2015-08-08 ساعت 15:33
(2015-08-08 ساعت 13:33)bruceh نوشته: با سلام
امیدوارم که دارم توی تاپیک درستی سؤالم رو میپرسم.
ممنون میشم اگه دوستان بتونن کمکم کنن تا مشکلم حل بشه.
عرضم به حضورتون که خانومم آمریکایی هست و تقاضای ویزای مهاجرتی کرده ایم.
من حدود ۱۰ سال هست که در تایلند زندگی میکنم و همین جا هم ازدواجم رو ثبت کردم و از سفارتِ آمریکا توی تایلند درخواستِ ویزا کردم. تمام مراحل از جمله مصاحبه با موفقیت انجام شد منتهی سفارت از من درخواستِ وضعیتِ سربازی کرد(به قول خودشون میلیتری رکورد/اینفرمیشن). من بهشون گفتم که معافی تحصیلی دارم و سربازی نرفتم(من وثیقه گذشتم و برای فوق لیسانس اومدم تایلند و دکترام رو هم دارم تو چند ماه دیگه میگیرم که البته چون به ایران وضعیتم رو اطلاع نداده بودم وثیقهام که ۱۵ میلیون بود رو دولت برداشت). مدارکِ وثیقه و رو بهشون نشون دادم و حتی از سفارت ایران هم یه نامه گرفتم که میگفت این آقا همین جور که ادعا میکنه سربازی نرفته. ولی باز هم قبول نمیکنن و میگن تو ایران اگه سربازی رو تموم کنی کارت پایان خدمت میگیری و اگه معافی که کارت معافی میگیری. حالا کارت معافی تحصیلیت رو نشون بده. هرچی بهشون میگم که بابا معافی تحصیلی که کارت نداره بلکه فقط یه اجازست اینا برام همون ایمیلِ قبلی رو میفرستن که کارتِ معافیت رو نشون بعده و رفرنسشون هم سایتِ وزارتِ امور خارجه آمریکاست که میگه هر ایرانی بالای ۱۸ سال باید سربازی بره مگه اینکه معاف باشه. الان من ۷-۸ ماه هست که معطل این مساله هستم و چند ماه دیگه یه سال از باز کردن کیسم میگذره و خود به خود کنسل میشه. من حدسم اینه که این کانسلر آفیسر تاحالا کیس ایرانی که سربازی نرفه و ویزای مهاجرتی میخواد از سفارتِ آمریکا تو تایلند نداشته و نمیفهمه که من چی میگم.
اینم از شانس ما. حالا سؤالم اینه که باید چی کار کنم یعنی نمیتونم برم آمریکا و باید همین جا تا ابد بمونم چون مثل یه دور باطل میمونه. میخوام بدونم کسایی که تقاضای ویزای دانشجویی میکنن باید شرایطشون مثل من باشه یعنی سربازی نرفتن و معافی دائم هم که ندارن. تو دوبی یا ترکیه آفیسر وقتی ازشون کارتِ پایان خدمت یا معافی میخواد چی بهش نشون میدن؟ میتونم در این مرحله کیسم رو منتقل کنم ترکیه که اونجا آفیسر حرفم رو بفهمه؟ یعنی واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم. یعنی باید برم ایران ۲ سال سربازی و کارت بگیرم و از نو برم این بار ترکیه درخواست بدم؟ این که منطقی به نظر نمیرسه و در ضمن خانومِ من حاضر نیست ییاد ایران ۲ سال زندگی کنه. اگه الان کنسل هم بکنم و دوباره از تایلند یا حتی آمریکا تقاضا بدیم چون من تو تایلند زندگی میکنم دوباره کیسم صاف میاد زیرِ دست این آفیسر. تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه مخصوصاً اگه کسی تجربهٔ دستِ اول ویزای دانشجویی و سوال در مورد معافیت رو از طرفِ آفیسر داره.
ببخشید که خیلی توضیح دادم و طولانی شد. دستم از همه جا کوتاه شده.
دوباره با تشکر
شما به لینک این صفحه برو. هر کدام از قسمتها که مربوط به شما میشد به تماس به اونجا یا ایمیل بزن یا تلفن. ترجیحا تلفن. باید از NVC سوال کنی. البته توصیه میکنم اول فورا با یه وکیل مهاجرت صحبت کنی
http://travel.state.gov/content/visas/en...ntact.html
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵