کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-10-12 ساعت 19:17)غزال م نوشته:  ببخشيد ميشه لطفن لينك پست رو اگر ميتونيم آن لاين ثبت نام كنيم رو اينجا بگذاريد٠ پدر من هفته ديگه بايد آنكارا باشن براي مصاحبه ولي نميدونيم چطور بايد ايشون رو براي دريافت ويزاشون ثبت نام كنيم. خيلي ممنون ميشم از محبتتون.
غزال جان هرچی گشتم پیدانکردم ادرس pttرو اخه من مصاحبم 4ماه ونیم پیش بود و مثل اینکه پاکش کردم لینک ثبت نام روSadولی حدود 1الی2هفته قبل از مصاحبه خود سفارت به پرینسیپالم ایمل داده بود و لینک ثبت نام رو ایمل زده بودند100درصد واسه شماهم ایمل میکنند انشاا...

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-10-12 ساعت 13:43)sanbad نوشته:  سلام خانم سمیرا
41 سالمه. همانطور که قبلا هم گفتم هیچ کار دولتی نداشتم. و زمینه کاریم هم حساس نیست. سربازی در س پ ا ه داشتم حدود 22 سال پیش. روز مصاحبه گفتند همه چی خوبه و از دو هفته بعد سایت چک کنیم.
یک بار از طریق نماینده کنگره مربوطه پیگیری کردیم و سفارت همون جواب همیشگی داد. چند بار هم خودمون ایمیل زدیم که همون جواب. اخیرا هم ایمیل زدم جواب ندادند.
آخرین آپدیت 12 آگست بوده که احتمالا سیزدهمین بار بود. آرزوی خلاصی از بلاتکلیفی برای همه دوستان دارم. ارادتمند

سندبادجان فقط میتونم بگم آخخخخخخخخخخخخخخی.هروقت امضاتون رو میدیدم تواین چندماه که اینجاعضو شدم جیگرم کباب میشدSadامیدوارم هرچه زودتر از این بلاتکلیفی فرسایشی، شما و همگی ایرانیان رهایی پیداکنند.راستی منظورتون از کلیرنس خانواده، همسروفرزندانتان هستند دیگه؟ Shy Shy

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، smpf ، Ali.karimi ، sanbad
(2015-10-12 ساعت 10:32)sanbad نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 07:34)پوپر نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 03:05)Ali.karimi نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 18:08)پوپر نوشته:  دوستان یه سوال، معمولا چندبار آپدیت میخوره تا کلیر بشیم؟

قانون و روال خاصی نداره ی ۶ یا ۷ باری میخوره تا جایی که دیدم
سپاسگزارم

خانواده من ۳ بار اپدیت داشتند و کلیر شدند. من تا بحال احتمالا 13 بار آپدیت داشتم و هنوز کلیر نشدم. Sad
سلاااااااااااااااام عزیزانم ،برادر 36ساله ی من فقط1بار اپدیت خورد و3ماه ونیمه کلیرشد.سربازیشم خریده بود وکارشم ازاد بود(رستوران داشت).من 37سالمه و16 سال اموزگارو و بعد از حدود4ماه و نیم هنوز بلاتکلیفم Sad.لاو یو آل .راستی منم فقط1آپدیت خوردمSad

پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، battosai ، smpf ، Ali.karimi ، sanbad
(2015-10-12 ساعت 22:29)samiraaa نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 10:32)sanbad نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 07:34)پوپر نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 03:05)Ali.karimi نوشته:  
(2015-10-11 ساعت 18:08)پوپر نوشته:  دوستان یه سوال، معمولا چندبار آپدیت میخوره تا کلیر بشیم؟

قانون و روال خاصی نداره ی ۶ یا ۷ باری میخوره تا جایی که دیدم
سپاسگزارم

خانواده من ۳ بار اپدیت داشتند و کلیر شدند. من تا بحال احتمالا 13 بار آپدیت داشتم و هنوز کلیر نشدم. Sad
سلاااااااااااااااام عزیزانم ،برادر 36ساله ی من فقط۱بار اپدیت خورد و۳ماه ونیمه کلیرشد.سربازیشم خریده بود وکارشم ازاد بود(رستوران داشت).من 41سالمه و16 سال اموزگارو و بعد از حدود۴ماه و نیم هنوز بلاتکلیفم Sad.لاو یو آل .راستی منم فقط۱آپدیت خوردمSad
سلام سمیرا جان انشالا هرچه زودتر کلیر بشی خانم گل Cool
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، samiraaa
رفتیم توی ماه ششم. خدا کنه آخرین ماه انتظار هم برای ما و هم برای تمام شما دوستان عزیز باشه. [/u]
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، mana94 ، samiraaa ، sanbad ، smpf ، Ali.karimi ، پروانه
دوستان عزیزم سلام،
گفتم سری بزنم و سلامی عرض کنم. میبینم که متاسفانه دوستان قدیمی ما همچنان اینجا منتظر کلیر شدن هستن.
ما اویل مهر پرواز دارم و امیدوارم دفعه بعدی که سر میزنم به این سایت هیچ خبری ازتون نباشه و بفهمم که کارتون حل شده و رفتید.

قربان همگی
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، samiraaa ، sanbad ، smpf ، Ali.karimi ، واهيك آقاجاني ، پروانه ، ssprotest
دوسستان
بالاخره اپدیت شدم !!!
13 اکتبر همه 4 نفر اپدیت شدن فقط اعضای خانواده یعنی همسر و فرزند هام / هستند ولی من or !
ایا کارم درست شده ؟
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad
(2015-10-13 ساعت 17:49)saman98 نوشته:  دوسستان
بالاخره اپدیت شدم !!!
13 اکتبر همه ۴ نفر اپدیت شدن فقط اعضای خانواده یعنی همسر و فرزند هام / هستند ولی من or !
ایا کارم درست شده ؟

سلام و تبريك
حتما كلير شديد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان: saman98 ، پروانه
(2015-10-13 ساعت 18:00)smpf نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 17:49)saman98 نوشته:  دوسستان
بالاخره اپدیت شدم !!!
13 اکتبر همه ۴ نفر اپدیت شدن فقط اعضای خانواده یعنی همسر و فرزند هام / هستند ولی من or !
ایا کارم درست شده ؟

سلام و تبريك
حتما كلير شديد

اميدوارم به همين زودى يك هورا دست جمعى بكشيم موفق باشيد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، پروانه ، samiraaa
(2015-10-12 ساعت 22:17)samiraaa نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 19:17)غزال م نوشته:  ببخشيد ميشه لطفن لينك پست رو اگر ميتونيم آن لاين ثبت نام كنيم رو اينجا بگذاريد٠ پدر من هفته ديگه بايد آنكارا باشن براي مصاحبه ولي نميدونيم چطور بايد ايشون رو براي دريافت ويزاشون ثبت نام كنيم. خيلي ممنون ميشم از محبتتون.
غزال جان هرچی گشتم پیدانکردم ادرس pttرو اخه من مصاحبم ۴ماه ونیم پیش بود و مثل اینکه پاکش کردم لینک ثبت نام روSadولی حدود ۱الی۲هفته قبل از مصاحبه خود سفارت به پرینسیپالم ایمل داده بود و لینک ثبت نام رو ایمل زده بودند100درصد واسه شماهم ایمل میکنند انشاا...

سميرا خانم ممنون از جوابتون. راستش ٤ روز ديگه دارن ميرن انكارا و هنوز ايميلي براي من نيومده! يه كم نگرانم. اصلن ptt مخفف چي هست؟ شايد خودم آن لاين بتونم پيدا كنم!
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، samiraaa
https://usvisa-info.com

زبان فارسي هم داره و ميتونيد راحت ثبت نام كنيد
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-10-13 ساعت 23:17)غزال م نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 22:17)samiraaa نوشته:  
غزال جان هرچی گشتم پیدانکردم ادرس pttرو اخه من مصاحبم ۴ماه ونیم پیش بود و مثل اینکه پاکش کردم لینک ثبت نام روSadولی حدود ۱الی۲هفته قبل از مصاحبه خود سفارت به پرینسیپالم ایمل داده بود و لینک ثبت نام رو ایمل زده بودند100درصد واسه شماهم ایمل میکنند انشاا...

سميرا خانم ممنون از جوابتون. راستش ٤ روز ديگه دارن ميرن انكارا و هنوز ايميلي براي من نيومده! يه كم نگرانم. اصلن ptt مخفف چي هست؟ شايد خودم آن لاين بتونم پيدا كنم!
سلام، در لينك
http://turkey.usembassy.gov/
شمامراحل مصاحبهاز ايرانيان را نگاه كنيد توضيح ورود به سايت و نحوه انتخاب يك دفتر پست را پيدا خواهيد كرد و توصيه ميشه دفتر پست يني شهير نزديك ميدان كيزيلا را كه شنبه ها باز است انتخاب كنيد،
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه عزیزان من کلیر شدم Big Grinپیغام سایت ابوظبی تغییر کرد و باید مدیکالم تمدید بشه هنوز تو ceacچیزی نیامده منتظر صدور ویزا هستم مصاحبه سی و یکم مارچ بود ومنتظر ایمیل سفارتم تا بریم دو بی امروز هم آ پ دیت جدید داشتم شب بر شما خوش سند باد عزیز خبر خوش بذار لطفا[/php]
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، samiraaa ، smpf ، aslant
ممنون از همه دوستان بابت كمكتون
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf
(2015-10-14 ساعت 00:06)پروانه نوشته:  سلام به همه عزیزان من کلیر شدم Big Grinپیغام سایت ابوظبی تغییر کرد و باید مدیکالم تمدید بشه هنوز تو ceacچیزی نیامده منتظر صدور ویزا هستم مصاحبه سی و یکم مارچ بود ومنتظر ایمیل سفارتم تا بریم دو بی امروز هم آ پ دیت جدید داشتم شب بر شما خوش سند باد عزیز خبر خوش بذار لطفا[/php]

سلام عزيزم تبريك ميگم خيلي خوشحال شدم موفق باشى به اميد كلير شدن تمام دوستان
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، samiraaa ، Ali.karimi ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان