کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-20 ساعت 02:49)samiraaa نوشته:  
(2016-01-20 ساعت 01:13)shbn نوشته:  با سلام یه سوال داشتم : آپديتی که تو سايت سفارت ( آنکارا) نشون میده ولی تو سايت ceac نشون نده چه معنی داره. ايميل هم به سفارت نداشتم

سلام.shbnجان ،اپدیتهای سایت سفارت ا ن ک ا ر ا وب سایت اپدیت هست نه کِیس اپدیت ومنظور از این اپدیتها اینه که وبسایت در تاریخ فوق اپدیت شده و کلیرشدگانِ احتمالی شماره کیسشون ثبت شده درسایت درضمن وقتی ب سفارت ایمیل میزنیم فقط در سایت ceacاپدیت میخوریم

samiraaa عزيز ، در مورد ايميل من هم تجربه کردم سايت سفارت آپديت نميکنه ولی اگه دقت کرده باشی پايين همون قسمتی که شماره کيس وارد می کنيم ، خودشون نوشتن که "آپديت های ceac اتوماتيک و کامپيوتری هست و کامل نيست و همه کارهايی رو که روی پروندتون انجام شده را نشون نميده." با اين حساب شايد منظور از وب سايت آپديت همون کيس اپديت باشه که داخل سفارت در ارتباط با پروندمون انجام می شه.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، Ali.karimi ، smpf ، samiraaa
(2016-01-20 ساعت 02:47)milad_magnet نوشته:  
(2016-01-20 ساعت 01:13)shbn نوشته:  با سلام یه سوال داشتم : آپديتی که تو سايت سفارت ( آنکارا) نشون میده ولی تو سايت ceac نشون نده چه معنی داره. ايميل هم به سفارت نداشتم

یک اپدیت کلی هستش برای منم نشان داده میشه وقتی کیس نامبر را میزنم تو سایت سفارت انکارا  از 8 ژانویه به 19 ژانویه تغییر کرده است

فکر کنم آپديت 8 jan هم کلی بوده. منم تو سايت آنکارا و سايت ceac هر دو در 8jan آپديت داشتم
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، پوپر ، Ali.karimi ، smpf

آپدیتی که توی سایت سفارت هست یک آپدیت کلیه و کل سایت آپدیت میشه. آپدیتی که تو ceac هست مربوط به کیس میشه.
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، samiraaa ، پوپر ، Ali.karimi ، smpf
(2016-01-20 ساعت 10:28)shbn نوشته:  
(2016-01-20 ساعت 02:47)milad_magnet نوشته:  

یک اپدیت کلی هستش برای منم نشان داده میشه وقتی کیس نامبر را میزنم تو سایت سفارت انکارا  از 8 ژانویه به 19 ژانویه تغییر کرده است

فکر کنم آپديت 8 jan هم کلی بوده. منم تو سايت آنکارا و سايت ceac هر دو در 8jan آپديت داشتم

منم هم سیس هم سفارت هشتم آپ داشتم مثل شما , من بر پایه حدس و گمان به یک نتیجه ای رسیدم دو تا از اپدیت هام دقیقا به این نحو بود که اول آپدیت سفارت خوردم فردای آن Ceac آپدیت شد فکر کنم ان دو آپدیت سایت سفارت شامل حال من شده بوده و مرتبط با پروندم
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، samiraaa ، پوپر ، Ali.karimi ، smpf
(2016-01-20 ساعت 10:16)shbn نوشته:  
(2016-01-20 ساعت 02:49)samiraaa نوشته:  

سلام.shbnجان ،اپدیتهای سایت سفارت ا ن ک ا ر ا وب سایت اپدیت هست نه کِیس اپدیت ومنظور از این اپدیتها اینه که وبسایت در تاریخ فوق اپدیت شده و کلیرشدگانِ احتمالی شماره کیسشون ثبت شده درسایت درضمن وقتی ب سفارت ایمیل میزنیم فقط در سایت ceacاپدیت میخوریم

samiraaa عزيز ، در مورد ايميل من هم تجربه کردم سايت سفارت آپديت نميکنه ولی اگه دقت کرده باشی پايين همون قسمتی که شماره کيس وارد می کنيم ، خودشون نوشتن که "آپديت های ceac اتوماتيک و کامپيوتری هست و کامل نيست و همه کارهايی رو که روی پروندتون انجام شده را نشون نميده." با اين حساب شايد منظور از وب سايت آپديت همون کيس اپديت باشه که داخل سفارت در ارتباط با پروندمون انجام می شه.

ssprotest بطورِ کاملُ دقیق پاسختونُ دادند shbn جان

پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، mana94 ، پوپر ، Ali.karimi ، smpf
دوستان عزیز مهاجر سرایی،

من به سفارت آمریکا در لندن ایمیل زدم آخه اینها پاسپورت من رو گرفته بودند و گفته بودند 10 روزه ویزا میدن ولی الان نزدیک یک ماه شده خبری ازشون نشده... از من یک مدرکی خواسته بودند، پرسیدم رسیده دستشون؟؟ گفتند رسیده و دارند مدارک رو بررسی می کنند و باید صبر کنم اما مشخص نیست چقدر طول میکشه و لازم نیست بهشون تماس بگیرم و اگر چیزی لازم داشتند، خودشون تماس میگیرند... 

بنابراین به من خوش آمد بگید برای ورود به جدول منتظران... بنده هم رفتم تو صف کلیرنس!!
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، Ali.karimi ، smpf ، sanbad
(2016-01-20 ساعت 23:31)KingNothing نوشته:  دوستان عزیز مهاجر سرایی،

من به سفارت آمریکا در لندن ایمیل زدم آخه اینها پاسپورت من رو گرفته بودند و گفته بودند 10 روزه ویزا میدن ولی الان نزدیک یک ماه شده خبری ازشون نشده... از من یک مدرکی خواسته بودند، پرسیدم رسیده دستشون؟؟ گفتند رسیده و دارند مدارک رو بررسی می کنند و باید صبر کنم اما مشخص نیست چقدر طول میکشه و لازم نیست بهشون تماس بگیرم و اگر چیزی لازم داشتند، خودشون تماس میگیرند... 

بنابراین به من خوش آمد بگید برای ورود به جدول منتظران... بنده هم رفتم تو صف کلیرنس!!

اميدوارم نيامده باشي ، ولي نكته عجيب اينه تا امروز من نديدم و نشنيدم و امكانش هم نيست كه در كشور هاي اطراف ايران پاس كسي را نگه دارند نميشه هم نگه داشت چون عزيزان به مانند من بايد با ان گذرنامه برگردند ايران اما كيس شما يك مورد خاصه چون در لندن اين موضوع را پيگيري كردي و تجربه اي در اين باره وجود نداره

Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR

پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، پوپر ، Ali.karimi ، KingNothing ، ....مهرشاد.... ، smpf

خوش اومدید وانشاا....همگی بزودیِ زود کلیرشیم
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، KingNothing ، samiraaa
Thumbsup 
....مهرشاد....

مهرشاد مبارکه امضا

پاسخ
تشکر کنندگان: KingNothing ، mrafatbakhsh ، samiraaa ، ....مهرشاد.... ، smpf
Smile 
(2016-01-21 ساعت 11:11)milad_magnet نوشته:  ....مهرشاد....

مهرشاد مبارکه امضا

سپاسگزارم میلاد جوووووووووووووووووونِ عزیزم.انشاا...زودِ زود همگیمون کلیر شیمُ کلی خوشحال شیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، milad_magnet ، smpf
این هفته هم تماام شد و ما کلیر نشدیم.... داریم یواش یواش میریم تو 11 ماه.... امروز هم تولدم هست.. بازم تولد تنهایی دور از خانواده.. یک سال از جوونیمون تو یه انتظار وبلاتکلیفی بیخودی گذشت....
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، milad_magnet ، mana94 ، ....مهرشاد.... ، smpf ، sanbad
نازنین هموطنانم سلام،من 39ساله هستمُ شیراز زندگی میکنمُ درشرکت خصوصی پدرم کارمیکردمُ سربازی هم ارتش خدمت کردمُ ...............
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
(2016-01-21 ساعت 17:01)mrafatbakhsh نوشته:  این هفته هم تماام شد و ما کلیر نشدیم.... داریم یواش یواش میریم تو 11 ماه.... امروز هم تولدم هست.. بازم تولد تنهایی دور از خانواده.. یک سال از جوونیمون تو یه انتظار وبلاتکلیفی بیخودی گذشت....

سلام هموطن عزیزم،من زادروزتونُ شادباش میگمُ براتون بهترینها به همراهِ کلیرنسِ هرچه زودترتونُ ازخداوندِ منان خواستارم.درضمن از خانواده دورید درست ولی مطمئن باشید اینجا دوستانُ خواهر برادرانی دارید که بهتون اهمیت میدنُ با غَمهاتون غمگین وخبر کلیرنستون خیلی خیلی خوشحالشون میکنه .بامیدِ روزهای خیلی خوشُ سرشار از خبرهای کلیرنس همیگیمون بامید خدای خیلی خیلی مهربون
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، samiraaa ، smpf ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh
(2016-01-21 ساعت 17:01)mrafatbakhsh نوشته:  این هفته هم تماام شد و ما کلیر نشدیم.... داریم یواش یواش میریم تو 11 ماه.... امروز هم تولدم هست.. بازم تولد تنهایی دور از خانواده.. یک سال از جوونیمون تو یه انتظار وبلاتکلیفی بیخودی گذشت....

تولدت مبارک دوست عزیز من خودم 8سال تجربه تولد تنها را داشتم خیلی سخته درکتون میکنم , امیدروارم به زودی زود کلیر بشی و در کنار خانواده همراه با سلامتی زندگی خوبی باشی , شما مگر مجرد هستی توی کتگوری f4 که تنها هستی ؟!

پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، ....مهرشاد.... ، mana94 ، smpf ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh
Big Grin 

سلام دوست عزیز تولدت مبارک باشه  امیدوارم که به زودی کلیر بشی و پیش خانوادهامون بریم و همینطور بقیه دوستان
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی