موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پاسختون و در تایید صحبت شما برادر من اواسط مرداد 93 باید تکلیف سربازیش روشن بشه برای اینکه فراغت 1 سالش تمام می شه و من بعید می دونم که کسی تو 20 روز بتونه بره مصاحبه و ویزای یکضرب بگیره و بره امریکا پاس سفید بگیره و برگرده ایران بره سربازی تمام این کارها در صورتی امکان پذیر بود که اجازه خروج حداقل 2 ماه بود در این صورت اگر کلیر هم می خورد خیلی مهم نبود.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
می دونید چطور می شه اصل مدارکو از دانشگاه گرفت ؟با توجه به مشکل سربازی و مدرک پیش و دیپلم دست دانشگاهه و یا دبیرستان؟می گن بدون کارت پایان خدمت به کسی اصل مدرک نمی دن البته دانشگاه ازاد منظورم هست .از بچه های اینجا کسی هست که اخیرا مدرک از دانشگاه ازاد گرفته باشه با شرایط مشابه؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
برای دوستان عزیز امروز از اون روز های پر ماجرا و عجیب و غریب بود . .
داستان از ساعت 8 صبح شروع شد که من در میدان سپاه بودم و وارد نظام وظیفه شدم. . . داخل رفتم نامه خروج از کشور را که از دانشگاه به آسانی گرفته بودم نشان دادم اجازه دادند که وارد سازمان بشوم . . ساختمان آخر سالن 3 جایی بود که برای گذاشتن ودیعه باید به آن مزاجعه می کردم . . عین بانک نوبت گرفتم بعد یه فرم ساده بعد رفتم در همان سالن بانک قوامین که اینجای کار به خاطر شلوغی تقریبا 2ساعتی منتظر بودم که نوبتم بشه . .
پانزده میلیون دادم اومدم بیرون بعد گفتن که برم پلیس +10 چون پاسم رو باید تعویض کنم (نمی دونم در چه شرایطی باید به اداره گذرنامه مراجعه کرد)
من بلافاصله رفتم پلیس +10 و کارهای اونجا رو هم تقریبا با حساب شلوغی و دردسر های همیشگی کارهای اداری 2ساعته انجام دادم و گفتن که حداکثر تا دوهفته پاسم می آد دم در خونه . . D:
حالا اگه در این مورد کسی سوالی داره بنده در خدمتم . . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با این همه حرفی که زدم خودم یه سوال دارم هنوز از اونجایی که من وثیقه گذاشتم برای خروج و زمانی برام تعیین شد نظام وظیفه گفت وقتی که پاسپورتت اومد باید بری اداره گذرنامه . . بعد که رفتم به پلیس+10 برای دادن مدارک واسه صدور پاس اونجا بهم گفتن که نیازی نیست که بری اداره گذرنامه حالا مسله اینه که چی کنم؟؟
برم اداره گذرنامه یا نه؟ کسی یه همچین تجربه ای رو داره؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
شما پاسپورتتون تاریخ اعتبارش تمام شده که رفتین تعویض کردین؟در مورد سوالتون اداره گذرنامه واسه چی؟؟وقتی نظام وظیفه اجازه خروج میده در سیستم پلیس+10 اسم شما تایید می شه و در پاسپورت شما به صورت الکترونیکی ثبت میشه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
برادر من هم اخیرا همین کارو کرد ولی فقط میخواست پاسپورت بگیره که خیالش موقع رفتن راحت باشه برای اینکه سال دیگه نوبتش میشه ولی این حرفی که به شما زدن کمی نگران شدم نکنه تازگی قانون عوض شده ؟به نظر من حساب کتابی نیست برید گذرنامه سوال کنید تا قبل از اینکه پاستون بیاد .پاسپورت برادر من که 6 روزه اومد ولی وقتی رفت گفت قصد خروج نداره و سفرش کنسل شده 2 ماه بعدش وثیقش ازاد شد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
در ضمن من شنیدم که دفعه بعدی که می خواهید دوباره اجازه خروج بگیرید با وجود اینکه پاسپورتها 5 سال اعتبار هستند و الکترونیکی هستند بعد از اتمام کارها در نظام وظیفه باید پاستون بره پلیس+10 یک روز اونجا باشه که از طریق الکترونیکی مجددا ثبت بشه و فرداش برید پاستونو تحویل بگیرید و در هر صورت این دردسرها برای کسانی که مشکل سربازی دارند هست فقط امیدوارم این قانون خرید سربازی دوباره اجرا بشه که خیال همه راحت بشه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
پاسپورتتون 1 هفته ای میاد نگران نباشید .شما روزه شک دار نگیرید و پاستون که اومد یک سر برید اداره گذرنامه نهایت 1تا 2 روز هم پاستون می مونه اونجا شاید گفتند نیازی نیست فقط ممنون می شم اگر نتیجه کارو اطلاع رسانی کنید.موفق باشید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-28 ساعت 22:31)pooyan1920 نوشته: با این همه حرفی که زدم خودم یه سوال دارم هنوز از اونجایی که من وثیقه گذاشتم برای خروج و زمانی برام تعیین شد نظام وظیفه گفت وقتی که پاسپورتت اومد باید بری اداره گذرنامه . . بعد که رفتم به پلیس+10 برای دادن مدارک واسه صدور پاس اونجا بهم گفتن که نیازی نیست که بری اداره گذرنامه حالا مسله اینه که چی کنم؟؟
برم اداره گذرنامه یا نه؟ کسی یه همچین تجربه ای رو داره؟
سلام
دوست عزیز نیازی به رفتن اداره گذرنامه نیست ما هم برای پسرم دقیقا همین مراحل را انجام دادیم وبعد ار 10 روز پاسپورتش اومد.نگران نباشید
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی