کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
اگر در همون سایتی که خود سفارت ادرسش رو بهتون داده شماره تون در بیاد یا اعلام کنن که AP شما تموم شده خیلی راحت میتونید برید و پاس ها رو تحویل بدید هیچ احتیاجی هم به هیچ چیز دیگه ای نیست چون اون سایت حرف اول رو میزنه.ابوظبی رو من ندیدم دوباره مصاحبه کنن اما انکارا مثل اینکه اگر بیشتر از 1 سال بگذره احتمالش هست اما بازم میگم مطمئن نیستم دوستانی که در مورد سفارت انکارا خبر دارن لطفا اطلاع بدن.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، m_ganj
(2014-12-10 ساعت 02:30)farshad_shad نوشته:  با سلام خدمت دوستان
سوالی داشتم در مورد اینکه کیسهای که شماره آنها درAP آمده آیا برای رفتن و گرفتن ویزا باید منتظر ایمیل هم باشند یا باید ایمیل بزنند یا احتیاجی به زدن ایمیل نیست و میتوانند برای گرفتن ویزا بروند و منتطرایمیل نباشند لازم به ذکر است که مدارک هم کم وکسری هم ندارد و آیا باز مصاحبه دارند یا فقط گذرنامه را میگیرند که ویزا را صادر کنند ؟

ما انکارا بودیم زیر شش ماه کلیر شدیم.... نه منتظر ایمیل نباشید. ایمیل هم نزنید مهم نیست. اگر کم و کسری ندارید راحت بروید و گذرنامه را تحویل سفارت دهید.... مصاحبه هم ندارد...اگر مصاحبه لازم باشد فکر کنم خودشان ایمیل می زنند....
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ps5
دوستان عزیز ممنون از پاسخ شما
در آنکارا در برگه بنفش که دادن نوشتن در روزهای دوشنبه و پنجشنبه گذرنامه را تحویل بدید..آیا از دوستانی که رفتن در زوزهای دیگه سه شنبه و چهارشنبه و جمعه.....گذرنامه را برای زدن ویزا تحویل میگیرند یا فقط روز دوشنبه و پنج شنبه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، smpf
توی ابوظبی قانونش اینطوری بود دوشنبه و پنجشنبه دریافت مدارک روز های دیگر تحویل ویزا و یا مصاحبه . پس اگر روز های دیگه میرفتی ازت قبول نمیکردن اما بازم همه چیز ممکنه به نظرم به خاطر یکی دو روز ناراحتشون نکنین بزارید ویزا رو بگیرید با خوبی و خوشی تموم بشه بره Smile Big Grin
پاسخ
(2014-12-11 ساعت 00:43)farshad_shad نوشته:  دوستان عزیز ممنون از پاسخ شما
در آنکارا در برگه بنفش که دادن نوشتن در روزهای دوشنبه و پنجشنبه گذرنامه را تحویل بدید..آیا از دوستانی که رفتن در زوزهای دیگه سه شنبه و چهارشنبه و جمعه.....گذرنامه را برای زدن ویزا تحویل میگیرند یا فقط روز دوشنبه و پنج شنبه؟

در آنکارا از دوشنبه تا پنچشنبه (دوشنبه سه شنبه چهارشنبه پنجشنبه) می تونید پاس رو از ساعت 10:30 تا 12 تحویل بدید.ما سه شنبه تحویل دادیم و پنجشنبه از پست پاس رو با ویزا گرفتیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، smpf
با سلام
سوالی داشتم اینکه برای دادن ویزا (مهاجرت خانوادگی ) اعتبار گذرنامه چقدر باید باشه آیا یکسال مانده به انقضا قبول میکنن ( بعد از Ap )و اگر اینکه گذرنامه ات را تمدید کنی قبلیش هم را باید تحویل بدی یا احتیاج نداره؟
با تشکر
پاسخ
(2014-12-16 ساعت 00:29)farshad_shad نوشته:  با سلام
سوالی داشتم اینکه برای دادن ویزا (مهاجرت خانوادگی ) اعتبار گذرنامه چقدر باید باشه آیا یکسال مانده به انقضا قبول میکنن ( بعد از Ap )و اگر اینکه گذرنامه ات را تمدید کنی قبلیش هم را باید تحویل بدی یا احتیاج نداره؟
با تشکر
بابا بده گذرنامه رو بده چرا دست دست میکنی!!!! اعتبار گذرنامه ات باید اونقدری باشه که بتونی باهاش به امریکا برسی .اگر عوضش کنی فکر کنم باید بهشون اطلاع بدی اول تا خودشون بگن چکار کنی.
پاسخ
(2014-12-16 ساعت 00:29)farshad_shad نوشته:  با سلام
با تشکر

قبول میکنن ... حداکثر اعتبار ویزاتون 6 ماهه دیگه پس یکسال اعتبار پاس اوکی هست
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
سلام خدمت نویسندگان محترم این بخش دارم و یک پرسش : آیا در نهایت می توان پاسخی برای این پرسش یافت که چرا کلیرانس بعضی دوستان چیزی حدود یکسال و گروهی دیگر بسیار کمتر به طول می انجامد؟؟؟
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، smpf ، m_ganj
(2014-12-19 ساعت 04:17)masmori نوشته:  سلام خدمت نویسندگان محترم این بخش دارم و یک پرسش : آیا در نهایت می توان پاسخی برای این پرسش یافت که چرا کلیرانس بعضی دوستان چیزی حدود یکسال و گروهی دیگر بسیار کمتر به طول می انجامد؟؟؟
هیچ جوابی برای این سوال هنوز کشف نشده حتی آلبرت اینشتین هم نمیتونه این معادله رو حل کنه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، m_ganj
سلام دارم خدمت شما ، من نام شما را در لیست منتظران دیدم و فکر کنم کلیرانس طولانی داشتید. پس با پاسخ شما که با تجربه هستید نیازی به تحقیق بیشتر نیست!!! البته بعید میدانم اگر آن مرحوم (انیشتین) بود پاسخی نمی یافت! بهرحال ممنون خیالم راحت شد. حالا میتوان به زندگی ادامه داد.
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، smpf ، m_ganj
با سلام
آنچه معلومه هر چه وابستگی به دولت بیشتر باشه کلیرنس بیشتر طول میکشه برای تحقیقات بیشتر
پاسخ
(2014-12-20 ساعت 00:50)farshad_shad نوشته:  با سلام
آنچه معلومه هر چه وابستگی به دولت بیشتر باشه کلیرنس بیشتر طول میکشه برای تحقیقات بیشتر

من ارتشی میشناسم یه ضرب ویزا گرفت اما پدر بنده که بار ها به خاطر اینکه ریشش رو نزاشته بلند بشه و به خاطر مسائل دیگه از کار اخراجش کردن رو 1 سال طول کشید تا کلیر بشه.
پاسخ
دوستان یک سوال دارم... آدرسی که روی پاکت زرد، برای ارسال گرین کارت برادر من داده است در کالیفرنیا هست. آیا برادر من حتما باید از فرودگاه لس آنجلس وارد امریکا شه... یا میتونه نره لس آنجلس و بره واشنگتن و گرین کارتش پست شه به همون آدرس در ایالت کالیفرنیا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-12-20 ساعت 08:51)m_ganj نوشته:  دوستان یک سوال دارم... آدرسی که روی پاکت زرد، برای ارسال گرین کارت برادر من داده است در کالیفرنیا هست. آیا برادر من حتما باید از فرودگاه لس آنجلس وارد آمریکا شه... یا میتونه نره لس آنجلس و بره واشنگتن و گرین کارتش پست شه به همون آدرس در ایالت کالیفرنیا؟

ادرس ما در کالیفرنیا بود اما مهر ورود امریکامون در نیویورک خورد و گرین کارت خیلی راحت به همون ادرس ارسال شد پس مشکلی نباید باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، m_ganj ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان