کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
دوستان آیا لازمه علاوه بر تمکن مالی و سند خونه، قیمت گذاری کارشناس دادگستری هم گرفت؟ کسی می شناسه؟ قیمت مناسب
تشکر کنندگان:
(2014-05-15 ساعت 10:34)EmJay نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 14:31)estanfordbineh نوشته:  سلام،
من امروز در آنکارا مصاحبه داشتم،تنها ایرادی که گرفتند این بود که تمکن مالی من کافی نیست ، من 15،754.35 دلار تو حسابم داشتم ، به من گفتند تمکن مالی یا اسپانسر بیاری بهت ویزا میدیم ، لطفا در این زمینه من را راهنمایی کنید ، آیا امکانش هست طی همین دوروز کاری بتونم مشکلم رو حل کنم.

دوستان لطفاً یه نفر در این مورد یه راهنمایی بکنه، من که هنگ کردم! Sad یعنی گفتن کمه؟ یا که برو اسپانسر بیار؟! تعدا نفرات کیستون یه نفره؟ صحبت از سندی خونه ای چیزی نکردن؟ حالا می خوای چیکار کنی؟ نگفتن چقدر تو حسابت باشه؟!
گفتن کمه اسپانسر بمعرفی کن ،من یک نفرم ، چرا پرسید من نداشتم ،نه حرفی از چقدر نزدند
تشکر کنندگان: lighter
(2014-05-15 ساعت 14:46)estanfordbineh نوشته:  
من امروز در آنکارا مصاحبه داشتم،تنها ایرادی که گرفتند این بود که تمکن مالی من کافی نیست ، من 15،754.35 دلار تو حسابم داشتم ، به من گفتند تمکن مالی یا اسپانسر بیاری بهت ویزا میدیم ، لطفا در این زمینه من را راهنمایی کنید ، آیا امکانش هست طی همین دوروز کاری بتونم مشکلم رو حل کنم.

دوستان لطفاً یه نفر در این مورد یه راهنمایی بکنه، من که هنگ کردم! Sad یعنی گفتن کمه؟ یا که برو اسپانسر بیار؟! تعدا نفرات کیستون یه نفره؟ صحبت از سندی خونه ای چیزی نکردن؟ حالا می خوای چیکار کنی؟ نگفتن چقدر تو حسابت باشه؟!
گفتن کمه اسپانسر بمعرفی کن ،من یک نفرم ، چرا پرسید من نداشتم ،نه حرفی از چقدر نزدند
سلام
ببخشید شما در فرمهایتان زده بودید قصد ادامه تحصیل در آمریکا دارید؟ چون قبلا در چنین مواردی اسپانسر می خواستند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: estanfordbineh ، Lemony ، gema ، محبت
سلام
لطفا دوستان که اطلاع دقیق دارند راهنمایی فرمایندـ
برای نامه تمکن مالی از بانک. نیاز هست قید شودکه این پول قابل انتقال به امریکا می باشد؟؟؟
و اینکه گردش 1 ساله واجبه؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان:
(2014-05-15 ساعت 17:49)p.arsa نوشته:  سلام
برای نامه تمکن مالی از بانک. نیاز هست قید شودکه این پول قابل انتقال به آمریکا می باشد؟؟؟

خیر گردش حساب لازم نیست و قابل انتقال بودن نیاز نیست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: مامان خانم ، محبت
(2014-05-15 ساعت 18:14)shadi79 نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 17:49)p.arsa نوشته:  سلام
برای نامه تمکن مالی از بانک. نیاز هست قید شودکه این پول قابل انتقال به آمریکا می باشد؟؟؟

خیر گردش حساب لازم نیست و قابل انتقال بودن نیاز نیست
ولی یه فایل mtcanada گذاشته بود که تمام شرایط رو گفته بود و دقیقا به این اشاره کرده بود.
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: محبت
شما چهارتا سفرنامه بخون اگر سوالتون همچنان باقی بود بعد اینجا مطرح کنید الان لابد اگر منم بگم نمیخواد میگید "ولی پسر خاله همسایمون اینجوری برده".....
تشکر کنندگان: mohsenmb ، محبت
(2014-05-16 ساعت 17:44)rainolf نوشته:  شما چهارتا سفرنامه بخون اگر سوالتون همچنان باقی بود بعد اینجا مطرح کنید الان لابد اگر منم بگم نمیخواد میگید "ولی پسر خاله همسایمون اینجوری برده".....

در ادامه فرمایشات دوستان: طی این مدتی که مدیران با سابقه و سایر برو بچ 2014 با هم بودیم از کسی چنین چیزی نخواسته بودن. شما هم اینقدر سخت نگیرید. عزیز دلم وقتی تحریم هستیم دیگه چه انتقالی میشه داد؟؟Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
دوست گرامی مرسی از اینکه توجه فرمودین
سفرنامه ها دقیقا نمینویسن اینارو و نتایجشم میبینیم اکسرا یه ضرب نمیگیرن.
با وجود تحریمات باز هم بعضی بانک ها این کارو می کنن.
امضای یادگاری
تشکر کنندگان:
(2014-05-17 ساعت 19:27)p.arsa نوشته:  دوست گرامی مرسی از اینکه توجه فرمودین
سفرنامه ها دقیقا نمینویسن اینارو و نتایجشم میبینیم اکسرا یه ضرب نمیگیرن.
با وجود تحریمات باز هم بعضی بانک ها این کارو می کنن.

دوست من کسانی که یکضرب میگیرن هم همین مدارک رو ارائه میدن.... مشکل مدارک مالی در بدترین حالت باعث کسری مدارک خوردن میشه و اصلا به کلیرنس ربطی نداره....
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، estanfordbineh
سلام دوستان من خانمم برنده اصلي هست و توي بانك ملت حساب داره و خودم بانك اقتصاد نوين و بانك سامان و بانك ملت و بانك تجارت و ملي حساب دارم ، واسه خودم كدوم بانك بهتره و چقدر پول تو حساب خانمم باشه و چقدر حساب خودم ؟ ضمنا كيس ما چهار نفره هست
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان:
(2014-05-18 ساعت 00:40)reza16 نوشته:  سلام دوستان من خانمم برنده اصلي هست و توي بانك ملت حساب داره و خودم بانك اقتصاد نوين و بانك سامان و بانك ملت و بانك تجارت و ملي حساب دارم ، واسه خودم كدوم بانك بهتره و چقدر پول تو حساب خانمم باشه و چقدر حساب خودم ؟ ضمنا كيس ما چهار نفره هست

مهمترین خانوم شما هست در مورد ما اصلا تمکن مالی همسرم رو نگرفت . من خودم بانک ملی بردم. خیلی از دوستان پاسارگاد بردن . نوع بانک مهم نیست مهم اینه که واسه 4 نفر حدافل 23000 دلار باشه .البته من فایل حداقل خط فقر امریکا رو ندارم مبلغ رو از اونجا برای چهار نفر میشه دید
(2014-05-15 ساعت 11:37)EmJay نوشته:  دوستان آیا لازمه علاوه بر تمکن مالی و سند خونه، قیمت گذاری کارشناس دادگستری هم گرفت؟ کسی می شناسه؟ قیمت مناسب
سلام
دوست خوبم کلا در بسیاری موارد حتی ترجمه سند خونه رو هم نمیگیرن و در این مورد به هیچ عنوان هزینه اضافی پرداخت نکنید برای کارشناس رسمی و دادگستری و همیچین چیزائی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EmJay
(2014-05-15 ساعت 15:22)مامان خانم نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 14:46)estanfordbineh نوشته:  

سلام
ببخشید شما در فرمهایتان زده بودید قصد ادامه تحصیل در آمریکا دارید؟ چون قبلا در چنین مواردی اسپانسر می خواستند

نه نزدم ، ولی از من در مصاحبه پرسید که می خواهی در آمریکا چه شغلی داشته باشی و چه کار کنی ،گفتم الان که نمی تونم تعیین کنم چه کاری انجام بدم و مشخص کنم ، من یک سوال دارم ؟الان از من اسپانسر خواسته ولی من کسی را ندارم ،هنوز آنکارا هستم و گفتم از ایران برام تمکن مالی بفرستند ، ممکنه با تمکن مالی بیشتر قبول کنند؟همچین شرایطی داشتیم ؟
تشکر کنندگان: behdist
به نظر شما 50 میلیون واسه 1نفر که قصد تحصیل نداره کافیه؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان