کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-08-08 ساعت 13:33)bruceh نوشته:  با سلام

امیدوارم که دارم توی تاپیک درستی‌ سؤالم رو می‌پرسم.

ممنون میشم اگه دوستان بتونن کمکم کنن تا مشکلم حل بشه.

عرضم به حضورتون که خانومم آمریکایی هست و تقاضای ویزای مهاجرتی کرده ایم.

من حدود ۱۰ سال هست که در تایلند زندگی‌ می‌کنم و همین جا هم ازدواجم رو ثبت کردم و از سفارتِ آمریکا توی تایلند درخواستِ ویزا کردم. تمام مراحل از جمله مصاحبه با موفقیت انجام شد منتهی‌ سفارت از من درخواستِ وضعیتِ سربازی کرد(به قول خودشون میلیتری رکورد/اینفرمیشن). من بهشون گفتم که معافی تحصیلی‌ دارم و سربازی نرفتم(من وثیقه گذشتم و برای فوق لیسانس اومدم تایلند و دکترام رو هم دارم تو چند ماه دیگه میگیرم که البته چون به ایران وضعیتم رو اطلاع نداده بودم وثیقه‌ام که ۱۵ میلیون بود رو دولت برداشت). مدارکِ وثیقه و رو بهشون نشون دادم و حتی از سفارت ایران هم یه نامه گرفتم که میگفت این آقا همین جور که ادعا میکنه سربازی نرفته. ولی‌ باز هم قبول نمی‌‌کنن و میگن تو ایران اگه سربازی رو تموم کنی‌ کارت پایان خدمت میگیری و اگه معافی که کارت معافی میگیری. حالا کارت معافی تحصیلیت رو نشون بده. هرچی‌ بهشون میگم که بابا معافی تحصیلی‌ که کارت نداره بلکه فقط یه اجازست اینا برام همون ایمیلِ قبلی‌ رو می‌فرستن که کارتِ معافیت رو نشون بعده و رفرنسشون هم سایتِ وزارتِ امور خارجه آمریکاست که میگه هر ایرانی‌ بالای ۱۸ سال باید سربازی بره مگه اینکه معاف باشه. الان من ۷-۸ ماه هست که معطل این مساله هستم و چند ماه دیگه یه سال از باز کردن کیسم می‌گذره و خود به خود کنسل می‌شه. من حدسم اینه که این کانسلر آفیسر تاحالا کیس ایرانی‌ که سربازی نرفه و ویزای مهاجرتی می‌خواد از سفارتِ آمریکا تو تایلند نداشته و نمیفهمه که من چی‌ میگم.

اینم از شانس ما. حالا سؤالم اینه که باید چی‌ کار کنم یعنی‌ نمیتونم برم آمریکا و باید همین جا تا ابد بمونم چون مثل یه دور باطل میمونه. می‌خوام بدونم کسایی که تقاضای ویزای دانشجویی می‌کنن باید شرایطشون مثل من باشه یعنی‌ سربازی نرفتن و معافی دائم هم که ندارن. تو دوبی‌ یا ترکیه آفیسر وقتی‌ ازشون کارتِ پایان خدمت یا معافی میخواد چی‌ بهش نشون میدن؟ می‌تونم در این مرحله کیسم رو منتقل کنم ترکیه که اونجا آفیسر حرفم رو بفهمه؟ یعنی‌ واقعا دیگه نمیدونم چی‌ کار کنم. یعنی‌ باید برم ایران ۲ سال سربازی و کارت بگیرم و از نو برم این بار ترکیه درخواست بدم؟ این که منطقی‌ به نظر نمیرسه و در ضمن خانومِ من حاضر نیست ییاد ایران ۲ سال زندگی‌ کنه. اگه الان کنسل هم بکنم و دوباره از تایلند یا حتی آمریکا تقاضا بدیم چون من تو تایلند زندگی‌ می‌کنم دوباره کیسم صاف میاد زیرِ دست این آفیسر. تورو خدا اگه کسی‌ چیزی میدونه کمک کنه مخصوصاً اگه کسی‌ تجربهٔ دستِ اول ویزای دانشجویی و سوال در مورد معافیت رو از طرفِ آفیسر داره.

ببخشید که خیلی‌ توضیح دادم و طولانی شد. دستم از همه جا کوتاه شده.

دوباره با تشکر

Sad

شما به لینک این صفحه برو. هر کدام از قسمتها که مربوط به شما میشد به تماس به اونجا یا ایمیل بزن یا تلفن. ترجیحا تلفن. باید از NVC سوال کنی. البته توصیه میکنم اول فورا با یه وکیل مهاجرت صحبت کنی
http://travel.state.gov/content/visas/en...ntact.html
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-08-08 ساعت 14:37)Alisalimi نوشته:  montazer عزیز کجای کالیفرنیا انشالله؟

bruceh عزیز من مطلب شما رو خوندم و متاسفانه نمیتونم کمکی کنم و فکر کنم بهتر باشه تاپیک های دیگر این سایت را هم سری بزنید.

سن رامون شما كجا ميريد؟
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، smpf
سلام دوستان خوبین؟
از دوستان ابوظبی کسی f2b نیست؟ من هفته پیش مصاحبه داشتم ap خوردم .میخوام ببینم وضعیت کلرینسها و آپدیتها چطوره و تو آپدیتها مرحله به مرحله چی مینویسن؟
امیدوارم انشاله هممون بزودی کلیر بشیم ویزا بگیریم و بزودی به خانواده هامون برسیم
با تشکر از همه دوستان گل
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، hamid_fs3
فعلا دوستان ٣،٤ ماهه هستن هيچ خبرى نيست
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf
(2015-08-08 ساعت 16:57)montazerf4 نوشته:  

bruceh عزیز من مطلب شما رو خوندم و متاسفانه نمیتونم کمکی کنم و فکر کنم بهتر باشه تاپیک های دیگر این سایت را هم سری بزنید.

سن رامون شما كجا ميريد؟

٦ ماه اول سن ديگو بعدش يا سن ديگو يا لوس انجلس احتمالا، خبري نشد از كليرنس شما؟
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، smpf
[/align]سلام دوستان
همیشه می گن آدم ارزش یه چیز رو زمانی می دونه که برای مدتی از دستش بده. این چند روز که سایت خراب شده بود همش می یومدم سر بزنم ارور می داد. کلافه شده بودم. حالا قدر هم صحبتی ها سوال و جواب ها همدردی های شما دوستان عزیز رو خیلی بیشتر از قبل می دونم و قدر این سایت رو هم همین طورSmile
واقعا این سایت تو تحمل این انتظار سخت خیلی به همه مون کمک کرده. لااقل برای من یکی که اینجوری بوده. شما رو نمیدونمWink
از همینجا هم از مدیران سایت تشکر می کنم و یه خسته نباشید می گم برای رفع مشکل انجمن?
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، amirsalehish ، karo.eng ، montazerf4 ، smpf ، fahi ، Alisalimi ، hamid_fs3
سلام منم خیلی خیلی خوشحالم که سایت مجدد برقرار شده و از مسولین محترم سایت تشکر میکنم.
جهت اطلاع دوستان عزیزم بگم که نو این چند روز بابت کادو سالگرد مصاحبه ؛ ) ، در سیس یه آپدیت داشتم. البته دو روز پیش هم یه آپ دیگه.
ارادتمند
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، montazerf4 ، smpf ، Alisalimi ، غنچه ، hamid_fs3
(2015-08-12 ساعت 05:44)ssprotest نوشته:  [/align]سلام دوستان
همیشه می گن آدم ارزش یه چیز رو زمانی می دونه که برای مدتی از دستش بده. این چند روز که سایت خراب شده بود همش می یومدم سر بزنم ارور می داد. کلافه شده بودم. حالا قدر هم صحبتی ها سوال و جواب ها همدردی های شما دوستان عزیز رو خیلی بیشتر از قبل می دونم و قدر این سایت رو هم همین طورSmile
واقعا این سایت تو تحمل این انتظار سخت خیلی به همه مون کمک کرده. لااقل برای من یکی که اینجوری بوده. شما رو نمیدونمWink
از همینجا هم از مدیران سایت تشکر می کنم و یه خسته نباشید می گم برای رفع مشکل انجمن?
با شما کاملا موافقم. خوبه که این سایت هست و همگی از وضعیت دوستان باخبرند و از همه مهمتر اطلاع رسانی هم میشه WinkWinkWink
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، smpf ، Alisalimi ، hamid_fs3
(2015-08-12 ساعت 08:00)sanbad نوشته:  سلام منم خیلی خیلی خوشحالم که سایت مجدد برقرار شده و از مسولین محترم سایت تشکر میکنم.
جهت اطلاع دوستان عزیزم بگم که نو این چند روز بابت کادو سالگرد مصاحبه ؛ ) ، در سیس یه آپدیت داشتم. البته دو روز پیش هم یه آپ دیگه.
ارادتمند
ایول sanbad عزیز. کار شما هم داره درست میشه. میخوان برات تولد بگیرن. خودتو آماده کن که بری اونور آب. خبری شد زود ما رو هم با خبر کن خوشحال بشیم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Alisalimi ، sanbad
(2015-08-09 ساعت 01:38)Alisalimi نوشته:  

سن رامون شما كجا ميريد؟

نه خبري نشده فعلا راستي تو سيس ready رو زدن؟
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: karo.eng ، smpf ، Alisalimi
همسرم يه آپديت ديگه هم داشت
تا حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام مي و٤ آگوست
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام مي و ٢٠ و ٢٩ جولاي و ٣ و ٤ و ١١ اگوست
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Alisalimi
(2015-08-12 ساعت 11:49)montazerf4 نوشته:  همسرم يه آپديت ديگه هم داشت
تا حالا ٨ام ١١ام ١٨ ام ١٩ ام ٢١ ام مي و٤ و ١١ آگوست
برا همسرم ٨ام و ٢١ام و ٢٢ام مي و ٢٠ و ٢٩ جولاي و ٣ و ٤ اگوست

سلام. شما خودتون کیس اصلی هستید یا همسرتون؟
پاسخ
خودم كيس اصلي هستم
پاسخ
این سایت سفارت ترکیه هم که قربونش برم اصلا تکون نمی خوره. آخرین آپدیتش مال 10 جولای بوده. سایت ceac هم یه جورایی مشنگه. داییم پاسپورتاشونو دیروز تحویل داده. هم دیروز و هم امروز تو ceac آپدیت شدن ولی هنوز جلو اسمش نوشته administrative processing!!! اینو گفتم که دوستان توجه داشته باشن قابل اطمینان ترین راه برای فهمیدن وضعیت پرونده تون ایمیل خودتونه.
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
(2015-08-12 ساعت 11:44)montazerf4 نوشته:  
(2015-08-09 ساعت 01:38)Alisalimi نوشته:  

سن رامون شما كجا ميريد؟

نه خبري نشده فعلا راستي تو سيس ready رو زدن؟
نه ما فقط يكيمون تو سيس ready هست ولي تو ايميلي كه اومده نوشته كه به سايت ديگه اعتنا نكنيم!
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ