کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-05-30 ساعت 08:42)مهتاب89 نوشته:  با سلام.دوست عزیز اژانس سوگند سفر در شهرارا تلفن:66507644-66507184 موفق باشید.
مهتاب گرامي سلام .
داستان پيكاپ ويرا را جاي نوشتيد كه ما نديديم ؟ اگر ننوشتي كمي توضيح بدهيد؛ ممنون مي شويم .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان.شما وقتی تو سایتceac.state.gove میرین قسمت Immigrant viva..شماره پروندتون که بنویسید گزینه Issued را و اخرین اپدیت را هم در بالا مینویسه موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور
(2015-05-30 ساعت 11:41)sanbad نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 11:36)ps5 نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 13:24)hossein2 نوشته:  سلام
من یه سوال جدید از سفارت کردم و ازشون پرسیدم ایا ویزا ما آمادس یا نه ؟ تو جواب این واسمون گذاشتن. ,
Dear Sir,

Your case is ready for final processing. Please bring your passport and updated medicals any Sunday or Tuesday at 2pm to the Consular Section. You may also send them in with the person of your choice.

Thank you,
Immigrant Visa Section, Abu Dhabi
واقعا گیج شدم. ولی تو سایت سفارت هرچی کیسیمون وارد میکنم میگه باید صبر کنید تا پروسه تمام بشه. لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه

اینطور که نوشته شما باید مدیکال رو هم تمدید کنید اما خودتون گفتید ۶ ماه نشده پس ممکنه اشتباهی شده باشه حتما حتما زنگ بزنید به سفارت ایمیل رو یه مدت بیخیال بشید اگر مشکل زبان دارید هم مشکلی نیست زنگ بزنید و بگید میخواید با یه نفر که فارسی بلده حرف بزنید اینطوری دیگه صد در صد میفهمید که پرونده تون در چه مرحله ای هست حتما زنگ بزنید امکان اینکه اشتباهی شده باشه با ایمیل خیلی زیاده جون معمولا ربات جواب ایمیل رو میده .

اینکه از اعتبار مدیکال شما ۱ماه نیم باقی مانده پس طبق تجربه بنده سفارت ویزای شما با همان اعتبار صادر میکنه. یعنی زمان کمی برای عزیمت خواهیدداشت. بخاطر همین درخواست مدیکال معتبر میکنند تا ویزای ۶ ماهه بهتون بدهند.
باز هم بهتر که از سفارت بپرسید. موفق باشید

نه ما تصمیم داریم تا یک ماه آینده یعنی تا 6 ماه از تاریخ ازمایش نگذشته وارد آمریکا بشیم. البته به من که ندادند منظورم پدر مادرم هست. ولی نکته اینجاس که آیا ویزای ما آمادس یا نه؟ یعنی به نظرتون حتما با سفارت تماس بگیرم؟
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-30 ساعت 13:46)hossein2 نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 11:41)sanbad نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 11:36)ps5 نوشته:  
من یه سوال جدید از سفارت کردم و ازشون پرسیدم ایا ویزا ما آمادس یا نه ؟ تو جواب این واسمون گذاشتن. ,
Dear Sir,

Your case is ready for final processing. Please bring your passport and updated medicals any Sunday or Tuesday at 2pm to the Consular Section. You may also send them in with the person of your choice.

Thank you,
واقعا گیج شدم. ولی تو سایت سفارت هرچی کیسیمون وارد میکنم میگه باید صبر کنید تا پروسه تمام بشه. لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه

اینطور که نوشته شما باید مدیکال رو هم تمدید کنید اما خودتون گفتید ۶ ماه نشده پس ممکنه اشتباهی شده باشه حتما حتما زنگ بزنید به سفارت ایمیل رو یه مدت بیخیال بشید اگر مشکل زبان دارید هم مشکلی نیست زنگ بزنید و بگید میخواید با یه نفر که فارسی بلده حرف بزنید اینطوری دیگه صد در صد میفهمید که پرونده تون در چه مرحله ای هست حتما زنگ بزنید امکان اینکه اشتباهی شده باشه با ایمیل خیلی زیاده جون معمولا ربات جواب ایمیل رو میده .

اینکه از اعتبار مدیکال شما ۱ماه نیم باقی مانده پس طبق تجربه بنده سفارت ویزای شما با همان اعتبار صادر میکنه. یعنی زمان کمی برای عزیمت خواهیدداشت. بخاطر همین درخواست مدیکال معتبر میکنند تا ویزای ۶ ماهه بهتون بدهند.
باز هم بهتر که از سفارت بپرسید. موفق باشید

نه ما تصمیم داریم تا یک ماه آینده یعنی تا ۶ ماه از تاریخ ازمایش نگذشته وارد آمریکا بشیم. البته به من که ندادند منظورم پدر مادرم هست. ولی نکته اینجاس که آیا ویزای ما آمادس یا نه؟ یعنی به نظرتون حتما با سفارت تماس بگیرم؟

بله ایمیل بزنید و مطمین بشید. دوستمون Farajvan هم مکاتبه کردند و سفارت هم در مورد آماده بودن ویزای تمام افراد خانواده پاسخ داده بود.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi
(2015-05-30 ساعت 13:32)مهتاب89 نوشته:  سلام به دوستان.شما وقتی تو سایتceac.state.gove میرین قسمت Immigrant viva..شماره پروندتون که بنویسید گزینه Issued را و اخرین اپدیت را هم در بالا مینویسه موفق باشید.
با تشكر از مهتاب خانم . من با اژانش سوگند تماس گرفتم . قيمت پيكاپ مناسب بود ولي مثل داستان بهداد ؛ جواب مديكال را نمي گيرند و ببرند .
فيمت پيكاپ 1- اژانس سپند همكار مليكا 1300 درهم براي 3 نفر 2 - سوگند 270 تومان نفري 3- قصران گشت 100 دلار نفري كه اولي از همه بيشتر است .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori
من تو سايت سفارت هم تاريخ اپديتم تغيير كرده ولي پي دي اف جديدي كه تغييرات رو نشون ميده نيومده، ماجرا چيه؟
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
(2015-05-30 ساعت 18:51)montazerf4 نوشته:  من تو سايت سفارت هم تاريخ اپديتم تغيير كرده ولي پي دي اف جديدي كه تغييرات رو نشون ميده نيومده، ماجرا چيه؟

مال ما هنوز همون تاريخ اول گير كرده. تو سايت سفارت منظورتون سفارت انكاراست، كدوم پي ذي اف؟
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-29 ساعت 22:19)hossein2 نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 16:14)ssprotest نوشته:  
Dear Sir,

Thank you,
سلام دوست عزیز
اگر مستقیما با خود سفارت تماس گرفتید و اینو بهتون گفتن پس تبریک به شما. شما کلیر شدید. توی سایت یه چند هفته تاخیر داره تا اینکه کیس ها رو آپدیت کنن. به همین خاطر همیشه باید از سفارت پیگیری کنید. فقط یه سوال دیگه بکنید از سفارت که آیا تمام افراد خانواده کلیر شدند؟ چون در بعضی کیس ها(مثل کیس خاله خودم) ممکنه یکی از اعضای خانواده کار کلیر شدنش بیشتر طول بکشه. سفارت هم صبر میده وقتی تمام افراد کلیر شدند کیس رو توی سایت اعلام میکنه.ولی کسانی که کلیر شدند می تونند زودتر ویزاشون رو بگیرن و تنها اون کسی از عضو خانواده که هنوز کلیر نشده باید صبر بده. شاید دلیل اینکه شماره کیس شما توی سایت اعلام نشده هم همین باشه.
به امید موفقیت برای شما
من بابام خدمتش تو سپاه بوده و روز مصاحبه آفیسر خیلی در مورد بابام سوال پرسید. ولی تقاضا کننده اصلی مامانم بوده و هیچ شغل دولتی یا آزاد نداشته اصلا. میتونه دلیلیس همین باشه که هنوز بابام کلیر نشده باشه؟
بله به احتمال بسیار زیاد.
خدمت شوهر خاله بنده هم تو سپاه بوده. الان بعد از 7 ماه هنوز خبری نیست.
خالم(main applicant)و دخترخالم حتی گرین کارتشونم گرفتن ولی ایشون هنوز تکلیفش معلوم نیست!
ولی بازم به نظر من از سفارت بپرسید بهتره. خدا رو چه دیدی شاید کلیر شده باشن.
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori
دیده شده که کلیرنس ارتباط مستقیمی با محل نظام وظیفه نداره و صددرصد نمیشه گفت.. بودند در ارتش خدمت کرده که کلیرنس طولانی مدتی داشتند
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
(2015-05-30 ساعت 20:33)Alisalimi نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 18:51)montazerf4 نوشته:  من تو سايت سفارت هم تاريخ اپديتم تغيير كرده ولي پي دي اف جديدي كه تغييرات رو نشون ميده نيومده، ماجرا چيه؟

مال ما هنوز همون تاريخ اول گير كرده. تو سايت سفارت منظورتون سفارت انكاراست، كدوم پي ذي اف؟

بله سفارت انكارا
اخه يه جايي هست كه كيس نامبرهايي كه كلير شدن رو مشخص كرده و يه تاريخ كه توي اون تاريخ بايد برن سفارت، اون تاريخ هنوز 11 ميه ولي iv status check رو ميزنم ٢٧ ميه
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
(2015-05-31 ساعت 09:22)masmori نوشته:  دیده شده که کلیرنس ارتباط مستقیمی با محل نظام وظیفه نداره و صددرصد نمیشه گفت.. بودند در ارتش خدمت کرده که کلیرنس طولانی مدتی داشتند

بله تابحال نشنیدم کسی بدونه که علت دقیق تاخیر کلیرنسش چی بوده.
اتفاقا همین مورد خدمت در سپاه هم یکی از بستگان که یکسال و اندی از پایان خدمتش میگذشت با زمان انتظار کمتر از سه ماه کلیر شد. ایشان یک هفته بعد از من مصاحبه داشت.
درحالیکه زمان خدمت من برمیگرده به بیش از بیست سال قبل.
راستش من خیلی موارد که به ذهنم رسید فکر کردم اما همه آنها دستکم یک مورد نقض داره یعنی در زمان کوتاهی کلیر شده باشند.
بنظرم بصورت تصادفی افرادی را مشمول کنترل های بیشتر میکنند. این نظر شخصیم و هیچ منبعی هم ندارم بابتش. Wink
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Alisalimi ، masmori
(2015-05-31 ساعت 12:14)sanbad نوشته:  
(2015-05-31 ساعت 09:22)masmori نوشته:  دیده شده که کلیرنس ارتباط مستقیمی با محل نظام وظیفه نداره و صددرصد نمیشه گفت.. بودند در ارتش خدمت کرده که کلیرنس طولانی مدتی داشتند

بله تابحال نشنیدم کسی بدونه که علت دقیق تاخیر کلیرنسش چی بوده.
اتفاقا همین مورد خدمت در سپاه هم یکی از بستگان که یکسال و اندی از پایان خدمتش میگذشت با زمان انتظار کمتر از سه ماه کلیر شد. ایشان یک هفته بعد از من مصاحبه داشت.
درحالیکه زمان خدمت من برمیگرده به بیش از بیست سال قبل.
راستش من خیلی موارد که به ذهنم رسید فکر کردم اما همه آنها دستکم یک مورد نقض داره یعنی در زمان کوتاهی کلیر شده باشند.
بنظرم بصورت تصادفی افرادی را مشمول کنترل های بیشتر میکنند. این نظر شخصیم و هیچ منبعی هم ندارم بابتش. Wink

بررسیهای امنیتی زمان زیادی نمیبره و در حد چند هفته هستش، تاخیرها بیشتر بخاطر امور اداری اتفاق میفته. من خودم اصلا سربازی نرفتم 8 ماه طول کشید تا کلیر شدم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، sanbad ، Alisalimi ، masmori
سلام دوستان
یک ایمیل خوشگل زدم به سفارت و اونا هم جواب دادن که :
Thank you for your email. Your case remains pending under administrative processing. We will update the website we gave you as soon as its been concluded.
خیلی باحال بود و جالب اینکه اصلا در سایت سفارت یا سیس آپدیتی بابت ایمیلم نداشتم. فکر کنم کلا همه چیز آرومه. من که رفتم تا شش ماه دیگه. تو این مدت دارم به شدت زبان و دروس تخصصی برای آزمونهای مهندسی حرفه ای آمریکا رو میخونم Cool Cool
با ما باشید تا خبرهای دیگر
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، HERMES7 ، Alisalimi ، masmori ، ssprotest
کارو جان کی ایمیل زدین و کی جواب دادن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng
(2015-06-01 ساعت 15:30)رضا2015 نوشته:  کارو جان کی ایمیل زدین و کی جواب دادن؟

سلام آقا رضا
من شنبه ایمیل زدم که تعطیل بود امروز ظهر بهم پاسخ دادن
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin