موضوعها: 0
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی میتونه کمکم کنه ، من اسپانسرم تمام مدارک رو آماده کرده و اسکن کرده و اسکن رو برایه من فرستاده. این مورد قبول سفارت هست یا باید حتما مدارک رو اوریجینال ببرم با خودم سفارت؟
خوشحالم.
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
آقا بعد از ۲ ماه معطلی جناب اسپانسر من میگه نمیتونه اسپانسر بشه براش مسئولیت داره! جالبه که دایی محترم بنده هستن! خوبه ما از یکی یه کار خواستیم انجام بده!!! اگه میشه یه راهنمایی به من بدید انگار بچها میگن اسپانسر داشته باشید بهتره.
خوشحالم.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ای بابا ....
بهرحال تا جایی که من می دونم اتفاقا برخلاف چیزی که شما فرمودین توصیه دوستان همیشه این بوده که اسپانسر نگیرید و بجای اسپانسر گواهی تمکن مالی بدید یا به نوعی خودتون اسپانسر خودتون بشید.
در هر صورت من هم پیشنهادم همین هست. بدون درسرتر هست و منت کسی هم سرتون نمی مونه خدای نکرده.
[/quote]
عمو احسان عزیز من با اطمینان تمام می گم که کلیرنس ما به علت اسپانسر نبود ،فقط به خاطر کار و سربازی همسرم بود.اینقدر تاپیک های مختلف منو از اسپانسر ترسونده بودن که تا دقیقه ی نود دودل بودم که مدارکو بدم یا نه که بعد گفتم هیچ چیز بهتر از صداقت نیست. چون حس می کردم اونا میدونن اسپانسر واسه من اقدام کرده!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من هفته دیگه پرواز دارم تمکن مالی رو کی باید بگیرم ؟
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2013-12-01 ساعت 16:39)داودی نوشته: سلام
امروز رفته بودم بانک سینا واسه تمکن مالی که شعبه ارزی هم داره وقتی سوال کردم واسه تمکن گفتن که موجودی باضافه میانگین 6 ماهه داده میشه از چند تا بانک خصوصی دیگه سوال کردم یا شعبه ارزی نداشتند یا همین رو گفتند البته گفتند که این گردش حساب نیست اما توی اون نامه ترجمه که از طرف بانک داده میشه موجودی به اضافه میانگن موجودی 6 ماهه داده میشه. میخوام بدونم با مشکلی بر نمیخورم؟
دوست عزيز پولتو واسه دو ساعت بريز تو سامان شعبه ونك وليعصر شمالي . تمكن كه گرفتي ورش دار.فقط٦٢٠٠خرج داره.حواست به تطابق تاريخ ها و صحت اونها باشه و اين كه پشت لوگوي بانك قايم نشن . فقط موجوديتو در اون لحظه حساب مي كنه ......يادم نبود حساب سامان داريد؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤