موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 22:20)Alisalimi نوشته: (2015-06-06 ساعت 15:21)montazerf4 نوشته: من یه بار دیگه تو سایت سفارت اپدیت شدم تا حالا ۳ اپدیت در سایت سفارت ۵اپدیت در ceac
منتظر جان ما هنوز اندرخم همون اولي مونديم. ميشه لطفا سايتي كه ميگيد رو اينجا بزاريد. متوجه نميشم كجا رو ميگيد. من فقط ceac رو ميشناسم و سايت سفارت امريكا در انكارا بخش administrative process كه اصلا اپديت نميشه. ممنون ميشم لينك سايتي كه ميگيد رو بزاريد.
توی سایت سفارت که تو پست پایین بهش اشاره کردید وقتی میرید )البته من با تبلت میرم موبایل سایتش رو باز میکنه) گوشه سمت چپ یه منوی کرکره ای باز مبکنه که بغل هر ایکون یه علامت به اضافه داره اون علامت رو به اضافه رو برای ویزا بزنید چندتا گزینه میبینید که یکیش administration process هست به اضافه اونو که میزنید دو تا گزینه میاره که یکیشiv status check هستش اونو بزنید یه پنجره دیگه باز میشه که اونجا یه جایی هست که کیس نامبر رو وارد میکنید سرچ رو میزنید یه جدول پایینش باز میشه که آخرین اپدیت رو نوشته
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بله لیست کشورهایی که مشمول کلیرنس هستند مشخص میباشد. بنابراین طبیعی است که از قبل همه برگه آبی یا صورتی روی پرونده داریم.
منتها سوال اساسی تر اینه که چرا برخی در مدت کوتاه کلیر میشوند و برخی اینقدر طول میکشه که بعضا نه کار دولتی داشتند و نه هیچ سابقه مجرمانه.
فرمایش دوست عزیز er-givan کاملا درسته و برگه آبی را اون خانم در اولین مرحله لطف کردند گذاشتند روی همه مدارک!
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
https://pennstatelaw.psu.edu/sites/defau...ng-FAQ.pdf
اطلاعاتی در مورد AP هست. بد نیست نگاهی بندازید. در ضمن لیست کشورهای مشمول هم میتونید ببینید.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سايت ceac چطوري باز مي كنيد
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
من با مك و ايفون نمي تونم باز كنم
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان لطفا راهنمایی کنن پرواز اتحاد که 2 استاپ داره مسیر تهران-ابوظبی و ابوظبی- نیویورک ونیویورک- لس انجلس بار(چمدانها)را کجا تحویل میگیریم نیویورک یا لس انجلس چون مقصد ما لس انجلس هست ممنونم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ب همه مهاجر سرایی ها لطف میکنیدبفرمایید اپ دیتهای ابوظبی رو کجا میشه دید توceacمن
مصاحبه ام سی ویکم مارچ بوده ویه اپ دیت بیشتر ندارمF 4 هم هستم ممنون از راهنمایی تون