کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
خلاصه بعد دو ماه و نيم منم اپديت شدم
تا حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام مي و٤ آگوست
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام مي و ٢٠ و ٢٩ جولاي و ٣ و ٤ اگوست
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، karo.eng ، ssprotest ، smpf
(2015-08-06 ساعت 09:29)montazerf4 نوشته:  خلاصه بعد دو ماه و نيم منم اپديت شدم
تا حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام مي و٤ آگوست
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام مي و ٢٠ و ٢٩ جولاي و ٣ و ٤ اگوست
تبریک میگم دوست عزیز. ایشالا خبر دریافت ویزاتون بزودی بیاد
آفرییییینBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ssprotest ، smpf
همه داریم انگاری با هم میریم... کی از دوستان راهی کالیفورنیاست؟
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: ssprotest ، karo.eng ، smpf
نقل قول:
(2015-08-06 ساعت 12:30)Alisalimi نوشته:  همه داریم انگاری با هم میریم... کی از دوستان راهی کالیفورنیاست؟
اگه کارمون بشه ما راهی کالیفرنیا برکلی هستیمWink
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-08-05 ساعت 22:56)Alisalimi نوشته:  سلامي دوباره به دوستان عزيز، گفتم اطلاع بهتون بدم كه بعد از كلي تحقيق هم توي اين سايت و هم سايت هاي ديگر، خيلي ها ميگن ptt با نام yenisehir شنبه ها هم باز هست كه البته سايت خود تركيه نوشته تعطيل به هر حال من تغيير دادم به همين ptt و گفتم شما عزيزان هم مطلع باشيد شايد بكارتون بياد

مبارك باشه دوست عزيز، من اتفاقي به اين تاپيك سر زدم دوست داشتم تجربه اي كه تو اين زمينه داشتم را با شما در ميون بزارم:
من هم شنيده بودم يكي از پست هاي انكارا شنبه ها هم بازه براي همين ( ان موقع وكيل هم داشتم) تغيير دادم به اين پست، هر روز هر روز به اميد دريافت پاس سر ميزم اما تا دو هفته خبري نبود بلاخره بوسيله وكيل با سفارت تماس گرفتيم گفتن فرستادن به ptt قبلي، من چند نفر با اين شرايط ديدم، خواستم بگم اگه ديديد پاس دير كرد يه سر ويا زنگي به محل پست قبلي بزنيد.
مچكرم
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، smpf ، montazerf4
(2015-08-06 ساعت 12:30)Alisalimi نوشته:  همه داریم انگاری با هم میریم... کی از دوستان راهی کالیفورنیاست؟

دوست عزیز ما ساکن سن آنتونیو هستیم. فاصلمون زیاده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، smpf
(2015-08-06 ساعت 15:54)Sam-90 نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 22:56)Alisalimi نوشته:  سلامي دوباره به دوستان عزيز، گفتم اطلاع بهتون بدم كه بعد از كلي تحقيق هم توي اين سايت و هم سايت هاي ديگر، خيلي ها ميگن ptt با نام yenisehir شنبه ها هم باز هست كه البته سايت خود تركيه نوشته تعطيل به هر حال من تغيير دادم به همين ptt و گفتم شما عزيزان هم مطلع باشيد شايد بكارتون بياد

مبارك باشه دوست عزيز، من اتفاقي به اين تاپيك سر زدم دوست داشتم تجربه اي كه تو اين زمينه داشتم را با شما در ميون بزارم:
من هم شنيده بودم يكي از پست هاي انكارا شنبه ها هم بازه براي همين ( ان موقع وكيل هم داشتم) تغيير دادم به اين پست، هر روز هر روز به اميد دريافت پاس سر ميزم اما تا دو هفته خبري نبود بلاخره بوسيله وكيل با سفارت تماس گرفتيم گفتن فرستادن به ptt قبلي، من چند نفر با اين شرايط ديدم، خواستم بگم اگه ديديد پاس دير كرد يه سر ويا زنگي به محل پست قبلي بزنيد.
مچكرم

ممنون بابت راهنماييتون دوست عزيز يك سوال فقط شما در چه مرحلي اي و كي پستتون رو عوض كرديد؟ من تو پست هاي ديگه هم ديدم كه پست شده بود ptt قبل ولي اون دوستان خيلي دير و حتي بعد از رفتن و دادن مدارك اين كار رو كرده بودن! در هر صورت ممنونم من تاييديه پست قبليمون رو هم مي برم تشكر
F4
Begin= juli 2002
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam-90 ، smpf
(2015-08-06 ساعت 17:08)karo.eng نوشته:  

سان انتونيوي تكزاس؟؟ شما چند روزي بياييد سن ديگو مهموني پيشمون بمونيد ديگه دوست من ارزش نداره يك روز بياييد و بريد ?
چند روز پيش خودم و دارم تجسم ميكنم كه خواب اين روز و نميديدم و حالا دارم نقشه واسه اونور ميكشم اميدوارم دوستان ديگمون هم بزودي كلير بشن و بيان مخصوصا منتظر عزيز كه تقريبا در يك ماه در سال ٢٠٠٢ اقدام كردن و الان منتظرند
F4
Begin= juli 2002
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، smpf ، montazerf4
(2015-08-06 ساعت 17:52)Alisalimi نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 15:54)Sam-90 نوشته:  

مچكرم

ممنون بابت راهنماييتون دوست عزيز يك سوال فقط شما در چه مرحلي اي و كي پستتون رو عوض كرديد؟ من تو پست هاي ديگه هم ديدم كه پست شده بود ptt قبل ولي اون دوستان خيلي دير و حتي بعد از رفتن و دادن مدارك اين كار رو كرده بودن! در هر صورت ممنونم من تاييديه پست قبليمون رو هم مي برم تشكر

فقط تا اينجا به ياد دارم كه كپي از تاييديه ptt را حضوري بهشون تحويل دادم.
پاسخ
(2015-08-06 ساعت 17:57)Alisalimi نوشته:  

سان انتونيوي تكزاس؟؟ شما چند روزي بياييد سن ديگو مهموني پيشمون بمونيد ديگه دوست من ارزش نداره يك روز بياييد و بريد ?
چند روز پيش خودم و دارم تجسم ميكنم كه خواب اين روز و نميديدم و حالا دارم نقشه واسه اونور ميكشم اميدوارم دوستان ديگمون هم بزودي كلير بشن و بيان مخصوصا منتظر عزيز كه تقريبا در يك ماه در سال ٢٠٠٢ اقدام كردن و الان منتظرند
بله. ما تگزاسیم. ایشالا منم پام برسه یه جشن مفصل میگیریم. شما هم بیاید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، smpf ، montazerf4
(2015-08-06 ساعت 19:22)karo.eng نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 17:57)Alisalimi نوشته:  

سان انتونيوي تكزاس؟؟ شما چند روزي بياييد سن ديگو مهموني پيشمون بمونيد ديگه دوست من ارزش نداره يك روز بياييد و بريد [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
بله. ما تگزاسیم. ایشالا منم پام برسه یه جشن مفصل میگیریم. شما هم بیاید Smile
اقا ما هم مقصد مون تگزاس هست البته شهر دالاس !
فقط اگه اين كليرنس اجازه بده
84 روز گذشت

Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، Alisalimi ، sanbad ، smpf ، montazerf4

ما هم ايشالله كارمون درست شه ميريم كاليفرنيا
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
با سلام

امیدوارم که دارم توی تاپیک درستی‌ سؤالم رو می‌پرسم.

ممنون میشم اگه دوستان بتونن کمکم کنن تا مشکلم حل بشه.

عرضم به حضورتون که خانومم امریکایی هست و تقاضای ویزای مهاجرتی کرده ایم.

من حدود ۱۰ سال هست که در تایلند زندگی‌ می‌کنم و همین جا هم ازدواجم رو ثبت کردم و از سفارتِ آمریکا توی تایلند درخواستِ ویزا کردم. تمام مراحل از جمله مصاحبه با موفقیت انجام شد منتهی‌ سفارت از من درخواستِ وضعیتِ سربازی کرد(به قول خودشون میلیتری رکورد/اینفرمیشن). من بهشون گفتم که معافی تحصیلی‌ دارم و سربازی نرفتم(من وثیقه گذشتم و برای فوق لیسانس اومدم تایلند و دکترام رو هم دارم تو چند ماه دیگه میگیرم که البته چون به ایران وضعیتم رو اطلاع نداده بودم وثیقه‌ام که ۱۵ میلیون بود رو دولت برداشت). مدارکِ وثیقه و رو بهشون نشون دادم و حتی از سفارت ایران هم یه نامه گرفتم که میگفت این آقا همین جور که ادعا میکنه سربازی نرفته. ولی‌ باز هم قبول نمی‌‌کنن و میگن تو ایران اگه سربازی رو تموم کنی‌ کارت پایان خدمت میگیری و اگه معافی که کارت معافی میگیری. حالا کارت معافی تحصیلیت رو نشون بده. هرچی‌ بهشون میگم که بابا معافی تحصیلی‌ که کارت نداره بلکه فقط یه اجازست اینا برام همون ایمیلِ قبلی‌ رو می‌فرستن که کارتِ معافیت رو نشون بعده و رفرنسشون هم سایتِ وزارتِ امور خارجه آمریکاست که میگه هر ایرانی‌ بالای ۱۸ سال باید سربازی بره مگه اینکه معاف باشه. الان من ۷-۸ ماه هست که معطل این مساله هستم و چند ماه دیگه یه سال از باز کردن کیسم می‌گذره و خود به خود کنسل می‌شه. من حدسم اینه که این کانسلر آفیسر تاحالا کیس ایرانی‌ که سربازی نرفه و ویزای مهاجرتی می‌خواد از سفارتِ آمریکا تو تایلند نداشته و نمیفهمه که من چی‌ میگم.

اینم از شانس ما. حالا سؤالم اینه که باید چی‌ کار کنم یعنی‌ نمیتونم برم آمریکا و باید همین جا تا ابد بمونم چون مثل یه دور باطل میمونه. می‌خوام بدونم کسایی که تقاضای ویزای دانشجویی می‌کنن باید شرایطشون مثل من باشه یعنی‌ سربازی نرفتن و معافی دائم هم که ندارن. تو دوبی‌ یا ترکیه آفیسر وقتی‌ ازشون کارتِ پایان خدمت یا معافی میخواد چی‌ بهش نشون میدن؟ می‌تونم در این مرحله کیسم رو منتقل کنم ترکیه که اونجا آفیسر حرفم رو بفهمه؟ یعنی‌ واقعا دیگه نمیدونم چی‌ کار کنم. یعنی‌ باید برم ایران ۲ سال سربازی و کارت بگیرم و از نو برم این بار ترکیه درخواست بدم؟ این که منطقی‌ به نظر نمیرسه و در ضمن خانومِ من حاضر نیست ییاد ایران ۲ سال زندگی‌ کنه. اگه الان کنسل هم بکنم و دوباره از تایلند یا حتی آمریکا تقاضا بدیم چون من تو تایلند زندگی‌ می‌کنم دوباره کیسم صاف میاد زیرِ دست این آفیسر. تورو خدا اگه کسی‌ چیزی میدونه کمک کنه مخصوصاً اگه کسی‌ تجربهٔ دستِ اول ویزای دانشجویی و سوال در مورد معافیت رو از طرفِ آفیسر داره.

ببخشید که خیلی‌ توضیح دادم و طولانی شد. دستم از همه جا کوتاه شده.

دوباره با تشکر

Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، smpf
montazer عزیز کجای کالیفرنیا انشالله؟

bruceh عزیز من مطلب شما رو خوندم و متاسفانه نمیتونم کمکی کنم و فکر کنم بهتر باشه تاپیک های دیگر این سایت را هم سری بزنید.
F4
Begin= juli 2002
Ankara
پاسخ
[quote='bruceh' pid='645973' dateline='1439024629']
با سلام

امیدوارم که دارم توی تاپیک درستی‌ سؤالم رو می‌پرسم.

ممنون میشم اگه دوستان بتونن کمکم کنن تا مشکلم حل بشه.

عرضم به حضورتون که خانومم آمریکایی هست و تقاضای ویزای مهاجرتی کرده ایم.

من حدود ۱۰ سال هست که در تایلند زندگی‌ می‌کنم و همین جا هم ازدواجم رو ثبت کردم و از سفارتِ آمریکا توی تایلند درخواستِ ویزا کردم. تمام مراحل از جمله مصاحبه با موفقیت انجام شد منتهی‌ سفارت از من درخواستِ وضعیتِ سربازی کرد(به قول خودشون میلیتری رکورد/اینفرمیشن). من بهشون گفتم که معافی تحصیلی‌ دارم و سربازی نرفتم(من وثیقه گذشتم و برای فوق لیسانس اومدم تایلند و دکترام رو هم دارم تو چند ماه دیگه میگیرم که البته چون به ایران وضعیتم رو اطلاع نداده بودم وثیقه‌ام که ۱۵ میلیون بود رو دولت برداشت). مدارکِ وثیقه و رو بهشون نشون دادم و حتی از سفارت ایران هم یه نامه گرفتم که میگفت این آقا همین جور که ادعا میکنه سربازی نرفته. ولی‌ باز هم قبول نمی‌‌کنن و میگن تو ایران اگه سربازی رو تموم کنی‌ کارت پایان خدمت میگیری و اگه معافی که کارت معافی میگیری. حالا کارت معافی تحصیلیت رو نشون بده. هرچی‌ بهشون میگم که بابا معافی تحصیلی‌ که کارت نداره بلکه فقط یه اجازست اینا برام همون ایمیلِ قبلی‌ رو می‌فرستن که کارتِ معافیت رو نشون بعده و رفرنسشون هم سایتِ وزارتِ امور خارجه آمریکاست که میگه هر ایرانی‌ بالای ۱۸ سال باید سربازی بره مگه اینکه معاف باشه. الان من ۷-۸ ماه هست که معطل این مساله هستم و چند ماه دیگه یه سال از باز کردن کیسم می‌گذره و خود به خود کنسل می‌شه. من حدسم اینه که این کانسلر آفیسر تاحالا کیس ایرانی‌ که سربازی نرفه و ویزای مهاجرتی می‌خواد از سفارتِ آمریکا تو تایلند نداشته و نمیفهمه که من چی‌ میگم.

اینم از شانس ما. حالا سؤالم اینه که باید چی‌ کار کنم یعنی‌ نمیتونم برم آمریکا و باید همین جا تا ابد بمونم چون مثل یه دور باطل میمونه. می‌خوام بدونم کسایی که تقاضای ویزای دانشجویی می‌کنن باید شرایطشون مثل من باشه یعنی‌ سربازی نرفتن و معافی دائم هم که ندارن. تو دوبی‌ یا ترکیه آفیسر وقتی‌ ازشون کارتِ پایان خدمت یا معافی میخواد چی‌ بهش نشون میدن؟ می‌تونم در این مرحله کیسم رو منتقل کنم ترکیه که اونجا آفیسر حرفم رو بفهمه؟ یعنی‌ واقعا دیگه نمیدونم چی‌ کار کنم. یعنی‌ باید برم ایران ۲ سال سربازی و کارت بگیرم و از نو برم این بار ترکیه درخواست بدم؟ این که منطقی‌ به نظر نمیرسه و در ضمن خانومِ من حاضر نیست ییاد ایران ۲ سال زندگی‌ کنه. اگه الان کنسل هم بکنم و دوباره از تایلند یا حتی آمریکا تقاضا بدیم چون من تو تایلند زندگی‌ می‌کنم دوباره کیسم صاف میاد زیرِ دست این آفیسر. تورو خدا اگه کسی‌ چیزی میدونه کمک کنه مخصوصاً اگه کسی‌ تجربهٔ دستِ اول ویزای دانشجویی و سوال در مورد معافیت رو از طرفِ آفیسر داره.

ببخشید که خیلی‌ توضیح دادم و طولانی شد. دستم از همه جا کوتاه شده.

دوباره با تشکر

Sad
[/quبه نظرم بهتره شما تلفنی با یک وکیل مهاجرت صحبت کنی. اونها مسلط ترند
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان