کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-10-14 ساعت 17:16)saman98 نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 16:39)samiraaa نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 12:08)saman98 نوشته:  دوستان همین الان ایمیل از انکارا اومد کلیر شدم!!

سلام سامان جان ازصمیم قلب خجسته بادمیگم خدمتتون.درضمن ۱سوال مانا،نودوچهاری دارم ازخدمتونWink میشه لطف کنید بگیدچندسالتونه؟شغلتون دولتی بوده ؟وخدمت سربازی رفتید عایا؟اگه رفتیدکدام ارگان؟مطمئنم اگه لطف کنید ج بدید خیلی از دوستان اینجا سپاسگزارتون میشن بخصوص مانا 94جوووون
خیلی ممنون
والا من نزدیک های چهل سالمهCool
شغل من نه دولتی نبود در یک شرکت خصوصی هستم
خدمت هم بله. ارتش و قسمت نیروی هوایی بودم
سپاسگزارم ازپاسخ کاملتون.انشاا...همیگیمون120ساله شیم راستی دقت کردید اینجا اکثرا40ساله هستیم.Big Grinوتو40سالگی داریم میریم ازصفر شروع کنیم

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mana94 ، sanbad
(2015-10-14 ساعت 17:18)Ali.karimi نوشته:  
(2015-10-12 ساعت 00:54)غزال م نوشته:  ببخشيد ميشه لطفن لينك پست رو اگر ميتونيم آن لاين ثبت نام كنيم رو اينجا بگذاريد٠ پدر من هفته ديگه بايد آنكارا باشن براي مصاحبه ولي نميدونيم چطور بايد ايشون رو براي دريافت ويزاشون ثبت نام كنيم. خيلي ممنون ميشم از محبتتون.

سلام خوبی؟ دوست عزیز این سایت پست ترکیه هست اما من ترکی بلد نیسنم دوستان دیگر امیدوارم بیشتر راهنمایی کنن http://www.ptt.gov.tr/sx/ptt/

اگه میخواین بسته ی پستی رو تعقیب کنید باید به اینجا برید:
http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kay...221214.php
دقیقن بهتون میگه وضعیت بستتون چطوریه اما برای تعیین پستخانه و تعقیب از طریق خود سفارت باید از همون csc وارد آیدیتون بشید و اینکارارو انجام بدید.
برای مهاجرتی در این لینک باید آیدی درست کنید https://ais.usvisa-info.com/en-TR/iv
غیر مهاجرتی هم اینجا https://ais.usvisa-info.com/en-TR/niv
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
(2015-10-14 ساعت 17:31)Ali.karimi نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 12:08)saman98 نوشته:  دوستان همین الان ایمیل از انکارا اومد کلیر شدم!!

سلام سامان جان ازصمیم قلب خجسته بادمیگم خدمتتون.درضمن ۱سوال مانا،نودوچهاری دارم ازخدمتونWink میشه لطف کنید بگیدچندسالتونه؟شغلتون دولتی بوده ؟وخدمت سربازی رفتید عایا؟اگه رفتیدکدام ارگان؟مطمئنم اگه لطف کنید ج بدید خیلی از دوستان اینجا سپاسگزارتون میشن بخصوص مانا 94جوووون
خیلی ممنون
سلام آقا سامان تبریییییک :-) منم نیرو هوایی بودم

سلام على اقا تاريخ مصاحبه من نزديك شما هست من ٢٩jul بودم اپديت سفارت ٣Aug درceac خودم و بچه ها ١٠Augهمسرم١٣Aug در ضمن همسر من مثل شما سرباز نيرو هواى بوده
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
سلام به همه دوستان مانا جان اولا من نمی دونم که فقط من کلیر شدم یا همسر و دخترم هم کلیر شدن دوم می خوام یه کم دیرتر برم که فرصت ویزام بیشتر باشه که ایشالا یه سر وسامان به این زندگی بیست و چن ساله بدم و اثاثیه بفروشم خونه رو اجاره بدم .حالا اگه دوستان اطلاع دارن راهنمایی کنید که باید امیل بزنم سفارت که بدونم کلیرنس خانوادگی انجام شده یا منتظر ایمیل اونا بمونم ممنون از پاسختون .سمیرا جون چهل سالگی سن زیادی نیس شما تو تالار لاتاری پست های بهجت خانم رو بخونین و روحیه بگیرین من که هروقت استرس می گیرم پستهای ایشون می خونم
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، sanbad ، Ali.karimi
(2015-10-14 ساعت 21:40)پروانه نوشته:  سلام به همه دوستان مانا جان اولا من نمی دونم که فقط من کلیر شدم یا همسر و دخترم هم کلیر شدن دوم می خوام یه کم دیرتر برم که فرصت ویزام بیشتر باشه که ایشالا یه سر وسامان به این زندگی بیست و چن ساله بدم و اثاثیه بفروشم خونه رو اجاره بدم .حالا اگه دوستان اطلاع دارن راهنمایی کنید که باید امیل بزنم سفارت که بدونم کلیرنس خانوادگی انجام شده یا منتظر ایمیل اونا بمونم ممنون از پاسختون .سمیرا جون چهل سالگی سن زیادی نیس شما تو تالار لاتاری پست های بهجت خانم رو بخونین و روحیه بگیرین من که هروقت استرس می گیرم پستهای ایشون می خونم

عزيزم سايت سفارت ابوظبى فقط اسم فردى كه كيس به نام اون هست را ميزنه وقتى اعلام ميكنه كه كه پاسپورت بياريد همگى كلير شدند در ضمن قيد ميكنه كه سريع پاسپورت را بياريد تا سهميه ويزا ان ماه تمام نشده من در يكى از تاپيكهاى قبلى خواندم كه دير رفتن سفارت ويزا تمام شده بوده و مجددا برگAp را دادن كه ٢ ماه بود منتظر بود اكر پيدا كردم حتما اطلاع ميدم
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، پروانه
(2015-10-14 ساعت 22:02)mana94 نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 21:40)پروانه نوشته:  سلام به همه دوستان مانا جان اولا من نمی دونم که فقط من کلیر شدم یا همسر و دخترم هم کلیر شدن دوم می خوام یه کم دیرتر برم که فرصت ویزام بیشتر باشه که ایشالا یه سر وسامان به این زندگی بیست و چن ساله بدم و اثاثیه بفروشم خونه رو اجاره بدم .حالا اگه دوستان اطلاع دارن راهنمایی کنید که باید امیل بزنم سفارت که بدونم کلیرنس خانوادگی انجام شده یا منتظر ایمیل اونا بمونم ممنون از پاسختون .سمیرا جون چهل سالگی سن زیادی نیس شما تو تالار لاتاری پست های بهجت خانم رو بخونین و روحیه بگیرین من که هروقت استرس می گیرم پستهای ایشون می خونم

عزيزم سايت سفارت ابوظبى فقط اسم فردى كه كيس به نام اون هست را ميزنه وقتى اعلام ميكنه كه كه پاسپورت بياريد همگى كلير شدند در ضمن قيد ميكنه كه سريع پاسپورت را بياريد تا سهميه ويزا ان ماه تمام نشده من در يكى از تاپيكهاى قبلى خواندم كه دير رفتن سفارت ويزا تمام شده بوده و مجددا برگAp را دادن كه ٢ ماه بود منتظر بود اكر پيدا كردم حتما اطلاع ميدم

اين اطلاعات يكى از دوستان به من داده اگر دوستان اطلاعات ديگرى دارن لطفا راهنماى كنيد
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، پروانه
پروانه جون صفحه ١١٣ كليرنس ازدواج نامزدى sabreAyob توضيح داده كه به علت تاخير ٣ هفته برا گرفتن ويزا مجدد Ap خورده يك مورد ديكه هم بود ولى نتونستم پيدا كنم
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sanbad ، پروانه ، samiraaa
(2015-10-14 ساعت 21:05)mana94 نوشته:  
(2015-10-14 ساعت 17:31)Ali.karimi نوشته:  

خیلی ممنون
سلام آقا سامان تبریییییک :-) منم نیرو هوایی بودم

سلام على اقا تاريخ مصاحبه من نزديك شما هست من ٢٩jul بودم اپديت سفارت ٣Aug درceac خودم و بچه ها ١٠Augهمسرم١٣Aug در ضمن همسر من مثل شما سرباز نيرو هواى بوده
سلام خوبین
امیدوارم بزودی هممون کلیر بشیم Shy
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، mana94 ، پروانه ، samiraaa
سلام.دوستان..
من کیسم کت F4 هستش.الان NVC کیس کامپلیت هستم.DS-260 پر کردم.و منتظر جواب تاریخ اینترویو تو آنکارا.یک سوال:
آیا با توجه به این که الان تو ثبت نام های لاتاری هستیم..اگه من لاتاری ثبت نام کنم.برای کیس ویزای خانوادگیم تو پروسش مشکلی پیش نمیاد؟؟
بعدا تو مصاحبه اگه ازم بپرسن.و بفهمن لاتاری ثبت نام کردم.دچار مشکل نمیشم.؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
به نظر من مشكلي نيست

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2015-10-15 ساعت 23:10)alibabax نوشته:  سلام.دوستان..
من کیسم کت F4 هستش.الان NVC کیس کامپلیت هستم.DS-260 پر کردم.و منتظر جواب تاریخ اینترویو تو آنکارا.یک سوال:
آیا با توجه به این که الان تو ثبت نام های لاتاری هستیم..اگه من لاتاری ثبت نام کنم.برای کیس ویزای خانوادگیم تو پروسش مشکلی پیش نمیاد؟؟
سلام.نه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.ولی آخه این چه کاریه وقتی تاچندماه یاچندروزِدیگه میرید مصاحبه!!!!!!!بااین کارتون فقط ممکنه حق دریافت گرین کارت گوناگونی یِ یک هموطن دیگتون رو ضایع کنیدSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، mana94 ، sanbad
(2015-10-16 ساعت 01:20)samiraaa نوشته:  
سلام.نه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.ولی آخه این چه کاریه وقتی تاچندماه یاچندروزِدیگه میرید مصاحبه!!!!!!!بااین کارتون فقط ممکنه حق دریافت گرین کارت گوناگونی یِ یک هموطن دیگتون رو ضایع کنیدSmile

چرا این کار کنین؟ از f4 برید برای گوناگونی ثبت نام کنین؟! Wink میدونید برندگان لاتاری اگر تا آخر سپتامبر کلیر نشن همه چیشون باطل میشه. با سمیرا هم در مورد حق دیگران موافقم Smile
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، alibabax
سلام به همه دوستان مهاجرسرا

من کیسم F4 هست و نوامبر 2014 رفتم مصاخبه تا الان هیچ خبری از سفارت نیست چند روز پیش ایمیل زدم به سفارت اونها هم جواب دادن باید صبر کنی تا پروسه اداری انجام بشه و سفارت نمیتونه بگه که مدت زمان این پروسه چقدر طول میکشه خلاصه حالم خیلی بده امیدوارم کیس دوستان دیگه انقدر طول نکشه چون انتظار خیلی بده خصوصا که اگر از انتهاش بی خبر باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، samiraaa ، mana94 ، smpf ، Ali.karimi ، alibabax
(2015-10-16 ساعت 09:32)sanbad نوشته:  
(2015-10-16 ساعت 01:20)samiraaa نوشته:  

چرا این کار کنین؟ از f4 برید برای گوناگونی ثبت نام کنین؟! Wink میدونید برندگان لاتاری اگر تا آخر سپتامبر کلیر نشن همه چیشون باطل میشه. با سمیرا هم در مورد حق دیگران موافقم Smile
سپاسگزارم پیشکسوت سندبادجانِ عزیز.هرلحظه منتظر کلیرنسِتان هستم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، alibabax
(2015-10-14 ساعت 23:29)mana94 نوشته:  پروانه جون صفحه ١١٣ كليرنس ازدواج نامزدى sabreAyob توضيح داده كه به علت تاخير ٣ هفته برا گرفتن ويزا مجدد Ap خورده يك مورد ديكه هم بود ولى نتونستم پيدا كنم
سلام مانا94 جونِ عزیزم بااون سوالای باحال و کنجکاوانه ی دوستداشتنی ای که میپرسی.رفتم پِیجِ 113روخوندم.صبرِایوب بعداز9ماه کلیرمیشه 3هفته بعدمیره سفارت واسه دریافتِ ویزاش میگن دیراومدی apت اکسپایِرشده ازدوباره بهش ap میزنن و دوباره9 ماه بعد کلیرمیشه.راستی توپِیجِ 113باجدول منتظران اشناشدم خودمُ ثبت کردم ماناجانُ مهسا(mimi-mar-mas@yahoo.com...)وسندبادِعزیزم بودیداونجا،.ماناجان سپاسگزارم ازت که انقدر خوبُ باحالیCoolراستی ماناجان شماتمام اون593صفحه ی کلیرنس نامزدی وازدواجُ ورق زدی؟؟؟؟Shy1چیزم دیگم یادم اومد داداشم که بعداز3ماه و13روزکلیرشد،تاریخِ اکسپایرِapش 20دسامبربودولی فردای روزی که بهش ایمل زدن رفت ترکیه فردای روزی هم که ازترکیه اومدرفت هیوستن تگزاس الانم درانتظارِگرین کارتش بیاد،برگرده ایران ازدواج کنه

پاسخ
تشکر کنندگان: پروانه ، sanbad ، smpf ، mimi_mar_mas@yahoo.com

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان