کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-02-27 ساعت 10:09)milad_magnet نوشته:  
(2016-02-27 ساعت 09:58)tomi نوشته:  سلام ...دوستان کسی اطلاع دقیق داره زمانی که پراسس تکمیل میشه معمولا چقدر زمان میدن برای ارسال پاسپورت وصدور ویزا؟ یکماه؟ دوماه؟

از زمان تحويل پاسپورتها به سفارت نهايت يك هفته

تشکر میلاد عزیز منظورم اینه از زمانی که من در ایران متوجه تکمیل پراسس شدم چقدر زمان دارم برای رفتن جهت تمدید مدیکال وارائه پاسپورت جهت صدور ویزا؟

پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf
سلام ،، يه سوال داشتم ،، از دوستايى كه آنكارا به تازگى كلير شدن يا هركسى كه ميدونه ميخواستم بپرسم كه بعد ready شدن وضعيتمون تو سايت سفارت و بعد completed شدن اون هم با تاريخ انقضاى ١٢ مى چقدر زمان طول ميكشه كه ايميل آخر رو برامون ارسال كنن از طرف سفارت؟! ،، چون الان تقريباً ١٠ روز از ready شدن و completed شدن كيسمون ميگذره ولى هيچ خبرى از ايميل نيست ، ايميل هم كه ميزنم جواب ميدن منتظر باشيد تا ايميل بياد

پاسخ
(2016-02-27 ساعت 13:51)pouyan9494 نوشته:  سلام ،، يه سوال داشتم ،، از دوستايى كه آنكارا به تازگى كلير شدن يا هركسى كه ميدونه ميخواستم بپرسم كه بعد ready شدن وضعيتمون تو سايت سفارت و بعد completed شدن اون هم با تاريخ انقضاى ١٢ مى چقدر زمان طول ميكشه كه ايميل آخر رو برامون ارسال كنن از طرف سفارت؟! ،، چون الان تقريباً ١٠ روز از ready شدن و completed شدن كيسمون ميگذره ولى هيچ خبرى از ايميل نيست ، ايميل هم كه ميزنم جواب ميدن منتظر باشيد تا ايميل بياد

جنابِ اقای پویان خان ایا شما سایت ceac رو هم چک میکردید.وضعیتتان در سایت ceacچگونه است ایا 10روز پیش اپدیت هم داشتید ؟؟؟؟
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، milad_magnet
(2016-02-27 ساعت 13:51)pouyan9494 نوشته:  سلام ،، يه سوال داشتم ،، از دوستايى كه آنكارا به تازگى كلير شدن يا هركسى كه ميدونه ميخواستم بپرسم كه بعد ready شدن وضعيتمون تو سايت سفارت و بعد completed شدن اون هم با تاريخ انقضاى ١٢ مى چقدر زمان طول ميكشه كه ايميل آخر رو برامون ارسال كنن از طرف سفارت؟! ،، چون الان تقريباً ١٠ روز از ready شدن و completed شدن كيسمون ميگذره ولى هيچ خبرى از ايميل نيست ، ايميل هم كه ميزنم جواب ميدن منتظر باشيد تا ايميل بياد

من فکر کنم یکسری قوانین درباره ی ایرانیا عوض شده در آنکارا که از اول مارچ اجرا میشه شاید بخاطر این طول میدن که جواب بدن. مثلن در مورد ویزای توریستی قبلن ایرانیا باید با پاسشون میومدن سفارت اما الان باید مثل خود ترک ها از پست خونه پستش کنن!
پاسخ
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
پاسخ
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf ، ....مهرشاد....
پاسخ
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
پاسخ
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، smpf ، Ali.karimi
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، smpf ، Ali.karimi

پاسخ
F3
همسرم AP  -