موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-17 ساعت 10:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-17 ساعت 14:13 توسط shimoda.)
(2013-05-12 ساعت 20:29)alireza.ahmadian نوشته: دوست سوالی بود بفرمایید کمکتون کنم ...... تجربه ی زیادی دارم تو امور سربازی
سلام..خسته نباشید من توی پاسم اجازه خروج من رو 20 روز میزنه و من با وثیقه میخوام برم ترکیه و برنگردم..اگر توی 20 روز ویزای من نیومد دیگه من با اون پاسپورت نمیتونم سفر کنم؟؟یا اگر بعد مثلا 30 روز ویزای من اومد حتی به آمریکا هم نمیتونم برم؟؟؟
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان..خسته نباشید یک سوالی داشتم که بدجوری استرس منو بالا برده..من دانشجو هستم و نمیخوام سربازی برم و از طریق گذاشتن وثیقه میخوام پاسپورت بگیرم و دیگه ایران نیام..و این رو خودتون بهتر میدونید که به من یک اجازه خروج 20 روزه میدن..سوال من اینه که اگه من بعد از مصاحبه توی این 20 روز اگر ویزام نیاد دیگه با اون ویزا نمیتونم جایی برم؟؟
مثلا من 40 روز تو ترکیه بمونم و ویزام اون موقع بیاد با توجه به اعتبار اون 20 روزه پاسپورت من.. دیگه نمیتونم به آمریکا سفر کنم؟؟Sad Sad
ممنون مرسی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من معافیت پزشکی دارم ممکنه سر این موضوع گیر بدن و ویزا ندن بهم؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
نکاتی که مشمولان عزیز باید بدونن :
1.خروج از کشور : از دانشکده اشتغال به تحصیل میگیرین خطاب به نظام وظیفه( اگه بتونین معاون آموزشی دانشکده رو راضی کنین تا بهتون اجازه خروج برای سفر علمی و یا نیمه علمی بده کمتر وثیقه میذارین اگه رو اشتغال به تحصیل قصد سفر علمی یا غیر علمی ننویسن آموزش کل سفر سیاحتی مینویسه.)اشتغال به تحصیل رو میبرین آموزش کل و از اونجا یه نامه دیگه میدن که روش مینویسن دانشجوی .... از تاریخ .... تا تاریخ ...... برای یک سفر علمی/نیمه علمی/سیاحتی جهت سفر به کشور ..... به سازمان وظیفه عمومی معرفی میشود.این نامه رو میبرین نظام وظیفه و اونجا بهتون میگن که برین وثیقه بذارین وقتی وثیقه گذاشتین تموم شد میگن 2 روز بعد برین اداره گذرنامه و ازونجا واسه گرفتن پاسپورت و یا اگه پاسپورت داشته باشین واسه گرفتن اجازه خروج اقدام کنین.وقتی رفتین گذرنامه یه برگه میگیرین میبرین پلیس +10 و اقدام به پاسپورت میکنین و بعد 1 هفته تا 2 هفته پاسپورتتون میاد.
2.میزان وثیقه برای سفر علمی : مبلغ 5 ملیون پول نقد یا ضمانت نامه بانکی و حداکثر به مدت 6 ماه برای دانشجویان ارشد و 1 سال برای دانشجویان دکترا.
برای سفر نیمه علمی : 8 ملیون پول نقد یا ضمانت نامه بانکی و حداکثر به مدت 1 ماه.
برای سفر سیاحتی : 15 ملیون پول نقد یا ضمانت نامه بانکی یا سند ملکی به ارزش بالای 15 ملیون و حداکثر به مدت 20 روز.
3.پاسپورتی که واسه مشمولین صادر میشه 5 سال اعتبار داره و هیچ فرق با پاسپورتای بقیه نداره نه مهر یکبار خروج داره و نه اعتبارش کمتر از 5 ساله.فقط تو سیستم گذرنامه تاریخ خروج و ورود واسش درج میشه که اگه 1 دقیقه هم دیر وارد کشور بشین وثیقه رو نمیتونین پس بگیرین.
4.نکته بسیار مهم : حتما نامه ای رو که از دانشگاه میگیرین و میبرین نظام وظیفه و فیش وثیقه خروج از کشور رو ترجمه کنین و با خودتون ببرین مصاحبه(من نبردم و روز مصاحبه افسر ازم خواست)
5.اگه کسی ویزا رو بگیره و برگرده ایران و دوباره بخواد از ایران اجازه خروج بگیره هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد.
6.دوستانی که چند ماه رفتن سربازی و بعد اومدن دانشگاه ثبت نام کردن و معافیت تحصیلی گرفتن شرایطشونو تو یه برگ به انگلیسی بنویسن و با خودشون ببرن.و نامه معافیت تحصیلی و مدارک ترخیص رو ترجمه کنن و ببرن(محض احتیاط)
7.معافیت پزشکی هیچ مشکلی پیش نمیاره حتی یه نفر که با من رفته بود مصاحبه معافیت پزشکی داشت و الان ویزاشو گرفته و رفته آمریکا.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-18 ساعت 00:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-18 ساعت 00:46 توسط armin_swimmer90.)
(2013-05-18 ساعت 00:04)hushmandco نوشته: (2013-05-17 ساعت 21:20)armin_swimmer90 نوشته: سلام دوستان..خسته نباشید یک سوالی داشتم که بدجوری استرس منو بالا برده..من دانشجو هستم و نمیخوام سربازی برم و از طریق گذاشتن وثیقه میخوام پاسپورت بگیرم و دیگه ایران نیام..و این رو خودتون بهتر میدونید که به من یک اجازه خروج 20 روزه میدن..سوال من اینه که اگه من بعد از مصاحبه توی این 20 روز اگر ویزام نیاد دیگه با اون ویزا نمیتونم جایی برم؟؟
مثلا من 40 روز تو ترکیه بمونم و ویزام اون موقع بیاد با توجه به اعتبار اون 20 روزه پاسپورت من.. دیگه نمیتونم به آمریکا سفر کنم؟؟Sad Sad
ممنون مرسی
با صرف هزینه برای اقامت و خورد و خوراک از روز مدیکال تا کلیرنس احتمالی که ممکنه تا چند ماه بکشه ، شدنیه دوست من. ولی فکر همه جاشو بکن.. تا 45 سالگی نمیتونی برگردی.. خانواده.. عزیزان..
یعنی مشکلی پیش نمیاد واسم؟پس اون اجازه خروج 20 روزه مربوط به ایرانه؟به جای دیگه و برای سفرهای دیگه مهم نیستش؟
واقعا ممنون از راهنماییتون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-18 ساعت 01:22)hushmandco نوشته: (2013-05-18 ساعت 00:45)armin_swimmer90 نوشته: (2013-05-18 ساعت 00:04)hushmandco نوشته: (2013-05-17 ساعت 21:20)armin_swimmer90 نوشته: سلام دوستان..خسته نباشید یک سوالی داشتم که بدجوری استرس منو بالا برده..من دانشجو هستم و نمیخوام سربازی برم و از طریق گذاشتن وثیقه میخوام پاسپورت بگیرم و دیگه ایران نیام..و این رو خودتون بهتر میدونید که به من یک اجازه خروج 20 روزه میدن..سوال من اینه که اگه من بعد از مصاحبه توی این 20 روز اگر ویزام نیاد دیگه با اون ویزا نمیتونم جایی برم؟؟
ممنون مرسی
با صرف هزینه برای اقامت و خورد و خوراک از روز مدیکال تا کلیرنس احتمالی که ممکنه تا چند ماه بکشه ، شدنیه دوست من. ولی فکر همه جاشو بکن.. تا 45 سالگی نمیتونی برگردی.. خانواده.. عزیزان..
یعنی مشکلی پیش نمیاد واسم؟پس اون اجازه خروج 20 روزه مربوط به ایرانه؟به جای دیگه و برای سفرهای دیگه مهم نیستش؟
واقعا ممنون از راهنماییتون
قدیما یه مهر میزدن توی پاسپورتت توش نوشته بود " دارنده این روادید مجاز است از تاریخ ... تا تاریخ.... فقط یکبار از مرزهای مجاز کشور خارج شود" و زیرش نوشته بود " سر ت ی پ ... رییس پ. ل .ی .س گذرنامه
این فقط برای خروج شما از مرزهای مجازه بعدش دیگه پاسپورتی داری که 5 سال اعتبارشه. حالا باید ببینی ترکیه چند وقت میذارن بمونی. چون قائدتا ویزای ترکیه یه زمانی داره.
آقا خلاصه بگم. این کار نیاز به محاسبه دقیق در زمانبندی و احتمالات ، پول زیاد، دل بزرگ ونترس و عزمی بسیار بسیار راسخ داره. یه روز و دو روز نیست. واسه همیشست..
دیگه خود دانی.
واقعا خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی خوبتون...بعد از اون من از آمریکا به هر کشوری که خواستم میتونم سفر کنم؟البته بجز ایران