کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-28 ساعت 15:42)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-01-28 ساعت 13:12)mana94 نوشته:  
(2016-01-28 ساعت 12:14)ATYY نوشته:  من ديشب كه چك كردم خبري نبود ولي صبح كه بيدار شدم توي سيس آپديت شده بودم .

اميدوارم اپديت عمومى نباشه و زودتر كلير شويد واقعا دوران سختى هست

ما که نداشتیم.... االبته به نظر من آپدیت عمومی بی معنی هست بالاخره هر کیسی که آپدیت میشه یه پروسه ای رو پرونده اش انجام شده بیخودی که آپدیت نمیشه.. حالا وقتی یه تعدادی با هم آپدیت میشن میتونه معنی اش این باشه که یه سری کار انجام شده یا یه مدارکی درباره کیسمون از آمریکا به دستشون رسیده.... در ضمن خیلیا هم بودن که بدون آپدیت یه دفعه کلیر شدن.... خیلیا هم مثل ما کلی آپدیت داشته ولی کلیر نشده... ااین نشون میده که کارشون قانون خاصی نداره و واسه هر کیس متفاوت هست

دوست عزیز من هم از صبح که چک کردم آپ نداشتیم اما الان تو سیس همسرم که نفر اصلی کیس هست آپ داشت 28 ژانویه
F4
Interview: 20 September 2015
Abu Dhabi 
Clearance: 1 february 2016 
پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، ....مهرشاد.... ، Ali.karimi ، smpf
پوپر جان امروز ديگه آپ نداشتي؟من كه نداشتم
مصاحبه :sep 2015 ابوظبي
نتيجه:AP
آپديت 16sep,17sep,16nov,28jan2016,31jan2016:ceac
كلير :31jan2016
پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، smpf ، Ali.karimi
(2016-01-28 ساعت 22:56)پوپر نوشته:  
(2016-01-28 ساعت 15:42)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-01-28 ساعت 13:12)mana94 نوشته:  اميدوارم اپديت عمومى نباشه و زودتر كلير شويد واقعا دوران سختى هست

ما که نداشتیم.... االبته به نظر من آپدیت عمومی بی معنی هست بالاخره هر کیسی که آپدیت میشه یه پروسه ای رو پرونده اش انجام شده بیخودی که آپدیت نمیشه.. حالا وقتی یه تعدادی با هم آپدیت میشن میتونه معنی اش این باشه که یه سری کار انجام شده یا یه مدارکی درباره کیسمون از آمریکا به دستشون رسیده.... در ضمن خیلیا هم بودن که بدون آپدیت یه دفعه کلیر شدن.... خیلیا هم مثل ما کلی آپدیت داشته ولی کلیر نشده... ااین نشون میده که کارشون قانون خاصی نداره و واسه هر کیس متفاوت هست

دوست عزیز من هم از صبح که چک کردم آپ نداشتیم اما الان تو سیس همسرم که نفر اصلی کیس هست آپ داشت 28 ژانویه
سلام من خودم 25 ژانویه آپدیت داشتم ظاهرا سری دوم گروهی آپدیتها 28 ژانویه انجام شده شاید با بهبود روابط کارها سرعت بیشتری گرفته به هرحال امیدوارم برای هممون خیر باشه...دوستان آیا شنبه ها هم ادارات دولتی آمریکا باز هست جهت ادامه پیگیری پرونده هامون؟

پاسخ
تشکر کنندگان: ATYY ، mana94 ، پوپر ، smpf ، Ali.karimi
(2016-01-29 ساعت 14:17)tomi نوشته:  
(2016-01-28 ساعت 15:42)mrafatbakhsh نوشته:  ما که نداشتیم.... االبته به نظر من آپدیت عمومی بی معنی هست بالاخره هر کیسی که آپدیت میشه یه پروسه ای رو پرونده اش انجام شده بیخودی که آپدیت نمیشه.. حالا وقتی یه تعدادی با هم آپدیت میشن میتونه معنی اش این باشه که یه سری کار انجام شده یا یه مدارکی درباره کیسمون از آمریکا به دستشون رسیده.... در ضمن خیلیا هم بودن که بدون آپدیت یه دفعه کلیر شدن.... خیلیا هم مثل ما کلی آپدیت داشته ولی کلیر نشده... ااین نشون میده که کارشون قانون خاصی نداره و واسه هر کیس متفاوت هست

سلام من خودم 25 ژانویه آپدیت داشتم ظاهرا سری دوم گروهی آپدیتها 28 ژانویه انجام شده شاید با بهبود روابط کارها سرعت بیشتری گرفته به هرحال امیدوارم برای هممون خیر باشه...دوستان آیا شنبه ها هم ادارات دولتی آمریکا باز هست جهت ادامه پیگیری پرونده هامون؟
نه شنبه و يكشنبه تعطيل هستند
پاسخ
(2016-01-29 ساعت 14:01)ATYY نوشته:  پوپر جان امروز ديگه آپ نداشتي؟من كه نداشتم
نه ما نداشتیم اما یکی از دوستانمون که روز مصاحبه باهم آشنا شدیم و کیس مشابه ما بودن امروز صبح پیام دادن که دیشب هر دو نفرشون آپ شدن
F4
Abu Dhabi 
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2016-01-29 ساعت 17:02)پوپر نوشته:  
نه ما نداشتیم اما یکی از دوستانمون که روز مصاحبه باهم آشنا شدیم و کیس مشابه ما بودن امروز صبح پیام دادن که دیشب هر دو نفرشون آپ شدن

يعني هم 28 آپ شدن و هم 29 ؟
پاسخ
سلام به همه دوستان
من كاتوگوري اف ٣ هستم.١٣ ژانويه مصاحبه داشتيم آنكارا.اما چون پدرم كيس اصلي بود و بازنشسته يه اورگان دولتي بود.اما چون مدركي از بازنشستگي نداشتيم بمون اف بي آي چك زدن و گفتن برين ايران و سايت را چك كنين موقعي كه تو سايت اسمتون اومد بالا يكيتون پاسارو بياره ويزاهاتونو بگيره مداركي كه ازتون ميخوامو يا روزي كه مياي اينجا اصلشو با  خودت بيار يا اصلشو برامون بفرست..ما هم اومديم ايران ٢روز بعد اومدنمون يه ايميل اومد كه چه مداركي ميخوان ازمون.ما هم گپي مداركو فرستاديم سفارت اصلشم دست خودمه.بعد ٢٠ روز يعني امروز يه ايميل از سفارت اومد كه متنش پايين هست.نوشته مدارك به دستمون رسيده ٥ روزه كاري بيشتر وقت نميبره تا آفيسر يه بار ديگه مداركتونو بررسي كنه اگه مشكلي نباشه ويزاهاتون ميزنن تو پاساتونو ميفرستن پست انتخابيتون.اگه هم مدركي بخوان بتون اعلام ميكنن.
حالا مشكل اينجاست دست اوبا كه پاسا ما نيست پيشه خودمون.يعني من بايد پاسارو براشون ببرم كه ويزاهارو بزنن توش اگه مشكلي نباشه يا اين ايميل چيز خاصي نيست.منظور ايميلشونو نميدونم چيه

Our office has received your document submission. A consular officer will review your case to ensure each applicant meets eligibility and admissibility criteria. In most cases, you will receive a decision in five work days.

If you sent in your passport(s) and everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to the PTT office which you chose. If additional work is needed for your case, your passport(s) will be returned to the PTT office with an explanation. 

If you did not send in passport(s), we will send you updated case information and/or instructions via e-mail
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2016-01-29 ساعت 22:21)ATYY نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 17:02)پوپر نوشته:  

يعني هم 28 آپ شدن و هم 29 ؟
نه فقط 29
F4
Abu Dhabi 
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، ATYY ، Ali.karimi
(2016-01-29 ساعت 23:32)Majid-h نوشته:  سلام به همه دوستان
من كاتوگوري اف ٣ هستم.١٣ ژانويه مصاحبه داشتيم آنكارا.اما چون پدرم كيس اصلي بود و بازنشسته يه اورگان دولتي بود.اما چون مدركي از بازنشستگي نداشتيم بمون اف بي آي چك زدن و گفتن برين ايران و سايت را چك كنين موقعي كه تو سايت اسمتون اومد بالا يكيتون پاسارو بياره ويزاهاتونو بگيره مداركي كه ازتون ميخوامو يا روزي كه مياي اينجا اصلشو با  خودت بيار يا اصلشو برامون بفرست..ما هم اومديم ايران ٢روز بعد اومدنمون يه ايميل اومد كه چه مداركي ميخوان ازمون.ما هم گپي مداركو فرستاديم سفارت اصلشم دست خودمه.بعد ٢٠ روز يعني امروز يه ايميل از سفارت اومد كه متنش پايين هست.نوشته مدارك به دستمون رسيده ٥ روزه كاري بيشتر وقت نميبره تا آفيسر يه بار ديگه مداركتونو بررسي كنه اگه مشكلي نباشه ويزاهاتون ميزنن تو پاساتونو ميفرستن پست انتخابيتون.اگه هم مدركي بخوان بتون اعلام ميكنن.
حالا مشكل اينجاست دست اوبا كه پاسا ما نيست پيشه خودمون.يعني من بايد پاسارو براشون ببرم كه ويزاهارو بزنن توش اگه مشكلي نباشه يا اين ايميل چيز خاصي نيست.منظور ايميلشونو نميدونم چيه

Our office has received your document submission. A consular officer will review your case to ensure each applicant meets eligibility and admissibility criteria. In most cases, you will receive a decision in five work days.

If you sent in your passport(s) and everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to the PTT office which you chose. If additional work is needed for your case, your passport(s) will be returned to the PTT office with an explanation. 

If you did not send in passport(s), we will send you updated case information and/or instructions via e-mail

مجیدخان باسلام اینجا میگه مامدارکتونُ دریافت کردیم لطفا صبر کنید(که اکثرا5روز طول میکشه) ما درچندروزِ اینده بوسیله ایمیل بشما پاسخ میدهیم که وضعیت کیسِ شما بِ چه گونه ایست که یا باید پاسپورتاتونُ بیارید ویزا درونش پرینت شود یا خدایِ ناکرده زَبانَم لال شاملِ AP شده اید
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، پوپر
(2016-01-28 ساعت 15:42)mrafatbakhsh نوشته:  ما که نداشتیم.... االبته به نظر من آپدیت عمومی بی معنی هست بالاخره هر کیسی که آپدیت میشه یه پروسه ای رو پرونده اش انجام شده بیخودی که آپدیت نمیشه.. حالا وقتی یه تعدادی با هم آپدیت میشن میتونه معنی اش این باشه که یه سری کار انجام شده یا یه مدارکی درباره کیسمون از آمریکا به دستشون رسیده.... در ضمن خیلیا هم بودن که بدون آپدیت یه دفعه کلیر شدن.... خیلیا هم مثل ما کلی آپدیت داشته ولی کلیر نشده... ااین نشون میده که کارشون قانون خاصی نداره و واسه هر کیس متفاوت هست

ظاهرا که اين بهبود روابط فقط تو سفارت ابوظبی هست. هنوز آنکارا خبر دار نشده روابط بهبود پيدا کرده يا ما جا مونديم از محسناتش. به هر صورت دوستان که مصاحبه شون ابوظبی بوده هم آپديت و کلير بشن ما خوشحال می شیم. شايد بعدش هم نوبت ما بشه.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، ....مهرشاد.... ، Ali.karimi ، پوپر ، smpf
(2016-01-30 ساعت 00:35)shbn نوشته:  
(2016-01-28 ساعت 22:56)پوپر نوشته:  دوست عزیز من هم از صبح که چک کردم آپ نداشتیم اما الان تو سیس همسرم که نفر اصلی کیس هست آپ داشت 28 ژانویه

ظاهرا که اين بهبود روابط فقط تو سفارت ابوظبی هست. هنوز آنکارا خبر دار نشده روابط بهبود پيدا کرده يا ما جا مونديم از محسناتش. به هر صورت دوستان که مصاحبه شون ابوظبی بوده هم آپديت و کلير بشن ما خوشحال می شیم. شايد بعدش هم نوبت ما بشه.

ظاهرا فقط آپدیت خشک وخالی یا دل خوش کنکی بوده ....به هر حال آپدیتهای سیس به سفارت ربطی نداره واز امریکا هدایت میشه

پاسخ
تشکر کنندگان: shbn ، tala82 ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh ، mana94 ، پوپر ، smpf
(2016-01-30 ساعت 01:15)tomi نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 00:35)shbn نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 14:17)tomi نوشته:  سلام من خودم 25 ژانویه آپدیت داشتم ظاهرا سری دوم گروهی آپدیتها 28 ژانویه انجام شده شاید با بهبود روابط کارها سرعت بیشتری گرفته به هرحال امیدوارم برای هممون خیر باشه...دوستان آیا شنبه ها هم ادارات دولتی آمریکا باز هست جهت ادامه پیگیری پرونده هامون؟

ظاهرا فقط آپدیت خشک وخالی یا دل خوش کنکی بوده ....به هر حال آپدیتهای سیس به سفارت ربطی نداره واز آمریکا هدایت میشه
خوب قديمی ها گفتن کاچی بعض هيچی
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، Ali.karimi ، پوپر ، smpf
(2016-01-30 ساعت 00:35)....مهرشاد.... نوشته:  

مجیدخان باسلام اینجا میگه مامدارکتونُ دریافت کردیم لطفا صبر کنید(که اکثرا5روز طول میکشه) ما درچندروزِ اینده بوسیله ایمیل بشما پاسخ میدهیم که وضعیت کیسِ شما بِ چه گونه ایست که یا باید پاسپورتاتونُ بیارید ویزا درونش پرینت شود یا خدایِ ناکرده زَبانَم لال شاملِ AP شده اید

مرسي از راهنماييتون
ما كه همون موقع بعد سفارت شامل ap شديم.با اين ايميل كه دادن شايد اگه خدا بخواد قصد دارن مارو زياد اذيت نكنمو زود جواب abi check مونو بدن.چون واقأ ديگه حوصله انتظارو ندارم
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، Ali.karimi ، پوپر ، smpf
(2016-01-30 ساعت 02:04)Majid-h نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 00:35)....مهرشاد.... نوشته:  

مرسي از راهنماييتون
ما كه همون موقع بعد سفارت شامل ap شديم.با اين ايميل كه دادن شايد اگه خدا بخواد قصد دارن مارو زياد اذيت نكنمو زود جواب abi check مونو بدن.چون واقأ ديگه حوصله انتظارو ندارم
عزیزم مجیدجان من فکرمیکنم شما نقصِ مدرک خوردید و نقصِ مدرکتون مهم بوده که اول باید نقص رو برطرف میکردید و بعد تکلیفِ کیستون مشخص شود.امیدوارم حالا که پروندتون بعدازمصاحبه کامل شده شاملِ APنشید که مدت زمانِ انتظار AP خیلی خیلی ازاردهنده و شکنجه دهندسسسسسسسسسسسسسسسسست وبا هیچ انتظاری قابل مقایسه نیست چون هیچ حدُ مرزُ زمانُ....واسش تعیینُ مشخص نشده استSad   :Sad    :Sad   :Sad  Sad
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، mana94 ، پوپر ، milad_magnet ، smpf
دوستان امروز يك نامه به تاريخ چند روز پيش به دستم رسيده كه گفته:
We forward your visa petition to the U.S.Embassy or Consulate on October 1, 2015
اگه سوالي داريد تماس بگيريد.
همچين چيزي براي كسي پيش اومده؟ تاريخ مصاحبه من ٢٨ اكتبر بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، پوپر ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان