موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال داشتم فرم سا\ورت مالی رو باید اصلشو برامون از آمریکا بفرستن !؟!؟!؟اگه اره چطوری بفرسته وقتی همه پست ها تحریمه ! میتونه به سفارت ایروان بفرسته !؟ لطفا جواب بدید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من يه سوالي دارم اگه كسى جوابشو ميدونه لطفأ بهم بگه
من روز مصاحبه هم اسپانسر داشتم و هم تمكن مالى برده بودم، الان كه كلير شدم ايا اسپانسر من بايد فرم جديد مالياتي برام بفرسته ؟ با توجه به اين موضوع كه از تاريخ مصاحبه من ٩ ماه گذشته
البته مصاحبه من انكارا بوده.
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-09 ساعت 20:51)behdadK نوشته: (2014-07-09 ساعت 20:35)tabrizi نوشته: سلام دوستان من يه سوالي دارم اگه كسى جوابشو ميدونه لطفأ بهم بگه
من روز مصاحبه هم اسپانسر داشتم و هم تمكن مالى برده بودم، الان كه كلير شدم ايا اسپانسر من بايد فرم جديد مالياتي برام بفرسته ؟ با توجه به اين موضوع كه از تاريخ مصاحبه من ٩ ماه گذشته
البته مصاحبه من انكارا بوده.
شما که کلیر شدین تمومه . مگر اینکه تو سفارت زده باشه که مدارک کسر دارین و فلان مدرک رو بیارین ویزا بگیرین که بعید میدونم اینطوری به شما مشروط کلیر داده باشن مگرنه الان این سئوال رو نمیکردید. عامیانه خرتون از پل گذشته خوش بگذره و موفق باشید
مرسي اقاى مدير
منظورتون اينه كه لازم نيست به اسپانسر بگم فرم جديد مالياتى برام بفرسته؟
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
تا جایی که بنده میدونم خیر لازم نیست. چون به شما نقص مدرکی اعلام نکردند. شما از وقتی که ویزا گرفتید کاری به کار اسپانسر و نقص مدارک ندارید حالا با یه ذره تخفیف چون به شما نقص مدرک هم اعلام نکردند میتونین خودتون رو ویزا گرفته حساب کنید. هرچند خیلی حساس هستید میتونین از اسپانسر بخواین اسکن فرم مالیاتی جدید رو براتون میل کنه. اما چون موردی قبلا مثل شما نداشتیم که گزارش کنه مجبور شده دوباره فرم مالیاتی آپدیت کنه قاعدتا برای شما هم نباید مشکل پیش بیاد
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-09 ساعت 21:12)behdadK نوشته: تا جایی که بنده میدونم خیر لازم نیست. چون به شما نقص مدرکی اعلام نکردند. شما از وقتی که ویزا گرفتید کاری به کار اسپانسر و نقص مدارک ندارید حالا با یه ذره تخفیف چون به شما نقص مدرک هم اعلام نکردند میتونین خودتون رو ویزا گرفته حساب کنید. هرچند خیلی حساس هستید میتونین از اسپانسر بخواین اسکن فرم مالیاتی جدید رو براتون میل کنه. اما چون موردی قبلا مثل شما نداشتیم که گزارش کنه مجبور شده دوباره فرم مالیاتی آپدیت کنه قاعدتا برای شما هم نباید مشکل پیش بیاد
خيلى ممنونم از راهنماييتان
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان امضای بنده رو حتما کامل بخونید.
چک کنید که اسپانسر شما توان مالی جهت اسپانسری شما را داشته باشه.
ضمنا فرم مالیاتی پرداخت شده را به خودش بگویید برای شما کپی میکنه اگر مالیات مناسبی داده باشه نیازی به کپی حساب بانکی اش و قرارداد کاری اش ندارید.
حتما کو اسپانسر می بایست امضا کنه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون