کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-12-20 ساعت 10:04)ps5 نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 08:51)m_ganj نوشته:  دوستان یک سوال دارم... آدرسی که روی پاکت زرد، برای ارسال گرین کارت برادر من داده است در کالیفرنیا هست. آیا برادر من حتما باید از فرودگاه لس آنجلس وارد آمریکا شه... یا میتونه نره لس آنجلس و بره واشنگتن و گرین کارتش پست شه به همون آدرس در ایالت کالیفرنیا؟

ادرس ما در کالیفرنیا بود اما مهر ورود آمریکامون در نیویورک خورد و گرین کارت خیلی راحت به همون ادرس ارسال شد پس مشکلی نباید باشه.

ممنون از پاسختون شما از جایی سوال کردین و مطمئن شدین؟ میشه بفرمایید از کجا میشه سوال کرد که مطمئن شد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، smpf
یک سوال حیاتی دیگه... با توجه به اینکه شخص اصلی کیس پدرم هستن و ایشان شش ماه پیش گرین کارت رو گرفتن و الآن در ایران هستند، برادرم تنها میتونه وارد آمریکا بشه یا حتماً باید با پدرم وارد امریکا بشه؟ چون در یک قسمت از ویزاش نوشته:
valid if Acc/FTJ father
فایلشم ضمیمه کردم. لطفاً راهنمایی کنید

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
(2014-12-20 ساعت 11:06)m_ganj نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 10:04)ps5 نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 08:51)m_ganj نوشته:  دوستان یک سوال دارم... آدرسی که روی پاکت زرد، برای ارسال گرین کارت برادر من داده است در کالیفرنیا هست. آیا برادر من حتما باید از فرودگاه لس آنجلس وارد آمریکا شه... یا میتونه نره لس آنجلس و بره واشنگتن و گرین کارتش پست شه به همون آدرس در ایالت کالیفرنیا؟

ادرس ما در کالیفرنیا بود اما مهر ورود آمریکامون در نیویورک خورد و گرین کارت خیلی راحت به همون ادرس ارسال شد پس مشکلی نباید باشه.

ممنون از پاسختون شما از جایی سوال کردین و مطمئن شدین؟ میشه بفرمایید از کجا میشه سوال کرد که مطمئن شد؟

من خاله ام اسپانسر کل فامیل شده و از اونجایی که تجربه داشت خودش گفت از هر جا بیاین مشکلی نیست(از منبع رسمی سوال نکرد) و گرین کارت رو به هر ادرسی بدید میفرستن من داییم از واشنگتن وارد شد اما توی همون فرودگاه ادرس ارسال گرین کارت رو عوض کرد به Texas.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، smpf
(2014-12-20 ساعت 11:13)m_ganj نوشته:  یک سوال حیاتی دیگه... با توجه به اینکه شخص اصلی کیس پدرم هستن و ایشان شش ماه پیش گرین کارت رو گرفتن و الآن در ایران هستند، برادرم تنها میتونه وارد آمریکا بشه یا حتماً باید با پدرم وارد آمریکا بشه؟ چون در یک قسمت از ویزاش نوشته:
valid if Acc/FTJ father

FTJ به معنای follow to join هست و ACC به معنای accompanying یعنی برادر شما دو تا راه داره یکی اینکه پدر شما اول بیاد امریکا و بعد برادرتون بیاد و مدرکی نشون بده که پدرتون در امریکا هست و داره میاد که بهشون بپیونده یا اینکه هر دو با هم به امریکا بیان.در اصل وقتی فهمیدن پدر شما توی امریکا نیست میتونستن ویزا رو Issue نکنن اما اینطوری یه تخفیفی قائل شدن و گفتن ویزا رو بهت میدیم اما باید پدرت باز برگرده امریکا اول تا تو بتونی وارد بشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، m_ganj ، smpf
(2014-12-20 ساعت 12:40)ps5 نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 11:13)m_ganj نوشته:  یک سوال حیاتی دیگه... با توجه به اینکه شخص اصلی کیس پدرم هستن و ایشان شش ماه پیش گرین کارت رو گرفتن و الآن در ایران هستند، برادرم تنها میتونه وارد آمریکا بشه یا حتماً باید با پدرم وارد آمریکا بشه؟ چون در یک قسمت از ویزاش نوشته:
valid if Acc/FTJ father

FTJ به معنای follow to join هست و ACC به معنای accompanying یعنی برادر شما دو تا راه داره یکی اینکه پدر شما اول بیاد آمریکا و بعد برادرتون بیاد و مدرکی نشون بده که پدرتون در آمریکا هست و داره میاد که بهشون بپیونده یا اینکه هر دو با هم به آمریکا بیان.در اصل وقتی فهمیدن پدر شما توی آمریکا نیست میتونستن ویزا رو Issue نکنن اما اینطوری یه تخفیفی قائل شدن و گفتن ویزا رو بهت میدیم اما باید پدرت باز برگرده آمریکا اول تا تو بتونی وارد بشی.
یعنی اگه برادر من تنها بره و پدرم ایران باشه... نمیزارن وارد آمریکا بشه و باید برگرده؟!!
پاسخ
(2014-12-20 ساعت 14:09)m_ganj نوشته:  
valid if Acc/FTJ father

FTJ به معنای follow to join هست و ACC به معنای accompanying یعنی برادر شما دو تا راه داره یکی اینکه پدر شما اول بیاد آمریکا و بعد برادرتون بیاد و مدرکی نشون بده که پدرتون در آمریکا هست و داره میاد که بهشون بپیونده یا اینکه هر دو با هم به آمریکا بیان.در اصل وقتی فهمیدن پدر شما توی آمریکا نیست میتونستن ویزا رو Issue نکنن اما اینطوری یه تخفیفی قائل شدن و گفتن ویزا رو بهت میدیم اما باید پدرت باز برگرده آمریکا اول تا تو بتونی وارد بشی.
یعنی اگه برادر من تنها بره و پدرم ایران باشه... نمیزارن وارد آمریکا بشه و باید برگرده؟!!
طبق قانون بله چون ویزا زمانی اعتبار داره که پدر شما اونجا باشه یا همراه برادرتون باشه و غیر از این باشه ویزا اعتبار نداره و ویزا هم اعتبار نداشته باشه مثل اینه که ویزا اصلا نداری و احتمال اینکه اینکارو بکنن هست .(اما فکر نمیکنم دیگه در این حد ادمای بدی باشن شاید خودشون یه راه حلی جلوی پاش بزارن)
پاسخ
حالا دوستانی که به سلامتی این مراحل رو پشت سر گذاشتن و الان اونجا هستن بفرمان جطوره؟ ارزششو داره؟ خوش به اشون میگذره[SMILING FACE WITH SMILING EYES]؟؟؟
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، m_ganj
(2014-12-20 ساعت 14:41)ps5 نوشته:  
valid if Acc/FTJ father

طبق قانون بله چون ویزا زمانی اعتبار داره که پدر شما اونجا باشه یا همراه برادرتون باشه و غیر از این باشه ویزا اعتبار نداره و ویزا هم اعتبار نداشته باشه مثل اینه که ویزا اصلا نداری و احتمال اینکه اینکارو بکنن هست .(اما فکر نمیکنم دیگه در این حد ادمای بدی باشن شاید خودشون یه راه حلی جلوی پاش بزارن)

حالا به نظرتون برادر من چیکار کنه الآن پدرم در شرایطی نیست که بتونه همراهیش کنه... یا زودتر از برادرم در آمریکا باشه...
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-12-20 ساعت 23:26)m_ganj نوشته:  
valid if Acc/FTJ father

حالا به نظرتون برادر من چیکار کنه الآن پدرم در شرایطی نیست که بتونه همراهیش کنه... یا زودتر از برادرم در آمریکا باشه...

این مسئله خیلی جدی هست و با حدس و گمان نمیشه درباره اش تصمیم گرفت بهتره زنگ بزنید سفارت شرایط رو براشون توضیح بدید ببینید چه راه حلی جلوی پاتون میزارن
پاسخ
(2014-12-20 ساعت 08:39)ps5 نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 00:50)farshad_shad نوشته:  با سلام
آنچه معلومه هر چه وابستگی به دولت بیشتر باشه کلیرنس بیشتر طول میکشه برای تحقیقات بیشتر

من ارتشی میشناسم یه ضرب ویزا گرفت اما پدر بنده که بار ها به خاطر اینکه ریشش رو نزاشته بلند بشه و به خاطر مسائل دیگه از کار اخراجش کردن رو 1 سال طول کشید تا کلیر بشه.

(2014-12-20 ساعت 08:39)ps5 نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 00:50)farshad_shad نوشته:  با سلام
آنچه معلومه هر چه وابستگی به دولت بیشتر باشه کلیرنس بیشتر طول میکشه برای تحقیقات بیشتر

من ارتشی میشناسم یه ضرب ویزا گرفت اما پدر بنده که بار ها به خاطر اینکه ریشش رو نزاشته بلند بشه و به خاطر مسائل دیگه از کار اخراجش کردن رو 1 سال طول کشید تا کلیر بشه.

خدمت دوست عزیزم عرض کنم بله شاید این مسایل باشه ولی آیتمهای گوناگون مثل تشابه اسمی..کار...خدمت...مسافرت قبلی به آمریکا..سوئ پیشینه ...و اینکه صدرصد تا مطمین نشن که طرف خطری برایشان نداره ویزا صادر نمیکنن حالا برای یک نفر چند ماه تا یکسال هم طول میکشه و کلا اگه قرار بود من هم بدانم که چه میکنن که باید درش را ببندن برن اینها همه حدسیات است.
پاسخ
valid if Acc/FTJ father
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-12-21 ساعت 00:56)ps5 نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 23:26)m_ganj نوشته:  
(2014-12-20 ساعت 12:40)ps5 نوشته:  FTJ به معنای follow to join هست و ACC به معنای accompanying یعنی برادر شما دو تا راه داره یکی اینکه پدر شما اول بیاد آمریکا و بعد برادرتون بیاد و مدرکی نشون بده که پدرتون در آمریکا هست و داره میاد که بهشون بپیونده یا اینکه هر دو با هم به آمریکا بیان.در اصل وقتی فهمیدن پدر شما توی آمریکا نیست میتونستن ویزا رو Issue نکنن اما اینطوری یه تخفیفی قائل شدن و گفتن ویزا رو بهت میدیم اما باید پدرت باز برگرده آمریکا اول تا تو بتونی وارد بشی.

این مسئله خیلی جدی هست و با حدس و گمان نمیشه درباره اش تصمیم گرفت بهتره زنگ بزنید سفارت شرایط رو براشون توضیح بدید ببینید چه راه حلی جلوی پاتون میزارن

فعلا ایمیل زدم به سفارت اگر جواب ندادن زنگ میزنم حتماً... نتیجه رو اعلام میکنم شاید این اطلاعات به درد اشخاص دیگر هم بخورد
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ps5
خدمت دوست عزیزم عرض کنم بله شاید این مسایل باشه ولی آیتمهای گوناگون مثل تشابه اسمی..کار...خدمت...مسافرت قبلی به آمریکا..سوئ پیشینه ...و اینکه صدرصد تا مطمین نشن که طرف خطری برایشان نداره ویزا صادر نمیکنن حالا برای یک نفر چند ماه تا یکسال هم طول میکشه و کلا اگه قرار بود من هم بدانم که چه میکنن که باید درش را ببندن برن اینها همه حدسیات است.
[/quote]

البته مسافرت قبلی به آمریکا اگر سر موعد برگشته باشن ، من فکر میکنم که برعکس باعث چک نخوردن و جلب اطمینان بشه
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
valid if Acc/FTJ father

دوستان عزیز من به سفارت ایمیل زدم برای سوالم و این هم جواب سفارت:

Dear Sir/Madam,

Since your father has travelled with his immigrant visa to U.S. before. You may now can travel to the United States without your father with your immigrant visa before it expires on 17 May 2015.

Sincerely,
immigrant Visa Unit
یعنی برادر من بدون مشکل با وجود اینکه پدرم ایران هست میتونه به آمریکا سفر کنه.
امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم به دوستانی که این سوال رو دارند
پاسخ

جواب این سوال را نیز سفارت این چنین پاسخ داد:
Dear Sir/Madam,

Yes, you may travel to the United States from any border and your green card will be mailed to your address in California.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

یعنی با ویزای مهاجرتی از هر جایی وارد آمریکا بشین فرقی نداره و مشکلی نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، ps5 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان