موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من حدود یک هفته هست که به کالیفرنیا ،ایرواین مهاجرت کردم، به شدت دنبال یک همخونه ای میگردم،کسی می تونه کمکم کنه؟
ابوظبی *** 4xox *** ملاقات با افیسر: نیمه دوم مارچ *** وضعیت: کلییر 27 جولای*** ورود 4 سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، ما براي مستقر شدن در آمريكا حدودا يك ماه است كه اومديم كانزاس، پيش يكي از آشنايان، و همچنان دنبال كار مي گرديم كه زودتر رفع زحمت كنيم.
چند وقته دنبال خونه هستيم ولي اغلب سايت ها يك ساله اجاره ميدن. ما هم چون هنوز شهرمون مشخص نيست نمي تونيم ريسك كنيم و قرار داد يك ساله ببنديم.
شهرهاي مورد نظرمون سياتل و سن ديه گو هستن.
اگر دوستان كمك يا توصيه اي دارن ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه وارد آمریکا شدم و در دالاس پلینو هستم و شدیدا دنبال یه آپارتمان با هم خونه ای میگردم چون حقوق کمی میگیرم باید هم خونه بگیرم که بهم فشار مالی نیاد
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید چطور به این موضوع دست پیدا کنم چون من با مسائل مربوط به اینجا آشنا نیستم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید یا اگه کیسی دارید بهم پیشنهاد بدید
با تشکر و سپاس فراوان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-02 ساعت 10:30)HTQ نوشته: (2015-08-30 ساعت 21:20)manah نوشته: دوستان اگه فقط بخوام حدودا یک هفته اقامت داشته باشم و برگردم کجا رو پیشنهاد میکنید؟ یک ماه دیگه میام مریلند ...
از سایت بوکینگ اقدام کنیدبه رزرو.گزینه هایی هم هست که استودیو در داخل هتل مستقر شده و امکانات خوبی مثل آشپزخانه و ... هم داره
کسی که کریدیت نداره چجوری میتونه از بوکینگ استفاده کنه
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سایت خیلی خوب برای پیدا کردن خونه معرفی میکنم .امیدوارم به دردتون بخوره
www.realtor.com
کافیه اسم شهر مورد نظرتون رو با علامت اختصاری ایالت بنویسید تا براتون بیاره..
مثلا : Charlotte, NC
که NC مخفف ایالت کارولینای شمالی و Charlotte نام یکی از شهرهاشه
باران تویی! به خاکِ من بزن
بازا ببین! که بی مهِ تو من هوای پر زدن ندارم!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یک واحد اپارتمان یکخوابه در منطقه وست هایمر & هیل کرافت از 15 اکتبر تا اخر نوامبر جهت همخوانه منظم موجود میباشد. تماس 8322791775 . هزینه ماهی 450
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آیا با داشتن یک بچه میشه خونه یه خوابه کرایه کنیم یا حتما باید دو خواب باشه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-27 ساعت 19:18)elahe-nini نوشته: سلام دوستان آیا با داشتن یک بچه میشه خونه یه خوابه کرایه کنیم یا حتما باید دو خواب باشه؟
سلام. کدوم ایالت و شهر هستین؟ ایالت با ایالت فرق میکنه قوانین. اینحا بچه ۱۸ ماهه به بعد رو میگن باید دو خوابه بگیرید
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم من بهمن ماه بمدت ١ ماه ميرم به لس انجلس براي فعال سازي گرين كارتم و بر مي گردم ايران دوباره .اگه خانمي شرايط من رو داره خوشحال مي شم همسفر و همخونه داشته باشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مسئله ای که برای من پیش آمده اینکه خواهرم و همسرشان بزودی وارد دالاس خواهند شد و من که ساکن کانادا هستم سعی می کنم از همینجا برای ایشان اطاق/آپارتمانی اجاره کنم. واقعا قدم به قدم مشکلات پیش بینی نشده ای پیش می آید، بعضا می خواهند برای اجاره حضور فیزیکی داشته باشم، بعضا هم آپارتمان را پیدا میکنم و تمام مدارک را آماده و اسکن نموده برایشان ارسال می دارم اما در قدم آخر مشخص می شود طی چند ساعتی که مشغول انجام این کارها بوده ام، اطاق را دیگری گرفته. اگر از دوستان نظرات و پیشنهاداتی دارند ممنون خواهم شد که راهنمایی فرمایند. ضمنا سایت هایی که برای پیدا کردن خانه باشد را می دانم و از روی همین سایت ها مشغول پیدا کردن آپارتمان مورد نظر هستم ولی فعلا نتیجه ای نتوانسته ام بگیرم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تا دو هفته دیگه حدود 20 نوامبر عزم دالاس هستم
اگه کسی هست که همخونه میخاد یا توی همون تاریخا میاد خوشحال میشم همخونه بشیم
لطفا پیام خصوصی بدین
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيزم من براي بهمن ماه مدت كوتاهي به امريكا ميام اگر خانمي شرايط من رو داره با هم همسفر باشيم و خونه اي رو پيدا كنيم خيلي خوشحال مي شم