موضوعها: 0
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
من بالاخره موفق شدم داییمو راضی کنم اسپانسرم بشه.
یه سوال داشتم ، اگه من هم مدارک بانکی پرو پیمون ارائه بدم هم اسپانسر کمک میکنه که کیلیرنس نخورم؟؟
خوشحالم.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-27 ساعت 19:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-27 ساعت 19:51 توسط abbas09.)
دوستان کسانی که اسپانسر داشتند می خواستم ببینم چجوری اسپانسرشون مدارک رو براشون فرستادن ایران با چه پستی؟ یا اینکه آیا میشه برای آنکارا کپی مدارک اسپانسرو 15 روز قبل بفرستیم اصلشو برامون بفرسته سفارت یا بفرسته هتل آنکارا روز مصاحبه با خودمون ببریم؟ چون ظاهرا به اینجا از آمریکا پستی نمیشه.
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم. البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من توی فرمهای اولیه ام اسپانسری معرفی نکردم ولی الان دوستم گفته اسپانسرم میشه ولی خودش قبلا اسپانسر دو نفر شده آیا میتونه نفر سوم رو هم اسپانسر بشه یا نه خودش از کسی توی امریکا پرسیده و بهش گفتن میشه ولی اگه کسی راهنمایی بهتری می تونه به من بده ممنون می شم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. آیا اسپانسر باید موجودی حساب هم بفرسته یا همون i-134 و فرم مالیاتی کافیه؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهش عاجزانه دارم تاپیک رو به خوبی مطالعه کنین. چون اسپانسر وظایف مشخصی داره و فرمهای مشخصی رو باید پر کنه که بارها و بارها توی این تاپیک توضیح داده شده. سوالات تکراری جز شلوغ شدن تاپیک و سردرگمی دوستان هیچ کارایی دیگه ای نداره. اگر سوالی دارین که تو این تاپیک بهش پرداخته نشده بفرمایین تا با همفکری دوستان پاسخ مناسب و کافی بهش داده بشه.
به غیر از فرم I-134 که اسپانسرتون پر می کنه ( که فقط و فقط یکی لازمه نه به تعداد اعضا خانواده و باید و باید اصل باشه ایمیل و غیره هم نمی تونن بکنن!! ) اسپانسرتون باید یه کپی از مالیاتی که پرداخت کردن ، اگر کارمند هستن یه کپی فرم W2 رو از کارفرماشون، یک گواهی از کارفرما که نشون دهنده میزان حقوق و طول مدت استخدامشون هست، یه گواهی از بانکی که در اون حساب دارن که نشون دهنده موجودی فعلی و زمانی باشه که در اون بانک حسابشون رو افتتاح کردن، و اگر تونستن مدارک کافی دیگه ای که نشون بده از نظر اقتصادی توانایی پذیرش این مسئولیت رو دارن، کپی پاسپورت آمریکاییشون رو براتون بفرستن. متن انگلیسی همین موضوع رو من در همین تاپیک گذاشتم که می تونید بهش مراجعه کنین.
با آرزوی موفقیت برای دوستان
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه چقدر طول می کشه تا مدارک اسپانسر به دستمون برسه؟ من اسپانسرم حدود 20 روز هست که مدارک رو برام ارسال کرده ولی هنوز به دستم نرسیده ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها هیچ کس نمی دونه چقدر طول میکشه تا مدارک از آمریکا به ایران برسه؟ من خیلی نگرانم، می ترسم به موقع به دستم نرسه.