موضوعها: 0
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان بعد از اینکه تاریخ 20 روزه و مقصد سفر رو برای نظام وظیفه مشخص کردی و همه چی Ok شد ، میتونی دوباره تاریخ رو عوض کنی ؟؟؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
بچه های مشمول که 15 تا وثیغه می ذارن و می رن مصاحبه خوب می تونن اگر کلیرنس خوردن برگردن ایران و وثیغشونو پس بگیرن بعدشم که وقت دریافت ویزاشون شد پاسپورتو به یکی بدن بره براشون ویزا بگیره و دیگه خودشون مجددا وثیغه نذارن و برن ، فقط می مونه اینکه وقتی پاسشون رسید دستشون یه جوری از کشور خارج شن و برن که راه و روش خودشو می طلبه.
اما اگر ویزا یکضرب بگیرن اونوقت یکم شرایط فرق می کنه و اگر برگردن برای پس گرفتن وثیغه ، ممکنه مسئول محترم به ویزایی که تو پاسشون خورده گیر بده و ممنوع الخروجشون بکنه (در این مورد کسی اطلاعات دقیقی داره که در صورت گرفتن ویزای بکضرب و موقع پس گرفتن وثیغه مسئوا نظام وظیفه گیر می ده یا خیر؟؟؟)
مدیران محترم و دوستان وارد به موضوع لطفاً کمکمان کنید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October
تاريخ پی دی:8 2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود به دوستان گرامی
ایا کسانیکه که چند سال فارغ التحصیل شدن و غیبت دارن، باز هم میتونن پاس زیارتی بگیرن؟
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من قبول شدم ولی متاسفانه امریه 6 ساله هستم و یک سالش مونده ... case numberam تو هفت هزاره ... هستش .. می خواستم ببینم می شه عقب انداخت زمان مصاحبه رو؟؟؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-04 ساعت 22:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-04 ساعت 23:09 توسط farnama.)
دوستان گل چند تا سوال دارم
1)کسی که سیتیزن امریکا شد میتونه با پاس امریکایی و ویزای ایران بیاد و برگرده؟ به سربازیش دیگه گیر نمیدن؟
2)من اگه برم واسه مصاحبه و یه ضرب بهم ویزا بدن میتونم به افیسر بگم الان ویزا رو تو پاسم نزنه و بعدا دوباره بیام و بزنه؟
چون میخوام وقتی برگشتم و دوباره خواستم از کشور خارج میشم با دیدن پاسم واسم مشکلی پیش نیاد.
3)اگه قبول کرد و دفعه دوم رفتم میتونم واسه خروج برم عراق بعد برم امارات؟(ویزای امارات که ندارم میتونم از عراق برم امارات؟)
4)مادرم برنده شده و من و پدرم زیر مجموعه ایشون هستیم.موقع ثبت نام من زیر 21 سالم بوده الان بالای 21 هستم مشکلی پیش نمیاد؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
اگه یه ضرب بهم ویزا ندادن و برگشتم آیا میتونم وقتی ویزام اومد برم عراق با 5 میلیون بعد از اونجا برم سفارت امارات و برم امریکا؟
به نظرم میاد نمیشه چون من که ویزا امارات ندارم درسته؟
راهی ندارم واسه این کار؟
به جز این راه که سفارت رو عوض کنم به ترکیه و از اونجایی که ترکیه واسه ایرانیا ویزا نمی خواد از عراق بدون ویزا برم ترکیه و از اون جا هم جیم شم
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-05 ساعت 01:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-05 ساعت 01:39 توسط sejz.)
دوست عزیز کی گیر بده؟ کجا؟ واسه چی؟ بله ضامن گیره درنتیجه دور عراقو زیارتی رو باید خط بکشین و تفریحی به حالا هرجا که مصاحبه هست مجوز با 15 تومن بگیرین! در کل شما واضح از اول بگین قصد انجام چیو دارین تا بهتر بهتون کمک شه..