کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-01-29 ساعت 23:32)Majid-h نوشته:  سلام به همه دوستان
من كاتوگوري اف ٣ هستم.١٣ ژانويه مصاحبه داشتيم آنكارا.اما چون پدرم كيس اصلي بود و بازنشسته يه اورگان دولتي بود.اما چون مدركي از بازنشستگي نداشتيم بمون اف بي آي چك زدن و گفتن برين ايران و سايت را چك كنين موقعي كه تو سايت اسمتون اومد بالا يكيتون پاسارو بياره ويزاهاتونو بگيره مداركي كه ازتون ميخوامو يا روزي كه مياي اينجا اصلشو با  خودت بيار يا اصلشو برامون بفرست..ما هم اومديم ايران ٢روز بعد اومدنمون يه ايميل اومد كه چه مداركي ميخوان ازمون.ما هم گپي مداركو فرستاديم سفارت اصلشم دست خودمه.بعد ٢٠ روز يعني امروز يه ايميل از سفارت اومد كه متنش پايين هست.نوشته مدارك به دستمون رسيده ٥ روزه كاري بيشتر وقت نميبره تا آفيسر يه بار ديگه مداركتونو بررسي كنه اگه مشكلي نباشه ويزاهاتون ميزنن تو پاساتونو ميفرستن پست انتخابيتون.اگه هم مدركي بخوان بتون اعلام ميكنن.
حالا مشكل اينجاست دست اوبا كه پاسا ما نيست پيشه خودمون.يعني من بايد پاسارو براشون ببرم كه ويزاهارو بزنن توش اگه مشكلي نباشه يا اين ايميل چيز خاصي نيست.منظور ايميلشونو نميدونم چيه

Our office has received your document submission. A consular officer will review your case to ensure each applicant meets eligibility and admissibility criteria. In most cases, you will receive a decision in five work days.

If you sent in your passport(s) and everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to the PTT office which you chose. If additional work is needed for your case, your passport(s) will be returned to the PTT office with an explanation. 

If you did not send in passport(s), we will send you updated case information and/or instructions via e-mail
دوست عزيز همونطوري كه خودتون متوجه شديد گفته كه مداركتون رسيده و ٥ روز كاري حدوداً طول مي كشه كه افسير بررسيش كنه. اگه اگه همه چي اوكي بود ويزا بهتون ميده( يعني بايد پاساتون و برسونيد بهش) در غير اينصورت ممكنه باز طول بكشه.
دوست عزيز بنظرم بهتره كه يكي بره يا شانس يا اقبال همون روز اخر بليط بگيريد كه سريع برسونيد تگه هم ايراد گرفتن كنسل كنيد. مي تونيد همچنين تماس بگيريد با سفارت كه راهنمايي تون كنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، smpf ، Ali.karimi
من كاتوگوري اف ٣ هستم.١٣ ژانويه مصاحبه داشتيم آنكارا.اما چون پدرم كيس اصلي بود و بازنشسته يه اورگان دولتي بود.اما چون مدركي از بازنشستگي نداشتيم بمون اف بي آي چك زدن و گفتن برين ايران و سايت را چك كنين موقعي كه تو سايت اسمتون اومد بالا يكيتون پاسارو بياره ويزاهاتونو بگيره مداركي كه ازتون ميخوامو يا روزي كه مياي اينجا اصلشو با  خودت بيار يا اصلشو برامون بفرست..ما هم اومديم ايران ٢روز بعد اومدنمون يه ايميل اومد كه چه مداركي ميخوان ازمون.ما هم گپي مداركو فرستاديم سفارت اصلشم دست خودمه.بعد ٢٠ روز يعني امروز يه ايميل از سفارت اومد كه متنش پايين هست.نوشته مدارك به دستمون رسيده ٥ روزه كاري بيشتر وقت نميبره تا آفيسر يه بار ديگه مداركتونو بررسي كنه اگه مشكلي نباشه ويزاهاتون ميزنن تو پاساتونو ميفرستن پست انتخابيتون.اگه هم مدركي بخوان بتون اعلام ميكنن.
حالا مشكل اينجاست دست اوبا كه پاسا ما نيست پيشه خودمون.يعني من بايد پاسارو براشون ببرم كه ويزاهارو بزنن توش اگه مشكلي نباشه يا اين ايميل چيز خاصي نيست.منظور ايميلشونو نميدونم چيه

Our office has received your document submission. A consular officer will review your case to ensure each applicant meets eligibility and admissibility criteria. In most cases, you will receive a decision in five work days.

If you sent in your passport(s) and everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to the PTT office which you chose. If additional work is needed for your case, your passport(s) will be returned to the PTT office with an explanation. 

If you did not send in passport(s), we will send you updated case information and/or instructions via e-mail
دوست عزيز همونطوري كه خودتون متوجه شديد گفته كه مداركتون رسيده و ٥ روز كاري حدوداً طول مي كشه كه افسير بررسيش كنه. اگه اگه همه چي اوكي بود ويزا بهتون ميده( يعني بايد پاساتون و برسونيد بهش) در غير اينصورت ممكنه باز طول بكشه.
دوست عزيز بنظرم بهتره كه يكي بره يا شانس يا اقبال همون روز اخر بليط بگيريد كه سريع برسونيد تگه هم ايراد گرفتن كنسل كنيد. مي تونيد همچنين تماس بگيريد با سفارت اونا هم شل و ول راهنمايي مي كنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2016-01-30 ساعت 01:15)tomi نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 00:35)shbn نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 14:17)tomi نوشته:  سلام من خودم 25 ژانویه آپدیت داشتم ظاهرا سری دوم گروهی آپدیتها 28 ژانویه انجام شده شاید با بهبود روابط کارها سرعت بیشتری گرفته به هرحال امیدوارم برای هممون خیر باشه...دوستان آیا شنبه ها هم ادارات دولتی آمریکا باز هست جهت ادامه پیگیری پرونده هامون؟

ظاهرا که اين بهبود روابط فقط تو سفارت ابوظبی هست. هنوز آنکارا خبر دار نشده روابط بهبود پيدا کرده يا ما جا مونديم از محسناتش. به هر صورت دوستان که مصاحبه شون ابوظبی بوده هم آپديت و کلير بشن ما خوشحال می شیم. شايد بعدش هم نوبت ما بشه.

ظاهرا فقط آپدیت خشک وخالی یا دل خوش کنکی بوده ....به هر حال آپدیتهای سیس به سفارت ربطی نداره واز آمریکا هدایت میشه

دوست عزیز من فکر نمیکنم تا الان آپدیتهای ما از آمریکا بوده باشه چون همش تو ساعت کاری ابوظبی بوده و میشده نصف شب آمریکا
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، shbn ، پوپر ، smpf ، Ali.karimi
(2016-01-30 ساعت 03:56)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 01:15)tomi نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 00:35)shbn نوشته:  ظاهرا که اين بهبود روابط فقط تو سفارت ابوظبی هست. هنوز آنکارا خبر دار نشده روابط بهبود پيدا کرده يا ما جا مونديم از محسناتش. به هر صورت دوستان که مصاحبه شون ابوظبی بوده هم آپديت و کلير بشن ما خوشحال می شیم. شايد بعدش هم نوبت ما بشه.

ظاهرا فقط آپدیت خشک وخالی یا دل خوش کنکی بوده ....به هر حال آپدیتهای سیس به سفارت ربطی نداره واز آمریکا هدایت میشه

دوست عزیز من فکر نمیکنم تا الان آپدیتهای ما از آمریکا بوده باشه چون همش تو ساعت کاری ابوظبی بوده و میشده نصف شب آمریکا

مگه سایت سیس مربوط به واشنگتن نیست؟

پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، smpf ، Ali.karimi
(2016-01-30 ساعت 03:15)Sam-90 نوشته:  

دوست عزيز بنظرم بهتره كه يكي بره يا شانس يا اقبال همون روز اخر بليط بگيريد كه سريع برسونيد تگه هم ايراد گرفتن كنسل كنيد. مي تونيد همچنين تماس بگيريد با سفارت اونا هم شل و ول راهنمايي مي كنند.

مرسي از راهنماييت
نميدونم اين ايميلي كه دادن خيلي مبهم
معلوم نيست چي ميخوان دقيقا
من حالا ٢ روز ديگه ميرم سفارت ديگه با خدا.شايد ويزا دادن
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، پوپر ، smpf
(2016-01-30 ساعت 15:05)Majid-h نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 03:15)Sam-90 نوشته:  

مرسي از راهنماييت

اقا مجید عزیز هموطنِ عزیزم باسلام این ایمیل هیچ ابهامی نداره میگه مامدارکتونُ دریافت کردیم لطفا صبر کنید(که اکثرا5روزِکاری طول میکشه) ما درچندروزِ اینده بوسیله ایمیل بشما پاسخ میدهیم که وضعیت کیسِ شما بِ چه گونه ایست 1اگر پاسپورتهای خودتان را فرستاده اید(همراه مدارکتان که شامل نقص شده بودند) و شاملِ ویزای یک ضرب شویدویزا درون پاسهایتان پرینت میشود و به اداره ی پستی که قبلا مشخص نموده اید فرستاده میشوند واگر شامل پروسه ی اداری شوید پاسپورتهایتان فاقد ویزای امریکا به پست فرستاده خواهند شد 2واگر پاسپواتهای خودرا بهمراه مدارک پست نکرده اید وشامل ویزای یکضرب شوید ما دراین 5روز کاری بشماباایمیل اطلاع میدهیمکه یا باید پاسپورتاتونُ بیارید ویزا درونش پرینت شود یا خدایِ ناکرده زَبانَم لال شاملِ AP شده ایدوباید تا زمان مشخص شدن وضعیت پروسه اداریتان منتظر بمانید.اقامجیدعزیز بنظر من لطف کنیدُ عجله نکنید وتا5روزِ کاری صبرکنید تا سفارت بشما اعلام کند که وضعیت کیس شما چگونه است واز ریسک گم شدن پاسپورتهایتان جدا خودداری فرمائیددرضمن ممکن است شما در ایران بسر میبرید و رساندن پاسهایتان بسفارت شامل هزینه میشودپس بازهم ازشما طلب صبردارم برادر گرامی 
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، Ali.karimi ، پوپر
(2016-01-30 ساعت 17:39)....مهرشاد.... نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 15:05)Majid-h نوشته:  مرسي از راهنماييت

اقا مجید عزیز هموطنِ عزیزم باسلام این ایمیل هیچ ابهامی نداره میگه مامدارکتونُ دریافت کردیم لطفا صبر کنید(که اکثرا5روزِکاری طول میکشه) ما درچندروزِ اینده بوسیله ایمیل بشما پاسخ میدهیم که وضعیت کیسِ شما بِ چه گونه ایست 1اگر پاسپورتهای خودتان را فرستاده اید(همراه مدارکتان که شامل نقص شده بودند) و شاملِ ویزای یک ضرب شویدویزا درون پاسهایتان پرینت میشود و به اداره ی پستی که قبلا مشخص نموده اید فرستاده میشوند واگر شامل پروسه ی اداری شوید پاسپورتهایتان فاقد ویزای آمریکا به پست فرستاده خواهند شد 2واگر پاسپواتهای خودرا بهمراه مدارک پست نکرده اید وشامل ویزای یکضرب شوید ما دراین 5روز کاری بشماباایمیل اطلاع میدهیمکه یا باید پاسپورتاتونُ بیارید ویزا درونش پرینت شود یا خدایِ ناکرده زَبانَم لال شاملِ AP شده ایدوباید تا زمان مشخص شدن وضعیت پروسه اداریتان منتظر بمانید.اقامجیدعزیز بنظر من لطف کنیدُ عجله نکنید وتا5روزِ کاری صبرکنید تا سفارت بشما اعلام کند که وضعیت کیس شما چگونه است واز ریسک گم شدن پاسپورتهایتان جدا خودداری فرمائیددرضمن ممکن است شما در ایران بسر میبرید و رساندن پاسهایتان بسفارت شامل هزینه میشودپس بازهم ازشما طلب صبردارم برادر گرامی 

آقا مجید خوب توجه کن  , مهرشاد عزیز کاملا درست میگه یکی از دوستان که تو هتل اشنا شدیم  چند روز بعد از من مصاحبه داشت و نقص مدرک خورد خودش چند روز پیش شخصا میره سفارت و مدارک را به همراه پاسپورتش تحویل میده خوشحال و خندان میاد هتل دیشب براش میل امده و امروز رفته PTT پاسپورتش را بدون ویزا به همراه یک برگه صورتی AP تحویل میگیره و الان دنباله اینه یه بلیط بگیره بیاد ایران پشیمان از اینکه چرا مدارک را پست نکرده و کلی هزینه و وقت گذاشته اخرش هم هیچ شما هم دقت کن خدای نکرده اینطوری نشی چهار روز کاری صبر بیشترین ضررش  میتونه چهار روز کاری تعویق در گرفتن ویزاتون باشد اما اگر بری و خدای نکرده مثل این دوسته ما بشوی هم ضرر مالی کردی هم اینکه بیهوده وقتت صرف شده و  به یک حالت ناراحتی خاصی دچار میشی متاسفانه وقتی بدون ویزا برای بار دوم برگردی ایران , من وظیفه خودم دونستم توضیح بدم در ادامه توضیحات خوب و دلسوزانه مهرشاد عزیز دیگه خود دانی
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
سلام دوستان يه سوال داشتم كسي مي دونه براي ابوظبي احتياج هست كه آدرس بهشون بديم براي فرستادن ويزا يا بايد بريم سفارت بگيريم
پاسخ
(2016-01-30 ساعت 09:48)tomi نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 01:15)tomi نوشته:  ظاهرا فقط آپدیت خشک وخالی یا دل خوش کنکی بوده ....به هر حال آپدیتهای سیس به سفارت ربطی نداره واز آمریکا هدایت میشه

دقیقا اطلاع ندارم ولی میدونم یه سری آپدیتها از سفارت میشه یه سری از آمریکا... اونایی که روز ما بشه سفارت و اونایی که نصفه شب ما میشه از آمریکا..
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، Ali.karimi ، پوپر ، smpf
(2016-01-30 ساعت 22:54)Sbadvi نوشته:  سلام دوستان يه سوال داشتم كسي مي دونه براي ابوظبي احتياج هست كه آدرس بهشون بديم براي فرستادن ويزا يا بايد بريم سفارت بگيريم

سلام دوست عزیز وقتی از اومدن ویزا مطمن شدی میتونی بری یه آژانس مطمن و
پیکاب کنی یعنی پاسپورت ومدارک رو بدهید اونها براتون انجام میدن

پاسخ
(2016-01-30 ساعت 23:46)tomi نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 22:54)Sbadvi نوشته:  سلام دوستان يه سوال داشتم كسي مي دونه براي ابوظبي احتياج هست كه آدرس بهشون بديم براي فرستادن ويزا يا بايد بريم سفارت بگيريم

ممنون از پاسختون من مي خواستم بدونم اگه خودم بخوام برم بگيرم آيا به آدرس پستي نياز دارم يا ميتونم مستقيم برم سفارت بگيرم
پاسخ
(2016-01-30 ساعت 09:48)tomi نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 01:15)tomi نوشته:  ظاهرا فقط آپدیت خشک وخالی یا دل خوش کنکی بوده ....به هر حال آپدیتهای سیس به سفارت ربطی نداره واز آمریکا هدایت میشه

دقیقا اطلاع ندارم ولی میدونم یه سری آپدیتها از سفارت میشه یه سری از آمریکا... اونایی که روز ما بشه سفارت و اونایی که نصفه شب ما میشه از آمریکا..
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
ما گه رفتیم تو 11 ماه ......... ???????????
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
پاسخ
(2016-01-30 ساعت 23:54)Sbadvi نوشته:  
(2016-01-30 ساعت 23:46)tomi نوشته:  

ممنون از پاسختون من مي خواستم بدونم اگه خودم بخوام برم بگيرم آيا به آدرس پستي نياز دارم يا ميتونم مستقيم برم سفارت بگيرم

دوست عزيز خودتان اگر تشريف ببريد پاسپورت را تحويل ميدهيد و به شخصه بعد از حاضر شدن ويزاتحويل خواهيد گرفت ،
ادرس پست مربوط به تركيه هست ان هم به ادرس پستي شما نيازي نيست بلكه يك دفتر پستي PTT را مشخص ميكنيد براي سفارت كه نزديك محل اقامت شما (هتل يا ...) و بعد از حاضر شدن انها گذرنامه شما را ارسال ميكنن براي ان دفتر پستي از قبل مشخص شده براي سفارت و شما تشريف ميبريد انجا گذرنامه خود را تحويل ميگيريد ،
جهت اطلاع دوستاني كه قصد رفتن براي مصاحبه را دارند در دو حالت اصلا جاي نگراني نيست و فكرشان را مشغول اين موضوع نكنند .

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، ....مهرشاد.... ، smpf ، Ali.karimi
يك دنيا تشكر از پاسخ كاملتون آقاي ميلاد
پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، smpf ، Ali.karimi ، milad_magnet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان