کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بعد از شش ماه و22روز اولین اپدیت سیس امیدوارم سال 95شروع خوبی برای همه باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: ssprotest ، mrafatbakhsh ، shbn ، Ali.karimi ، sahar2016 ، inanna ، tala82 ، smpf
(2016-03-11 ساعت 22:24)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 15:00)azb2003 نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 13:06)mrafatbakhsh نوشته:  سلام دوستان کسی شماره خانم م.الف رو تو ابوظبی داره؟

سلام ***

جالبه چرا اسم این خانم اینجوری میشه؟ مگه مشکلیه؟ یکی از دوستام میخواد که واسشون پیکاپ کنه...

سلام دوست عزیز متاسفانه شماره ای که میدیم ستاره دار میشه نمی دونم چرا ؟اگه دوست داشتید آدرس ایمیلتون رو بدیدن براتون ایمیل کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، smpf ، Ali.karimi
بلاخره پاسپورت دخترم از سفارت گرفتم در ضمن دوستان ليدر كه من باهاش رفتم ابوظبى حسين اقا بود كه پسر خيلى خوبى هست من خيلى راضى بودم اگر كسى شمارش ميخواد برام تو خصوصى پيغام بده و از خانم مليكا هم بابت كمكى كه برا گرفتن پاسپورت از سفارت زمانى كه تو ترافيك اتوبان گير كرده بودم ممنون هستم اميدوارم تمام دوستان هر چه زودتر كلير بشن
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: واهیک آقاجانی ، sahar2016 ، mrafatbakhsh ، tala82 ، smpf
(2016-03-14 ساعت 08:53)mana94 نوشته:  بلاخره پاسپورت دخترم از سفارت گرفتم در ضمن دوستان ليدر كه من باهاش رفتم ابوظبى حسين اقا بود كه پسر خيلى خوبى هست من خيلى راضى بودم اگر كسى شمارش ميخواد برام تو خصوصى پيغام بده و از خانم مليكا هم بابت كمكى كه برا گرفتن پاسپورت از سفارت زمانى كه تو ترافيك اتوبان گير كرده بودم ممنون هستم اميدوارم تمام دوستان هر چه زودتر كلير بشن

دوست عزیزم تبریک میگم.میشه بفرمایید از زمان تحویل پاسپورت چقدر طول کشید تا ویزا رو تحویل بگیرید.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-14 ساعت 11:44)a4542 نوشته:  
(2016-03-14 ساعت 08:53)mana94 نوشته:  بلاخره پاسپورت دخترم از سفارت گرفتم در ضمن دوستان ليدر كه من باهاش رفتم ابوظبى حسين اقا بود كه پسر خيلى خوبى هست من خيلى راضى بودم اگر كسى شمارش ميخواد برام تو خصوصى پيغام بده و از خانم مليكا هم بابت كمكى كه برا گرفتن پاسپورت از سفارت زمانى كه تو ترافيك اتوبان گير كرده بودم ممنون هستم  اميدوارم تمام دوستان هر چه زودتر كلير بشن

دوست عزیزم تبریک میگم.میشه بفرمایید از زمان تحویل پاسپورت چقدر طول کشید تا ویزا رو تحویل بگیرید.

بسیار تبریک میگم اگر لطف کنید شماره حسین اقا رو بدید ممنوم میشم در ضمن چقدر دادید برای رفتن از دبی به ابوذبی و برگشت .تشکر
پاسخ
(2016-03-14 ساعت 15:55)azb2003 نوشته:  
(2016-03-14 ساعت 11:44)a4542 نوشته:  
(2016-03-14 ساعت 08:53)mana94 نوشته:  بلاخره پاسپورت دخترم از سفارت گرفتم در ضمن دوستان ليدر كه من باهاش رفتم ابوظبى حسين اقا بود كه پسر خيلى خوبى هست من خيلى راضى بودم اگر كسى شمارش ميخواد برام تو خصوصى پيغام بده و از خانم مليكا هم بابت كمكى كه برا گرفتن پاسپورت از سفارت زمانى كه تو ترافيك اتوبان گير كرده بودم ممنون هستم  اميدوارم تمام دوستان هر چه زودتر كلير بشن

بسیار تبریک میگم اگر لطف کنید شماره حسین اقا رو بدید ممنوم میشم در ضمن چقدر دادید برای رفتن از دبی به ابوذبی و برگشت .تشکر
يك شنبه تحويل دادم و ٥ شنبه تحويل گرفتم ولى تاريخ exp ويزا دخترم اشتباه بود كه مجدد تحويل دادم و يكشنبه تحويل گرفتم
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sahar2016
(2016-03-15 ساعت 00:41)mana94 نوشته:  
(2016-03-14 ساعت 15:55)azb2003 نوشته:  
(2016-03-14 ساعت 11:44)a4542 نوشته:  دوست عزیزم تبریک میگم.میشه بفرمایید از زمان تحویل پاسپورت چقدر طول کشید تا ویزا رو تحویل بگیرید.

يك شنبه تحويل دادم و ٥ شنبه تحويل گرفتم ولى تاريخ exp  ويزا دخترم اشتباه بود كه مجدد تحويل دادم و يكشنبه تحويل گرفتم

من ٢٥٠ درهم دادم كه قيمت خيلى عالى بود با شماه تلفن لطفا خصوصى پيغام بدين تا شماره بدم
F3
PD = 05  Feb 2004
Interview =29 Jul 2015
ابوظبى
AP
كلير 2016 feb 21
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2016-03-09 ساعت 16:19)Majid-h نوشته:  سلام به همه ي دوستان
يه سوالي داشتم اگه كسي اطلاعاتي در موردش داره لطفا راهنماييم كنه
وقتي رفتيم سفارت آنكارا براي مصاحبه به ما برگه صورتي دادن و گفتن نياز به بررسي بيشتر هست بعد يك ماه نيم ايميل برامون اومد كه پرونده شما كامل شده و مداركي كه كم داشتيمو با پاساتون بيارين برامون.ما هم رفتيم و داديم داخل مداركو بعد يه هفته پاساي ما رو با يه برگه سفيد دادن پست.تازه تايدشون افتاده كه يه فرمو كم داريم.و اونو ميخوان.
ميخواستم بدونم اين برگه سفيد فرقش با صورتي چيه.
و داخل برگه نوشته مدارك مورد نياز به همراه پاساتون به همراه اين برگه از طريق پست تركيه به آدرس سفارت بفرستين.بعد يك تا دو هفته ما ويزاتونو ميفرستيم به پستي كه انتخاب كردين.
آيا با اين برگه ميشه حضوري بريم سفارت و مداركو بديم يا حتما بايد پست كنيم.اخه اگه پست كنيم خودمون چطور بريم تركيه ويزاهارو بگيريم.اخه پاسامون دست خودشونه

با سلام دوست عزيز ، يک سوال دارم اگر پاسخ بديد ممنون می شم.
اگه موفق شديد که پاسپورت هاتون رو از سفارت تحويل بگيريد ( دفعه دوم که مدارک رو پست کرديد برای سفارت) می شه بفرماييد دقيقا از روزی که پست انجام داديد چند روز طول کشيد تا مدارک رو تحويل گرفتيد؟ و اينکه بار اول که حضوری مراجعه کرديد مدارک رو تحويل گرفتند؟ راستش من برنامه سفر در چند روز آينده دارم اگر بدونم چقدر کارم طول می کشه اونجا کمک بزرگی بمن کرديد. ممنون
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
(2016-03-15 ساعت 00:45)shbn نوشته:  
وقتي رفتيم سفارت آنكارا براي مصاحبه به ما برگه صورتي دادن و گفتن نياز به بررسي بيشتر هست بعد يك ماه نيم ايميل برامون اومد كه پرونده شما كامل شده و مداركي كه كم داشتيمو با پاساتون بيارين برامون.ما هم رفتيم و داديم داخل مداركو بعد يه هفته پاساي ما رو با يه برگه سفيد دادن پست.تازه تايدشون افتاده كه يه فرمو كم داريم.و اونو ميخوان.
و داخل برگه نوشته مدارك مورد نياز به همراه پاساتون به همراه اين برگه از طريق پست تركيه به آدرس سفارت بفرستين.بعد يك تا دو هفته ما ويزاتونو ميفرستيم به پستي كه انتخاب كردين.
آيا با اين برگه ميشه حضوري بريم سفارت و مداركو بديم يا حتما بايد پست كنيم.اخه اگه پست كنيم خودمون چطور بريم تركيه ويزاهارو بگيريم.اخه پاسامون دست خودشونه

اگه موفق شديد که پاسپورت هاتون رو از سفارت تحويل بگيريد ( دفعه دوم که مدارک رو پست کرديد برای سفارت) می شه بفرماييد دقيقا از روزی که پست انجام داديد چند روز طول کشيد تا مدارک رو تحويل گرفتيد؟ و اينکه بار اول که حضوری مراجعه کرديد مدارک رو تحويل گرفتند؟ راستش من برنامه سفر در چند روز آينده دارم اگر بدونم چقدر کارم طول می کشه اونجا کمک بزرگی بمن کرديد. ممنون

سلام دوست عزيز
بار دوم كه رفتيم سفارت و پاسارو با مداركي كه ميخواستن تحويل داديم روز ٢شنبه بود.ديگه خبري نشد تا روز جمعه تو سايت سيس آپديت داشيم.بازم ايشود نشديم.تا اينكه روز شنبه يه ايميل از پست براي من اومد كه نوشته بود يه بسته از سفارت به پست انتخابي فريتاده شده و يك تا دو روز طول ميكشه برس اون پستي كه انتخاب كرديم.ما همون روز شنبه رفتيم پست هنوز نيمده بود.بعد ٢شنبه رفتيم پست كه ديديم پاسارو خالي فرستادن با يك برگه سفيد.تازه يادشون افتاده بود كه يك مدرك ديگه هم مي خوان
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
(2016-03-16 ساعت 01:40)Majid-h نوشته:  
(2016-03-15 ساعت 00:45)shbn نوشته:  

سلام دوست عزيز
بار دوم كه رفتيم سفارت و پاسارو با مداركي كه ميخواستن تحويل داديم روز ٢شنبه بود.ديگه خبري نشد تا روز جمعه تو سايت سيس آپديت داشيم.بازم ايشود نشديم.تا اينكه روز شنبه يه ايميل از پست براي من اومد كه نوشته بود يه بسته از سفارت به پست انتخابي فريتاده شده و يك تا دو روز طول ميكشه برس اون پستي كه انتخاب كرديم.ما همون روز شنبه رفتيم پست هنوز نيمده بود.بعد ٢شنبه رفتيم پست كه ديديم پاسارو خالي فرستادن با يك برگه سفيد.تازه يادشون افتاده بود كه يك مدرك ديگه هم مي خوان

از پست اول تون متوجه موضوع شدم. جسارتا دوباره پاسپورتها رو با مدرک جديدی که ازتون خواسته بودند پست نکرديد؟ چون نوشته بوديد که خواستند مدرک جديد رو پست کنيد به همراه پاسپورتها و حضوری نياوريد . می خواستم بدونم اگر پست کرديد چقدر اين پروسه طول کشيده. آيا حضوری امتحان کرديد ، واقعا ديگه تحويل نمی گيرند؟ ممنون از پاسختون
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
دوستان سلام .من الان از سفارت برگشتم گروه f4. هستیم گفت مدارکتون کامله والی باید پراسسینگ ادمینستریتیو شی د یه برگه سفید هم داد گفت از تو سایت چک کنید .ایا همون fbi چکه؟ گفت ۲ تا ۳ ماه طول می کشه .تو سایت واسه هر سه نفرمون حتی دختر ۷ سالم زدهprossesing administrative. به نظرتون عجیب نیست.. ایا از شما هم بعد از مصاحبه و انگشت نگاری خواستند که قسم بخورید؟ امکان داره ویزا ندن
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh
(2016-03-16 ساعت 16:01)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام .من الان از سفارت برگشتم  گروه f4. هستیم  گفت مدارکتون کامله والی باید پراسسینگ ادمینستریتیو شی د یه برگه سفید هم داد گفت از تو سایت چک کنید .ایا همون fbi چکه؟ گفت ۲ تا ۳ ماه طول می کشه .تو سایت واسه هر سه نفرمون حتی دختر ۷ سالم زدهprossesing administrative. به نظرتون عجیب نیست.. ایا از شما هم بعد از مصاحبه و انگشت نگاری خواستند که قسم بخورید؟ امکان داره ویزا ندن

متاسفم دوست عزیز شما هم مثل ما وارد پروسه Administrative Processing یا اف بی ای چک شدید, قسم خوردن جزی از مصاحبه همه افراده هیچ چیز عجیب نیست نگران نباشید از سایت سفارت و CEAC پیگیر وضعیت پروندتون میتونید باشید
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013 ، smpf ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh ، Pargosha
(2016-03-16 ساعت 17:06)milad_magnet نوشته:  
(2016-03-16 ساعت 16:01)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام .من الان از سفارت برگشتم  گروه f4. هستیم  گفت مدارکتون کامله والی باید پراسسینگ ادمینستریتیو شی د یه برگه سفید هم داد گفت از تو سایت چک کنید .ایا همون fbi چکه؟ گفت ۲ تا ۳ ماه طول می کشه .تو سایت واسه هر سه نفرمون حتی دختر ۷ سالم زدهprossesing administrative. به نظرتون عجیب نیست.. ایا از شما هم بعد از مصاحبه و انگشت نگاری خواستند که قسم بخورید؟ امکان داره ویزا ندن

متاسفم دوست عزیز شما هم مثل ما وارد پروسه Administrative Processing  یا اف بی ای چک شدید, قسم خوردن جزی از مصاحبه همه افراده هیچ چیز عجیب نیست نگران نباشید از سایت سفارت و CEAC پیگیر وضعیت پروندتون میتونید باشید

تبریک می گم انشاله هرچه زودتر کلییر بشید ما را در جریان بزارید ما هم تا چند ماه دیگه مصاحبه خواهیم داشت.
لطفا جزییات بیشتری در مورد پزشک و مصاحبه و هزینه های مرتبط بنویسید
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh
(2016-03-16 ساعت 10:14)shbn نوشته:  
(2016-03-16 ساعت 01:40)Majid-h نوشته:  
(2016-03-15 ساعت 00:45)shbn نوشته:  با سلام دوست عزيز ، يک سوال دارم اگر پاسخ بديد ممنون می شم.

سلام دوست عزيز

از پست اول تون متوجه موضوع شدم. جسارتا دوباره پاسپورتها رو با مدرک جديدی که ازتون خواسته بودند پست نکرديد؟ چون نوشته بوديد که خواستند مدرک جديد رو پست کنيد به همراه پاسپورتها و حضوری نياوريد . می خواستم بدونم اگر پست کرديد چقدر اين پروسه طول کشيده. آيا حضوری امتحان کرديد ، واقعا ديگه تحويل نمی گيرند؟  ممنون از پاسختون

من هنوز نرفتم سفارت.اين بار قصد دارم پيكاپ كنم.اونجا يه دكتر ايراني بود كه صاحب هتلي بود كه ما اقامت داشتيم.خودش كاراي وكالت را بدون حضور ما انجام ميده.نفري ٢٠٠ دلارم ميگيره.من دارم مدارك فردا پست ميكنم براش تا بر كاراي ويزامونو بكنه
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، Pargosha
سلام دوستان اميدوارم همگى خوب باشين،،،خواستم اطلاع بدم كه پدرم ويزا و پاكت رو گرفت البته نه ايميلى به ما رسيد نه سايت سيس اتفاقى افتاد فقط سايت سفارت كامپليت شده بوديم ،،،خواستم بگم كه اگر كسى كامپليت شده چه با ايميل چه بدون ايميل اقدام كنه واسه فرستادن مدارك به سفارت كه هرچه زودتر ويزا رو تحويل بگيره...اميدوارم كه همگى كلير شن به زودى زود[emoji1317][emoji1310]

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، mrafatbakhsh ، ssprotest ، Pargosha ، shbn ، Gem120

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان