کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-09-28 ساعت 16:34)aghaghia نوشته:  
(2013-09-28 ساعت 15:16)behdist نوشته:  ممنون از پاسخ و دلگرمی شما ولی برادر من 10 روز پیش فارق التحصیل شد با مدرک فوق لیسانس و همین طور که می دونید الان تا یک سال دیگه در دوران فراغت از تحصیل می تونه باشه و بر طبق قانون نظام وظیفه برای این اشخاص که در دوران یک ساله فراغت هستند فقط یکبار اجازه خروج 20 روزه با وثیقه می توانند خارج بشوند و برگردند و در ضمن یک سال را باید 45 روز ازش کم کنید وحالا با توجه به مسایلی که واسه بچه های 2013 پیش اومده و کیس نامبر بالای برادر من که هفت هزارو خورده و نزدیک هشت هزاره در خوشبینانه ترین حالت مصاحبش میشه خرداد93 و تازه اگر تا اون موقع ویزاهاشون تمام نشه و برادر من بره اگر ویزای یکضرب بگیره که از همونجا میره آمریکا ولی تمام مشکل موقعی است که کلیر بخوره و اگر برگرده دیگه ممنوع الخروج می شه پس مجبوره ترکیه بمونه تا تکیفش روشن بشه و علاوه بر اینکه وثیقش پریده حالا باید فکر جا ومکان هم واسه 1تا2 ماه باشه که کلی هزینه داره و تازه معلوم نیست اخر سر ویزا بگیره یا نه؟من می خواستم ببینم چند نفر از بچه ها الان مشکل برادر منو دارند که واقعا نیاز به ویزای یک ضرب دارند اینطوری یک کم نگرانی کمتر میشه و می تونیم راه چاره پیدا کنیم من و خانوادم در حال حاضر از برادرم بیشتر نگرانیم مخصوصا خود بنده که از اول همه کارهای برادرم به من سپرده شده.

تنها کاری که برادرتون میتونه انجام بده پیدا کردن افرادی شبیه خودشه که بتونن با هم در ترکیه جایی رو برای اقامت پیدا کنند و هزینه ها رو کاهش بدن، بعد از رفتن هم اگر مایل به بازگشت و انجام خدمت باشند (که میدونم نیستند Big Grin) میتونند پاس سفید بگیرند برای 2 سال و بیان خدمت رو انجام بدن و برگردند تا وثیقه شما هم نسوزه!
وثیقه که در هر صورت میسوزه چون اگه عرض 20 روز برنگردن وثیقه در کار نیست.
در ضمن با وجود اینکه احتمال 24 ماه شدن خدمت زیاده با اضافه خدمتی هم که میخورین نمیتونین 2 ساله تموم کنید تازه اگر همین 21 ماه باقی بمونه و بتونین 24 ماه تموم کنین به شرطی هست که به محض ورود به ایران اعزام بشین .در اینصورت اگر پاس سفید زمانش بگذره متاسفانه اقامتتون به خطر میفته.
با دقت قدم ها رو بردارین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: behdist ، aghaghia ، kamix
ممنون از پاسختون و در تایید صحبت شما برادر من اواسط مرداد 93 باید تکلیف سربازیش روشن بشه برای اینکه فراغت 1 سالش تمام می شه و من بعید می دونم که کسی تو 20 روز بتونه بره مصاحبه و ویزای یکضرب بگیره و بره امریکا پاس سفید بگیره و برگرده ایران بره سربازی تمام این کارها در صورتی امکان پذیر بود که اجازه خروج حداقل 2 ماه بود در این صورت اگر کلیر هم می خورد خیلی مهم نبود.
تشکر کنندگان:
(2013-09-28 ساعت 18:54)noobnoobi نوشته:  وثیقه که در هر صورت میسوزه چون اگه عرض 20 روز برنگردن وثیقه در کار نیست.
در ضمن با وجود اینکه احتمال 24 ماه شدن خدمت زیاده با اضافه خدمتی هم که میخورین نمیتونین 2 ساله تموم کنید تازه اگر همین 21 ماه باقی بمونه و بتونین 24 ماه تموم کنین به شرطی هست که به محض ورود به ایران اعزام بشین .در اینصورت اگر پاس سفید زمانش بگذره متاسفانه اقامتتون به خطر میفته.
با دقت قدم ها رو بردارین.

اِ اینطوریه؟ آخه ما برای برادرم وثیقه گذاشتیم 7 سال زمان داره! البته برادرم برای تحصیل رفتن، فکر میکردم برای همه چند سال مدت داره Shy پس فقط همون توصیه اول رو میتونم بکنم که اگر کلیرینس خوردن، چند نفر رو پیدا کنند تا هزینه هاشون بیاد پایین و قید وثیقه رو هم بزنید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behdist ، mohammad19911991
می دونید چطور می شه اصل مدارکو از دانشگاه گرفت ؟با توجه به مشکل سربازی و مدرک پیش و دیپلم دست دانشگاهه و یا دبیرستان؟می گن بدون کارت پایان خدمت به کسی اصل مدرک نمی دن البته دانشگاه ازاد منظورم هست .از بچه های اینجا کسی هست که اخیرا مدرک از دانشگاه ازاد گرفته باشه با شرایط مشابه؟
تشکر کنندگان:
برای دوستان عزیز امروز از اون روز های پر ماجرا و عجیب و غریب بود . .
داستان از ساعت 8 صبح شروع شد که من در میدان سپاه بودم و وارد نظام وظیفه شدم. . . داخل رفتم نامه خروج از کشور را که از دانشگاه به آسانی گرفته بودم نشان دادم اجازه دادند که وارد سازمان بشوم . . ساختمان آخر سالن 3 جایی بود که برای گذاشتن ودیعه باید به آن مزاجعه می کردم . . عین بانک نوبت گرفتم بعد یه فرم ساده بعد رفتم در همان سالن بانک قوامین که اینجای کار به خاطر شلوغی تقریبا 2ساعتی منتظر بودم که نوبتم بشه . .
پانزده میلیون دادم اومدم بیرون بعد گفتن که برم پلیس +10 چون پاسم رو باید تعویض کنم (نمی دونم در چه شرایطی باید به اداره گذرنامه مراجعه کرد)
من بلافاصله رفتم پلیس +10 و کارهای اونجا رو هم تقریبا با حساب شلوغی و دردسر های همیشگی کارهای اداری 2ساعته انجام دادم و گفتن که حداکثر تا دوهفته پاسم می آد دم در خونه . . D:
حالا اگه در این مورد کسی سوالی داره بنده در خدمتم . . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: noobnoobi ، amin arefi
با این همه حرفی که زدم خودم یه سوال دارم هنوز از اونجایی که من وثیقه گذاشتم برای خروج و زمانی برام تعیین شد نظام وظیفه گفت وقتی که پاسپورتت اومد باید بری اداره گذرنامه . . بعد که رفتم به پلیس+10 برای دادن مدارک واسه صدور پاس اونجا بهم گفتن که نیازی نیست که بری اداره گذرنامه حالا مسله اینه که چی کنم؟؟
برم اداره گذرنامه یا نه؟ کسی یه همچین تجربه ای رو داره؟
تشکر کنندگان: behdist ، amin arefi
شما پاسپورتتون تاریخ اعتبارش تمام شده که رفتین تعویض کردین؟در مورد سوالتون اداره گذرنامه واسه چی؟؟وقتی نظام وظیفه اجازه خروج میده در سیستم پلیس+10 اسم شما تایید می شه و در پاسپورت شما به صورت الکترونیکی ثبت میشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-29 ساعت 00:14)behdist نوشته:  شما پاسپورتتون تاریخ اعتبارش تمام شده که رفتین تعویض کردین؟در مورد سوالتون اداره گذرنامه واسه چی؟؟وقتی نظام وظیفه اجازه خروج میده در سیستم پلیس+10 اسم شما تایید می شه و در پاسپورت شما به صورت الکترونیکی ثبت میشه؟

بله من پاسپورتم منقضی شده بود و باید عوض می کردم . . . سوالم در این مورد بود که خود نظام وظیفه به من گفت که باید بعد اومدن پاس بری به اداره گذرنامه . . اما به نظر لزومی نداره و اینکه خود پلیس +10 هم گفتن که لازم نیست چون همونطور که شما گفتید الکترونیکی ثبت میشه . . در واقع پرسیدم که مطئن بشم چون یه مشکل کوچیک ممکنه همه چی رو خراب کنه
تشکر کنندگان: behdist
برادر من هم اخیرا همین کارو کرد ولی فقط میخواست پاسپورت بگیره که خیالش موقع رفتن راحت باشه برای اینکه سال دیگه نوبتش میشه ولی این حرفی که به شما زدن کمی نگران شدم نکنه تازگی قانون عوض شده ؟به نظر من حساب کتابی نیست برید گذرنامه سوال کنید تا قبل از اینکه پاستون بیاد .پاسپورت برادر من که 6 روزه اومد ولی وقتی رفت گفت قصد خروج نداره و سفرش کنسل شده 2 ماه بعدش وثیقش ازاد شد.
تشکر کنندگان: pooyan1920
در ضمن من شنیدم که دفعه بعدی که می خواهید دوباره اجازه خروج بگیرید با وجود اینکه پاسپورتها 5 سال اعتبار هستند و الکترونیکی هستند بعد از اتمام کارها در نظام وظیفه باید پاستون بره پلیس+10 یک روز اونجا باشه که از طریق الکترونیکی مجددا ثبت بشه و فرداش برید پاستونو تحویل بگیرید و در هر صورت این دردسرها برای کسانی که مشکل سربازی دارند هست فقط امیدوارم این قانون خرید سربازی دوباره اجرا بشه که خیال همه راحت بشه.
تشکر کنندگان: pooyan1920
(2013-09-28 ساعت 22:31)pooyan1920 نوشته:  با این همه حرفی که زدم خودم یه سوال دارم هنوز از اونجایی که من وثیقه گذاشتم برای خروج و زمانی برام تعیین شد نظام وظیفه گفت وقتی که پاسپورتت اومد باید بری اداره گذرنامه . . بعد که رفتم به پلیس+10 برای دادن مدارک واسه صدور پاس اونجا بهم گفتن که نیازی نیست که بری اداره گذرنامه حالا مسله اینه که چی کنم؟؟
برای هر دفعه خروج از کشور در صورتیکه پاسپورت داشته باشید متاسفانه مرحله آخر باید اداره گذرنامه هم برید!تنها دفعه اول که میخاین پاسپورت بگیرین نظام وظیفه شما رو اول میفرسته اداره گذرنامه و اونها میفرستن پلیس+10 و دیگه لازم نیست برید اداره گذرنامه ولی از دفعات بعد دیگه پلیس+10 حذف میشه و همونطور که اول گفتم اداره گذرنامه میره مرجله آخر به عبارت دیگه:
درخواست گرفتن پاسپورت و خروج از کشور=دانشگاه=>نظام وظیفه مرکز استان محل سکونت=>اداره گذرنامه=>پلیس+10=>انتظار برای دریافت پاسپورت
توجه1:اگر از قبل پاسپورت دارید مرحله پلیس+10 و انتظار برای دریافت پاسپورت حذف میشه.
توجه2:زمان دریافت پاسپورت رو حداقل 2 تا 3 هفته در نظر بگیرید.
توجه3:تو مرجله گذرنامه بهتون میگن مثلا دو یا سه روز دیگه بیاین خبر تاییدشو بگیرید ولی پاس رو نگه نمیدارن.
تذکر:این تجربه شخصی هست احتمال تفاوت در عملکرد به هر دلیلی وجود داره.یعنی اگر چنین نشد دلیلشو خودتون بهتر میدونید.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، behdist ، mtcanada
(2013-09-29 ساعت 00:37)pooyan1920 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 00:14)behdist نوشته:  شما پاسپورتتون تاریخ اعتبارش تمام شده که رفتین تعویض کردین؟در مورد سوالتون اداره گذرنامه واسه چی؟؟وقتی نظام وظیفه اجازه خروج میده در سیستم پلیس+10 اسم شما تایید می شه و در پاسپورت شما به صورت الکترونیکی ثبت میشه؟

بله من پاسپورتم منقضی شده بود و باید عوض می کردم . . . سوالم در این مورد بود که خود نظام وظیفه به من گفت که باید بعد اومدن پاس بری به اداره گذرنامه . . اما به نظر لزومی نداره و اینکه خود پلیس +10 هم گفتن که لازم نیست چون همونطور که شما گفتید الکترونیکی ثبت میشه . . در واقع پرسیدم که مطئن بشم چون یه مشکل کوچیک ممکنه همه چی رو خراب کنه

داستان اداره گذرنامه اینه که این اداره نامه ای با محتوای "صدور گذرنامه برای شخص نامبرده" به پلیس +10 ارسال میکنه ... من خودم شخصا بعد از 2 روز رفتم اداره گذرنامه این نامه رو دستی گرفتم و بعد رفتم تحویل پلیس+10 دادم
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-09-29 ساعت 10:24)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 00:37)pooyan1920 نوشته:  

داستان اداره گذرنامه اینه که این اداره نامه ای با محتوای "صدور گذرنامه برای شخص نامبرده" به پلیس +10 ارسال میکنه ... من خودم شخصا بعد از 2 روز رفتم اداره گذرنامه این نامه رو دستی گرفتم و بعد رفتم تحویل پلیس+10 دادم
جالبه چون من از نظام وظیفه یه راس رفتم پلیس +10 و همون جا که مدارکم رو تحویل گرفتند یه استعلام از وضعیت خروجم گرفتند و کارم رو انجام دادند . . اداره گذرنامه ای در کار نبود . حالا باید برم به نظرتون؟؟
تشکر کنندگان:
پاسپورتتون 1 هفته ای میاد نگران نباشید .شما روزه شک دار نگیرید و پاستون که اومد یک سر برید اداره گذرنامه نهایت 1تا 2 روز هم پاستون می مونه اونجا شاید گفتند نیازی نیست فقط ممنون می شم اگر نتیجه کارو اطلاع رسانی کنید.موفق باشید
تشکر کنندگان: noobnoobi ، pooyan1920
(2013-09-28 ساعت 22:31)pooyan1920 نوشته:  با این همه حرفی که زدم خودم یه سوال دارم هنوز از اونجایی که من وثیقه گذاشتم برای خروج و زمانی برام تعیین شد نظام وظیفه گفت وقتی که پاسپورتت اومد باید بری اداره گذرنامه . . بعد که رفتم به پلیس+10 برای دادن مدارک واسه صدور پاس اونجا بهم گفتن که نیازی نیست که بری اداره گذرنامه حالا مسله اینه که چی کنم؟؟
سلام
دوست عزیز نیازی به رفتن اداره گذرنامه نیست ما هم برای پسرم دقیقا همین مراحل را انجام دادیم وبعد ار 10 روز پاسپورتش اومد.نگران نباشید
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

تشکر کنندگان: noobnoobi ، pooyan1920

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان