کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-06-06 ساعت 22:20)Alisalimi نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 15:21)montazerf4 نوشته:  من یه بار دیگه تو سایت سفارت اپدیت شدم تا حالا ۳ اپدیت در سایت سفارت ۵اپدیت در ceac

منتظر جان ما هنوز اندرخم همون اولي مونديم. ميشه لطفا سايتي كه ميگيد رو اينجا بزاريد. متوجه نميشم كجا رو ميگيد. من فقط ceac رو ميشناسم و سايت سفارت امريكا در انكارا بخش administrative process كه اصلا اپديت نميشه. ممنون ميشم لينك سايتي كه ميگيد رو بزاريد.

توی سایت سفارت که تو پست پایین بهش اشاره کردید وقتی میرید )البته من با تبلت میرم موبایل سایتش رو باز میکنه) گوشه سمت چپ یه منوی کرکره ای باز مبکنه که بغل هر ایکون یه علامت به اضافه داره اون علامت رو به اضافه رو برای ویزا بزنید چندتا گزینه میبینید که یکیش administration process هست به اضافه اونو که میزنید دو تا گزینه میاره که یکیشiv status check هستش اونو بزنید یه پنجره دیگه باز میشه که اونجا یه جایی هست که کیس نامبر رو وارد میکنید سرچ رو میزنید یه جدول پایینش باز میشه که آخرین اپدیت رو نوشته
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، ssprotest
(2015-06-06 ساعت 23:20)montazerf4 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 22:20)Alisalimi نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 15:21)montazerf4 نوشته:  من یه بار دیگه تو سایت سفارت اپدیت شدم تا حالا ۳ اپدیت در سایت سفارت ۵اپدیت در ceac

منتظر جان ما هنوز اندرخم همون اولي مونديم. ميشه لطفا سايتي كه ميگيد رو اينجا بزاريد. متوجه نميشم كجا رو ميگيد. من فقط ceac رو ميشناسم و سايت سفارت امريكا در انكارا بخش administrative process كه اصلا اپديت نميشه. ممنون ميشم لينك سايتي كه ميگيد رو بزاريد.

توی سایت سفارت که تو پست پایین بهش اشاره کردید وقتی میرید )البته من با تبلت میرم موبایل سایتش رو باز میکنه) گوشه سمت چپ یه منوی کرکره ای باز مبکنه که بغل هر ایکون یه علامت به اضافه داره اون علامت رو به اضافه رو برای ویزا بزنید چندتا گزینه میبینید که یکیش administration process هست به اضافه اونو که میزنید دو تا گزینه میاره که یکیشiv status check هستش اونو بزنید یه پنجره دیگه باز میشه که اونجا یه جایی هست که کیس نامبر رو وارد میکنید سرچ رو میزنید یه جدول پایینش باز میشه که آخرین اپدیت رو نوشته

خيلي ممنون از پاسخ سريعتون. پيداش كردم.
ميشه اين لينك
http://turkey.usembassy.gov/mobile/iv_status_check.html
كه اخرين بار هم دو روز پيش اپديت شده و ما هنوز pending هستيم.
اين سايت به نظر مياد معتبرترين باشه و نوشته كه ceac چون بر پايه يك برنامه اتوماتيك كار ميكنه شايد به بعضي نكات پرونده توجهي نكنه. انگاري همين سايتي كه معرفي كرديد بهترين هست براي اطلاع رساني.
در هر صورت از اونجايي كه شماره پرونده ما تو ankaraiv هم نبود من امروز بهشون ايميلي فرستادم و احتمالا از دوشنبه به بعد جواب بدن.
بازم ممنون
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: ssprotest
من به یه نتیجه ای رسیدم دوستان اون رو با شما هم در میون میذارم بدک نیست نظرتون رو بگین ، در خصوص همین داستان کلیرنس شدنه ، اول شرایط خودم ، مرد ، مجرد ، 34 ساله. مادر ، خواهر و پدر هر سه سیتزین ،اقدام از طریق خانواده و انتظار قریب 8 سال، خدمت سربازی معافیت گرفتم و نرفتم، کار دولتی هم نداشتم، فکر میکردم پرونده شسته رفته ای باشه و کلیرینس نخورم ، خوب اشتباه میکردم !!!! محل مصاحبه هم ابوظبی بود.
اما ادامه داستان ، دوستانی که رفتن سفارت که میدونن هیچی دوستانی هم که نرفتن داستان از این قرارِ که اونجا باجه های متفاوتی داری برای دریافت مدارک و انگشت نگاری و در آخر مصاحبه ، اولین باجه دریافت مدارکه که خوب مدیکال شما رو میگیره و اگر چیزی کم و کسری داشته باشین ازتون میگیره میذاره رو پروندنتون و به همراه پاسپورتتون میبره واسه مرحله بعد ، داستان اینه که همین بنده خدایی که از ما مدارک رو گرفت یه برگه آبی هم گذاشت رو پرونده ما که بالاش اسم و شماره کیس مارو نوشته و ما از اون پشت شیشه ندیدیم این برگه چیه و نمیشد خوند ، بعد از مصاحبه همون برگه آبی رو دادن دست ما ! دیدیم که کلیرنس خوردیم ، برگه رو که خوندیدم دیدیم بالاش نوشته که درخواست شما تا طی شدن مراحل اداری معلق میمونه و فلان و اینا و این همون برگه آبیه است که اون بنده خدا اون اول داشت پر میکرد یا به عبارتی داستان کلیرنس خوردن ما اصلا ربطی به روال مصاحبه نداشته و از قبل معلوم بوده که ما باید این پروسه رو طی بکینم و این رو هم بگم اینطوری که من دیدم اونهایی که کلیرنس نمیخورن استثنا هستن و عموما همه دوستان این روال رو باید طی بکنن ، قبل از من 6 نفر بودند که بعضی مثل من از طریق خانواده بودن بعضی هم از طریق لاتاری بعضی با خانواده بعضی مجرد همه شامل طی این مرحله شدند. خلاصه که از این داستان در حدود 1 هفته گذشته و 2 بار هم آپدیت شدم و میدونم که قصه سرِ دراز دارد !!!! جای اقدام برای مهاجرت ازدواج کرده بودم بچم سال دیگه امتحان نهایی داشت Smile))))))))))
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، HERMES7 ، Alisalimi ، barfi1 ، sanbad ، itex
(2015-06-07 ساعت 07:00)er_givian نوشته:  من به یه نتیجه ای رسیدم دوستان اون رو با شما هم در میون میذارم بدک نیست نظرتون رو بگین ، در خصوص همین داستان کلیرنس شدنه ، اول شرایط خودم ، مرد ، مجرد ، 34 ساله. مادر ، خواهر و پدر هر سه سیتزین ،اقدام از طریق خانواده و انتظار قریب ۸ سال، خدمت سربازی معافیت گرفتم و نرفتم، کار دولتی هم نداشتم، فکر میکردم پرونده شسته رفته ای باشه و کلیرینس نخورم ، خوب اشتباه میکردم !!!! محل مصاحبه هم ابوظبی بود.
اما ادامه داستان ، دوستانی که رفتن سفارت که میدونن هیچی دوستانی هم که نرفتن داستان از این قرارِ که اونجا باجه های متفاوتی داری برای دریافت مدارک و انگشت نگاری و در آخر مصاحبه ، اولین باجه دریافت مدارکه که خوب مدیکال شما رو میگیره و اگر چیزی کم و کسری داشته باشین ازتون میگیره میذاره رو پروندنتون و به همراه پاسپورتتون میبره واسه مرحله بعد ، داستان اینه که همین بنده خدایی که از ما مدارک رو گرفت یه برگه آبی هم گذاشت رو پرونده ما که بالاش اسم و شماره کیس مارو نوشته و ما از اون پشت شیشه ندیدیم این برگه چیه و نمیشد خوند ، بعد از مصاحبه همون برگه آبی رو دادن دست ما ! دیدیم که کلیرنس خوردیم ، برگه رو که خوندیدم دیدیم بالاش نوشته که درخواست شما تا طی شدن مراحل اداری معلق میمونه و فلان و اینا و این همون برگه آبیه است که اون بنده خدا اون اول داشت پر میکرد یا به عبارتی داستان کلیرنس خوردن ما اصلا ربطی به روال مصاحبه نداشته و از قبل معلوم بوده که ما باید این پروسه رو طی بکینم و این رو هم بگم اینطوری که من دیدم اونهایی که کلیرنس نمیخورن استثنا هستن و عموما همه دوستان این روال رو باید طی بکنن ، قبل از من ۶ نفر بودند که بعضی مثل من از طریق خانواده بودن بعضی هم از طریق لاتاری بعضی با خانواده بعضی مجرد همه شامل طی این مرحله شدند. خلاصه که از این داستان در حدود ۱ هفته گذشته و ۲ بار هم آپدیت شدم و میدونم که قصه سرِ دراز دارد !!!! جای اقدام برای مهاجرت ازدواج کرده بودم بچم سال دیگه امتحان نهایی داشت Smile))))))))))

سلام
مرسی از اطلاعاتی که دادید. من هم فکر میکنم پروسه اداری رو از همون اول و قبل مصاحبه مشخص میکنن. افیسر فقط حق داره اگه درمصاحبه متوجه دروغی یا چیز مشکوکی بشه شما رو از ویزا محروم کنه ولی نمیتوه ویزا رو صادر کنه. خلاصه راهیه که باید رفت
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، sanbad
بله لیست کشورهایی که مشمول کلیرنس هستند مشخص میباشد. بنابراین طبیعی است که از قبل همه برگه آبی یا صورتی روی پرونده داریم.
منتها سوال اساسی تر اینه که چرا برخی در مدت کوتاه کلیر میشوند و برخی اینقدر طول میکشه که بعضا نه کار دولتی داشتند و نه هیچ سابقه مجرمانه.
فرمایش دوست عزیز er-givan کاملا درسته و برگه آبی را اون خانم در اولین مرحله لطف کردند گذاشتند روی همه مدارک!
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، masmori
(2015-06-07 ساعت 09:28)sanbad نوشته:  بله لیست کشورهایی که مشمول کلیرنس هستند مشخص میباشد. بنابراین طبیعی است که از قبل همه برگه آبی یا صورتی روی پرونده داریم.
منتها سوال اساسی تر اینه که چرا برخی در مدت کوتاه کلیر میشوند و برخی اینقدر طول میکشه که بعضا نه کار دولتی داشتند و نه هیچ سابقه مجرمانه.
فرمایش دوست عزیز er-givan کاملا درسته و برگه آبی را اون خانم در اولین مرحله لطف کردند گذاشتند روی همه مدارک!

دقيقا چيزي كه ايشون گفتند براي ما هم اتفاق افتاد و از همون اول كه ما رفتيم توي اتاق شماره يك كه مخصوص مصاحبه مهاجرين بود پرونده ما باز بود و بعد مصاحبه برگ صورتي ما زير پروندمون آماده بود كه دادن بهمون!
كندي و طولاني شدن پرونده به نظر من كه به سرعت كارمندا و بي نظمي هاست. مثلا ما 14 مي مصاحبه داشتيم. در ceac كه مطعلق خود NVC هست ثبت شديم و فقط يك آپديت خورديم كه فكر كنم مال اون روزي هست كه كارمند آنكارا پروندمون رو گذاشت توي كشوش!! تو برخي ديگر سايت ها كه مال سفارت آنكارا هستش ما اصلا هنوز ثبت هم نشديم! يعني فكر كنم پرونده رو ميز كارمند ميمونه و بستگي به حالشون هم داره!
F4
Begin= juli 2002
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad
https://pennstatelaw.psu.edu/sites/defau...ng-FAQ.pdf

اطلاعاتی در مورد AP هست. بد نیست نگاهی بندازید. در ضمن لیست کشورهای مشمول هم میتونید ببینید.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، masmori
دوستان سايت ceac چطوري باز مي كنيد

كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...YubaSQI+RA==
اينجا خيلي راحت باز ميشه!
F4
Begin= juli 2002
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue
من با مك و ايفون نمي تونم باز كنم

كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi
(2015-06-07 ساعت 14:45)arezoue نوشته:  دوستان سايت ceac چطوري باز مي كنيد

دوست عزیز ceac گویا به مشکل خورده . من هم نمیتونم باز کنم و تعداد دیگری هم میدونم که نمیتونن .
باید توی این چند روز آینده درست بشه !
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 16:11)arezoue نوشته:  من با مك و ايفون نمي تونم باز كنم

من رو ipad باز ميكنم. با وايمكس. با مبين نت باز نشد
F4
Begin= juli 2002
Ankara
پاسخ
سلام. دوستان لطفا راهنمایی کنن پرواز اتحاد که 2 استاپ داره مسیر تهران-ابوظبی و ابوظبی- نیویورک ونیویورک- لس انجلس بار(چمدانها)را کجا تحویل میگیریم نیویورک یا لس انجلس چون مقصد ما لس انجلس هست ممنونم
پاسخ
(2015-06-08 ساعت 12:32)مهتاب89 نوشته:  سلام. دوستان لطفا راهنمایی کنن پرواز اتحاد که ۲ استاپ داره مسیر تهران-ابوظبی و ابوظبی- نیویورک ونیویورک- لس انجلس بار(چمدانها)را کجا تحویل میگیریم نیویورک یا لس انجلس چون مقصد ما لس انجلس هست ممنونم

دوست عزیز نیویورک اولین جا توی امریکا تحویل میگیری میرید امیگریشن و گمرک
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ب همه مهاجر سرایی ها لطف میکنیدبفرمایید اپ دیتهای ابوظبی رو کجا میشه دید توceacمن
مصاحبه ام سی ویکم مارچ بوده ویه اپ دیت بیشتر ندارمF 4 هم هستم ممنون از راهنمایی تون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان