کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-08-17 ساعت 06:17)mhz_ir نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 17:02)علی1369 نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 14:16)علی1369 نوشته:  من نامه فراغت از تحصیل رو از دانشگاه آزاد گرفتتم. مصاحبه ام با توجه به شماره کیسم احتمالا طبق گفته های سالهای قبل بین 15 تا30 مهر می افتد. برای ارشد هم امتحان دادم منتظر جوابشم. حالا اگه من با همون نامه فراغت از تحصیل برم برای مصاحبه و شاید هم برگردم آیا بعد از برگشتن میتونم دانشگاه ثبت نام کنم که اگه دوباره خواستم برم اونجا مشگل خروج از کشور نداشته باشم.

چرا کسی جواب منو نمیده.

چرا نمیشه ثبت نام کنید.بهترین حالت براتون ثبت نام و گرفتن معافیت تحصیلی هست چرا که تو این پست هم راجع به خروج در فرجه بعد از اتمام تحصیل توضیح دادم ولی در تعداد دفعات خروج تو این فرجه شک دارم برای همین اگر دانشگاه قبول بشید ثبت نام میکنید و راحت اجازه خروج هم خواهید گرفت.

یک سوال دیگر. پس تکلیف مدارکم چی میشه. دیپلم و پیش دانشگاهی که دست دانشگاهه دیگه و لیسانسم که هنوز آماده نیست چون تازه درسم تموم شده و درخواستش رو دادم. تازه فوق هم که میخوام ثبت نام کنم. چطوری میتونم اونها رو برای ارسال و مصاحبه رفتن داشته باشم.
تشکر کنندگان:
(2013-08-17 ساعت 15:19)علی1369 نوشته:  یک سوال دیگر. پس تکلیف مدارکم چی میشه. دیپلم و پیش دانشگاهی که دست دانشگاهه دیگه و لیسانسم که هنوز آماده نیست چون تازه درسم تموم شده و درخواستش رو دادم. تازه فوق هم که میخوام ثبت نام کنم. چطوری میتونم اونها رو برای ارسال و مصاحبه رفتن داشته باشم.

برای دیپلم و پیش دانشگاهی با همون برگه فراغت به مدرستون برید باید بدن.من خودم در زمان دانشجویی رفتم گرفتم البته کارت دانشجویی ازم خواستن.اگر کارت دانشجویی دارید همونو نشون بدیدWink
اگر گفتن باید دانشجو باشید و... برید نامه کاریابی ببرید.
برای لیسانس هم من در زمان دانشجویی با گذاشتن سفته 500هزار تومنی گرفتم و بعد برگردوندم به دانشگاه.شاید به شما که فارغ شدید سخت گیری کنن برای همین میتونید بگید میخام برابر با اصل ازش بگیرم و همین کار هم بکنید.Smile
تشکر کنندگان: علی1369 ، 5ina
دوستان من شنیدم که اجازه خروج واسه افراد مشمول فقط یک بار در سال هستش مثلا ما بریم ترکیه واسه مصاحبه و ویزای یکضرب نگیریم ایران بیایم دیگه نمیتونیم واسه دریافت ویزا دوباره اجازه خروج بگیریم Sad
یک راهنمایی کنید ممنون میشم
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب

تشکر کنندگان:
(2013-08-18 ساعت 09:57)armin_swimmer90 نوشته:  دوستان من شنیدم که اجازه خروج واسه افراد مشمول فقط یک بار در سال هستش مثلا ما بریم ترکیه واسه مصاحبه و ویزای یکضرب نگیریم ایران بیایم دیگه نمیتونیم واسه دریافت ویزا دوباره اجازه خروج بگیریم Sad

اگه درستون تموم شده تو فرجه 1 ساله ای که دارین فقط 1 بار میتونین خارج بشین ولی اگه هنوز دانشجو هستین هر نیمسال تحصیلی 2 بار میتونین اجازه خروج بگیرین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: armin_swimmer90
(2013-08-18 ساعت 12:53)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 09:57)armin_swimmer90 نوشته:  دوستان من شنیدم که اجازه خروج واسه افراد مشمول فقط یک بار در سال هستش مثلا ما بریم ترکیه واسه مصاحبه و ویزای یکضرب نگیریم ایران بیایم دیگه نمیتونیم واسه دریافت ویزا دوباره اجازه خروج بگیریم Sad

اگه درستون تموم شده تو فرجه 1 ساله ای که دارین فقط 1 بار میتونین خارج بشین ولی اگه هنوز دانشجو هستین هر نیمسال تحصیلی 2 بار میتونین اجازه خروج بگیرین.
به نظر من بستگی به دانشگاه داره!چون نظام وظیفه همونطور که خودشون هم گفتن محدودیتی نذاشتن.اگر خواستید سوال کنید بگید سفر تفریحی در هر ترم چند بار مجاز هست چون این 2بار ممکنه برای سفرهای دیگه باشه.
تشکر کنندگان: armin_swimmer90
ممنون از جواب هاتون مرسی
یک سوال دیگه داشتم..خوب حالا من اجازه خروج رو 2بار گرفتم به طور فرض یعنی یک بار برای مصاحبه و بار دوم برای دریافت ویزا...اون 15 میلیون وثیقه چون سربازی نرفتم دیگه میپره؟؟
یعنی 15 میلیون خداحافظ؟؟؟
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب

تشکر کنندگان:
(2013-08-19 ساعت 08:19)armin_swimmer90 نوشته:  ممنون از جواب هاتون مرسی
یک سوال دیگه داشتم..خوب حالا من اجازه خروج رو 2بار گرفتم به طور فرض یعنی یک بار برای مصاحبه و بار دوم برای دریافت ویزا...اون 15 میلیون وثیقه چون سربازی نرفتم دیگه میپره؟؟

بله دییگه متاسفانه 15 میلیون میپره و تا 3 سال با قانون جدید نمیتونید بیاید ایران.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-08-19 ساعت 08:19)armin_swimmer90 نوشته:  ممنون از جواب هاتون مرسی

ما که سربازی رفتیم و اومدیم دیدیم کارتمون به هیج دردی نمیخوره ! کلوپ میرفتیم فیلم باهاش اجاره نمیداد ! Tongue
ولی الآن بزرگترین استفاده خودش رو به من نشون داد ...
شما هم قید 15 میلیون رو بزن ... صدها هزاران دلار خرج میکنن یه سری که برن آمریکا ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: armin_swimmer90 ، noobnoobi
دوستاي گلم شما اگه دانشجوي ترم سه كارشناسي تهران بودين و براي رفتنتون بايد هم قيد ١٥رو ميزدين و هم قيد دانشگاتون را،وديگه هم نميتونستيد برگرديد به خاطر مسئله سربازي، اينكارو ميكردين؟چند نفر اينجا اين شرايط را دارن همدردي كنن.
اگرم راه حلي براي خودتون دارين به ماهم بگين مرسي
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: hesam.sd
(2013-08-19 ساعت 15:42)smpf نوشته:  دوستاي گلم شما اگه دانشجوي ترم سه كارشناسي تهران بودين و براي رفتنتون بايد هم قيد ١٥رو ميزدين و هم قيد دانشگاتون را،وديگه هم نميتونستيد برگرديد به خاطر مسئله سربازي، اينكارو ميكردين؟چند نفر اينجا اين شرايط را دارن همدردي كنن.

دوست عزیز هیچکس جز شما نمیتونه این تصمیم رو بگیره که قید دانشگاه و 15 تومان رو بزنه یا نزنه.

شما اگه ترم آخرتون هم بود چون سربازی نرفتین لیسانستون اونور به هیچ دردتون نیمخورد چون نمیتونین اثبات کنین که لیسانس خوندین و باید تو آ م ر ی ک ا از اول بخونین.
خیلیا حاضرن جای شما باشن و قید چیزاهای بزرگتری رو بزنن ولی بالاخره زندگی همینه برای این که چیزی بزرگ تر بدست بیاری باید یه چیزایی رو از دست بدی.

من خودم شرایطم مثل شماست فقط شهرستان درس میخونم و 2 ترم دارم.
با توجه به کیس نامبرم(اوایل سال دیگه مصاحبه دارم) اینطوری برنامه ریزی کردم که اگه ویزا یک ضرب گرفتم 6 ماه وقت دارم میام درسم رو تموم میکنم میرم اگه کلیرنس خوردم که بهتر باز هم وقت دارم.
حالا شما هم اگه تعداد واحداتون طوری باشه که در 2 ترم بتونین تمومش کنین این برای شما هم قابل اجراست.
باز هر جور صلاح میدونین.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: 5ina ، smpf ، mhz_ir ، mohammad19911991
(2013-08-19 ساعت 15:42)smpf نوشته:  دوستاي گلم شما اگه دانشجوي ترم سه كارشناسي تهران بودين و براي رفتنتون بايد هم قيد ١٥رو ميزدين و هم قيد دانشگاتون را،وديگه هم نميتونستيد برگرديد به خاطر مسئله سربازي، اينكارو ميكردين؟چند نفر اينجا اين شرايط را دارن همدردي كنن.

خوب میدونی‌ بستگی به خواستهای شما و میزان ریسک پذیریتون داره.. منم دانشجو ترم ۲ِ دانشگاه هنر تهرانم.. ولی‌ ما کیس خونوادگی هستیم. خود من یه سری وابستگی‌های وحشتناک دارم که بخاطر این قضیه حاضرم سختیهایی پیش رومونو تحمل کنم و عقیدم بر این هست که تا وقتی که ما یه چیزیو مصمم بخوایم حتما بهش میرسیم و بی‌ شک نتیجهٔ خوبی‌ هم میگیریم. تا شقایق هست زندگی‌ باید کرد Rolleyes
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، smpf ، mhz_ir
با سلام به دوستان
من شنیدم کارتهای قدیمی دیگه فاقد اعتبار هستن و باید تویض بشن با توجه به این موضوع اگر کسی کارت قدیمی رو ترجمه کنه و ببره افیسر قبول نمی کنه??
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان:
(2013-08-19 ساعت 22:56)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام به دوستان
من شنیدم کارتهای قدیمی دیگه فاقد اعتبار هستن و باید تویض بشن با توجه به این موضوع اگر کسی کارت قدیمی رو ترجمه کنه و ببره افیسر قبول نمی کنه??
سلام دوست عزیز مشکلی نداره همون کارت قدیمی رو بده برای ترجمه حتی مهر دادگستری و وزارت امور خوارجه هم می خوره جای نگرانی نیست.فرصت برای تعویض نداری حداقل میگن ۴ ماه طول میکشه که من بیشترم دیدم شما اگه پاسپورتت مشکل نداره احتیاج به تعویض نداری برای افیسرم فرق نمی کنه خیالت راحت.فقط تاریخ انقضاء پاسپورتتون کیه؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: noobnoobi
شما اگه ترم پنج ارشد دانشگاه آزاد که شهریش رو خودتون میدونید بودید پس چی میگفتید؟!دوستانی که میخان درسشون رو تموم کنن کار خوبی میکنن ولی برای اجازه خروج بعد از اتمام تحصیلات اطلاعات بیشتری بگیرن که به مشکل نخورن ضمن اینکه درسشون رو هم تموم کنن مدرکشون بدون کارت پایان خدمت داده نمیشه و بعد از فراغت از تحصیل فقط با وثیقه 15 میلیون اجازه خروج دارند.
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-08-20 ساعت 03:09)mhz_ir نوشته:  
شما اگه ترم پنج ارشد دانشگاه آزاد که شهریش رو خودتون میدونید بودید پس چی میگفتید؟!دوستانی که میخان درسشون رو تموم کنن کار خوبی میکنن ولی برای اجازه خروج بعد از اتمام تحصیلات اطلاعات بیشتری بگیرن که به مشکل نخورن ضمن اینکه درسشون رو هم تموم کنن مدرکشون بدون کارت پایان خدمت داده نمیشه و بعد از فراغت از تحصیل فقط با وثیقه 15 میلیون اجازه خروج دارند.

وثیقه مال زمانی هست که فرد مشغول تحصیل باشه بعد از اتمام تحصیل مشمول حساب میشن حتی با وثیقه هم نمیتونن خارج بشن .
2014-8XXX ، ایروان ، کلیرینس ، پایان آرزو ...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان