کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-11-27 ساعت 23:56)lunalovegood نوشته:  سلام.من کمک می خوام برای اسپانسر پول بریزم بانک.دقیقا حداقل پول چقدره؟14000 دلار یا 23000 دلار؟آیا اگر پول بیشتری بریزم بهتره؟

برای چند نفر؟
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: maria2000
(2013-11-28 ساعت 01:09)majid7 نوشته:  
(2013-11-27 ساعت 23:56)lunalovegood نوشته:  سلام.من کمک می خوام برای اسپانسر پول بریزم بانک.دقیقا حداقل پول چقدره؟14000 دلار یا 23000 دلار؟آیا اگر پول بیشتری بریزم بهتره؟

برای چند نفر؟

یک نفر
تشکر کنندگان:
(2013-11-27 ساعت 13:57)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-27 ساعت 13:32)behradmal نوشته:  
(2013-11-27 ساعت 10:53)behradmal نوشته:  سلام...
دوستان عزیز من ی مشکل بزرگ دارم لطفا راهنماییم کنین....
من میتونم ی وکالت تام از مادرم بگیرم سندهای خونه هم ترجمه کنم با این وکالت تام واسه مصاحبه ببرم؟
کلا وکالت رو قبول دارن؟

کمکککککککککککککک

اسم وکالت روش هست. یعنی اینکه وکیل کسی می شید که از جانب ایشون کاری رو انجام بدید. اون خونه مال شما نمیشه که!
شما باید نشون بدید که سرمایه ای برای خودتون دارید. موضوع وکالت ربطی به تمکن مالی نداره به نظر من.

ممنونم....
فقط ی سوال:پس این ک تو مهاجر سرا نوشته کپی یا سند ملکی یا وکالت به نام برنده یعنی چی؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکن کنید...............
دوستان عزیز کسی‌ میتونه کمکم کنه ، من اسپانسرم تمام مدارک رو آماده کرده و اسکن کرده و اسکن رو برایه من فرستاده. این مورد قبول سفارت هست یا باید حتما مدارک رو اوریجینال ببرم با خودم سفارت؟
خوشحالم.
(2013-11-28 ساعت 10:56)lunalovegood نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 01:09)majid7 نوشته:  

برای چند نفر؟

یک نفر
حدودا 50تا 70 میلیون کافی
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: mahbube ، ghafari88 ، shaghayegh ، maria2000
آقا بعد از ۲ ماه معطلی جناب اسپانسر من میگه نمیتونه اسپانسر بشه براش مسئولیت داره! جالبه که دایی محترم بنده هستن! خوبه ما از یکی‌ یه کار خواستیم انجام بده!!! اگه می‌شه یه راهنمایی به من بدید انگار بچها میگن اسپانسر داشته باشید بهتره.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: mahbube
(2013-11-29 ساعت 21:09)farshadm999 نوشته:  آقا بعد از ۲ ماه معطلی جناب اسپانسر من میگه نمیتونه اسپانسر بشه براش مسئولیت داره! جالبه که دایی محترم بنده هستن! خوبه ما از یکی‌ یه کار خواستیم انجام بده!!! اگه می‌شه یه راهنمایی به من بدید انگار بچها میگن اسپانسر داشته باشید بهتره.

ای بابا ....
بهرحال تا جایی که من می دونم اتفاقا برخلاف چیزی که شما فرمودین توصیه دوستان همیشه این بوده که اسپانسر نگیرید و بجای اسپانسر گواهی تمکن مالی بدید یا به نوعی خودتون اسپانسر خودتون بشید.
در هر صورت من هم پیشنهادم همین هست. بدون درسرتر هست و منت کسی هم سرتون نمی مونه خدای نکرده.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: amin arefi ، farshadm999 ، majid7 ، mahbube ، maria2000
(2013-11-29 ساعت 21:21)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-29 ساعت 21:09)farshadm999 نوشته:  آقا بعد از ۲ ماه معطلی جناب اسپانسر من میگه نمیتونه اسپانسر بشه براش مسئولیت داره! جالبه که دایی محترم بنده هستن! خوبه ما از یکی‌ یه کار خواستیم انجام بده!!! اگه می‌شه یه راهنمایی به من بدید انگار بچها میگن اسپانسر داشته باشید بهتره.

ای بابا ....
بهرحال تا جایی که من می دونم اتفاقا برخلاف چیزی که شما فرمودین توصیه دوستان همیشه این بوده که اسپانسر نگیرید و بجای اسپانسر گواهی تمکن مالی بدید یا به نوعی خودتون اسپانسر خودتون بشید.
در هر صورت من هم پیشنهادم همین هست. بدون درسرتر هست و منت کسی هم سرتون نمی مونه خدای نکرده.

یعنی‌ فقط با ارائه تمکن مالی می‌شه؟

امان از دست فامیل به درد نخور Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: hossien_501
ای بابا ....
[/quote]
عمو احسان عزیز من با اطمینان تمام می گم که کلیرنس ما به علت اسپانسر نبود ،فقط به خاطر کار و سربازی همسرم بود.اینقدر تاپیک های مختلف منو از اسپانسر ترسونده بودن که تا دقیقه ی نود دودل بودم که مدارکو بدم یا نه که بعد گفتم هیچ چیز بهتر از صداقت نیست. چون حس می کردم اونا میدونن اسپانسر واسه من اقدام کرده!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2013-11-30 ساعت 01:52)قصه گو نوشته:  ای بابا ....
عمو احسان عزیز من با اطمینان تمام می گم که کلیرنس ما به علت اسپانسر نبود ،فقط به خاطر کار و سربازی همسرم بود.اینقدر تاپیک های مختلف منو از اسپانسر ترسونده بودن که تا دقیقه ی نود دودل بودم که مدارکو بدم یا نه که بعد گفتم هیچ چیز بهتر از صداقت نیست. چون حس می کردم اونا میدونن اسپانسر واسه من اقدام کرده!
[/quote]

قصه گو جان .. من هم نگفتم که صد در صد افراد بخاطر اسپانسر کلیر می خورن. اما اگر منطقی هم به قضیه نگاه کنیم، زمانی که فردی اسپانسر کسی میشه پس داره حمایتش می کنه و این برای دولت اون ها مهم که این فرد چه کسی هست و بهر حال بخواد چک بشه. البته این قضیه مطلق نیست و حتماً بودند عزیزانی که با داشتن اسپانسر هم یک ضرب گرفتند. در هر صورت به نظر شخصی من داشتن اسپانسر در حداقل قضیه باعث منت موندن سر آدم میشه و تا جایی که میشه بهتره آدم اسپانسر نگیره. باز هر کسی برنامه خاص خودش رو داره و تصمیم گیرنده نهایی خود افراد هستند.
ارادتمند. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar ، majid7 ، Sam2014 ، قصه گو ، shaghayegh ، mehdi.aus ، maria2000
سلام دوستان من هفته دیگه پرواز دارم تمکن مالی رو کی باید بگیرم ؟
تشکر کنندگان: محبت ، maria2000
(2013-12-01 ساعت 11:38)reza.sa نوشته:  سلام دوستان من هفته دیگه پرواز دارم تمکن مالی رو کی باید بگیرم ؟

امروز Big Grin
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: قصه گو ، ffrfar ، shaghayegh ، peymanmohajer ، pari pariaaa ، EKAM ، محبت ، maria2000
سلام
امروز رفته بودم بانک سینا واسه تمکن مالی که شعبه ارزی هم داره وقتی سوال کردم واسه تمکن گفتن که موجودی باضافه میانگین 6 ماهه داده میشه از چند تا بانک خصوصی دیگه سوال کردم یا شعبه ارزی نداشتند یا همین رو گفتند البته گفتند که این گردش حساب نیست اما توی اون نامه ترجمه که از طرف بانک داده میشه موجودی به اضافه میانگن موجودی 6 ماهه داده میشه. میخوام بدونم با مشکلی بر نمیخورم؟Rolleyes
تشکر کنندگان: قصه گو ، mahbube ، محبت ، maria2000
(2013-12-01 ساعت 16:39)داودی نوشته:  سلام
امروز رفته بودم بانک سینا واسه تمکن مالی که شعبه ارزی هم داره وقتی سوال کردم واسه تمکن گفتن که موجودی باضافه میانگین 6 ماهه داده میشه از چند تا بانک خصوصی دیگه سوال کردم یا شعبه ارزی نداشتند یا همین رو گفتند البته گفتند که این گردش حساب نیست اما توی اون نامه ترجمه که از طرف بانک داده میشه موجودی به اضافه میانگن موجودی 6 ماهه داده میشه. میخوام بدونم با مشکلی بر نمیخورم؟Rolleyes

میانگین یا همان گردش نگیرید .البته اگر گردش شما نزدیک به موجودیتون هست.بگیرید.میتونید ریالی بگیرید فقط موجودی افیسر قیمت دلار رو میدونه و میپرسه ازتون.ممکنه افیسر شما رو ملزم به گرفتن اسپانسر کنه ..مثل یکی از دوستان در آنکارا که افسر ازشون اسپانسر خواسته بود و نقص مدرک..
نظر خودشون بر این بود که گردش مالی برده بودن.
تشکر کنندگان: mahbube ، محبت ، maria2000
(2013-12-01 ساعت 16:39)داودی نوشته:  سلام

دوست عزيز پولتو واسه دو ساعت بريز تو سامان شعبه ونك وليعصر شمالي . تمكن كه گرفتي ورش دار.فقط٦٢٠٠خرج داره.حواست به تطابق تاريخ ها و صحت اونها باشه و اين كه پشت لوگوي بانك قايم نشن . فقط موجوديتو در اون لحظه حساب مي كنه ......يادم نبود حساب سامان داريد؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: mahbube ، pari pariaaa ، EKAM ، محبت ، maria2000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان