کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-03-03 ساعت 19:29)Majid-h نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 19:18)Ali.karimi نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 19:04)Majid-h نوشته:  سلام به همه دوستان
ما پاسامون روز دوشنبه كه ميشه چهار روز پيش داديم داخل به همراه مداركي كه روز مصاحبه ازمون خواستن براي گرفتن ويزا.حالا كه ٤روز گذشته هيچ خبري نشده.به غير از ٢بار آپ ديت كه يكيش روز اول بود يكيم روز ٤.ميخواستم بدونم اگه بازم يه ناقصي در مدارك ما باشه و يا يه مشكلي باشه و پاساي ما رو به همراه برگهي صورتي كه داشتيم بفرستن پست.ما چه جور ميتونيم بفهميم پاسامون داخل پست.ايميل ميزنن يا اينكه تو سايت سيس نشون ميده؟

ایشالا جمعه میاد ترکیه هستین دیگه؟

بله آنكارا هستيم

آخه يكم طول كشيد.اخه روزي كه مدارك را داديم داخل بمون گفتن اگه مشكلي باشه و ويزا تو پاستون نخوره ما پاساتونو با علت اينكه چرا ويزا نداديم ميفرستيم پست.حالا ميترسم پاسا اومد باشه پست و ما نفهميم.مي خوام بدونم اگه پاسارو بدون ويزا فرستادن پست ما از كجا بايد بفهميمو بريم پاسامونو بگيريم از پست

تو سایت چک کنید پست و سیس و اینهمه روز صبر کردید یک روزم روش
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
دوستان من امروز رفتم مديكال مجدد ١ واكسن جديد ١ ماه اضاف شده برا پسرها بين سن ١١ تا ١٩ و دخترها بين ١١تا ٢٦ سال قيمت واكسن هم ٦٨٠ درهم اميدوارم دوستان هر چه زودتر كلير شوند
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، smpf ، Ali.karimi ، sahar2016
(2016-03-03 ساعت 21:46)mana94 نوشته:  دوستان من امروز رفتم مديكال مجدد  ١ واكسن جديد ١ ماه اضاف شده برا پسرها بين سن ١١ تا ١٩ و دخترها بين ١١تا ٢٦ سال قيمت واكسن هم ٦٨٠ درهم اميدوارم دوستان هر چه زودتر كلير شوند
سلام مگه این واکسنها در ایران پاستو زده نمی شوند؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf
(2016-03-04 ساعت 00:55)tomi نوشته:  [quote='mana94' pid='696422' dateline='1457025370']
دوستان من امروز رفتم مديكال مجدد  ١ واكسن جديد ١ ماه اضاف شده برا پسرها بين سن ١١ تا ١٩ و دخترها بين ١١تا ٢٦ سال قيمت واكسن هم ٦٨٠ درهم اميدوارم دوستان هر چه زودتر كلير شوند
[/quoteاين واكسن جديد كه يك واكسن هورمونى تو ايران اصلا وجود ندازه دبى هم ١ ماه كه دارن اين واكسن ميزنند البته از هلال احمر بپرسيد شايد ايران هم باشه من اطلاع ندارم اينجا تو بيمارستان گفت واكسن جديد ايران نيست
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، tomi
(2016-03-04 ساعت 05:43)mana94 نوشته:  
(2016-03-04 ساعت 00:55)tomi نوشته:  [quote='mana94' pid='696422' dateline='1457025370']
دوستان من امروز رفتم مديكال مجدد  ١ واكسن جديد ١ ماه اضاف شده برا پسرها بين سن ١١ تا ١٩ و دخترها بين ١١تا ٢٦ سال قيمت واكسن هم ٦٨٠ درهم اميدوارم دوستان هر چه زودتر كلير شوند
[/quoteاين واكسن جديد كه يك واكسن هورمونى تو ايران اصلا وجود ندازه دبى هم ١ ماه كه دارن اين واكسن ميزنند  البته از هلال احمر بپرسيد شايد ايران هم باشه من اطلاع ندارم اينجا تو بيمارستان گفت واكسن جديد ايران نيست

موفق باشید...بفرمایید ایا مدیکال هندی هاتشریف بردید یا مدیکال عربها؟ وبجز اون واکسن هورمونی جدید چقدر هزینه هرنفرشد؟

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
سلام دوستان
كسي ميدونه براي مديكال مجدد بايد چه كار انجام داد؟يكي از دوستان ويزاش آمادست ميخواد بره آنكارا.تنها چيزيم كه از مديكال قبليش داره فقط اون سي دي و قبض كه روي جواب مديكال چسبيده بودو روز مصاحبه بهش پس دادن.
وقتي مديكال مجدد انجام بدن بازم همه ي مراحل پزشكي كه براي بار اول انجام دادنو بايد يه بار ديگه انجام بدن يا نه؟
و اينكه مديكال بايد حداقل چند وقت اعتبار داشته باشه تا سفارت و وقتي كه مي خوان برم آمريكا بهشون گير ندن و بهشون نگن كه مديكالتون اعتبارش كمه
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
(2016-03-04 ساعت 14:36)tomi نوشته:  
(2016-03-04 ساعت 05:43)mana94 نوشته:  
(2016-03-04 ساعت 00:55)tomi نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 21:46)mana94 نوشته:  دوستان من امروز رفتم مديكال مجدد  ١ واكسن جديد ١ ماه اضاف شده برا پسرها بين سن ١١ تا ١٩ و دخترها بين ١١تا ٢٦ سال قيمت واكسن هم ٦٨٠ درهم اميدوارم دوستان هر چه زودتر كلير شوند
[/quoteاين واكسن جديد كه يك واكسن هورمونى تو ايران اصلا وجود ندازه دبى هم ١ ماه كه دارن اين واكسن ميزنند  البته از هلال احمر بپرسيد شايد ايران هم باشه من اطلاع ندارم اينجا تو بيمارستان گفت واكسن جديد ايران نيست

موفق باشید...بفرمایید ایا مدیکال هندی هاتشریف بردید یا مدیکال عربها؟ وبجز اون واکسن هورمونی جدید چقدر هزینه هرنفرشد؟
nmc برا تمديد مديكال رفتم كه برا هر نفر ؛٥٢٥درهم بدون واكسن و كل مراحل قبلى هم انجام ميدن
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، Ali.karimi ، smpf
دوستان یه سئوال فوری
ما گواهی عدم سوپیشینه را برای ان وی سی ارسال کردیم(اصل و ترجمه) توی نامه مصاحبه ان وی سی هم جلوی عدم سوپیشینه زده unobtainable به معنی غیر قابل حصول و دست نیافتنی. (فکر کنم بدردشون نخورده) حالا نامه خود سفارت هم اومده به صورت جنرال مدارک را نام برده وگفته گواهی عدم سوپیشینه اگه ارسال کردید نیازی نیست همراتون باشه. ما هم ارسال کرده بودیم ان وی سی . حالا با توجه به اینکه جمعه ترکیه باید باشیم وقتی نیست که دوباره گواهی عدم سوپیشینه بگیریم .کپی هم از قبلی که فرستادیم نداریم. به نظرتون چکار کنیم؟ ایا عدم سوپیشینه ایران را می خوان؟ لازمه ؟ اگه نداشته باشیم چی می شه(البته یبار فرستادیم ها)
پاسخ
نگران نباشید سو پیشینه ایران رو نمی خوان و همونطور که گفتید جلوش نوشته unobtainable و در کل یعنی لازم نیست. مگر اینکه یش از شش ماه کشوری غیر ایران زندگی کرده باشید.

Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013 ، Ali.karimi ، smpf
(2016-03-05 ساعت 07:00)mana94 نوشته:  
(2016-03-04 ساعت 14:36)tomi نوشته:  
(2016-03-04 ساعت 05:43)mana94 نوشته:  موفق باشید...بفرمایید ایا مدیکال هندی هاتشریف بردید یا مدیکال عربها؟ وبجز اون واکسن هورمونی جدید چقدر هزینه هرنفرشد؟
nmc برا تمديد مديكال رفتم كه برا هر نفر ؛٥٢٥درهم بدون واكسن و كل مراحل قبلى هم انجام ميدن

دوست عزیزم به امید موفقیت شما نمیدونید اسم اون واکسن چی بوده و آیا در ایران هست یا نه چون کارت واکسن بچه هامون کامله.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
(2016-03-05 ساعت 12:17)a4542 نوشته:  
(2016-03-04 ساعت 14:36)tomi نوشته:  nmc برا تمديد مديكال رفتم كه برا هر نفر ؛٥٢٥درهم بدون واكسن و كل مراحل قبلى هم انجام ميدن

دوست عزیزم به امید موفقیت شما نمیدونید اسم اون واکسن چی بوده و آیا در ایران هست یا نه چون کارت واکسن بچه هامون کامله.

واكسن hpv از اول ٢٠١٦ وارد بازار شده تو گوگل سرچ كنيد اطلاعات كامل در مورد واكسن هست اينجا گفتن تو ايران نيست چون ١ ماه وارد شده و بخشنامه شده ولى شما از هلال احمر سوال كنيد اگر باشه حتما بزنيد چون دوره كامل واكسن ٣ دوره هست و قيمت واكسن هم بالا هست
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، smpf ، Ali.karimi
(2016-03-05 ساعت 19:01)mana94 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 12:17)a4542 نوشته:  

واكسن hpv از اول ٢٠١٦ وارد بازار شده تو گوگل سرچ كنيد اطلاعات كامل در مورد واكسن هست اينجا گفتن تو ايران نيست چون ١ ماه وارد شده و بخشنامه شده ولى شما از هلال احمر سوال كنيد اگر باشه حتما بزنيد چون دوره كامل واكسن ٣ دوره هست و قيمت واكسن هم بالا هست

دوست عزیزم آیا فرزند شما دختر هستند ؟چون من سرچ کردم این واکسن علیه ویروس پاپیلومای انسانی است که عامل اصلی سرطان دهانه رحم هست و انجمن غذا و داروی آمریکا برای دختران اجباری نموده است.باز هم ممنون از پاسخگویی شما
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
(2016-03-05 ساعت 19:20)a4542 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 19:01)mana94 نوشته:  
(2016-03-05 ساعت 12:17)a4542 نوشته:  دوست عزیزم به امید موفقیت شما نمیدونید اسم اون واکسن چی بوده و آیا در ایران هست یا نه چون کارت واکسن بچه هامون کامله.

دوست عزیزم آیا فرزند شما دختر هستند ؟چون من سرچ کردم این واکسن علیه ویروس پاپیلومای انسانی است که عامل اصلی سرطان دهانه رحم هست و انجمن غذا و داروی آمریکا برای دختران اجباری نموده است.باز هم ممنون از پاسخگویی شما
١ دختر و ١ پسر دارم كه برا هر دو زدن بخشنامه هم نشونم داد كه پسرها بين سن ١١ تا ١٩ و دخترها ١١ تا ٢٦ سال بايد تزريق بشه چون دختر من دانشحو پزشكى هست دكتر كامل براش تو ضيح داد و اين يكى از موارد اين واكسن هست و در كل سيستم دستگاه تناسلى هر دو جنس شامل ميشه لطفا تحقيق كنيد اگر ايران هست اطلاع رسانى كنيد چون قيمت واكسن زياد هست
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sahar2016 ، Ali.karimi
سلام دوستان .... میگم کتگوری f4 آخرین آپدیتون کی بوده؟ ما از 25 ژانویه تا حالاا هیچ آپدیتی نداشتیم.... آخه چیکار میکنن که تمومی نداره؟ فک کنم اصلا ما رو یادشون رفته....به نظرتون چیکار کنیم؟ دیگه واقعا خسته شدم.....???????
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، shbn ، Ali.karimi
(2016-03-06 ساعت 06:08)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان .... میگم کتگوری f4 آخرین آپدیتون کی بوده؟ ما از 25 ژانویه تا حالاا هیچ آپدیتی نداشتیم.... آخه چیکار میکنن که تمومی نداره؟ فک کنم اصلا ما رو یادشون رفته....به نظرتون چیکار کنیم؟ دیگه واقعا خسته شدم.....???????

سلام منم 25 ژانویه بوده آخریش یکی ازدوستان در قسمت نامزدی وازدواج آخرین آپدیتش 25 ژانویه بوده وآپ بعدی چند روز قبل کلیر شده ایشاله آپ بعدی کلیر میشید دوستان قدیمی در چند مورد تو این کتگوری اظهار کردن که یه سال طول میکشه و فکر کنم شما ایستگاه آخرهستید به امید کلیر شدن همگی.... Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: tala82 ، Ali.karimi ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان