کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-09-21 ساعت 22:49)Visas نوشته:  سلام به همگی خسته نباشید
من چند تا سوال داشتم
1- از اونجایی که ممکنه خودتون بدونید برای امتحان Toefl میشه از تو سایتش آنلاین ثبت نام کرد، بعد از اینکه ثبت نامه کردی احتمالا یک سندی بهت میده که میگه ثبت نام کردی. حالا این سند ثبت نام رو باید دانشگاه تایید کنه؟
2- اگر کسی از دوستان روال کاری گرفتن پاسپورت رو برای دانشجو هایی که میخوان از طریق امتحان Toefl اقدام کنن رو بلده لطفا یک توضیحی بده.
3- بعد از اقدام برای گرفتن پاسپورت چقدر طول میکشه تا به دستت برسه؟
سلام دوست عزيز بله ميشه تو سايت ثبت نام كرد آدرس سايت رو هم چند صفحه قبل گذاشتم بعد از اتمام ثبت نام پرينت رسيد ثبت نامو ميگيري وبا نامه اي كه از دانشگاه گرفتي ميبري وزارت علوم يا سازمان مركزي دانشگاه آزاد بستگي به دانشگاهت داره اونجاست كه بايد تاييد كنن بعد بري نظام وظيفه وثيقه بذاري مجوز صدور پاسپورتو ميدن كه بقيش با پليس +١٠ بيشتر از ١٠ روز طول نميكشه
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: Visas ، noobnoobi
(2013-09-22 ساعت 08:28)kamix نوشته:  
من چند تا سوال داشتم
1- از اونجایی که ممکنه خودتون بدونید برای امتحان Toefl میشه از تو سایتش آنلاین ثبت نام کرد، بعد از اینکه ثبت نامه کردی احتمالا یک سندی بهت میده که میگه ثبت نام کردی. حالا این سند ثبت نام رو باید دانشگاه تایید کنه؟
2- اگر کسی از دوستان روال کاری گرفتن پاسپورت رو برای دانشجو هایی که میخوان از طریق امتحان Toefl اقدام کنن رو بلده لطفا یک توضیحی بده.
سلام دوست عزيز بله ميشه تو سايت ثبت نام كرد آدرس سايت رو هم چند صفحه قبل گذاشتم بعد از اتمام ثبت نام پرينت رسيد ثبت نامو ميگيري وبا نامه اي كه از دانشگاه گرفتي ميبري وزارت علوم يا سازمان مركزي دانشگاه آزاد بستگي به دانشگاهت داره اونجاست كه بايد تاييد كنن بعد بري نظام وظيفه وثيقه بذاري مجوز صدور پاسپورتو ميدن كه بقيش با پليس +١٠ بيشتر از ١٠ روز طول نميكشه
نامه ای که از دانشگاه باید بگیرم همون درخواست خروج از کشوره؟
بعد من دانشگاهم پیام نور، وزارت علوم باید برم دیگه درسته؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
کسی نیست جواب ما رو بده؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
(2013-09-23 ساعت 12:29)Visas نوشته:  کسی نیست جواب ما رو بده؟

دوست عزیز به خاطر اتفاقات اخیر که برای دوستان 2013 افتاده همه حواسشون به تاپیکای دیگست ،
برگه ای که دانشگاه بهت میده باید ببریش وزارت علوم اونجا که تایید شد میری نظام وظیفه اونجا مجوز صدور پاسپورت و خروج میده
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در

تشکر کنندگان:

من برگه ای که از دانشگاه گرفتم رو مستقیم بردم نظام وظیفه و هیچ مشکلی هم نبود،
فکر نمیکنم نیازی به وزرات علوم باشه
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: behdist ، Visas
(2013-09-22 ساعت 08:28)kamix نوشته:  
من چند تا سوال داشتم

دوست خوبم من چند هفته پیش به بخش معافیت تحصیلی نظام وظیفه مراجعه کردم و متوجه شدم که وثیقه رو تبدیل به ضمانت نقدی کردن. این رو هم اضافه کنم که میزان وثیقه نقدی برای امتحاناتی مثل تاقل و امثالهم 8 میلیون تومان هستش.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Visas
(2013-09-25 ساعت 00:16)mohammad19911991 نوشته:  

من برگه ای که از دانشگاه گرفتم رو مستقیم بردم نظام وظیفه و هیچ مشکلی هم نبود،
فکر نمیکنم نیازی به وزرات علوم باشه

اگر بخواي سفر علمي يا نيمه علمي بگيري حتما بايد تاييد وزارت علوم باشه
"اگر صخره در

تشکر کنندگان:
سلام به همگی.به نظر شما اگر کسی که اجازه یکبار خروج داره و می خواد با وثیقه خارج بشه اگر ویزای یکضرب نگیره و کلیرنس بخوره مجبوره بمونه همونجا و حالا فکرشو بکنید در نهایت اگر ویزا بهش نرسه باید برگرده و تازه وثیقه هم بی خودی از دست داده و موقع برگشت به خاطر اتمام دوره یکساله فراغت اضافه خدمت هم میخوره.وای خدا اون روزو نیاره که من به جای برادرم سکته کردم دیگه وای به حال خودش.در ضمن روز مصاحبه باید فیش وثیقه ببره سفارت با نامه دانشگاه درسته؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-28 ساعت 04:38)behdist نوشته:  سلام به همگی.به نظر شما اگر کسی که اجازه یکبار خروج داره و می خواد با وثیقه خارج بشه اگر ویزای یکضرب نگیره و کلیرنس بخوره مجبوره بمونه همونجا و حالا فکرشو بکنید در نهایت اگر ویزا بهش نرسه باید برگرده و تازه وثیقه هم بی خودی از دست داده و موقع برگشت به خاطر اتمام دوره یکساله فراغت اضافه خدمت هم میخوره.وای خدا اون روزو نیاره که من به جای برادرم سکته کردم دیگه وای به حال خودش.در ضمن روز مصاحبه باید فیش وثیقه ببره سفارت با نامه دانشگاه درسته؟
سلام دوست عزیز
قسمت مثبت ماجرا رو نگاه کنید.برادر شما چون سربازی نرفته پس کار دولتی هم نداشته و احتمال کلیرنس خوردن پایین میاد و اگر هم کلیرنس بخوره بطور قطع تهداد روز بالا نخواهد بود و جای نگرانی نیست و ویزا رو میگره.
روز مصاحبه فیش وثیقه و ترجمش و یه گواهی اشتغال به تحصیل برای وزرات امور خارجه یا وزارت علوم و ترجمش همراش باشه.
سعی کنید به دقت مدارک رو جمع آوری کنید چون اگه نقص پرونده بخوره و اگه در ایران نیاز به حضور فیزیکی ایشون باشه یکم ماجرا پیچیده میشه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: kamix ، behdist
(2013-09-28 ساعت 13:14)noobnoobi نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 04:38)behdist نوشته:  سلام به همگی.به نظر شما اگر کسی که اجازه یکبار خروج داره و می خواد با وثیقه خارج بشه اگر ویزای یکضرب نگیره و کلیرنس بخوره مجبوره بمونه همونجا و حالا فکرشو بکنید در نهایت اگر ویزا بهش نرسه باید برگرده و تازه وثیقه هم بی خودی از دست داده و موقع برگشت به خاطر اتمام دوره یکساله فراغت اضافه خدمت هم میخوره.وای خدا اون روزو نیاره که من به جای برادرم سکته کردم دیگه وای به حال خودش.در ضمن روز مصاحبه باید فیش وثیقه ببره سفارت با نامه دانشگاه درسته؟
سلام دوست عزیز
قسمت مثبت ماجرا رو نگاه کنید.برادر شما چون سربازی نرفته پس کار دولتی هم نداشته و احتمال کلیرنس خوردن پایین میاد و اگر هم کلیرنس بخوره بطور قطع تهداد روز بالا نخواهد بود و جای نگرانی نیست و ویزا رو میگره.
روز مصاحبه فیش وثیقه و ترجمش و یه گواهی اشتغال به تحصیل برای وزرات امور خارجه یا وزارت علوم و ترجمش همراش باشه.
سعی کنید به دقت مدارک رو جمع آوری کنید چون اگه نقص پرونده بخوره و اگه در ایران نیاز به حضور فیزیکی ایشون باشه یکم ماجرا پیچیده میشه.
اگر كلرينس بخوره برادرتون ميتونه برگرده يكي دو ماه ديگه كه جواب كليرنسش اومد دوباره خارج شه اينطور نيست كه فقط يه بار بتونيد خارج شيد محدوديتي براي تعداد خروج نذاشتن ولي من تو دستورالعمل دانشگاه ديدم نوشته بود ترمي دو بار دانشجو ميتونه خارج شه ، اميدوارم برادرتون ويزاي يه ضرب بگيره منم همين شرايطو دارم براي ما استرسش بيشتره اگر كلرينس بخوريم هم استرس كلير شدن داريم هم مشكلات سربازي
"اگر صخره در

تشکر کنندگان: behdist
(2013-09-28 ساعت 13:29)kamix نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 13:14)noobnoobi نوشته:  
سلام دوست عزیز
اگر كلرينس بخوره برادرتون ميتونه برگرده يكي دو ماه ديگه كه جواب كليرنسش اومد دوباره خارج شه اينطور نيست كه فقط يه بار بتونيد خارج شيد محدوديتي براي تعداد خروج نذاشتن ولي من تو دستورالعمل دانشگاه ديدم نوشته بود ترمي دو بار دانشجو ميتونه خارج شه ، اميدوارم برادرتون ويزاي يه ضرب بگيره منم همين شرايطو دارم براي ما استرسش بيشتره اگر كلرينس بخوريم هم استرس كلير شدن داريم هم مشكلات سربازي
فکر کنم برادر ایشون فارغ التحصیل شده و در یک سالی که وقت داره و اجازه 1 بار خروج هم واسه همونه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: behdist ، kamix
ممنون از پاسخ و دلگرمی شما ولی برادر من 10 روز پیش فارق التحصیل شد با مدرک فوق لیسانس و همین طور که می دونید الان تا یک سال دیگه در دوران فراغت از تحصیل می تونه باشه و بر طبق قانون نظام وظیفه برای این اشخاص که در دوران یک ساله فراغت هستند فقط یکبار اجازه خروج 20 روزه با وثیقه می توانند خارج بشوند و برگردند و در ضمن یک سال را باید 45 روز ازش کم کنید وحالا با توجه به مسایلی که واسه بچه های 2013 پیش اومده و کیس نامبر بالای برادر من که هفت هزارو خورده و نزدیک هشت هزاره در خوشبینانه ترین حالت مصاحبش میشه خرداد93 و تازه اگر تا اون موقع ویزاهاشون تمام نشه و برادر من بره اگر ویزای یکضرب بگیره که از همونجا میره امریکا ولی تمام مشکل موقعی است که کلیر بخوره و اگر برگرده دیگه ممنوع الخروج می شه پس مجبوره ترکیه بمونه تا تکیفش روشن بشه و علاوه بر اینکه وثیقش پریده حالا باید فکر جا ومکان هم واسه 1تا2 ماه باشه که کلی هزینه داره و تازه معلوم نیست اخر سر ویزا بگیره یا نه؟من می خواستم ببینم چند نفر از بچه ها الان مشکل برادر منو دارند که واقعا نیاز به ویزای یک ضرب دارند اینطوری یک کم نگرانی کمتر میشه و می تونیم راه چاره پیدا کنیم من و خانوادم در حال حاضر از برادرم بیشتر نگرانیم مخصوصا خود بنده که از اول همه کارهای برادرم به من سپرده شده.
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-09-28 ساعت 15:16)behdist نوشته:  ممنون از پاسخ و دلگرمی شما ولی برادر من 10 روز پیش فارق التحصیل شد با مدرک فوق لیسانس و همین طور که می دونید الان تا یک سال دیگه در دوران فراغت از تحصیل می تونه باشه و بر طبق قانون نظام وظیفه برای این اشخاص که در دوران یک ساله فراغت هستند فقط یکبار اجازه خروج 20 روزه با وثیقه می توانند خارج بشوند و برگردند و در ضمن یک سال را باید 45 روز ازش کم کنید وحالا با توجه به مسایلی که واسه بچه های 2013 پیش اومده و کیس نامبر بالای برادر من که هفت هزارو خورده و نزدیک هشت هزاره در خوشبینانه ترین حالت مصاحبش میشه خرداد93 و تازه اگر تا اون موقع ویزاهاشون تمام نشه و برادر من بره اگر ویزای یکضرب بگیره که از همونجا میره آمریکا ولی تمام مشکل موقعی است که کلیر بخوره و اگر برگرده دیگه ممنوع الخروج می شه پس مجبوره ترکیه بمونه تا تکیفش روشن بشه و علاوه بر اینکه وثیقش پریده حالا باید فکر جا ومکان هم واسه 1تا2 ماه باشه که کلی هزینه داره و تازه معلوم نیست اخر سر ویزا بگیره یا نه؟من می خواستم ببینم چند نفر از بچه ها الان مشکل برادر منو دارند که واقعا نیاز به ویزای یک ضرب دارند اینطوری یک کم نگرانی کمتر میشه و می تونیم راه چاره پیدا کنیم من و خانوادم در حال حاضر از برادرم بیشتر نگرانیم مخصوصا خود بنده که از اول همه کارهای برادرم به من سپرده شده.

تنها کاری که برادرتون میتونه انجام بده پیدا کردن افرادی شبیه خودشه که بتونن با هم در ترکیه جایی رو برای اقامت پیدا کنند و هزینه ها رو کاهش بدن، بعد از رفتن هم اگر مایل به بازگشت و انجام خدمت باشند (که میدونم نیستند Big Grin) میتونند پاس سفید بگیرند برای 2 سال و بیان خدمت رو انجام بدن و برگردند تا وثیقه شما هم نسوزه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: kamix ، behdist
[/quote]

اجازه خروج تنها یکبار در هر ترم تحصیلیه ... یعنی سالی دوبار ،
تو یک ترم هم نمیشه سهمیه یک سال رو بری
دانشگاه هم به من گفت 2بار در هر ترم ... که رئیس امور تحصیلی در نظام وظیفه گفت شده ترمی یکبار
حالا اگه نظام وظیفه شهر دیگه ای جور دیگه ای رفتار میکنه ، تعجب نداره ... چون ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behdist
(2013-09-28 ساعت 15:16)behdist نوشته:  ممنون از پاسخ و دلگرمی شما ولی برادر من 10 روز پیش فارق التحصیل شد با مدرک فوق لیسانس و همین طور که می دونید الان تا یک سال دیگه در دوران فراغت از تحصیل می تونه باشه و بر طبق قانون نظام وظیفه برای این اشخاص که در دوران یک ساله فراغت هستند فقط یکبار اجازه خروج 20 روزه با وثیقه می توانند خارج بشوند و برگردند و در ضمن یک سال را باید 45 روز ازش کم کنید وحالا با توجه به مسایلی که واسه بچه های 2013 پیش اومده و کیس نامبر بالای برادر من که هفت هزارو خورده و نزدیک هشت هزاره در خوشبینانه ترین حالت مصاحبش میشه خرداد93 و تازه اگر تا اون موقع ویزاهاشون تمام نشه و برادر من بره اگر ویزای یکضرب بگیره که از همونجا میره آمریکا ولی تمام مشکل موقعی است که کلیر بخوره و اگر برگرده دیگه ممنوع الخروج می شه پس مجبوره ترکیه بمونه تا تکیفش روشن بشه و علاوه بر اینکه وثیقش پریده حالا باید فکر جا ومکان هم واسه 1تا2 ماه باشه که کلی هزینه داره و تازه معلوم نیست اخر سر ویزا بگیره یا نه؟من می خواستم ببینم چند نفر از بچه ها الان مشکل برادر منو دارند که واقعا نیاز به ویزای یک ضرب دارند اینطوری یک کم نگرانی کمتر میشه و می تونیم راه چاره پیدا کنیم من و خانوادم در حال حاضر از برادرم بیشتر نگرانیم مخصوصا خود بنده که از اول همه کارهای برادرم به من سپرده شده.
من فكر كردم دانشجو هستن در اين صورت حق با شماست ولي نگران نباشيد ايشالا كه ويزاي يه ضرب ميگيرن ، هر چي خدا بخواد همون ميشه اگه قرار به رفتن باشه ميره خودتونو از الان ناراحت نكنيد
"اگر صخره در

تشکر کنندگان: behdist ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان