موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
مجرد
کم سن
کار دولتی هم نکردی
حتما یک ضرب می گیری حرفی درش نیست. خیالت راحت
خودم هم همین شرایط داشتم.
نیم ضرب گرفتم
ابوظبی و ایروان فرقی نمی کنه
ولی بازم می گم که یک ضرب می گیری
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خسته نباشید
دوستان
برایم مشکلی پیش آمده
نمی توانم برای هفته اول تیر به سفارت ابوظبی بروم.
می خواهم تاریخ مصاحبه را برای یک ماه و نیم عقب ببرم.
لطفا راهنمایی کنید.
اگر متن انگلیسی مناسبی دارید برایم قرار دهید.
در ضمن آدرس ایمیل ابوظبی هم بگین
ممنون
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از دلگرمیتون و مرسی از معرفی Gharibestan. (هرچند تازه امروز عضو شدم و بلد نیستم هنوز مطالب Gharibestan رو بخونم.)
یه سوال دیگه . گواهی عدم سوء پیشینه رو هم از ایران و هم از آلمان باید بگیرم؟؟؟
شوهرم آلمانی هستش و ما حساب بانکی داریم و خونه هم داریم؟ اینها کافیه یا خودم هم یه پرینت حساب بانکی از ایران بگیرم؟ چون برنده اصلی من هستم.
بازم مرسی
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 18:51)KIMIA2005 نوشته: (2013-05-25 ساعت 15:45)محبت نوشته: سلام لطفا متنی مناسب برای تغییر سفارت ارائه کنید
دوست عزیز نیاز به متن نیست در فرم 122 قسمت 4 نام سفارت مورد نظر تون رو قید کنید و بفرستید ....
من تشکر میکنم از راهنمائیتون اما متاسفانه قبلا با سفارت انتخابی خودشون ایمیلش کردم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-05-23 ساعت 12:27)vooroojak80 نوشته: سلام. اگر مشکل مالی نداشته باشیم کدوم سفارت رو انتخاب کنیم؟ با توجه به اینکه کیس نامبر ما ۷۰XX و دیره، با خوندن راهنمایی های دوستان ظاهرا ابوظبی و ایروان بهتر از آنکاراست(از لحاظ زمانی و مدیکال) . حالا بین ایروان و ابوظبی کدوم پیشنهاد میشه؟ بیشتر منظورم گرفتن ویزای یک ضرب یا کمتر بودن کلیرنس و کلا روز مصاحبه و برخوردها هست. سپاسگذارم.
دوستان با کیس نامبربالای 7000درنظرداشته باشند که احتمال زیاد مصاحبه تواواخربهارواوایل تابستان انجام میشه.وگرمای دبی درنظرداشته باشند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من همه فروم های سالهای گذشته رو خوندم و حسابی دیگه دارم کور میشم
خیلی تصادفی بود اما به نظرم رسید که با توجه به شماره کیس های مشابه، ابوظبی زودتر وقت مصاحبه می ده، درسته؟
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم