موضوعها: 0
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
من سوال داشتم در مورد اسپانسر
امروز یکی از دوستان میگفت تا اونجایی که میتونید از اسپانسر استفاده نکنید چون بعد از رفتن دیگه بیمه نمشید و بجاش حساب بانکی باز کنید که باید 20 هزار دلار برای هر نفر و در گردش باشه
خودم فکر میکنم که این حرفدرست نباشه لطفا بازم راهنمایی کنید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
میخواستم بدونم تو فرم اسپانسر قسمتی هم هست که مربوط به خود ما باشه که پرش کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-14 ساعت 18:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-05 ساعت 18:44 توسط mohamadir.)
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من اسپانسرم تو دالاس زندگی میکنه.حالا سوالم اینه که ان شاله بعد از اینکه من ویزا گرفتم باید برم حتما تو شهری که اسپانسرم زندگی میکنه؟یا اینکه هر جا بخوام میتونم برم زندگی کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .. من تو آلمان درس میخونم و کیس نامبرم حدود 6000 هستش... میخواسم بدونم واسه حساب بانکی من باید از حساب آلمان استفاده کنم یا ایران.. حساب آلمانم معمولاً 5-6 هزارتا بیشتر توش نیست... و اینکه اگه از دوستام اینجا واسه دو سه روز پول قرض کنم و موجودی بگیرم، سفارت از بانک استغلام می کنه؟؟ من میخواستم اگه بشه هم موجودی اینجا رو ببرم سفارت و هم واسه ایرانو...
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
من یکی از برندگان لاتاری 2014 هستم.چند روز پیش عموم که قرار اسپانسرم بشه بهم امیل داد که خیلی چیزا عوض شده فرم مورد نیاز i134یا i130 است.
چون من زبانم خوب نیست میخواستم بدونم چیزی عوض شده. و فرم های مورد نیاز همون سه تا فرم افی دویت او ساپورت ( i134)
واخرین فرم های مالیاتی(w2) ,(1024) هستش
با سپاس فراوان
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامي
يك سوال در خصوص ترجمه مدارك داشتم كه مربوط به مدارك تمكن مالي هست
اينطوري كه فهميدم براي تمكن مي تونيم سند خونه رو ارائه كنيم
حالا سوال اينه كه مبلغ ارزش خونه توي سند خيلي پايين خورده...Sad
مثلا توي سند خونه من خورده 12 م تومن در صورتي كه ارزش واقعي خونه نزديك به 200 م تومنه... بايد چيكار كنيم؟؟؟؟
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم
توي سفرنامه ها خوندم كه آفيسر از كساني كه نامه حساب بانكي رو نشون دادن پرسيده اين پول رو از كجا آوردي؟؟؟؟
واسه ما كه مي خوايم بصورت سوري يه پولي قرض كنيم و نامه از بانك بگيريم چه جوابي به آفيسر بديم كه تابلو نشه؟؟؟؟؟؟؟
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد