کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بکگراند چک ویزای غیر مهاجرتی هم مثل همون مهاجرتیه فرقی نداره تازه ممکنه سخت تر هم باشه. چون خیلی ها میرن برنمیگردن!
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، shbn ، Ali.karimi
(2016-02-16 ساعت 15:28)هورمغز نوشته:  بکگراند چک ویزای غیر مهاجرتی هم مثل همون مهاجرتیه فرقی نداره تازه ممکنه سخت تر هم باشه. چون خیلی ها میرن برنمیگردن!

مورد رفتن بر نگشتن هيچ ربطي به اي پي ( پروسه اداري ) نداره اگر افيسر فكر كنه كسي بر نميگرده به علت جنرال درخواست ويزا را رد ميكنه

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Nazanin_kh ، ....مهرشاد.... ، shbn ، Ali.karimi
سلام به همه ، خواستم كه اطلاع بدم كه بعد گذشت دقيقاً ٩ ماه وضعيت كليرنسم كامپليت شد در سايت سفارت آنكارا اما سايت سيس هيچ اطلاعى نداده حتى آپديت هم نشده و الان منتظر ايميل نهايى هستم ،،، به اميد زودتر كلير شدن همه ى دوستان

پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh ، milad_magnet ، roteil ، tomi ، Sam-90 ، shbn ، ssprotest ، alibabax ، sanbad ، baran_bahar ، smpf ، ZAN
(2016-02-16 ساعت 23:32)pouyan9494 نوشته:  سلام به همه ، خواستم كه اطلاع بدم كه بعد گذشت دقيقاً ٩ ماه وضعيت كليرنسم كامپليت شد در سايت سفارت آنكارا اما سايت سيس هيچ اطلاعى نداده حتى آپديت هم نشده و الان منتظر ايميل نهايى هستم ،،، به اميد زودتر كلير شدن همه ى دوستان

تبریک میگم ، مبارک باشه
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، baran_bahar ، پویا و آوا ، Ali.karimi
(2016-02-16 ساعت 23:32)pouyan9494 نوشته:  سلام به همه ، خواستم كه اطلاع بدم كه بعد گذشت دقيقاً ٩ ماه وضعيت كليرنسم كامپليت شد در سايت سفارت آنكارا اما سايت سيس هيچ اطلاعى نداده حتى آپديت هم نشده و الان منتظر ايميل نهايى هستم ،،، به اميد زودتر كلير شدن همه ى دوستان

خودتون يه ايميل به سفارت بزنين و توضيح راجع به کيستون بخواهين. اينها خيلی کند عمل می کنند. برای من چند روز بود تو سفارت آنکارا EXPIRATION گذاشته بودن رو مهلت ويزام و نوشته بود رجوع شود به ايميلی که فرستاديم. ولی ايميلی نزده بودن. بعد از چند روز که من توضيح خواستم تازه در جواب من ايميل حاوی توضيحات و دستور العمل رو فرستادن.
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
پاسخ
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، shbn

سلام دوست عزیز. تیریک میگم بهتون. 
میتونم بپرسم تاریخ انقضا a.p تون تا کی هست؟
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
یه آپدیت بی حاصله دیگه در تاریخ 17 فوریه ... دوستان 17 فوریه آپدیت داشتند ابوظبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، smpf ، Ali.karimi
دوستان عزیز من همین طور اتفاقی دوباره رفتم تو سایت سیس دیدم وضعیت کیسم تبدیل به OR شده اما من نفر اصلی نیستم بلکه همسرم نفر اصلی هست و وضعیت ایشون به همان صورت قبلی مونده حالا سوالم اینه که اول باید ایشون کلیر بشه تا به من هم ویزا بدن؟؟؟؟ در ضمن من نقص مدرک هم داشتم و اونم مدرک پزشکی بود که روز مصاحبه آماده نبود
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، milad_magnet ، Ali.karimi
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، smpf ، Ali.karimi
(2016-02-17 ساعت 18:19)baran_bahar نوشته:  یه آپدیت بی حاصله دیگه در تاریخ 17 فوریه ... دوستان 17 فوریه آپدیت داشتند ابوظبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما که نداشتیم.....
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، tomi ، Ali.karimi
کتگوری F4
تعداد اعضای پرونده 3
pd: Sep 2002
تاريخ مصاحبه Dec 18 2015
نتيجه  2 نفر یک ضرب، 1 نفر AP
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
Wink 
سلام به همه دوستان گلم ، بعد از گذشت چند ماه امروز 19 فوریه آپدیت داشتم 
خلاصه خواستم یکم روحیه بدم ،امیدوارم بزودی همه کلیر بشیم.
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، Sam-90 ، mrafatbakhsh ، baran_bahar ، smpf ، sanbad ، shbn ، ssprotest

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان