موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 23:30)Beowulf II نوشته: سلام مجدد،
دوستان برای 2 نفر (یک جفت کفتر عاشق و خوش شانس)...
1- چقدر باید موجودی تو حساب باشه؟
2- چه مدت زمان باید تو حساب باشه، (بعضی ها میگن 1 ساعت - بعضی ها میگن 1 روز - گیج شدم)؟
ممنون!
سلام
1- برای 2 نفر حداقل 16000دلار .
2- به بانکتون بستگی داره بعضی ها رو فقط چند دقیقه تو حساب میاد و موجودی میگیرن و خلاص بعضی هاشون میگن باید 1 روز تو حساب باشه. من قوامین گرفتم و 10 دقیقه تو حساب بودش.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-21 ساعت 23:30)Beowulf II نوشته: سلام مجدد،
دوستان برای 2 نفر (یک جفت کفتر عاشق و خوش شانس)...
1- چقدر باید موجودی تو حساب باشه؟
2- چه مدت زمان باید تو حساب باشه، (بعضی ها میگن 1 ساعت - بعضی ها میگن 1 روز - گیج شدم)؟
ممنون!
سلام دوست گرامی
ما هم 2 نفر هستیم و توی ماه جون آنکارا مصاحبه داریم.
من دارم سعی می کنم برای 2 نفر 80 تومن جور کنم.
ولی طبق جدول که خط فقر برای 2 نفر 15730 دلار هست شما باید این رقم را ضربدر 125% کنید و تبدیل کنید به ریال که مشخص بشه لبه مرز چقدره.
ولی با توجه به تجربه و توصیه دوستان هر چه بیشتر بهتر (البته اگر آدم داشته باشه )
درباره مورد دوم هم من خودم از جند شعبه بانک پاسارگاد و پارسیان پرسیدم گفتن باید 24 ساعت توی حساب باشه چون موجودی روز قبل را محاسبه و ثبت می کنن.
در ضمن فقط به شعبه هایی که ارزی-ریالی هستن مراجعه کنید. چون شعب ریالی به فارسی میدن و باید بعدش ببرید اداره بین الملل بانک برای ترجمه ولی شعب ارزی-ریالی خودشون مستقیم انگلیسی صادر می کنن.
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کوچیکی کرده باشم.
موفق باشید و کامیاب.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
من امروز رفتم بانک پاسارگاد و برگه تمکن مالی رو گرفتم،یک نفر هستم و حدود 84 میلیون پول ریختم به حساب،چندتا نکته بگم:اینکه حتما پاستون رو با خودتون ببرید بانک چون باید ببیننش و بر اساس اون اسمتون رو بنویسن هر کاریی کردم کپی پاس رو قبول نکردن، بعد اینکه ازم پرسیدن که گردش هم میخوای گفتم خیر فقط موجودی و تاریخ گشایش حساب و مبلغ به دلار.حدود ربع ساعت بیشتر طول نکشید.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
چه مدت قبل از مصاحبه باید تمکن مالی گرفت؟
بالای 100000 برای 1 نفر میتونه به روند کارش کمک کنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند:
1- من با پدرم حساب مشترک سپرده داریم ، آیا گواهی همین موضوع از طرف بانک برای تمکن مالی کفایت می کند و آیا احتیاجی به ارائه حساب جاری نیز می باشد؟
2- آیا می شود برای اسپانسر اقدام نکرد و بعد از مصاحبه اگر اسپانسر خواستن ، برای آن اقدام نمود یا فرصت از دست میرود و امکان ریجکت شدن هست !
3- روند کاری مصاحبه چگونه است ؟ و آیا در صورت نقص مدارک فرصت برای تکمیل آن داده میشود ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من قصد ادامه تحصیل دارم چون دارم درسم رو نیمه کاره اینجا ول می کنم. اسپانسر دارم ولی برای اینکه خیالم راحت بشه میخوام برگه تمکن مالی هم ببرم. حدود 45 تومن به نظرتون کافی هستش؟..بعد هم موسسه قوامین نامه تمکن مالی به زبون لاتین میده و موجودی رو به دلار میزنه؟..کسی بوده که از موسسه قوامین نامه گرفته باشه؟
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-24 ساعت 10:47)cello86 نوشته: دوستان من قصد ادامه تحصیل دارم چون دارم درسم رو نیمه کاره اینجا ول می کنم. اسپانسر دارم ولی برای اینکه خیالم راحت بشه میخوام برگه تمکن مالی هم ببرم. حدود 45 تومن به نظرتون کافی هستش؟..بعد هم موسسه قوامین نامه تمکن مالی به زبون لاتین میده و موجودی رو به دلار میزنه؟..کسی بوده که از موسسه قوامین نامه گرفته باشه؟
سلام
هیچ لزومی نداره بگید برای ادامه تحصیل دارید میرید و من از قوامین گرفتم بله لاتین هستش با احتساب دلار و یورو در پایان و فقط تاریخ افتتاح رو میزنه با موجودی. و برای ادامه تحصیل 45 میلیون کفایت نمیکنه. اما برای مهاجرت بله کافیه.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-23 ساعت 12:20)sportlovly نوشته: دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند:
1- من با پدرم حساب مشترک سپرده داریم ، آیا گواهی همین موضوع از طرف بانک برای تمکن مالی کفایت می کند و آیا احتیاجی به ارائه حساب جاری نیز می باشد؟
2- آیا می شود برای اسپانسر اقدام نکرد و بعد از مصاحبه اگر اسپانسر خواستن ، برای آن اقدام نمود یا فرصت از دست میرود و امکان ریجکت شدن هست !
3- روند کاری مصاحبه چگونه است ؟ و آیا در صورت نقص مدارک فرصت برای تکمیل آن داده میشود ؟
سلام
1- به آفیسر بستگی داره که بپذیره.
2-بله میشه و کسی رو به این دلیل ریجکت نمیکنن.
3-منظوتون از روند رو نمیدونم چیه اما مراحلش بعد دادن مدارک و پول 330دلار مصاحبه میشید.
و بله بعد از خوردن نقص مدارک یا مدرک بهتون فرصت کافی برای ارائه داده میشه.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز :
من هفته پیش مصاحبه داشتم و یک نفر بودم از بانک پارسیان شعبه صدرا شهرک غرب به مبلغ 58 میلیون گرفتم و از من قبول کردند. البته بهتون بگم که برگه تمکن مالی پارسیان زیاد برگه جالبی نبود و کیفیت برگه خوب نبود و دست بهش میزدی کلی چروک روش می افتاد همچنین اصول نامه نگاری رو هم رعایت نکرده بود. مجبور شدم برم کلی بحث کنم تا یه نامه جدید به من داد که باز بهتر شد.در ضمن مهر برجسته فقط داشت که گفتم یه مهر استامپ هم برام زد. از بانک آینده هم یه تمکن گرفتم که کیفیتش خیلی بهتر بود ولی آینده چون مرکزی نبود می گفت دو روز دیگه ولی من هزینه پیک رو دادم و یه روزه حاضر شد.(12000تومان)البته اینو به سفارت ارائه نکردم.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-24 ساعت 20:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-24 ساعت 21:33 توسط مامان خانم.)
سلام
من امروز خیلی راحت توانستم از پاسارگاد نامه تمکن مالی بگیریم در عرض چند ساعت بعد از پر کردن حسابم. فکر کنم بهترین بانک برای گرفتن نامه است
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست