موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ایا میتوان با ماشین شخصی از تهران به ایروان رفت؟ اگه میشه برای بردن ماشین چه مدارکی لازمه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من یک پرسش دارم و اون اینکه کدام یک از سفارتخانه های آنکارا، ایروان و ابوظبی برای کسی که وضع مالی خوبی نداره مناسب است. ( البته من گمان می کنم با توجه به دوری راه، ابوظبی در ابتدا حذف میشه )
خواهش می کنم پاسختون بر پایه هزینه ی کمتر سفر برای انجام مصاحبه باشد. ( به نظر من ایروان برای من بهتر باشه، لااقل رو نقشه که از دیگر جاها به تهران نزدیکتر است و با اتوبوس 24 ساعت راه است. )
سپاسگذارم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان..من و خانومم کیس نامبرمون 49XX هستش به نظر شما فرمهای سری اول رو کی باید بفرستیم؟؟
و زمان مصاحبه ما کی میشه؟؟
اگر ایمیلی مبنی بر اینکه مکان مصاحبه ما از آنکارا به ابوظبی تغییر کرده باشه رو دریافت کنیم نمیشه دوباره یک کاری کرد که همون آنکارا بریم برای مصاحبه؟؟؟
ممنون مرسی
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-20 ساعت 14:05)sadeghi897 نوشته: (2013-05-20 ساعت 12:26)armin_swimmer90 نوشته: سلام دوستان..من و خانومم کیس نامبرمون 49XX هستش به نظر شما فرمهای سری اول رو کی باید بفرستیم؟؟
و زمان مصاحبه ما کی میشه؟؟
اگر ایمیلی مبنی بر اینکه مکان مصاحبه ما از آنکارا به ابوظبی تغییر کرده باشه رو دریافت کنیم نمیشه دوباره یک کاری کرد که همون آنکارا بریم برای مصاحبه؟؟؟
ممنون مرسی
فرم ها رو یک ماه تا یک ماه نیم بعد از 1 می ماه بفرستید دیگه
زمان مصاحبه شما حدودا عید می شه
می شه سفارت عوض کنید اما بهتره که انکارا رو نرید و بی خیال انکارا بشید درد سر داره انکارا
ممنونم از راهنماییتون من فرم هارو از همین سایت دانلود کردم..ولی اونا هم برای ما باید ایمیل کنن؟؟
چرا ترکیه دردسر داره دوست عزیز؟؟
در مورد مصاحبه هم پس حدودا آبان نمیوفته؟؟؟
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب