موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-24 ساعت 01:25)Saeedv13 نوشته: (2013-05-24 ساعت 01:14)love_everlife نوشته: دوست عزیز یه توضیح درباره هزینه بلیط هواپیما و هزینه مدیکال و هزینه اقامت میدی لطفا؟ این ستاره ها جلو این موضوع هایی که گفتم نشونه گرونتر بودنه یا بهتر بودن ؟
تعداد ستاره بیشتر= هزینه بالاتر
عمو سعید ضمن تشکر از جهت مقایسه سفارتخانه ها:
1- اطمینان دارید که مدارک مورد درخواست سفارتخانه هاکاملا مشابه همدگر است ؟
2-پیگیری پرونده از سایت CEAC که طبق جدول شما از طریق ایروان نمی توان انجام داد تا چقدر اهمیت دارد؟
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا بهم بگيد چجوري از طريق سايت وقت مصاحبه ي جديد بگيرم؟
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
من سری 2014 هستم
و توی اعلام برندگان نوشته بود Post : Ankara
اما توی اون فرم ها ی اولیه
ابوظبی رو معرفی کردم
حالا اگه نوبت ابوظبی بدن
بازم قابل اعتماد نیست ؟ چون دیدم بعضیها اینطور نوشته بودن.
دوم :
کیس نامبر من حدود ششصده
و اصلا بعد از فرستادن مدارک باید Visa bulletin رو چک کنیم
یا منتظر ایمیل باشیم
ممنون و
مرسی.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 12:11)nina22 نوشته: [quote='anahita 62' pid='345295' dateline='1369431462']
سلام برای مصاحبه انکارا رو انتخاب کردم. برنده من هستم مترجمی زبان انگلیسی خوندم به زبان ترکی استانبولی تسلط کامل دارم 12 ساله که شاغل هستم. همراهام همسرم که دیپلمه و تو یه شرکت خصوصی کار میکنه و سربازی معافیت گرفته. و پسر 2 سالم هستش. خونه به نام خودم دارم و حساب بانکی رو هم حدود 150 تومن میتونم جور کنم . واسه مصاحبه برام کدوم سفارت بهتر هستش اگه انکارا برم میتونم واسه مصاحبه زبان ترکی استانبولی رو انتخاب کنم ؟ یا فارسی بهتر؟ فکر میکنین میتونم ویزای یک ضرب بگیرم؟
با توجه به case number: 2014as00003xxxx زمان مصاحبه کی هست؟
اینکه به چه زبانی مصاحبه میشین هیچ فرقی در نتیجه مصاحبه شما نداره دوست عزیز. از لحاظ اینکه ترکی استانبولی شما خوب هست آنکارا مناسبه چون انگلیسی مردمشون در حد صفره ولی بهتره این پست عمو سعید جان رو یک نگاه بندازید و با توجه به شرایطتون تصمیم بگیرید.اینکه همسرتون کار دولتی نداره و معاف از سربازی بوده میتونه به گرفتن ویزای یک ضرب کمک کنه ولی این ملاک نیست.بودن دوستانی که شرایطشون مثل شما بوده ولی کلیرنس خوردن.انشالله که بتونین ویزای یک ضرب بگیرید.موفق باشید
مرسی دوست عزیز انشاالله که یه ضرب ویزا بگیرم
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
برادر من در تاریخ 17 دسامبر سال 2012 وقت مصاحبه داشته اما بدلائلی نرفت میخوام بدونم میتونه از سفارت وقت مجدد بگیره اگر جواب مثبته لطفا بگید چطوری چون خوندم که تا 30سپتامبر 2013 فرصت داره که کار های صدور ویزا را به اتمام برسونه.
از پاسخ دهنده نهایت تشکر را دارم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
توصیه مهم به برندگان 2014 : فقط ابوظبی...
کسانی که آنکارا میزنن احتمال داره مصاحبه اشون از طرف کی سی سی بیفته ابوظبی ( به علت ترافیک مصاحبه در آنکارا)
من خودم اول زده بودم آنکارا ولی بعد از چند ماه پشیمون شدم و ایمیل زدم کی سی سی و سفارتم رو کردم ابوظبی....
چرا که دیدم اولا" برای توریست ها دبی خیلی بهتر از آنکارا امکانات و تفریح و آسایش داره و اصلا" حوصله اتون سر نمیره...
دوما" تعداد کسانی که ابوظبی ویزای یکضرب میگیرن خیلی بیشتر از آنکارا هست
سوما" انجام امور مدیکال در دبی خیلی راحت تر از آنکارا هست... یعنی بر خلاف آنکارا کلی مرکز پزشکی مورد تایید سفارت در ابوظبی و دبی هست و فقط 2 روز قبل از مصاحبه نیاز هست برید دبی...حتی اگر بچه دارید...ولی برای ترکیه 5 روز قبل از مصاحبه باید برید مدیکال مخصوصا" بچه دار ها...
چهارما" بر خلاف آنکارا نیازی نیست مدارکتون رو یک ماه قبل از مصاحبه بفرستید سفارت !!! (ولی برای ابوظبی فقط یک کپی و ترجمه اضافه تر از مدارک همراتون باشه روز مصاحبه)
خانواده 3 نفره
2013ّْAS7xxx
مصاحبه : MAY ابوظبی
ویزا: یکضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-10 ساعت 23:52)sadeghi897 نوشته: (2013-05-10 ساعت 14:39)mehdielnaz نوشته: با سلام. من امسال لاتاری برنده شدم(2014) و در نامه من نوشته شده :
Foreign state chargeability: UNITED STATE EMIRATES
می خواستم بدونم که معنی اش چیه؟ آیا این محل تعیین شده مصاحبه رو مشخص می کنه یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بله آنکارا هست
البته می تونید عوض کنید
موفق باشی
دوست عزیز
آیا انتخاب EMIRATES ایشون برای Foreign State Chargeability درسته ؟ آیا به این معنی نیست که از سهمیه ی کشور EMIRATES استفاده کردن؟!
mehdielnaz لطفا فرمت کیس نامبرتون رو بگذارید ببینیم با کیس نامبرهای ایران متفاوت هست با نه . چون همه کیس نامبرهایی که ایران رو به عنوان Foreign State Chargeability انتخاب کردن" 2014AS0000(1/2/3/4/..)xxx" ولی کسانی که Foreign State Chargeability رو کشور دیگه ای انتخاب کردن متفاوت است مثلا برای SAUDI ARABIA کیس نامبر" 2014AS00024xxx" آمده .
برنده : پدرم
تاریخ ارسال فرم های سری اول (ایمیل): 23 JUL ..... تایید دریافت: 6 Aug
اشتباه در پرکردن فرم ثبت نام اولیه: Foreign State Chargeability : SAUDI ARABIA
Case Number : 2014AS00024xxx