موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید به دوستان سوالی در خصوص لاتاری داشتم چند روزی هست که دوست پسر من برنده لاتاری شدن و ما 2 سال هست که با هم دوست هستیم و قصد ازدواج داشتیم و داریم پیش وکیل رفتیم و ایشون به ما پیشنهاد دادن فعلا ازدواج نکنیم تا وقتی که به دوست پسرم گرین کارت رو بدن چون اعتقاد داشتن که اگه این موضوع الان اتفاق بیافته امکانش هست که رد بشه و باید احتیاط کرد و گفتن میتوانید بعد از گرفتن گرین کارت عقد کنید و ویزای ازدواج بگیرید البته ایشون اعتقاد داشتن که گرین کارت من هم بعد از نهایتا 1 سال به من داده میشه و سوال من اینه که راهنمایی هاشون درست بوده یا غلط چون ما نو سایت ها راجع به این قضیه روند کارو بین 3-6 سال دیدیم نمیدونیم باید به کی اعتماد کنیم و اینکه قرم های بعد قبولی رو مجرد فرستادیم اگر امکانش هست درست ترین راه رو به ما توضیح بدین واقعا یک دنیا سپاس گذاریم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از راهنمایهای شما
سوال من این هست که من ودوست پسرم ۳ سال هست که با هم زندگی می کنیم در ضمن ما در خارج از ایران در حال حاضر درس می خونیم ودرس من تا یک ماه دیگر درسم تمام میشه ولی دوست پسرم ۲ ترم دیگه درسش تمام میشه
حالا ما می خواستیم که بدونیم اگر ما در همین جا در سفارت عقد کنیم بعد فورمها رو بفرستیم مشکلی پیش می اید یا بهتر که بریم ایران و اون جا این کار ها رو انجام بدیم؟
در ضمن بعد از این که ما تمام این کارها رو کردیم در قسمت ادرس باید ادرس کجا رو وارد کنیم یعنی امکانش هست که هر دو ادرس ایران رو وارد کنیم؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون از راهنماییتون فقط ایشون مدارک و مجردی فرستادن میشه اوکیش کرد؟ دوباره باید بفرستیم و اینکه وکیل گفتن 10-20 در صد امکان رد شدن هست یعنی این حرفشونم اشتباه بوده ؟ و اینکه الان باید زنگ بزنیم kcc چی بگیم دقیقا؟
یه سوال در آخر اینکه زمان مصاحبه ای که بهمون بدن از زمان مصاحبه ای که تو مجردی دوست پسرم میدادن دیرتر نمیشه یا روند دیرتر نمیشه؟ چون دوست پسرم نگرانه که عقد کنیم بهمون ویزا ندن چون اینجا کارامون اوکی نیست واسه ازدواج اما اونجا فامیلاشون هستن و میتونیم رو پای خودمون وایسیم و اگه رد کنن ایتجا عقد کرده به مشکل میخوریم بازم از راهنمایی شما ممنونیم و اینکه خیلی سریع جوابمونو میدین مارو ببخشید که سوالامونو هی تکرار میکنیم واقعا نگرانیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در مورد لاتاری گرین کارت یه سوال دارم
من و نامزدم (عقد نکرده ایم ولی قصد ازدواج داریم) هر دو برای لاتاری امسال ثبت نام کرده بودیم و نامزدم برد و از اون جایی که هنوز عقد نکرده بودیم، مدارک رو به عنوان مجرد پر کرده بودیم و حالا نمی دونیم چیکار باید بکنیم که بتونیم با هم همزمان بریم و یا اون بره و من در کوتاه ترین زمان ممکن برم پیشش آمریکا
می شود لطفاً ما رو راهنمایی کنید .
مرسی
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 16:40)negin_m_r نوشته: سلام
من و نامزدم (عقد نکرده ایم ولی قصد ازدواج داریم) هر دو برای لاتاری امسال ثبت نام کرده بودیم و نامزدم برد و از اون جایی که هنوز عقد نکرده بودیم، مدارک رو به عنوان مجرد پر کرده بودیم و حالا نمی دونیم چیکار باید بکنیم که بتونیم با هم همزمان بریم و یا اون بره و من در کوتاه ترین زمان ممکن برم پیشش آمریکا
مرسی
بهترین کار اینه که قبل از ارسال فرما ازدواج کنین و بعد فرمارو بفرستین.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم..قبل از کارنت شدن بهتره به کی سی سی اعلام کنیم که ازدواج کردیم یا بعدش؟ اگر قبل از کارنت شدن بگیم امکان داره مصاحبه رو عقب بندازن و پروسه طولانی تر بشه یا اینکه بعدش؟
مرسی
کیس نامبر: 2014AS66XX
سفارت: ایروان
زمان مصاحبه : هفته اول جون
تعداد افراد کیس: یک نفر
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 21:28)cello86 نوشته: سلام دوستان یه سوال داشتم..قبل از کارنت شدن بهتره به کی سی سی اعلام کنیم که ازدواج کردیم یا بعدش؟ اگر قبل از کارنت شدن بگیم امکان داره مصاحبه رو عقب بندازن و پروسه طولانی تر بشه یا اینکه بعدش؟
مرسی
من قبل از كارنت شدن اعلام كردم،هيچ تغييري هم تو روند كارمون نداشتيم.تاثيري نداره،مطمئن باشيد
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-21 ساعت 01:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-21 ساعت 01:48 توسط nina22.)
(2013-05-21 ساعت 01:06)negin_m_r نوشته: (2013-05-20 ساعت 17:29)masood182002 نوشته: (2013-05-20 ساعت 16:40)negin_m_r نوشته: سلام
مرسی
بهترین کار اینه که قبل از ارسال فرما ازدواج کنین و بعد فرمارو بفرستین.
مشکل اینجاست که فرمها رو فرستاده . الان چیکار میتونیم بکنیم ، آیا امکان اصلاح هست و اگر هست چه تاثیری روی روند کار داره؟
من تجربه خودمو در این مورد بهتون میگم.
منم مدارکمو بصورت سینگل فرستادم.قبل از عقد به کی سی سی زنگ زدم و اونا گفتن میتونی ازدواج کنی و باید یه سری مدارک برامون بفرستی تا همسرت به کیست اضافه بشه.منم ترجمه عقدنامه-کپی از اصل عقدنامه-عکس 5*5 خودم و همسرم(فکر کنم نفری 2یا3تا پشت نویسی شده)-فرمهای 122و 230 آپدیت شده خودم و فرم 230 همسرم و یه شرح موضوع توی برگه آچار برای کی سی سی(که متوجه بشن منظورم از این ارسال مدارک چی بوده) رو پست کردم.
بعد از 10روز که مطمئن شدم مدارکم رسیده بهشون ایمیل دادم و اونا گفتن مدارک رسیده و قابل قبول هست.
ازدواج افراد بعد از قبولی هیچ تاثیری روی روند کارشون نداره.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست