کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
خواهشا با اطلاعات غلط بقيه دوستان رو به استرس نندازين.
طبق قانون نظام وظيفه بعد از اتمام درس ١ سال فرجه دارين و در اين فرجه هر مشمول يك بار اجازه خروج دارد.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، mhz_ir ، sejz
(2013-08-19 ساعت 15:42)smpf نوشته:  دوستاي گلم شما اگه دانشجوي ترم سه كارشناسي تهران بودين و براي رفتنتون بايد هم قيد ١٥رو ميزدين و هم قيد دانشگاتون را،وديگه هم نميتونستيد برگرديد به خاطر مسئله سربازي، اينكارو ميكردين؟چند نفر اينجا اين شرايط را دارن همدردي كنن.
اگرم راه حلي براي خودتون دارين به ماهم بگين مرسي

اینم درد مشترک 3-4 تا از بچه های 2014 هستش ... (فکر کنم بیشتر باشن ولی من با همین تعداد آشنام )

من هم ترم 3 کارشناسی ام ... به نظر راهی برای آزاد کردن و گرفتن دانشنامه و ریز نمرات به صورت رسمی هست ... اما آنچنان زمان بر و پرپیچ و خم هست که آدم از فکر کردن بهش خوفــــــــــــــــــــــــــ میکنهو به قول معروف میگُرخَد

1. باید ریز نمرات رو بگیرین و تایید سازمان مرکزی بکنین (همین مورد 1 واقعا راه دردناکیه ... سوای بقیه مراحل) ،
2. ترجمه با مهر دادگستری و وزرارت امور خارجه انجام بدین ،
3. تافل داشته باشین،
4. پذیرش بگیرین
5. اصل پذیرش و مدارک لازم برین وزرات علوم اتاق 312 " واحد اعزام با هزینه شخصی "
6. اونا نامه میدن نظام وظیفه
7. نظام وظیفه بعد از سپردن وثیقه نامه میده به وزارت علوم
8. وزرات علوم هم نامه میده دانشگاهتون که اصل دانشنامه و ریز نمرات رو بدن به شما
اینجوری میتونین با در دست داشتن اصل مدارکتون برین هر دانشگاهی که دوست دارین اپلای کنین

سری به اینجا و اینجا بزن لطفا

و اما برای 15تومان ..،(اگه قصد طی مراحل بالا رو ندارین و میخاین بپیچین به بازی)
تو یکی از سفرنامه ها خوندم که با ثبت نام در آزمون تافل سفرشونو نیمه علمی تلقی کردن بودن،
بازم ازش 100% مطمئن نیستم، چون پرسیدم که برای سفر نیمه علمی باید عضو باشگاه پژوهشگران باشی که اونم شرایط پاس شدن 40 واحد و معدل بالای 16 در دو ترم متوالی رو دارد ... شایدم چون دانشجوی مقطع کارشناسی هستم بم این جواب رو دادن ... آخه نظام وظیفه برای دادن سفر علمی به دانشجوهای کارشناسی دو به شک تر هست ... اما ارشد رو به راحتی میدن ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: storagemeter
بالاخره امروز پاسپورتم اومد و بسی مشعوف شدیم.

در مورد نیمه علمی بگم خدمتتون که این 2 تا موردی که گفتین رو من نشنیدم ولی یه دوست 2013 بود که نیمه علمی رفته بود و بهم گفت تافل ثبت نام کن و حرفی از معدل و باشگاه نزد و 8 تومان بزار و برو.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: storagemeter
(2013-08-20 ساعت 18:30)noobnoobi نوشته:  بالاخره امروز پاسپورتم اومد و بسی مشعوف شدیم.

در مورد نیمه علمی بگم خدمتتون که این 2 تا موردی که گفتین رو من نشنیدم ولی یه دوست 2013 بود که نیمه علمی رفته بود و بهم گفت تافل ثبت نام کن و حرفی از معدل و باشگاه نزد و 8 تومان بزار و برو.

من از طریق آزمون GRE که سفر نیمه علمی تلقی میشه خارج شدم با 8 میلیون وثیقه.این هم بگم که من دانشجوی ارشدم و عضو باشگاه پژوهشگران جوان هم هستم ولی از این عضویت استفاده ای برای خروج نکردم.
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-08-20 ساعت 20:15)mhz_ir نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 18:30)noobnoobi نوشته:  بالاخره امروز پاسپورتم اومد و بسی مشعوف شدیم.

من از طریق آزمون GRE که سفر نیمه علمی تلقی میشه خارج شدم با 8 میلیون وثیقه.این هم بگم که من دانشجوی ارشدم و عضو باشگاه پژوهشگران جوان هم هستم ولی از این عضویت استفاده ای برای خروج نکردم.

شرط معدل داره؟شرایط خاصی داره برای کسانی که کارشناسی میخونن؟
اگه لطف کنید پروسش رو بگین یه دنیا ممنون میشم.

یه سوال دیگه هم دارم آیا میشه برای امتحان GRE در آ م ر ی ک ا ثبت نام کرد که بعد از دریافت ویزا برای آ م ر ی ک ا خروج بگیریم و 8 میلیون رو بذاریم؟

ممنون میشم به تفکیک پاسخ بدین
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-08-20 ساعت 21:06)noobnoobi نوشته:  

یه سوال دیگه هم دارم آیا میشه برای امتحان GRE در آ م ر ی ک ا ثبت نام کرد که بعد از دریافت ویزا برای آ م ر ی ک ا خروج بگیریم و 8 میلیون رو بذاریم؟

اگر منظورتون شرایط عضویت در باشگاه هست بله شرایط داره ...
اگر آزمون GRE رو میگین که نه همه میتونن شرکت کنن مثل تافل ...
بله هر جای دنیا که مراکز رسمی اخذ آزمون داره میتونید اپلای کنید ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: mhz_ir
(2013-08-20 ساعت 20:15)mhz_ir نوشته:  من از طریق آزمون GRE که سفر نیمه علمی تلقی میشه خارج شدم با 8 میلیون وثیقه.این هم بگم که من دانشجوی ارشدم و عضو باشگاه پژوهشگران جوان هم هستم ولی از این عضویت استفاده ای برای خروج نکردم.

فکر کنم دلیلش این بوده که اولا شما دانشجوی دوره ارشد بودین و دوماً معدل و سابقه ی قابل قبولی داشتین ... قسمت نیمه علمی اینجا را نگاهی بندازین
راستی من رو با معدل 15.5 برای عضویت نپذیرفتن ... خیلی نامردن ... Big Grin

تشکر کنندگان:
(2013-08-20 ساعت 21:06)noobnoobi نوشته:  

من از طریق آزمون GRE که سفر نیمه علمی تلقی میشه خارج شدم با 8 میلیون وثیقه.این هم بگم که من دانشجوی ارشدم و عضو باشگاه پژوهشگران جوان هم هستم ولی از این عضویت استفاده ای برای خروج نکردم.راستی دوستان از زبان غافل نشید.من به خاطر همین مشکلات خروج و راه های مختلفش که خودتون خوب میدونید چقدر استرس زا هستند،وقتم صرف همینا شد و زبانم رو نتونستم تقویت کنم.هر چه قدر زبان رو تو ایران تقویت کنید تو امریکا سریعتر کاراتون پیش میره!

بدون عضویت تو باشگاه هم میتونید برای سفر نیمه علمی اقدام کنید.ولی به قول دوستمون برای دانشجویان ارشد سخت گیری نمی کنند.فقط همینو بگم دست دانشگاه هست.هر جایی میتونید ثبت نام کنید و میتونید محل دریافت ویزاتون(آنکارا یا ارمنستان یا دبی) رو بزنید.
سعی کنید از این سفر زمانی که خواستید برید امریکا(بعد از گرفتن ویزا) استفاده کنید،چرا که ممکنه تو یه ترم دیگه این نوع سفر رو ندن شاید هم بدن،بازم میگم به دانشگاه بستگی داره.
تشکر کنندگان: noobnoobi
کارت معافیت پزشکی ببریم علت معافیتم میخوان ازمون؟؟ با سند و مدرک؟
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان:
(2013-08-21 ساعت 02:04)araaaash نوشته:  کارت معافیت پزشکی ببریم علت معافیتم میخوان ازمون؟؟ با سند و مدرک؟

نه سند و مدرک نمیخوان ولی دلیلش پرسیده میشه.
جای نگرانی نیست دوستانی بودن که با معافیت پزشکی ویزا گرفتن.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: araaaash
(2013-08-21 ساعت 02:08)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 02:04)araaaash نوشته:  کارت معافیت پزشکی ببریم علت معافیتم میخوان ازمون؟؟ با سند و مدرک؟

نه سند و مدرک نمیخوان ولی دلیلش پرسیده میشه.
جای نگرانی نیست دوستانی بودن که با معافیت پزشکی ویزا گرفتن.

ینی ممکنه احیانا مشکلی درس کنه؟
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان:
(2013-08-21 ساعت 02:21)araaaash نوشته:  ینی ممکنه احیانا مشکلی درس کنه؟

نه چه مشکلی دلیلش پرسیده میشه شما میگین البته تو ترجمه هم احتمالا نوشته میشه.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-08-20 ساعت 10:24)noobnoobi نوشته:  خواهشا با اطلاعات غلط بقيه دوستان رو به استرس نندازين.
طبق قانون نظام وظيفه بعد از اتمام درس ١ سال فرجه دارين و در اين فرجه هر مشمول يك بار اجازه خروج دارد.

دوست من خدمت خودم اواسط سال 91 تمام شد و شعبه خدمتی من امور محصلین و مشمولین بود و از تمام قوانین ، بند ها و تبصره هاش خبر دارم و خوشحال میشم اگر اطلاعاتی دارم در اختیارتون بذارم .

فرجه به معنی این نیست که به شما پاسپورت میدن با اتمام درس شما مشمول میشی ولی میتونی دفترچه پست نکنی و غیبت نخوری ، شما تو این مدت فرجه حتی اجازه تمدید و گرفتن گواهینامه رانندگی هم ندارید ( در ضمن این فرجه قبلا 1 سال بود از سال 91 به 6 ماه کاهش داده شد )

دوستانی که میخوان پاس بگیرن قبل از اتمام درسشون اقدام کنن یا تا اتمام پروسه گرفتن ویزا تحصیلشون رو طولانی کنن تا خدایی نکرده دچار مشکل نشن .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان: noobnoobi ، storagemeter
دوستان زبان رو فراموش نکنید،هر چقدر زبانتون رو تو ایران پیش ببرید امریکا سریعتر میتونید کارها رو پیش ببرید.متاسفانه به خاطر این قوانین و راه های مختلف و استرس زا برای خروج، من زمانم به بررسی اینها و کارهای اداری و یافتن بهترین وکم ضررترین راه در ایران تلف شد.
تشکر کنندگان: storagemeter ، 5ina ، noobnoobi
(2013-08-21 ساعت 02:39)Danial_4139 نوشته:  دوست من خدمت خودم اواسط سال 91 تمام شد و شعبه خدمتی من امور محصلین و مشمولین بود و از تمام قوانین ، بند ها و تبصره هاش خبر دارم و خوشحال میشم اگر اطلاعاتی دارم در اختیارتون بذارم .

فرجه به معنی این نیست که به شما پاسپورت میدن با اتمام درس شما مشمول میشی ولی میتونی دفترچه پست نکنی و غیبت نخوری ، شما تو این مدت فرجه حتی اجازه تمدید و گرفتن گواهینامه رانندگی هم ندارید ( در ضمن این فرجه قبلا 1 سال بود از سال 91 به 6 ماه کاهش داده شد )

دوستانی که میخوان پاس بگیرن قبل از اتمام درسشون اقدام کنن یا تا اتمام پروسه گرفتن ویزا تحصیلشون رو طولانی کنن تا خدایی نکرده دچار مشکل نشن .
سلام دانیال جان Smile
اول تبریک بنده را بابت قبولیت پذیرا باش Smile
مبارکت باشه و امیدوارم تو این راه خداوند پشت و پناه شما باشد. Smile
دوست من کسانی که بعد از فارغ التحصیلی مشمول می شوند می توانند برای یکبار و به مدت 20 روز از کشور خارج بشن Smile
و مشمولیت این عزیزان مانعی برای خروجشان به حساب نمیاد Smile
فرجه معافیت موقت بین دو مقطع تحصیلی هم به یکسال افزایش پیدا کرده و دیگه 6 ماه نیست Smile
بچه های مشمول هم در طول دوره معافیت موقتشون(زمانی که مشمول هستند و در فرجه یکسالشون بسر می برند) می توانند برای گرفتن پاسپورت و اجازه خروج اقدام کنند. Smile

موفق باشید.
تشکر کنندگان: man.u65a ، sejz ، noobnoobi ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان