2014-02-26 ساعت 09:23
(2014-02-25 ساعت 16:11)aghaghia نوشته:(2014-02-25 ساعت 03:53)Saeedv13 نوشته:(2014-02-23 ساعت 11:21)saam2122 نوشته: ...من نیوزیلند دانشجو هستم، و در فرمهای اولی مکانه سفارت رو آکلند نوشتم، ولی هفته پیش که ایمیل زدم به سفارت آمریکا تو آکلند، بهم گفتم که قبول نمیکنن اینجا اینترویو انجام بدن. حالا نمیدونم چکار کنم! باید ایمیل بزنم به KCC که محل مصاحبه رو که تو فرم اولیه نوشتم آکلند عوض کنم یا اینکه خودشون عوض میکنن؟ در ضمن مصاحبه هم آوریل هستش. ...(2014-02-24 ساعت 22:16)aghaghia نوشته: سلام دوست عزیز، مسلمه که شما باید با کی سی سی هماهنگ کنید وقتی در نامه دومتون محل مصاحبه اکلند هست ولی سفارت گفته باهاتون مصاحبه نمیکنه! شما باید این مسائل رو با کی سی سی در میون بذارین و مکانش رو عوض کنید....ایشون نامه دومش رو هنوز دریافت نکرده. قبل از این که ببینه KCC کجا رو براش انتخاب کرده به سفارت آمریکا در اوکلند ایمیل داده. KCC بدون هماهنگی با سفارت کسی رو برای مصاحبه نمی فرسته. بنابراین به نظر من ایشون فقط باید صبر کنه تا نامه دومش بیاد. اگر اوکلند بود که فبه المراد. وظیفه سفارت هست که در روز و ساعت مقرر ازشون مصاحبه کنه. اگرم سفارت از قبل با مصاحبه ایشون موافقت نکرده باشه، سفارتی که به محل زندگی ایشون نزدیک تر هست عهده دار مصاحبه خواهد شد. به نظر من ایشون در این مرحله لازم نیست هیچ کاری انجام بدن و فقط منتظر رویت نامه دوم باشند.
حق با شماست، ولی خب ایشون گفتن مصاحبه شون توی آوریل هست و نامه دوم دوستانی که توی آوریل مصاحبه دارند هم اومده!!! من هم تصور کردم نامه دومشون اومده که میدونن مصاحبه شون توی آوریل هست!
درود بر شما،
ممنونم از دوستان، بنظر خودمم درسته که صبر کنم ببینم کجا میفته مصاحبه.
بازم ممنون