موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یک اتاق برای اجاره در هوستون از ۲۶ ژولای به مدت ۴۵ روز دارم. آپارتمان در یکی از بهترین نقاط شهر از لحاظ دسترسی به همه جا واقع شده است.
در صورت تمایل، پیام بگذارید .
به امید دیدار
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من اطراف من سن فرنسیسکو تا سن هوزه دنبال همخونه میگردم کسی هست میتونیم همخونه بشیم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در ارواین (irvine,orange county) دنبال هم خونه هستم
ایمیل: abasihoda@gmail.com
مرسی
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-17 ساعت 19:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-21 ساعت 09:41 توسط jojo_hami.)
با سلام به دوستان
یک واحد آپارتمان یک خوابه در دالاس تا تاریخ ۲۷ جولای اجاره داده میشود . علاقمندان به این جانب پیام خصوصی بدهند. با تچکر !!
jojo1hami@gmail.com ایمیل من میباشد
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .
چند وقت پیش دوستی ساکن آمریکا دارم.ازش راجع به سایت Craiglistکه به نظرم بهترین منبع خانه یابی اومد سئوال کردم ولی ایشون به من گفتن خانه یابی از این سایت خیلی انمن نیست چرا که به بهانه قیمت ارزون شما اگه به تنهایی برای دیدن خانه بروید اختمال تجاوز و حتی قتل وجود داره؟ایا این صحیح است/؟پس چه منبعی امن و قابل استناد است؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من شخصاً فکر نمیکنم این حرف خیلی درست باشه
البته برحسب تجربه, من از Craigslist نزدیک به 7,8 جا رفتم و برخورد ها خوب و موجه بود
دوستان هم نظر بدن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من در اورنج کانتی یه آپارتمان یه خوابه اجاره کردم.کسی از دوستان (البته فقط خانم)اگه دوست داشت میتونه یه مدت بیاد همخونه بشیم.اینجوری دیگه نیازی به کردیت یا کوساینر نداره.ضمنا من خانم هستم و یه دختر 7 ساله دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم در هيوستون هستم و دنبال همخونه اي ميگردم.يه آپارتمان دو خوابه دارم كه در منطقه خوبي هستش و دسترسي خوبي هم داره.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
البته من هم از شخصی پرسیدم که 30 ساله کالیفرنیاست ولی در رابطه با سئوال شما باید عرض کنم که ما عازم کالیفرنیا نیستیمواورگان رو انتخاب کرده ایم تا الان البته نوامبر راهی میشیم