موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من شنیدم که اجازه خروج واسه افراد مشمول فقط یک بار در سال هستش مثلا ما بریم ترکیه واسه مصاحبه و ویزای یکضرب نگیریم ایران بیایم دیگه نمیتونیم واسه دریافت ویزا دوباره اجازه خروج بگیریم
یک راهنمایی کنید ممنون میشم
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جواب هاتون مرسی
یک سوال دیگه داشتم..خوب حالا من اجازه خروج رو 2بار گرفتم به طور فرض یعنی یک بار برای مصاحبه و بار دوم برای دریافت ویزا...اون 15 میلیون وثیقه چون سربازی نرفتم دیگه میپره؟؟
یعنی 15 میلیون خداحافظ؟؟؟
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-19 ساعت 08:19)armin_swimmer90 نوشته: ممنون از جواب هاتون مرسی
یک سوال دیگه داشتم..خوب حالا من اجازه خروج رو 2بار گرفتم به طور فرض یعنی یک بار برای مصاحبه و بار دوم برای دریافت ویزا...اون 15 میلیون وثیقه چون سربازی نرفتم دیگه میپره؟؟
یعنی 15 میلیون خداحافظ؟؟؟
ما که سربازی رفتیم و اومدیم دیدیم کارتمون به هیج دردی نمیخوره ! کلوپ میرفتیم فیلم باهاش اجاره نمیداد !
ولی الآن بزرگترین استفاده خودش رو به من نشون داد ...
شما هم قید 15 میلیون رو بزن ... صدها هزاران دلار خرج میکنن یه سری که برن آمریکا ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاي گلم شما اگه دانشجوي ترم سه كارشناسي تهران بودين و براي رفتنتون بايد هم قيد ١٥رو ميزدين و هم قيد دانشگاتون را،وديگه هم نميتونستيد برگرديد به خاطر مسئله سربازي، اينكارو ميكردين؟چند نفر اينجا اين شرايط را دارن همدردي كنن.
اگرم راه حلي براي خودتون دارين به ماهم بگين مرسي
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
من شنیدم کارتهای قدیمی دیگه فاقد اعتبار هستن و باید تویض بشن با توجه به این موضوع اگر کسی کارت قدیمی رو ترجمه کنه و ببره افیسر قبول نمی کنه??
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-20 ساعت 01:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-20 ساعت 01:48 توسط arash12.)
(2013-08-19 ساعت 22:56)naftoonbazoft1 نوشته: با سلام به دوستان
من شنیدم کارتهای قدیمی دیگه فاقد اعتبار هستن و باید تویض بشن با توجه به این موضوع اگر کسی کارت قدیمی رو ترجمه کنه و ببره افیسر قبول نمی کنه??
سلام دوست عزیز مشکلی نداره همون کارت قدیمی رو بده برای ترجمه حتی مهر دادگستری و وزارت امور خوارجه هم می خوره جای نگرانی نیست.فرصت برای تعویض نداری حداقل میگن ۴ ماه طول میکشه که من بیشترم دیدم شما اگه پاسپورتت مشکل نداره احتیاج به تعویض نداری برای افیسرم فرق نمی کنه خیالت راحت.فقط تاریخ انقضاء پاسپورتتون کیه؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 03:09)mhz_ir نوشته: (2013-08-19 ساعت 15:42)smpf نوشته: دوستاي گلم شما اگه دانشجوي ترم سه كارشناسي تهران بودين و براي رفتنتون بايد هم قيد ١٥رو ميزدين و هم قيد دانشگاتون را،وديگه هم نميتونستيد برگرديد به خاطر مسئله سربازي، اينكارو ميكردين؟چند نفر اينجا اين شرايط را دارن همدردي كنن.
اگرم راه حلي براي خودتون دارين به ماهم بگين مرسي
شما اگه ترم پنج ارشد دانشگاه آزاد که شهریش رو خودتون میدونید بودید پس چی میگفتید؟!دوستانی که میخان درسشون رو تموم کنن کار خوبی میکنن ولی برای اجازه خروج بعد از اتمام تحصیلات اطلاعات بیشتری بگیرن که به مشکل نخورن ضمن اینکه درسشون رو هم تموم کنن مدرکشون بدون کارت پایان خدمت داده نمیشه و بعد از فراغت از تحصیل فقط با وثیقه 15 میلیون اجازه خروج دارند.
وثیقه مال زمانی هست که فرد مشغول تحصیل باشه بعد از اتمام تحصیل مشمول حساب میشن حتی با وثیقه هم نمیتونن خارج بشن .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...