(2016-02-02 ساعت 18:42)mrafatbakhsh نوشته: تبریک به همه دوستانی که اچند روز اخیر کلیر شدن واسشون آرزوی موفقیت دارم.... موتوراشون روشن شده ولی ما پیشکسوتها رو جا گذاشتن بی معرفتها ما رو یادتون رفته؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
ضمن تبریک به دوستانی که اخیرا کلیر شدن- واقعا راست می گی ها - ما قدیمی ها که بیش از شش ماهه منتظریم مثل اینکه فراموش شده ایم که امیدوارم بزودی خبرهای خوش برای ماها هم برسه - انشاالله
ضیاء
2016-02-07 ساعت 01:57 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-07 ساعت 03:25 توسط ....مهرشاد.....)
[attachment=3766 نوشته: ZAN pid='692536' dateline='1454788516']
با سلام ممکنه راهنمایی کنید که چگونه می تونم چک کنم که کیس من هم تبدیل به or شده یا نه؟من فقط ایمیل خودم را کنترل می کنم و تا بحال اینرا چک نکرده اماگر راهنمایی کنید ممنون می شوم .
ضیاء
خانم ضیاء عزیز باسلام وعرض ادب برای چک کردن وضعیت کیستان لطفا به ادرسِ https://ceac.state.gov مراجعه فرمائید وبرروی لینکِ Check My Visa Application Status کلیک فرموده و سپس درقسمت مشخص شده کیس نامبرتان را وارد نمائید( بطور مثال ank2010123456) و در آخر بر روی submit کلیک کرده و بعد از آن در متن زیر دقت فرمائید و هرزمان mailed/available به mailed or available تغییر کرد شما کلیر شده اید.
Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed andmailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.[/font][/font][/font]
CATEGORY :F2B PRIORITY : 24 july 2006 CURRENT : 24DECEMBER 2013 INTERVIEW : 26 MAY 2015 ANKARA STATUS: ADMINISTRATIVE PROCESSING753DAYS
(2016-02-01 ساعت 16:15)پوپر نوشته: ممنون سباد عزیز ،اولا که نمیدونم چرا کیس همسرم که نفر اصلیه تبدیل به or شده فقط واسه من نشده هنوز، دوم اینکه خیلی حس ناراحتی دارم که چرا شما باید اینهمه منتظر بمونید، از صمیم قلب میخوام که همه هرچه سریعتر از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنن ، مخصوصا شما دوست عزیز
مبارك باشه . واسه شما هم نوشته مديكال لازمه؟فردا سايت ابوظبي رو چك كن .
با تبریک
ممکنه راهنایی کنی که چگونه می تونم چک کنم که کیس من هم تبدیل به or شده یا نه؟
من فقط ایمیل خودم را کنترل می کنم و تا بحال اینرا چک نکرده ام
اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
ضیاء
دوست خوبمون مهرشاد پاسخ کامل دادند
F4
Interview: 20 September 2015
Abu Dhabi Clearance: 1 february 2016
(2016-02-01 ساعت 16:15)پوپر نوشته: ممنون سباد عزیز ،اولا که نمیدونم چرا کیس همسرم که نفر اصلیه تبدیل به or شده فقط واسه من نشده هنوز، دوم اینکه خیلی حس ناراحتی دارم که چرا شما باید اینهمه منتظر بمونید، از صمیم قلب میخوام که همه هرچه سریعتر از این بلاتکلیفی نجات پیدا کنن ، مخصوصا شما دوست عزیز
مبارك باشه . واسه شما هم نوشته مديكال لازمه؟فردا سايت ابوظبي رو چك كن .
با تبریک
ضیاء
سلام دوست عزیز ابوظبی مدتیه که جواب ایمیل رو نمیده الان 5 ماهه که جواب ما رو هم نمیدن...از وکیل هم کاری بر نمیاد... فقط باید منتظر باشی... سایت ceac.state.gov رو چک کن تا آخرین آپدیت و وضعیت کیس رو نشون میده
(2016-02-06 ساعت 23:02)alibabax نوشته: دوستان مصاحبه من دوم عید هست .21 مارچ آنکارا.. می خوام بلیط رفت و برگشت تهیه کنم.برا خودم و مادر و پدرم.ولی نمی دونم با توجه به پروسه آزمایشات پزشکی و فرایند های بعد از مصاحبه کل سفرمون قراره چند روزطول بشکه..
دوستان که رفتن.آنکارا. چند روزقبل از مصاحبه برای آزمایش رفتن و اینکه چند روز کار سفارتشون طول کشید.
و اینکه لینک گرفتن نوبت اینترنتی سفارت و دکتر تو آنکارا رو کسی داره ممنون می شم.
آدرس سايت دکتر www.doctorun.com
بايد وقت بگيريد از دکتر برای همه اعضا خانواده . اگر 21 مارچ مصاحبه است فکر کنم از 21 فوريه به بعد می تونيد از دکتر وقت بگيريد. داخل سايت که برويد همه چيز را راجع به اينکه کی وقت بگيريد که برای مصاحبه مديکالتون آماده باشه توضيح می ده اگر بچه زير 15 داشته باشيد یکم طولانی تره 72 ساعت وقت لازمه تا جواب تست زير جلدی سل رو بدن اگر نه يه روز قبل فکر کنم کافی باشه وقت بگيريد.
در سفارت هم اگر شامل AP نشديد. 5 -4 روز طول می کشه تا ويزا رو تو پاسپورت بزنن. اگر خدايی نکرده AP بوديد که فردای مصاحبه می تونيد برگرديد. بليط رو طوری بگيريد که بتونيد تاريخ برگشت رو عوض کنيد در صورت لزوم چون واقعا معلوم نيست کی بشه برگشت. ماهان تقريبا هر روز پرواز داره و یه جريمه 50 تومن به ازا هر نفر می گيره عوض می کنن تاريخ برگشت رو با توجه به آنچه اونجا پيش اومد.
موفق باشيد.
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
(2016-02-06 ساعت 23:02)alibabax نوشته: دوستان مصاحبه من دوم عید هست .21 مارچ آنکارا.. می خوام بلیط رفت و برگشت تهیه کنم.برا خودم و مادر و پدرم.ولی نمی دونم با توجه به پروسه آزمایشات پزشکی و فرایند های بعد از مصاحبه کل سفرمون قراره چند روزطول بشکه..
دوستان که رفتن.آنکارا. چند روزقبل از مصاحبه برای آزمایش رفتن و اینکه چند روز کار سفارتشون طول کشید.
و اینکه لینک گرفتن نوبت اینترنتی سفارت و دکتر تو آنکارا رو کسی داره ممنون می شم.
بايد وقت بگيريد از دکتر برای همه اعضا خانواده . اگر 21 مارچ مصاحبه است فکر کنم از 21 فوريه به بعد می تونيد از دکتر وقت بگيريد. داخل سايت که برويد همه چيز را راجع به اينکه کی وقت بگيريد که برای مصاحبه مديکالتون آماده باشه توضيح می ده اگر بچه زير 15 داشته باشيد یکم طولانی تره 72 ساعت وقت لازمه تا جواب تست زير جلدی سل رو بدن اگر نه يه روز قبل فکر کنم کافی باشه وقت بگيريد.
در سفارت هم اگر شامل AP نشديد. 5 -4 روز طول می کشه تا ويزا رو تو پاسپورت بزنن. اگر خدايی نکرده AP بوديد که فردای مصاحبه می تونيد برگرديد. بليط رو طوری بگيريد که بتونيد تاريخ برگشت رو عوض کنيد در صورت لزوم چون واقعا معلوم نيست کی بشه برگشت. ماهان تقريبا هر روز پرواز داره و یه جريمه 50 تومن به ازا هر نفر می گيره عوض می کنن تاريخ برگشت رو با توجه به آنچه اونجا پيش اومد.
موفق باشيد.
ممنون..من مصاحبم دوشنبه ساعت 8.30 هست.با توجهبه این که شنبه یکشنبه تعطیلی رسمی هست لازم نیست قبل از تعطیلات آخر هفته برسم اونجا.یا آزمایشات رو روزای تعطیلم انجام می دن؟
ANKARA CAT = F4
Priority date = 3/10/2002
approval date = 1/19/2010
weelcome letter=03/23/2015
case complete=12/23/2015
interview date=21/03/2016
OR date =15/07/2016
ISSUED =19/07/2016
(2016-02-01 ساعت 16:18)ATYY نوشته: مبارك باشه . واسه شما هم نوشته مديكال لازمه؟فردا سايت ابوظبي رو چك كن .
با تبریک
ضیاء
سلام دوست عزیز ابوظبی مدتیه که جواب ایمیل رو نمیده الان 5 ماهه که جواب ما رو هم نمیدن...از وکیل هم کاری بر نمیاد... فقط باید منتظر باشی... سایت ceac.state.gov رو چک کن تا آخرین آپدیت و وضعیت کیس رو نشون میده
دوستان گرامی سلام من حدود یکماه پیش بعد از 7 ماه واندی که از مصاحبه ابوطبی ام گذشته بود ایملی زدم از وضعیتم باخبر بشم که جواب دادن تحت پراسس هست ونهایتا باید منتظر باشید البته قبل 6 ماه دو بار ایمیل زدم جواب ندادن
2016-02-07 ساعت 20:42 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-02-07 ساعت 20:47 توسط ....مهرشاد.....)
(2016-02-07 ساعت 18:56)alibabax نوشته:
(2016-02-07 ساعت 10:03)shbn نوشته:
موفق باشيد.
ممنون..من مصاحبم دوشنبه ساعت 8.30 هست.با توجهبه این که شنبه یکشنبه تعطیلی رسمی هست لازم نیست قبل از تعطیلات آخر هفته برسم اونجا.یا آزمایشات رو روزای تعطیلم انجام می دن؟
دوست گرامی باسلام وعرض احترام یکشنبه درمانگاه انکارا وکلا انکارا تعطیل میباشد لذاشما باید طوری برنامه ریزی کنید که صبح زودجمعه(8:00صبح) دردرمانگاه حاضرشوید ومعاینه شوید(وقت اینترنتی زیاد مهم نیست ولی حتما وقت بگیرید و پرینتش را بهمراه خود به درمانگاه ببرید)وفردا بعدالظهر ساعت3:00پاکت بقولِ معروف مدیکالتان را تحویل بگیرید .ضمنا وقت مصاحبتان اصلا مهم نیست و بترتیب صف(ویزاهای مهاجرتی وغیرِ مهاجرتی قاطی باهم دریک صف) میباشد پس سعی کنید ساعت 6:00صبح انجا باشید تا نفراول بسفارت وارد شوید
CATEGORY :F2B PRIORITY : 24 july 2006 CURRENT : 24DECEMBER 2013 INTERVIEW : 26 MAY 2015 ANKARA STATUS: ADMINISTRATIVE PROCESSING753DAYS
موفق باشيد.
وارد سيستم وقت گيری دکتر که بشويد ، از شما تاريخ و ساعت مصاحبه را می پرسد و با توجه به آن و تعطيلات خودشان و ميزان زمانی که برای آماده شدن مديکال هر نفر لازمه ، آخرين تاريخی که می تونيد برای کار پزشکی مراجعه کنيد رو بهتون می گه.
سلام دوستان، یه سوال دارم، ما پاسپورتهارو فرستادیم ابوظبی برای صدور ویزا، اما هنوز تو سایت سیس خودم تبدیل به or نشدم اما همسرم که نفر اصلیه شده ولی همچنان AP هستیم، درصورتیکه کسانیکه با ما کلیر شدن تبدیل به issue شدن، حالا میخوام بدونم باتوجه به اینکه تو سایت ابوظبی کلیر شدیم ممکنه الان پاسپورتها برگشت بخوره یا نگه دارن که تو سیس درست شه بعد ویزا بدن یا اینکه سیس مهم نیس؟ چون الان میخوام بلیط بخرم و بلاتکلیفم که چیکار کنم... ممنونم اگه هرکی میدونه راهنمایی کنه
F4
سلام به همگی. من و دخترم با توجه به expiration که واسه ویزامون گذاشتن باید برای صدور ویزا اقدام کنیم. می خواستم ببینم که آیا خودمون مدارک رو باید تحویل سفارت بدیم یا شخص دیگری هم می تونه اینکار رو انجام بده و بعد پاسپورت ها رو از پست تحویل بگیره. اگه می شه آژانس مطمئن سراغ دارید که اینکار رو انجام بده.( من یه مدرکی مربوط به tax اسپانسورم هم غیر از پاسپورتها باید به سفارت تحویل بدم. برای همین می خوام مطمئن باشه مدارکم گم نشه و درست تحویل سفارت بشه) ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
(2016-02-09 ساعت 14:01)پوپر نوشته: سلام دوستان، یه سوال دارم، ما پاسپورتهارو فرستادیم ابوظبی برای صدور ویزا، اما هنوز تو سایت سیس خودم تبدیل به or نشدم اما همسرم که نفر اصلیه شده ولی همچنان AP هستیم، درصورتیکه کسانیکه با ما کلیر شدن تبدیل به issue شدن، حالا میخوام بدونم باتوجه به اینکه تو سایت ابوظبی کلیر شدیم ممکنه الان پاسپورتها برگشت بخوره یا نگه دارن که تو سیس درست شه بعد ویزا بدن یا اینکه سیس مهم نیس؟ چون الان میخوام بلیط بخرم و بلاتکلیفم که چیکار کنم... ممنونم اگه هرکی میدونه راهنمایی کنه
هر کاری روی پرونده صورت میگیرد سیس تغییر میکنه. بنابراین نگه میدارن تا سیس بشه منطقی نیست.
شما فعلا بدون نگرانی منتظر باشید تا ایشالا ویزاتون صادر بشه. در اونصورت در سیس issued خواهد شد. توکل بخدا
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
(2016-02-09 ساعت 14:01)پوپر نوشته: سلام دوستان، یه سوال دارم، ما پاسپورتهارو فرستادیم ابوظبی برای صدور ویزا، اما هنوز تو سایت سیس خودم تبدیل به or نشدم اما همسرم که نفر اصلیه شده ولی همچنان AP هستیم، درصورتیکه کسانیکه با ما کلیر شدن تبدیل به issue شدن، حالا میخوام بدونم باتوجه به اینکه تو سایت ابوظبی کلیر شدیم ممکنه الان پاسپورتها برگشت بخوره یا نگه دارن که تو سیس درست شه بعد ویزا بدن یا اینکه سیس مهم نیس؟ چون الان میخوام بلیط بخرم و بلاتکلیفم که چیکار کنم... ممنونم اگه هرکی میدونه راهنمایی کنه
هر کاری روی پرونده صورت میگیرد سیس تغییر میکنه. بنابراین نگه میدارن تا سیس بشه منطقی نیست.
شما فعلا بدون نگرانی منتظر باشید تا ایشالا ویزاتون صادر بشه. در اونصورت در سیس issued خواهد شد. توکل بخدا
پس یعنی با خیال راحت بلیط بگیریم؟ چون تا 17 مارچ مدیکالمون اعتبار داره... ممنون از کمکتون
F4
پس یعنی با خیال راحت بلیط بگیریم؟ چون تا 17 مارچ مدیکالمون اعتبار داره... ممنون از کمکتون
اگر بلیط بدون جریمه کنسلی/تغییر تاریخ هست بگیرید. اگر نه این یکی دو روز تامل کنید تا همه پاسپورتها را با ویزا پس بدهند ایشالا.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016