخواستم از همه بخصوص مدیران و بانیان سایت و همچنین از همه یاورانی که وقت میگذارند و مهربانانه پاسخ میدهند تشکر کنم. ایکاش همه مان همیشه همینطور با هم همراه باشیم.
سوال و موردی دارم که فکر میکنم خاص است و امیدوارم کمکم کنید. امسال 2014AS از بین همه اطرافیان و فرزند و نوه ها از بخت خوب یا بد فقط مادر 75 ساله ما (انفرادی) در لاتاری پذیرفته شده. نامه قبولی لاتاری هم انکارا را پیشنهاد داده . حال بغیر از مشکل اصلی که راضی شدن او به سفر است این سوال را دارم که:
1. ایا سن در مصاحبه و تصمیم افسر دخیل هست؟ و موردی مشابه ایا دیده اید؟
2. او صد تا دویست میلیون تومان ریالی و پنجاه هزار دلار سپرده ارزی در بانک داخل ساپورت و مدرک دارد ایا برای مصاحبه کافی میدانید یا انرا ارتقا دهیم؟ تا چه حد؟
3. الان اسپانسر نداریم. با این شرایط ایا اسپانسر را هم پیگیری کنیم یا نیازی نیست یا ضروری است؟ (با توجه به شرایط ما)
4. طرح کردن اسناد خانه و املاک را چطور؟ بخصوص اگر که شش دانگ نباشند.
ممنون از راهنمائی و در انتظار نظراتتان.
تشکر کنندگان: behfaza ، exxedus
(2013-07-30 ساعت 18:21)ماتیتی نوشته:  سلام به همه دوستان
ممنون که ما را در جمعتان پذیرا شدید.
ابتدا میخواستم از همه بخصوص مدیران و بانیان سایت و همچنین از همه یاورانی که وقت میگذارند و مهربانانه پاسخ میدهند تشکر کنم. ایکاش همه مان همیشه همینطور با هم همراه باشیم.
سوال و موردی دارم که فکر میکنم خاص است و امیدوارم کمکم کنید. امسال 2014AS از بین همه اطرافیان و فرزند و نوه ها از بخت خوب یا بد فقط مادر 75 ساله ما (انفرادی) در لاتاری پذیرفته شده. نامه قبولی لاتاری هم انکارا را پیشنهاد داده . حال بغیر از مشکل اصلی که راضی شدن او به سفر است این سوال را دارم که:
1. ایا سن در مصاحبه و تصمیم افسر دخیل هست؟ و موردی مشابه ایا دیده اید؟
2. او صد تا دویست میلیون تومان ریالی و پنجاه هزار دلار سپرده ارزی در بانک داخل ساپورت و مدرک دارد ایا برای مصاحبه کافی میدانید یا انرا ارتقا دهیم؟ تا چه حد؟
3. الان اسپانسر نداریم. با این شرایط ایا اسپانسر را هم پیگیری کنیم یا نیازی نیست یا ضروری است؟ (با توجه به شرایط ما)
4. طرح کردن اسناد خانه و املاک را چطور؟ بخصوص اگر که شش دانگ نباشند.
ممنون از راهنمائی و در انتظار نظراتتان.

به جمع ما خوش اومدی دوست عزیز Smile
به سن و سال کاری ندارن اگه مشکل خاصی یا بیماری خاصی خدایی نکرده نداشته باشن.
2- موجودی حساب بسیار مناسبه و احتیاجی به بیشتر کردن ندارن!
3- با این حساب بانکی اصلا احتیاجی به اسپانسر نیست پیشنهاد هم نمیشه دنبالش بگردید.
4- باز به این هم احتیاجی نیست. ولی اگر میخواهید که با خودتون ببرید برای مصاحبه دقت کنید که اول باید ارزش گذاری بشه و اون ارزش گذاری + سند منزل ترجمه بشه !
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، azar1348 ، ماتیتی
یاور خردمندم love_everlife و دیگر همراهان عزیز
ممنونم از راهنمائیتان
فکر میکنید اگر روز مصاحبه بپرسد حالا که اسپانسر نداری محل مقصدت کجاست یا چطور فلان جا را معرفی میکنی صلاح هست ما بستگان را ذکر نام یا ادرس کنیم یا راهنمائی داری؟ یا اصلا چی بگوئیم؟
ایا در مورد تغییر محل مصاحبه نظری داری؟
ضمنا الان هفت هفته از ارسال مدارک گذشته ایا کنتاکی دیر نکرده؟ هیچ ایمیلی نیامده.
آرزومند و محتاج دعای خیر همگان
تشکر کنندگان: love_everlife ، behfaza
(2013-07-30 ساعت 18:55)ماتیتی نوشته:  فکر میکنید اگر روز مصاحبه بپرسد حالا که اسپانسر نداری محل مقصدت کجاست یا چطور فلان جا را معرفی میکنی صلاح هست ما بستگان را ذکر نام یا ادرس کنیم یا راهنمائی داری؟ یا اصلا چی بگوئیم؟
ایا در مورد تغییر محل مصاحبه نظری داری؟ ضمنا الان هفت هفته از ارسال مدارک گذشته ایا کنتاکی دیر نکرده؟

دوست عزیز شما اگر دوست یا آشنایی دارین میتونید بهش اشاره کنید و اصلا لزومی نداره که ایشون اسپانسر مادر شما باشند، به هر حال شما به یک آدرس در اونجا برای ارسال گرین کارت احتیاج دارید که در سوال 11 فرم 230 بهمین مورد اشاره شده اگر اون قسمت رو جواب ندادین میتونید روز مصاحبه آدرس یکی از بستگانتون در آ م ر ی ک ا رو بدین.
در حال حاضر دوستان پیشکسوت سفرت ابوظبی رو پیشنهاد میکنند ولی بسته به انتخاب خودتون داره...
شما اگر مدارکتون رو پست کردین باید یه ایمیل بزنید و درخواست تایید مدارک کنید تا بهتون جواب بدن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، azar1348 ، EKAM ، ماتیتی ، shatsi ، ffrfar
دوستان لطف کنید بگید ارزش گذاری ملک به چه صورت هست؟و نامه تمکن مالی رو باید از بانک بگیریم؟ دوستان آیا پدر یا مادر می تونند اسپانسر باشن؟یعنی مثلا اگه اونا چیزی به اسمشون هست می تونیم ترجمه کنیم با خودمون ببریم؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-31 ساعت 15:35)arash12 نوشته:  دوستان لطف کنید بگید ارزش گذاری ملک به چه صورت هست؟و نامه تمکن مالی رو باید از بانک بگیریم؟ دوستان آیا پدر یا مادر می تونند اسپانسر باشن؟یعنی مثلا اگه اونا چیزی به اسمشون هست می تونیم ترجمه کنیم با خودمون ببریم؟

ارزش گذلری ملک به این صورته که یه پولی میدی به دادگستری بهت وقت میده ، کارشناس میاد محل خونه و ... تخمین قیمت میزنه و یه نامه میدخ بهت. همیشه هم خیلی کمتر از قیمتی که قیمتش هست قیمت میزاره. تمکین مالی ( موجودی حساب لاتین ) هم باید از بانکت بگیری.
خیر دوست عزیز.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، tenese

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان