موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-02 ساعت 05:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-02 ساعت 05:13 توسط arshia_danesh.)
(2014-02-02 ساعت 04:29)aghaghia نوشته: دوست عزیز این لینک رو امتحان کنید ، منظورم لینک دومی هست که خودتون هم گذاشتین و این که بد نیست تلفن هم بزنید، در ضمن شما باید زودتر اقدام میکردید...
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
خانم aghaghia ممنونم از جوابتون فکر نمیکردم کسی جوابمو بده الان والا من قرار نبود نرم توضیح دادم خدمتتون من مشکلم این مبلغ تمکن مالیه که یکی از دوستام قول داده بود بهم میرسونه که نرسوند . وگرنه اصلا قصد عقب انداختن مصاحبه نداشتم اینم که تا حالا صبر کردم گفتم شاید تا لحظه آخر ردیف شه . اینقدر این لاتاری اعصابم رو خورد کرده تا حالا ولا به خدا تا حالا چند بار بیخیال رفتن شدم کلا بهر حال..
من زبانم خیلی خوب نیست وگرنه تا حالا صد باز تماس گرفته بودم اما سئوال پرسیدم که مطمئن بشم که چیه داستان سفارت ابوظبی فکر میکنم امسال فرق کرده قسمت Contact us سایت
امکان داره سئوال دومم رو هم جواب بدین ممنونتون میشم
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تاریخ مصاحبه ی من برای 13 فوریه ست شده بود که Ankara-Consular-Public-MB بهم ایمیل زد و گفت که:
This is in relation to your immigrant visa file which is scheduled for an interview at the US Embassy, Ankara on 13-FEB-2014 at 08:50 AM by the Kentucky Consular Center. We would like to inform you that we needed to reschedule your immigrant visa interview to 24-FEB-2014 at 08:50 AM. This letter is to serve as your new appointment letter
منم خواستم ازشون که تاریخ رو عوض کنم چون تو اون هفته نمی تونستم برم، اونا جواب دادن که:
Dear Sir,
The best possible date is March 3rd , 2014 at 08:40.
Yours sincerely,
منم گفتم باشه همین رو ست کنین، جواب دادن که :
We are pleased to confirm you the date of your appointment March 3rd , 2014 at 08:40 for your interview
ولی الان نگرانم چون تاریخ نامه هنوز عوض نشده، باهاشون هم مذاکره کردم ولی هنوز جواب ندادن، یعنی واسم مشکلی پیش نمیاد؟
لطفا کمکم کنید،
مرسی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
مصاحبه من 11 فوریه 2014 بود اما الان یه ایمیل اومده واسم به متن زیر
Dear Applicant,
Please be advised that your appointment for Immigrant Visa (DV 2014) Interview has been rescheduled to February 20, 2014. Thanks
Thank you,
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
abudhabiiv@state.gov
/NK
This email is UNCLASSIFIED.
یعنی مصاحبم 9 روز افتاده عقب؟اعتماد کنم به این ایمیل؟لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه لطف کنید به سوال من جواب دهید
برای تغییر زمان مصاحبه در سفارت ارمنستان (ایروان) باید به کجا ایمیل بزنم
خیلی گشتم نتوانستم پیدا کنم
ممون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من نامه دوم را دریافت کردم فقط میخواهم زمان مصاحبه را تغییر دهم لطفا ایمیل سفارت را به من بدهید