کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بچه ها آپدیت های زیاد تو سایت سیس نشونه خوبیه یا نه؟

Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، shbn ، Ali.karimi
شاپرکبچه ها آپدیت های زیاد تو سایت سیس نشونه خوبیه یا نه؟
به اميد خبراي خوب شاپرك جون

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
واقعا sam عزیز به امید خبرای خوب و کلیر شدن
فقط نمیدونم میشه از ذوی آپدیت های سایت سیس به یه تخمینی چیزی رسید ؟!

Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2016-01-22 ساعت 11:20)شاپرک نوشته:  واقعا sam عزیز به امید خبرای خوب و کلیر شدن
فقط نمیدونم میشه از ذوی آپدیت های سایت سیس به یه تخمینی چیزی رسید ؟!
والا چي بگم، تا چند روز ديگه مشخص ميشه ايشالا كه هر چه زودتر اين انتظارها تموم بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ....مهرشاد.... ، Ali.karimi
(2016-01-21 ساعت 18:33)milad_magnet نوشته:  
(2016-01-21 ساعت 17:01)mrafatbakhsh نوشته:  این هفته هم تماام شد و ما کلیر نشدیم.... داریم یواش یواش میریم تو 11 ماه.... امروز هم تولدم هست.. بازم تولد تنهایی دور از خانواده.. یک سال از جوونیمون تو یه انتظار وبلاتکلیفی بیخودی گذشت....

تولدت مبارک دوست عزیز  من خودم 8سال تجربه تولد تنها را داشتم خیلی سخته درکتون میکنم , امیدروارم به زودی زود کلیر بشی و در کنار خانواده همراه با سلامتی زندگی خوبی باشی , شما مگر مجرد هستی توی کتگوری f4 که تنها هستی ؟!

ممنون دوست عزیز نه متاهل هستم ...ولی کل خانواده ام  5 سال هست که رفتن...از این بلاتکلیفی و انتظار خسته شدم از 2002 تا الان
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، smpf ، Ali.karimi ، itex
Smile 
(2016-01-21 ساعت 17:01)mrafatbakhsh نوشته:  این هفته هم تماام شد و ما کلیر نشدیم.... داریم یواش یواش میریم تو 11 ماه.... امروز هم تولدم هست.. بازم تولد تنهایی دور از خانواده.. یک سال از جوونیمون تو یه انتظار وبلاتکلیفی بیخودی گذشت....
تولدتون با تاخیر مبارک باشه. ایشالا بزودی کلیر بشید. [عکس: smile.png]
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، milad_magnet ، mrafatbakhsh ، Ali.karimi ، smpf ، ....مهرشاد.... ، samiraaa
سلام دوستان خوبید؟ امروز تو سایت سیس کیس ما آپدیت شده... کسی هست که اونم آپدیت شده باشه.؟
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، پوپر ، Ali.karimi
Wink 
(2016-01-25 ساعت 17:22)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان خوبید؟ امروز تو سایت سیس کیس ما آپدیت شده... کسی هست که اونم آپدیت شده باشه.؟

سلام. منم آپدیت داشتم. [عکس: wink.png]
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
(2016-01-25 ساعت 17:22)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان خوبید؟ امروز تو سایت سیس کیس ما آپدیت شده... کسی هست که اونم آپدیت شده باشه.؟

سلام
بله ما هم آپدیت شدیم کیس F4
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، ZAN ، smpf ، پوپر ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh ، samiraaa
(2016-01-23 ساعت 16:29)sanbad نوشته:  

باسلام - با تبریک تولدتون (هرچند با تاخیر)
[font=B Nazanin]من هم وضع مشابهی دارم. وقتی که برای مصاحبه به کنسولی ابوذبی مراجعه کردم و بعد از انجام مصاحبه، به من یک برگه آبی رنگ داده شد و اعلام کردند که با اینکه کار از نظر ما تمام شده می باشد ولی باید منتظر[/font][font=Tahoma, sans-serif] Administrative Processing [/font][font=B Nazanin]خود باشید که نتیجه آن مابین 2 هفته تا چندین ماه ممکن است طول بکشد[/font][font=Tahoma, sans-serif].[/font]
[font=B Nazanin]در حال حاضر بیش از 6 ماه از تاریخ مصاحبه گذشته و تا این لحظه شماره من در وب سایت سفارت اعلام نشده[font=Tahoma, sans-serif].[/font][/font]
[font=B Nazanin]در صورتی که از دوستان کسی مشکل مشابه داشته و یا دارد و مخصوصا" اگر نتیجه گرفته اند، زمان انتظار خود را اعلام کنند[font=Tahoma, sans-serif].[/font][/font]
[font=B Nazanin][font=Tahoma, sans-serif]آیا گرفتن وکیل در این زمینه کمک می کند یا خیر؟[/font][/font]
[font=B Nazanin]با تشکر - ضیاء[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، mrafatbakhsh
ماهم آپدیت داشتیم
F4
Interview: 20 September 2015
Abu Dhabi 
Clearance: 1 february 2016 
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، sanbad ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh ، samiraaa
دوستان عزیز این آپدیت 25 ژانویه یک آپدیت کلی هست برای تمام کیس های ابوظبی از جمله لاتاری, ازدواجی و خانوادگی
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh ، samiraaa
.....     .....     ......
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-25 ساعت 19:19)ZAN نوشته:  
(2016-01-23 ساعت 16:29)sanbad نوشته:  

باسلام - با تبریک تولدتون (هرچند با تاخیر)
[font=B Nazanin]من هم وضع مشابهی دارم. وقتی که برای مصاحبه به کنسولی ابوذبی مراجعه کردم و بعد از انجام مصاحبه، به من یک برگه آبی رنگ داده شد و اعلام کردند که با اینکه کار از نظر ما تمام شده می باشد ولی باید منتظر[/font][font=Tahoma, sans-serif] Administrative Processing [/font][font=B Nazanin]خود باشید که نتیجه آن مابین 2 هفته تا چندین ماه ممکن است طول بکشد[/font][font=Tahoma, sans-serif].[/font]
[font=B Nazanin]در حال حاضر بیش از 6 ماه از تاریخ مصاحبه گذشته و تا این لحظه شماره من در وب سایت سفارت اعلام نشده[font=Tahoma, sans-serif].[/font][/font]
[font=B Nazanin]در صورتی که از دوستان کسی مشکل مشابه داشته و یا دارد و مخصوصا" اگر نتیجه گرفته اند، زمان انتظار خود را اعلام کنند[font=Tahoma, sans-serif].[/font][/font]
[font=B Nazanin][font=Tahoma, sans-serif]آیا گرفتن وکیل در این زمینه کمک می کند یا خیر؟[/font][/font]
[font=B Nazanin]با تشکر - ضیاء[/font]

خانم ضیاءِ عزیز با سلام وعرضِ ادب، پروسه ی اداری(ادمین پراسِسینگ)ممکن است بینِ2هفته تا2سال بطول بیانجامد و از دستِ وکیل و... هیچ کارِ خاصُ مفیدی بر نمی آید ودر موردِ موارد مشابه لطفا روی   جدول منتظران  - ورود منتظران کلیک فرموده و موارد مشابه وبلاتکلیف را مشاهده فرمائید
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، mrafatbakhsh ، samiraaa
(2016-01-25 ساعت 17:58)sanbad نوشته:  

سلام. منم آپدیت داشتم. [عکس: wink.png]

سلام منم امروز آپدیت داشتم جالب اینجاست ما سه نفر که آپدیت شدیم همه کیس F4 هستیم انشاله اتفاق خوبی باشه برای همه مون

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh ، smpf ، samiraaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان