موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من کیس نامبرم 2014sa00006xxx الانم4 ماه دیگه فوق لیسانس میگیرم.1سال از سرباریم مونده.به نظرتون میشه مصاحبه رو انداخت آخر 93 که سرباریم تمام کنم؟یا راهی داره رفتم مصاحبه و کارم درست شد سربازی و تموم کنم بعد برم آمریکا؟ کدوم سفارت دستم باز تره؟؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-12 ساعت 08:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-12 ساعت 19:15 توسط bidhendi.)
سلام به همه....
من فرمهامو فرستادم توش زدم آنکارا،بعدش برای ادامه تحصیل اومدم کشور لاتویا،ایمیل زدم به کی سی سی پرسیدم میشه اینجا مصاحبه بشم.جواب دادن:
Thank you for your inquiry.
Please note that unless you are informed otherwise, you generally must apply for your Diversity Visa at the U.S. consular office having jurisdiction over your place of residence. However, you may also apply for your visa at the U.S. consular office having jurisdiction over the place where you are physically present but not a resident, if you can establish to the consular officer satisfaction that you are able to remain in the area for the period required to process the application.
(Applicants are reminded that DV applicants must complete processing of the cases by no later than September 30 of the DV program year.)
If living in the U.S., a principal applicant may request an interview in the U.S. Consular Office at their last foreign residence
بعدش زدم به سفارت تو لاتویا این جوابا داد:
Please provide a signed statement to KCC indicating that you plan to be in Riga, Latvia during FY 2014 (October 1, 2013 to September 30, 2014
). Please also attach evidence from Riga Technical University showing your enrollment & Latvian residency permit copy (if yet available
یعنی باید نامهٔ درخواستمو امضا کنم، به اضافی این ۲ تا بفرستم؟ میتونم ایمیل کنم براشون؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من برنده 2014 هستم.
من نمی دونم در تاپیک دوستان از ایروان نام برده اند در حالی که در سایت خود لاتاری dvselectee به انصورت می باشد:
Iran:
Immigrant visas for residents of Iran are processed at, Austria, Turkey, United Arab Emirates, Germany (family-based applicants only); and Italy.
Nonimmigrant visa applicants who are residents of Iran may apply at any U.S. embassy or consulate that provides nonimmigrant visa services, but should be aware that their interviews may be delayed if a Farsi-speaking consular officer is unavailable.n
آیا ارمنستان،ایروان میتونیم اقدام کنیم و کجا به آن ذکر شده است برای ایرانیان؟
لطفأ اگر کسی می دونه کمک کنه؟
من کاملأ کیج شدم
مرسی
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام،
برای مصاحبه من زده بودن Ankara ولی چون من Yerevan مد نظرم بود، تو فرم 122 زدم Yerevan. آیا برای تغییر سفارت همین کار کافیه یا اقدام دیگه هم لازمه؟
ممنون.
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email
Waiting for my VISA.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من خیلی توی این تاپیک مطالعه کردم ، اما همه راجع به تغییر محل مصاحبه صحبت می کنن.
کیس نامبر من 4 هزار و اندی هست. حول و حوش بهمن باید وخت مصاحبه بدن گویا.
دقیقا چه پروسه ای رو باید انجام داد تا زمان مصاحبه رو دیرتر کرد؟
من قطعا فرم هام رو دیرتر می فرستم که برم آخرای نوبت.
راه دیگه ای رو بری تعویق زمان مصاحبه پیشنهاد می کنین آقایون؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-20 ساعت 00:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-20 ساعت 00:36 توسط bidhendi.)
سلام به همه،من بعد از اینکه مدارکمو فرستادم اومدم کشور لاتویا برای ادامه تحصیل،به کی سی سی ایمیل زدم که مصاحبم تو لاتویا باشه گفتن کپی از اقامت و تأیدیه از دانشگاه را براشون بفرستم،اونارو براشون ایمیل کردم این جواب دادن:
میشه بگین منظورشون چیه؟دقیقا چیکار باید کنم؟هنوزم کارنت نشدم.
Thank you for your inquiry
If you have relocated and wish to attend your interview at a different embassy, you must provide KCC with your former address and your new physical address (P O Boxes and In Care of Addresses do not justify a change of embassy) to prove your residency in that country. If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy to determine if your case can be transferred to a different embassy.