کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام به همه دوستان و تبريك به كسانى كه كلير شدن اميدوارم هممون زودتر كلير بشيم واقعا سخته بعد از دوازده سال انتظار باز هموبايد صبر كنيم 
F4
مصاحبه مى 2015 انكارا
وضعيت AP
تعداد اپ بيش از 40 بار
پاسخ
(2016-02-07 ساعت 03:51)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-02-07 ساعت 00:14)ZAN نوشته:  
(2016-02-01 ساعت 16:18)ATYY نوشته:  مبارك باشه . واسه شما هم نوشته مديكال لازمه؟فردا سايت ابوظبي رو چك كن .

با تبریک
ممکنه راهنایی کنی که چگونه می تونم چک کنم که کیس من هم تبدیل به or  شده یا نه؟
من فقط ایمیل خودم را کنترل می کنم و تا بحال اینرا چک نکرده ام
اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
ضیاء

سلام دوست عزیز ابوظبی مدتیه که جواب ایمیل رو نمیده الان 5 ماهه که جواب ما رو هم نمیدن...از وکیل هم کاری بر نمیاد... فقط باید منتظر باشی... سایت ceac.state.gov رو چک کن تا آخرین آپدیت و وضعیت کیس رو نشون میده
 با سلام
خبر خوش بچه ها
من پس از شش ماه و بیست روز کلیر شدم. امیدوارم تک تک شماها هم خبر خوشی بشنوید - انشاالله
فقط چون شش ماه گذشته دوباره باید برم برای تست های پزشکی و انها را همراه پاسپورت تحویل سفارت بدم.
من در اولین فرصت خاطره حدود سه سال اخذ ویزا را برای تجربه دوستان در این سایت خواهم گذاشت.
راستی - پرونده من در ابوظبی بود.
ضیاء
پاسخ
دوستان با تجربه يه سوالي داشتم ، اگه بعد از گذشت ٨ روز از مصاحبه در ابوظبي سايت سيس وضعيت جديد را اعلام نكنه و هنوز پيغام قبل از مصاحبه را نشون بده معنيش جيه ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf
(2016-02-11 ساعت 11:47)ZAN نوشته:  
(2016-02-07 ساعت 03:51)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-02-07 ساعت 00:14)ZAN نوشته:  با تبریک
ممکنه راهنایی کنی که چگونه می تونم چک کنم که کیس من هم تبدیل به or  شده یا نه؟
من فقط ایمیل خودم را کنترل می کنم و تا بحال اینرا چک نکرده ام
اگر راهنمایی کنید ممنون می شوم
ضیاء

سلام دوست عزیز ابوظبی مدتیه که جواب ایمیل رو نمیده الان 5 ماهه که جواب ما رو هم نمیدن...از وکیل هم کاری بر نمیاد... فقط باید منتظر باشی... سایت ceac.state.gov رو چک کن تا آخرین آپدیت و وضعیت کیس رو نشون میده
 با سلام
خبر خوش بچه ها
من پس از شش ماه و بیست روز کلیر شدم. امیدوارم تک تک شماها هم خبر خوشی بشنوید - انشاالله
فقط چون شش ماه گذشته دوباره باید برم برای تست های پزشکی و انها را همراه پاسپورت تحویل سفارت بدم.
من در اولین فرصت خاطره حدود سه سال اخذ ویزا را برای تجربه دوستان در این سایت خواهم گذاشت.
راستی -  پرونده من در ابوظبی بود.
ضیاء
مبارکه دوست عزیز امیدوارم موفق باشید و هرچه زودتر ویزاتون رو بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، ....مهرشاد.... ، Ali.karimi ، smpf ، mrafatbakhsh
(2016-02-11 ساعت 13:01)m_vaziran نوشته:  دوستان با تجربه يه سوالي داشتم ، اگه بعد از گذشت ٨ روز از مصاحبه در ابوظبي سايت سيس وضعيت جديد را اعلام نكنه و هنوز پيغام قبل از مصاحبه را نشون بده معنيش جيه ؟؟؟

با سلام
در سايت سيس وضعيت جديد بزودی به روز نمی شه و مهم هم نیست. شما از طریق سایت سفارت باید چک کنی.
موفق باشی

ضیاء
پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، Ali.karimi ، smpf ، m_vaziran
تبریک میگم (اگه درست بگم خانوم ضیا) انشالا بقیه دوستان هم بزودی خبرهای خوش برسونن
F4
Interview: 20 September 2015
Abu Dhabi 
Clearance: 1 february 2016 
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، Ali.karimi ، smpf ، mrafatbakhsh ، alibabax
سلام به همه ى دوستان ،،، من بالاخره بعد از گذشت ٩ ماه كيسم تو سايت سفارت ready شد و از وضعيت pending خارج شد ،،، ميخواستم بدونم كه آيا كارم تموم شده يا خير؟!

پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، Ali.karimi ، smpf
(2016-02-09 ساعت 14:48)shbn نوشته:  سلام به همگی. من و دخترم با توجه به expiration که واسه ویزامون گذاشتن باید برای صدور ویزا اقدام کنیم. می خواستم ببینم که آیا خودمون مدارک رو باید تحویل سفارت بدیم یا شخص دیگری هم می تونه اینکار رو انجام بده و بعد پاسپورت ها رو از پست تحویل بگیره. اگه می شه آژانس مطمئن سراغ دارید که اینکار رو انجام بده.( من یه مدرکی مربوط به tax اسپانسورم هم غیر از پاسپورتها باید به سفارت تحویل بدم. برای همین می خوام مطمئن باشه مدارکم گم نشه و درست تحویل سفارت بشه) ممنون می شم اگر راهنمایی کنید

اگر آنکارا هستین که نه امکان پیکاپ نداره سفارت و شخصا باید برین پست و تحویل بگیرین. البته یک نفر از خانواده باشه کافیه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: پوپر ، shbn ، Ali.karimi ، smpf
(2016-02-11 ساعت 21:22)pouyan9494 نوشته:  سلام به همه ى دوستان ،،، من بالاخره بعد از گذشت ٩ ماه كيسم تو سايت سفارت ready شد و از وضعيت pending  خارج شد ،،، ميخواستم بدونم كه آيا كارم تموم شده يا خير؟!

پویان جانِ عزیز باسلام وضعیتتان در سایت ceac چگونه است؟
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، Ali.karimi ، smpf
(2016-02-11 ساعت 21:42)itex نوشته:  
(2016-02-09 ساعت 14:48)shbn نوشته:  سلام به همگی. من و دخترم با توجه به expiration که واسه ویزامون گذاشتن باید برای صدور ویزا اقدام کنیم. می خواستم ببینم که آیا خودمون مدارک رو باید تحویل سفارت بدیم یا شخص دیگری هم می تونه اینکار رو انجام بده و بعد پاسپورت ها رو از پست تحویل بگیره. اگه می شه آژانس مطمئن سراغ دارید که اینکار رو انجام بده.( من یه مدرکی مربوط به tax اسپانسورم هم غیر از پاسپورتها باید به سفارت تحویل بدم. برای همین می خوام مطمئن باشه مدارکم گم نشه و درست تحویل سفارت بشه) ممنون می شم اگر راهنمایی کنید

اگر آنکارا هستین که نه امکان پیکاپ نداره سفارت و شخصا باید برین پست و تحویل بگیرین. البته یک نفر از خانواده باشه کافیه.

ممنون از پاسختون. شنيدم پست اصلا مدرک شناسايی نگاه نميکنه هر کی رسيد پست رو ببره پاسپورتها رو تحويلش می دن ولی به هر صورت واسه اطلاع بقيه دوستان با سفارت تماس گرفتم ، گفتن خودم شخصا بايد برم. می خواستم با توجه به اينکه بچه کوچک دارم و مديکال رو دوباره بايد انجام بدم ، کار مديکال رو که انجام دادم برگردم و اگه بشه مدارک رو بدم يه آژانسی يا شخص سومی ببره واسه صدور ويزا. اينطوری 3 روز بيشتر لازم نبود بمونم که گفتن نميشه. خدا می دونه چرا. حالا يه 9 روز رو که حتما بايد بمونم .
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، Ali.karimi ، smpf
(2016-02-12 ساعت 01:50)shbn نوشته:  
(2016-02-11 ساعت 21:42)itex نوشته:  

ممنون از پاسختون. شنيدم پست اصلا مدرک شناسايی نگاه نميکنه هر کی رسيد پست رو ببره پاسپورتها رو تحويلش می دن ولی به هر صورت واسه اطلاع بقيه دوستان با سفارت تماس گرفتم ، گفتن خودم شخصا بايد برم. می خواستم با توجه به اينکه بچه کوچک دارم و مديکال رو دوباره بايد انجام بدم ، کار مديکال رو که انجام دادم برگردم و اگه بشه مدارک رو بدم يه آژانسی يا شخص سومی ببره واسه صدور ويزا. اينطوری 3 روز بيشتر لازم نبود بمونم که گفتن نميشه. خدا می دونه چرا. حالا يه 9 روز رو که حتما بايد بمونم .

سلام دوست عزیز البته هنوز ویزای ما بعد 8 ماه واندی آماده نیست ولی لیدر ما درابوظبی به من گفت هروقت ویزات اومد بیا مدیکالت رو بده ومدارکت رو بگیر وبگرد ایران  وهمه رو پیکاپ کن اینجوری وقت وهزینه کمتری برات می افته

پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، smpf ، Ali.karimi
(2016-02-12 ساعت 12:56)tomi نوشته:  
(2016-02-12 ساعت 01:50)shbn نوشته:  
(2016-02-11 ساعت 21:42)itex نوشته:  اگر آنکارا هستین که نه امکان پیکاپ نداره سفارت و شخصا باید برین پست و تحویل بگیرین. البته یک نفر از خانواده باشه کافیه.

سلام دوست عزیز البته هنوز ویزای ما بعد 8 ماه واندی آماده نیست ولی لیدر ما درابوظبی به من گفت هروقت ویزات اومد بیا مدیکالت رو بده ومدارکت رو بگیر وبگرد ایران  وهمه رو پیکاپ کن اینجوری وقت وهزینه کمتری برات می افته

شاید ابوظبی با آنکارا فرق داره. منم فکر می کردم بشه. ایمیل جواب دادن خودت باید بیایی. خیلی هم سخته و پر هزینه
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، smpf ، Ali.karimi
ماه نهم هم مثل برق و باد گذشت. رفتیم تو ماه دهم. ای ول به تمام بچه های مهاجرسرایی که عجب صبری داریم ماها.
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
از بین دوستانی که بخشی از خانوادشون ویزا گرفتن و رفتن و خودشون موندن منتظر کلیرنس. آیا ویزای غیر مهاجرتی رو برای پیوستن موقت به خانواده تا تکمیل پروسه AP امتحان کردید؟ نظرتون کلا راجع به این کار چیه؟ ارزش امتحان داره به نظرتون؟
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، Ali.karimi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان