کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-12-01 ساعت 19:28)قصه گو نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 16:39)داودی نوشته:  سلام
امروز رفته بودم بانک سینا واسه تمکن مالی که شعبه ارزی هم داره وقتی سوال کردم واسه تمکن گفتن که موجودی باضافه میانگین 6 ماهه داده میشه از چند تا بانک خصوصی دیگه سوال کردم یا شعبه ارزی نداشتند یا همین رو گفتند البته گفتند که این گردش حساب نیست اما توی اون نامه ترجمه که از طرف بانک داده میشه موجودی به اضافه میانگن موجودی 6 ماهه داده میشه. میخوام بدونم با مشکلی بر نمیخورم؟Rolleyes

دوست عزيز پولتو واسه دو ساعت بريز تو سامان شعبه ونك وليعصر شمالي . تمكن كه گرفتي ورش دار.فقط٦٢٠٠خرج داره.حواست به تطابق تاريخ ها و صحت اونها باشه و اين كه پشت لوگوي بانك قايم نشن . فقط موجوديتو در اون لحظه حساب مي كنه ......يادم نبود حساب سامان داريد؟!
من دارم چطور مگه؟
هم سامان هم پارسیانRolleyes
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: محبت ، maria2000
سلام دوستان
ميخواستم ببينم اگر گواهي سپرده از دو بانك متفاوت باشه اشكالي داره مثلا يه مبلغي در بانك ملي و مبلغي در بانك ملت؟
و اينكه براي يك نفر حدود 70 ميليون كفايت ميكنه؟
ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان: maria2000
(2013-12-02 ساعت 16:01)amor92 نوشته:  سلام دوستان
ميخواستم ببينم اگر گواهي سپرده از دو بانك متفاوت باشه اشكالي داره مثلا يه مبلغي در بانك ملي و مبلغي در بانك ملت؟
ممنون از پاسختون

سلام
خیر ایرادی نداره و اون مبلغی هم که می فرمایید کافی هست
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: majid7 ، ffrfar ، storagemeter ، قصه گو ، amohammadiazar ، pari pariaaa ، EKAM ، محبت ، maria2000
آقا من واسه دو نفر امروز اقدام کردم واسه تمکن مالی 130 تومن پول تو حسابم بود و فرمی که تو بانک پر کردم رو زدم گردش به همرا مانده. گردشم بد نیست اشکالی نداره که؟؟؟؟
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
تشکر کنندگان: mahbube ، shadi79 ، maria2000
(2013-12-02 ساعت 20:08)Aardalan نوشته:  آقا من واسه دو نفر امروز اقدام کردم واسه تمکن مالی 130 تومن پول تو حسابم بود و فرمی که تو بانک پر کردم رو زدم گردش به همرا مانده. گردشم بد نیست اشکالی نداره که؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
یکی از دوستان
basi2014
به گفته ی خودشان برای تمکن مالی کلیرنس خوردن و ازشون قبول نکردند و گفتند اسپانسر معرفی کنند. حالا امیدوارم که برای شما مشکلی ایجاد نکنه ولی ممکنه این باعث شه که به مرور زمان از بقیه هم گردش حساب بخوان و خیلی ها گردش حساب خوبی ندارن که ارائه بدن .پیشنهاد می کنم که مانده حساب بگیرید. اکثرا دوستان مانده حساب بردند و خیلی هاشون هم یکضرب ویزا گرفتند .
تشکر کنندگان: aghaghia ، mahdibashoma ، قصه گو ، pari pariaaa ، storagemeter ، محبت ، maria2000
دوستان عزیز از بانک پاسارگاد موجودی بگیرین . اولاً همون موقع که پول میریزین بهتون موجودی لاتین میده می ده و بعد از 24 ساعت می تونید بردارید پول رو و ثانیاًبه نرخ دولتی دلار بهتون موجودی می ده یعنی همون 1400 تومان. موفق باشین و استرس نداشته باشین .
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، storagemeter ، اشکان 3D ، mahbube ، محبت ، maria2000
سلام
کیسمون تو بولتن رویت شد می تونیم پولو بزاریم بانک یا حتما باید یه هفته به مصاحبه گواهی بگیریم؟ سپاس
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: storagemeter ، maria2000
(2013-12-03 ساعت 13:24)saeedhei نوشته:  سلام
کیسمون تو بولتن رویت شد می تونیم پولو بزاریم بانک یا حتما باید یه هفته به مصاحبه گواهی بگیریم؟ سپاس

سلام .مباركه دوست عزيز Big Grin بهتره ٢٠ روز قبل مصاحبه باشه .بازم هرطور خودتون صلاح ميدونيد .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: mahbube ، Vahid2014 ، قصه گو ، EKAM ، محبت ، maria2000
(2013-12-02 ساعت 16:08)ghafari88 نوشته:  [quote='amor92' pid='446678' dateline='1385983918']
سلام دوستان
ممنون از پاسختون
سلام ٧٠ ميليون كافيه ولي اگه گواهى از دو بانك ميگيريد بهتر در يه تاريخ باشه
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
(2013-11-29 ساعت 21:09)farshadm999 نوشته:  آقا بعد از ۲ ماه معطلی جناب اسپانسر من میگه نمیتونه اسپانسر بشه براش مسئولیت داره! جالبه که دایی محترم بنده هستن! خوبه ما از یکی‌ یه کار خواستیم انجام بده!!! اگه می‌شه یه راهنمایی به من بدید انگار بچها میگن اسپانسر داشته باشید بهتره.

برگه تمکن مالیBig Grin

(2013-12-01 ساعت 11:42)ghafari88 نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 11:38)reza.sa نوشته:  سلام دوستان من هفته دیگه پرواز دارم تمکن مالی رو کی باید بگیرم ؟

امروز Big Grin

امروز دیره همین الانBig Grin
تشکر کنندگان: ffrfar ، storagemeter ، maria2000
سلام بچه ها.
من 22 سالمه.
برای بردن نامه از بانک به جای اسپانسر مالی. میشه پول به حساب پدرم باشه و اونو ترجمه کنیم ببریم. یا باید حتما تو حساب خودم که برنده هستم باشه؟ میگم آخه تو حساب من باشه بعد نگن پولا رو از کجا آوردی؟ شک کنن. گیر بدن. دوستانی که هم سن من بودن و برنده شدن و برای مصاخبه رفتن. چی کار کردن؟
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان: maria2000
(2013-12-07 ساعت 23:08)sharareh amini نوشته:  سلام بچه ها.
من 22 سالمه.
برای بردن نامه از بانک به جای اسپانسر مالی. میشه پول به حساب پدرم باشه و اونو ترجمه کنیم ببریم. یا باید حتما تو حساب خودم که برنده هستم باشه؟ میگم آخه تو حساب من باشه بعد نگن پولا رو از کجا آوردی؟ شک کنن. گیر بدن. دوستانی که هم سن من بودن و برنده شدن و برای مصاخبه رفتن. چی کار کردن؟
سلام

خیر حتما باید به حساب خودتون باشه و بعد گرفتن تمکن مالی از بانک پول رو برگردونید به حساب ایشون و بابت نحوه بدست آوردن پول میتونید بگید حمایت خانواده بودهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ffrfar ، sharareh amini ، shahryar7021 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، maria2000 ، amin arefi
سلام برای گرفتن نامه موجودی از بانک، باید حتماً از شعبه ارزی این کارو انجام داد؟ یعنی شعب معمولی نمی تونن گواهی بدن؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، maria2000
(2013-12-08 ساعت 19:25)shahrzad001 نوشته:  سلام برای گرفتن نامه موجودی از بانک، باید حتماً از شعبه ارزی این کارو انجام داد؟ یعنی شعب معمولی نمی تونن گواهی بدن؟

بانك تات كه من رفتم شعبه ي ارزي نبود ولي اين كارو خيلي شيك برام انجام داد و توي پاكت چسب زده بهم داد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: محبت ، maria2000 ، amin arefi ، shahrzad001
سلام به دوستان عزیز و گرامی
نامه ای که بانک ملت میده معادل دلاری رو نمیزنه و در ضمن مقدار واریز و برداشت 3 ماه قبل رو هم میزنه(فقط مقدارش) علاوه بر موجودی.به نظر دوستان با تجربه خوبه این نامه؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان